• İhale No
    2017/449731
  • İhale Adı
    GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    30 Ekim 2017 10:00
  • İdare
    HARRAN ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • İhale İli
    Şanlıurfa
  • İşin İli
    Şanlıurfa
  • Şikayet Bedeli
    50.640,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    19 Eylül 2017
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI HARRAN ÜNİVERSİTESİ

28 Kalem Kuru Gıda Malzmesi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2017/449731
1-İdarenin
a) Adresi : Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü Merkezi Yemekhane 3. Kat 63050 Osmanbey Kampüsü HALİLİYE/ŞANLIURFA
b) Telefon ve faks numarası : 4143183049 - 4143183194
c) Elektronik Posta Adresi : sks@harran.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : Toplam 28 kalem kuru gıda (bakliyat) ürünleridir. (Ayrıntılı bilgi idari şartname ekindedir. )
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : Üniversitemiz SKS Daire Başkanlığına bağlı, Osmanbey, Eyyübiye ve Yenişehir Kampüslerinde bulunan Yemekhanelere ait ambarlardır.
c) Teslim tarihi : Sözleşme imzalandıktan sonra işe başlama tarihi: 01.01.2018 Çalışılacak merkezler Harran Üniversitesi Sağlık Kültür Ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Osmanbey Yerleşkesi yemekhanesi ambar deposudur. İdare teslim programında değişiklik yapmaya yetkilidir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü Merkezi Yemekhane Binası 3. Kat Toplantı Salonu
b) Tarihi ve saati : 30.10.2017 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.

1-)İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden alınmış İşletme Kayıt Belgesi

2-)Mevzuatı gereği alınmış olan İş Yeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı

3-) Yetkili Satıcı ise;

28 kalem ürün için yetkili satıcı/bayii olduğunu gösterir belge/belgeler.  

İş bu yetki/bayii belgesi/belgeleri işin süresini (01.01.2018-31.12.2018) kapsayacak olup, Yetki veya bayilik veren üst firma işin süresi boyunca bu ürünleri vermeyi taahhüt edip, yetki vermeye haiz olduğunu kanıtlayacaktır. Yetkili satıcı/bayii olduğunu gösterir belge/belegeler her bir kalemi veya ürünler grubunu kapsayacak.(Örn: Baklagiller grubu, Yağ grubu, Konserve vs.) Bu belgeler ayrı dosyalanıp ayrıntılı şekilde ihale zarfına eklenecektir. Yeki/bayii belge/belgelerinde marka net olacaktır. (İş süresince bu markalar tedarik edilcek.)

4. İmalatçı İse;

Aday veya istekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi, Adayın veya isteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu, Adayın veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi, Adayın veya isteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum veya kuruluşlarca düzenlenen ve aday veya isteklinin üretici veya imalatçı olduğunu gösteren belgeler.
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu veya Özel Sektöre (tek sözleşmeye bağlı) kuru gıda(bakliyat) malzemesi vermiş olmak.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 250 TRY (Türk Lirası) karşılığı Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü Merkezi Yemekhane Binası 3. Kat 3 Nolu Oda adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü Merkezi Yemekhane Binası 3. Kat 3 Nolu Oda adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
ARPA ŞEHRİYE 1.500 kilogram
AYÇİÇEK YAĞI 20.000 litre
BEZELYE KONSERVESİ 6.000 kilogram
BİBER SALÇASI 200 kilogram
BULGUR (PİLAVLIK) 15.000 kilogram
BUĞDAY (AŞURELİK) (DÖĞME) 1.000 kilogram
DOMATES SALÇASI 7.000 kilogram
İRMİK 3.000 kilogram
KURU FASULYE 1.500 kilogram
MAKARNA 6.000 kilogram
MANTAR KONSERVESİ 2.500 kilogram
MERCİMEK (KIRMIZI) 9.000 kilogram
MERCİMEK (YEŞİL) 250 kilogram
MISIR KONSERVESİ 1.500 kilogram
NAR EKŞİSİ (PEKMEZİ) 750 litre
NOHUT 3.000 kilogram
PEKMEZ (ÜZÜM) 250 litre
PİRİNÇ (BALDO) 20.000 kilogram
SİRKE (ÜZÜM-ELMA) 500 litre
ŞEKER (TOZ) 15.000 kilogram
TAZE FASULYE KONSERVESİ 7.000 kilogram
TEL ŞEHRİYE 15.000 kilogram
TURŞU (KORNİŞON) 1.000 kilogram
TURŞU (KARIŞIK) 5.000 kilogram
TUZ (İYOTLU) 4.000 kilogram
TUZ (MİNİ)(1 gr.’lık) 1.500 kilogram
UN 1.000 kilogram
ZEYTİNYAĞI (SIZMA) 1.000 litre