• İhale No
    2017/490880
  • İhale Adı
    GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    02 Kasım 2017 14:00
  • İdare
    Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü
  • İhale İli
    Diyarbakır
  • İşin İli
    Diyarbakır
  • Şikayet Bedeli
    101.344,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946 ile 33.791.911 TL arası
  • Yayın Tarihi
    12 Ekim 2017
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI MÜSTEŞARLIK

Müdürlüğümüz 2018 Yılı Yemekhane Biriminin İhtiyacı olan Gıda Malzemeleri Alımı işi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2017/490880
1-İdarenin
a) Adresi : Dr.Şeref İNALÖZ Cad. 21100 YENİŞEHİR/DİYARBAKIR
b) Telefon ve faks numarası : 4122282650 - 4122293532
c) Elektronik Posta Adresi : diyarbakir@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 1. KISIM (Kuru Gıda) 2. KISIM ( Meyve ve Sebze) 3. KISIM (Yoğurt-Süt ve Ayran) 4. KISIM ( Et-Kıyma-Tavuk)
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü yemekhanesine teslim edilecektir.
c) Teslim tarihi : Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü Yemekhanesine 31/12/2018 tarihine kadar ihtiyaca göre tek parti veya parti parti Teslim Edilecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : DİYARBAKIR SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TOPLANTI SALONU
b) Tarihi ve saati : 02.11.2017 - 14:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

İhalenin 1. KISIM (Kuru Gıda) kısmına teklif verecek firmalar 1. KISIM (Kuru Gıda)'nın bütün kalemlerin her biri için ayrı ayrı numune getirmek zorundadır. Numuneler ihale saatinde teklif ile beraber ihale komisyonuna teslim edilecektir. 


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı DİYARBAKIR SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SATIN ALMA BİRİMİ -EKAP adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar DİYARBAKIR SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SATIN ALMA BİRİMİ adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.
İşleminiz Devam Ediyor.... × Bilgi Penceresi Sayfaya dönmek için üstteki X'e basınız Geri

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Sıvı Yağ 2.800 litre
Zeytin Yağı 2.000 litre
Kırmızı ve Siyah Pul Biber 600 kilogram
Domates Salçası 500 kilogram
Biber Salçası 500 kilogram
Bulgur Pilavlık 1.500 kilogram
Pirinç 3.000 kilogram
Şehriye (Arpa) 150 kilogram
Şehriye (Tel) 150 kilogram
Makarna 1.300 kilogram
Mercimek 1.600 kilogram
Toz Şeker 500 kilogram
Kuru Fasulye 400 kilogram
Kuru Nohut 300 kilogram
İrmik 100 kilogram
İyotlu Tuz 500 kilogram
Kuru kaysı 20 kilogram
Ceviz İçi 50 kilogram
Badem İçi 20 kilogram
Fındık İçi 20 kilogram
Kuş Üzümü 20 kilogram
Kuru Üzüm 20 kilogram
Dövme buğdayı 100 kilogram
Galeta Unu 50 kilogram
Turşu 800 kilogram
Peçete 2.500 paket
Çöp Poşeti 300 kilogram
Bulaşık Deterjanı 1.000 litre
Kuru Soğan 1.600 kilogram
Patates 1.600 kilogram
Domates 8.000 kilogram
Patlıcan 3.000 kilogram
Biber (Sivri) Dolmalık) 3.000 kilogram
Salatalık 1.000 kilogram
Maydanoz 200 top
Limon 1.000 kilogram
Muz 1.000 kilogram
Elma 800 kilogram
Portakal 1.000 kilogram
Kiraz 300 kilogram
Kara Erik 400 kilogram
Şeftali 800 kilogram
Kaysı 400 kilogram
Taze Fasulye 500 kilogram
Ispanak 700 kilogram
Pırasa 400 kilogram
Karnabahar 400 kilogram
Havuç 500 kilogram
Karalahana 400 kilogram
Sarımsak 100 kilogram
Sumak 100 kilogram
Mandalina 1.000 kilogram
Çilek 400 kilogram
Yeni Dünya 400 kilogram
Taze Bamya 400 kilogram
Armut 600 kilogram
Marul 1.000 adet
Yoğurt 8.000 kilogram
Süt 700 litre
Ayran 8.000 adet
Gövde Et 7.000 kilogram
Kemiksiz Dana Eti 2.000 kilogram
Kıyma 3.000 kilogram
Tavuk Eti 4.000 kilogram