• İhale No
    2017/339764
  • İhale Adı
    GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    09 Ağustos 2017 14:00
  • İdare
    Çerçiler Şehit Recep Geçer Yatılı Bölge Ortaokulu (Pansiyonlu) - Sinop
  • İhale İli
    Sinop
  • İşin İli
    Sinop
  • Şikayet Bedeli
    50.640,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    14 Temmuz 2017
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

YATILI BÖLGE ORTAOKULU- (PANSİYONLU)-ÇERÇİLER ŞEHİT RECEP GEÇER MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI MÜSTEŞARLIK

GIDA MALZEMELERİ (Kuru Gıda-Sebze Meyve-Et Ürünleri-Tavuk Ürünleri-Ekmek) alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2017/339764
1-İdarenin
a) Adresi : ÇERÇILER KÖYÜ KÖY MERKEZI 57700 DURAĞAN/SİNOP
b) Telefon ve faks numarası : 3684266006 - 3684266161
c) Elektronik Posta Adresi : 748285@meb.k12.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : Gıda Malzemeleri Alımı 5 Kısım (Kuru Gıda-Sebze Meyve-Et ürünleri-Tavuk ürünleri-Ekmek)
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : Çerçiler Şehit Recep Geçer Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürlüğü Gıda Ambarı ve Soğuk Hava Deposu
c) Teslim tarihleri : Kuru Gıda, Sebze Meyve, Et ürünleri, Tavuk Ürünleri, yemek listesine göre ihtiyaç doğrultusunda peyder pey 08.06.2018 tarihine kadar alınacaktır. Ekmek idarece ihtiyaca göre günlük olarak ve idarece belirlenen saatte 08.06.2018 tarihine kadar alınacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Çerçiler Şehit Recep Geçer Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürlüğü çerçiler Köyü Durağan/SİNOP
b) Tarihi ve saati : 09.08.2017 - 14:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Gıda malzemeleri alımlarına ait iş deneyim belgeleri


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 30 TRY (Türk Lirası) karşılığı Çerçiler Şehit Recep Geçer Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürlüğü adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Çerçiler Şehit Recep Geçer Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürlüğü çerçiler Köyü Durağan/SİNOP adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Çay 50 kilogram
Toz Şeker 1.500 kilogram
Siyah Zeytin (süzme net ağırlık Kıvırcık sele) 150 kilogram
Yeşil Zeytin (süzme net ağırlık çizik) 75 kilogram
Beyaz Peynir 500 kilogram
Yumurta(63-72 gr 'lık ambalajlı) 18.000 adet
Puding ( toz paket ) 40 kilogram
Süt Pastörüze 1 lit. 400 litre
Kuru Fasulye (iri taneli) 150 kilogram
Barbunya Fasulye (iri taneli) 150 kilogram
Nohut(10 numara) 300 kilogram
Kırmızı Mercimek 250 kilogram
Yeşil Mercimek 75 kilogram
Pirinç (yerli) 1.750 kilogram
Bulgur (pilavlık ) 750 kilogram
Bulgur (kısırlık) 50 kilogram
Makarna (500 gr anbalajlı) 750 kilogram
Arpa Şehriye (500 gr anbalajlı) 100 kilogram
Tel Şehriye (500 gr lık ambalajlı) 100 kilogram
Mantı (soya kıymalı ) 500 kilogram
Sıvı Yağ (Ayçiçek Yağı) 1.250 kilogram
Salça(28*30 Brix) 400 kilogram
Tuz (İyotlu) 250 kilogram
Konserve Yeşil Fasulye (süzme net ağırlık) 150 kilogram
Konserve Bezelye (süzme net ağırlık) 200 kilogram
Garnitür (süzme ağırlık) 30 kilogram
Kuru Kayısı 30 kilogram
Kuru Üzüm 25 kilogram
Şekerpare 75 kilogram
Kemalpaşa ( 500 ambalajlarda ) 75 kilogram
Karışık Turşu (süzme ağırlık) 250 kilogram
Salatalık Turşusu (süzme ağırlık) 50 kilogram
Yoğurt 1.500 kilogram
Yufka (Günlük böreklik) 250 kilogram
Kırmızı Pul Biber 5 kilogram
Kara Biber 5 kilogram
İrmik ( 500 gr veya 1 kg lik ambalajlarda ) 75 kilogram
Un 300 kilogram
Ketçap 100 kilogram
Kekik 5 kilogram
Kimyon 2 kilogram
Karbonat 2 kilogram
Kabartma Tozu 5 kilogram
Ceviz İçi 20 kilogram
Nane ( kuru) 5 kilogram
Vanilya 5 kilogram
Hindistan Cevizi 5 kilogram
Köri ( sos) 3 kilogram
Keşkeklik Buğday 50 kilogram
Tarhana ( yerli el yapımı) 50 kilogram
Mısır ( yerli çorbalık) 50 kilogram
Patates 3.500 kilogram
Kuru Soğan 750 kilogram
Ispanak 250 kilogram
Pırasa 75 kilogram
Kızartmalık Kabak 150 kilogram
Beyaz Lahana 25 kilogram
Kara Lahana 100 kilogram
Kıvırcık Marul (bağ) 150 adet
Turp 100 kilogram
Havuç 200 kilogram
Maydanoz (bağ) 100 demet
Limon 150 kilogram
Domates 1.500 kilogram
Salatalık 750 kilogram
Sivri Biber 350 kilogram
Dolma Biber 200 kilogram
Patlıcan 750 kilogram
Taze Fasulye 350 kilogram
Karnabahar 50 kilogram
Portakal 1.200 kilogram
Mandalina 850 kilogram
Elma 1.600 kilogram
Muz 900 kilogram
Armut 500 kilogram
Taze Üzüm 450 kilogram
Karpuz 300 kilogram
Kavun 300 kilogram
Kayısı 100 kilogram
Yeni Dünya 50 kilogram
Çilek 50 kilogram
Kiraz 75 kilogram
Sarımsak 10 kilogram
Erik 100 kilogram
Nektari 75 kilogram
Şeftali 50 kilogram
Nar 100 kilogram
Kemiksiz Sığır Eti 1.400 kilogram
Kuzu Eti 400 kilogram
Yaprak Döner ( % 85-90 dana Eti % 10-15 kuzu eti Ambalajlı ) 300 kilogram
Tavuk Baget But 1.500 kilogram
Tavuk Göğsü ( Kemiksiz Derisiz Fleto) 300 kilogram
Tavuk Döner ( Yaprak Ambalajlı ) 300 kilogram
Ekmek (250 gr lık) 50.000 adet