• İhale No
    2017/540334
  • İhale Adı
    GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    22 Kasım 2017 10:00
  • İdare
    Çorum Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Çorum
  • İşin İli
    Çorum
  • Şikayet Bedeli
    50.640,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    31 Ekim 2017
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

DEVLET HASTANESİ - SAĞLIK BAKANLIĞI MÜSTEŞARLIK

2018 YILI SEBZE-MEYVE, EKMEK, ET VE TATLI (4 KISIM) ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2017/540334
1-İdarenin
a) Adresi : Esentepe Mah.Ömer Derindere Bulvarı No:105 Osmancık ÇORUM 19500 . OSMANCIK/ÇORUM
b) Telefon ve faks numarası : 3646114033 - 3646114995
c) Elektronik Posta Adresi : corumdhs11@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : Toplamda 40 Kalem Sebze-Meyve,1 Kalem Ekmek,6 Kalem Et,3 Kalem Tatlı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Osmancık Devlet Hastanesi Mutfağı/Ambarı
c) Teslim tarihi : 01.01.2018 tarihinden itibaren malzemeler Hastane Yöneticiliğinin isteği doğrultusunda günlük, haftalık partiler halinde peyderpey 31.12.2018 tarihine kadar teslim edilecektir. İdare tarafından verilecek siparişler mesai saatleri (08:00-16.00) içerisinde Hastane Yöneticiliğince belirlenen (Depo,Ambar,Mutfak vb.) teslim edilecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Osmancık Devlet Hastanesi Yöneticiliği Mali Hizmetler Birimi (Esentepe Mah.Ömer Derindere Bulv.No:105 Osmancık/ÇORUM
b) Tarihi ve saati : 22.11.2017 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

 İstekliler 2.Kısım Ekmek ,4.Kısım (1.Kalem Baklava,2.Kalem Burma Kadayıf ve  3.Kalem Tulumba Tatlısı) teklif vermeleri halinde '' Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı'ndan almış oldukları gıda üretim izin belgesini teklifleri ekinde sunacaklardır.''


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı Osmancık Devlet Hastanesi Yöneticiliği Satınalma Birimi(Esentepe Mah.Ömer Derindere Bulv.No:105 Osmancık/ÇORUM adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Osmancık Devlet Hastanesi Yöneticiliği Mali Hizmetler Birimi (Esentepe Mah.Ömer Derindere Bulv.No:105 Osmancık/ÇORUM adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.
İşleminiz Devam Ediyor.... × Bilgi Penceresi Sayfaya dönmek için üstteki X'e basınız Geri

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
AYVA 100 kilogram
ARMUT 200 kilogram
BİBER ÇARLİ 500 kilogram
BİBER DOLMALIK 200 kilogram
BİBER KIRMIZI (CAPRİ) 100 kilogram
ÇİLEK 250 kilogram
DOMATES 2.500 kilogram
ELMA 1.500 kilogram
ELMA ( YEŞİL DİYET) 500 kilogram
ERİK YEŞİL 400 kilogram
ERİK KIRMIZI 200 kilogram
HAVUÇ 500 kilogram
ISPANAK 600 kilogram
KABAK BAL 300 kilogram
TAZE KABAK 600 kilogram
KARNABAHAR 500 kilogram
KAYISI TAZE 400 kilogram
KARPUZ 1.200 kilogram
KAVUN 1.000 kilogram
KIRMIZI TURP 200 kilogram
KIRMIZI LAHANA 150 kilogram
KİRAZ 300 kilogram
KÜLTÜR MANTARI 120 kilogram
LİMON 200 kilogram
MANDALİNA 1.000 kilogram
MARUL (KIVIRCIK) 200 kilogram
MAYDANOZ 50 kilogram
MUZ 700 kilogram
PATATES 3.600 kilogram
PATLICAN 1.200 kilogram
PIRASA 700 kilogram
PORTAKAL 800 kilogram
TAZE FASÜLYE 600 kilogram
TAZE ÜZÜM 800 kilogram
SALATALIK 1.000 kilogram
SARIMSAK 50 kilogram
KURU SOĞAN 1.400 kilogram
YEŞİL SOĞAN 50 kilogram
ŞEFTALİ 400 kilogram
VİŞNE 80 kilogram
EKMEK 13.500 kilogram
KEMİKLİ DANA ETİ 9.000 kilogram
KUZU ETİ GÖVDE 400 kilogram
TAVUK BAGET 1.200 kilogram
TAVUK PİRZOLA 1.200 kilogram
TAVUK FLETO 800 kilogram
SOMON BALIĞI 500 kilogram
BAKLAVA (CEVİZLİ) 400 kilogram
BURMA KADAYIF(CEVİZLİ) 400 kilogram
TULUMBA 400 kilogram