• İhale No
    2017/537503
  • İhale Adı
    GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    30 Kasım 2017 10:00
  • İdare
    İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • İhale İli
    İstanbul
  • İşin İli
    İstanbul
  • Şikayet Bedeli
    101.344,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946 ile 33.791.911 TL arası
  • Yayın Tarihi
    01 Kasım 2017
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

İTÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Yemek İşletmeleri Şube Müdürlüğü Mutfaklarında 2018 Yılında yemek hazırlanmasında kullanılmak üzere Piliç ve Hindi Eti Çeşitlerinin satın alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2017/537503
1-İdarenin
a) Adresi : AYAZAGA KAMPÜSÜ 34469 MASLAK SARIYER/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası : 2122853983 - 2122857155
c) Elektronik Posta Adresi : sksbask@itu.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 1. Kısım : 2 Kalem Hindi Eti Çeşitleri, 2. Kısım : 8 Kalem Piliç Eti Çeşitleri,
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : İTÜ Ayazağa Yerleşkesi 75. Yıl Öğrenci Sosyal Merkezi Yemekhanesi merkez ambarına, Maçka Atrium Binası, Gümüşsuyu Makina Fakültesi ve Tuzla Denizcilik Fakültesi yemekhane ambarlarına iş günü ve iş saatlerinde en geç sabah saat 10:00 da teslim edilerek istiflenecektir. Mal teslimatının gecikmesi nedeniyle alınan düzeltici eylem kararlarının masrafları yüklenici firmaya ait olacaktır.
c) Teslim tarihi : Sözleşmenin noter tarafından imzalanmasına müteakip 01 Ocak 2018 tarihi itibariyle işe başlanıp, 31 Aralık 2018 tarihine kadar Teknik Şartnamenin 6.2. maddesine göre teslimat yapılacaktır


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : İ.T.Ü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Satın Alma Şube Müdürlüğü Ayazağa Yerleşkesi 34469 Maslak/İSTANBUL
b) Tarihi ve saati : 30.11.2017 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

İhale konusu iş ile mesleki faaliyetin sürdürülmesi için ilgili mevzuatı uyarınca gerekli belge/bilgi:

Tavuk Eti Ürünleri:

1.ihaleye katılan istekli firmada, üretici firmaya/firmalara ait T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından alınan İşletme Onay Belgesi aranacaktır. İşletme Onay belgesinin faaliyet konusu, alım konusu malın/malların üretimini kapsayacaktır.

2.İhaleye sadece üreticiler ve doğrudan üretici firmadan mal temin eden satıcılar kabul edilecektir. İhaleye katılan istekli firma satıcı ise üretici firmadan/firmalardan aldığı üretici firma kaşe ve imzası bulunan yetkili satıcı belgesi aranacaktır.

Hazır Piliç Eti Ürünleri:

1.ihaleye katılan istekli firmada, üretici firmaya/firmalara ait T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından alınan İşletme Onay Belgesi aranacaktır. İşletme Onay belgesinin faaliyet konusu, alım konusu malın/malların üretimini kapsayacaktır.

2.İhaleye sadece üreticiler ve doğrudan üretici firmadan mal temin eden satıcılar kabul edilecektir. İhaleye katılan istekli firma satıcı ise üretici firmadan/firmalardan aldığı üretici firma kaşe ve imzası bulunan yetkili satıcı belgesi aranacaktır.

Hindi Eti Ürünleri:

1.ihaleye katılan istekli firmada, üretici firmaya/firmalara ait T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından alınan İşletme Onay Belgesi aranacaktır. İşletme Onay belgesinin faaliyet konusu, alım konusu malın/malların üretimini kapsayacaktır.

2.İhaleye sadece üreticiler ve doğrudan üretici firmadan mal temin eden satıcılar kabul edilecektir. İhaleye katılan istekli firma satıcı ise üretici firmadan/firmalardan aldığı üretici firma kaşe ve imzası bulunan yetkili satıcı belgesi aranacaktır.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 40 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Her türlü Piliç ve Hindi Eti Ürünleri satışını gösteren belgeler


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 70 TRY (Türk Lirası) karşılığı İTÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Satınalma Şube Müdürlüğü Ayazağa Yerleşkesi Rektörlük Binası K:2 Maslak/İSTANBUL adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar İ.T.Ü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Satın Alma Şube Müdürlüğü Ayazağa Yerleşkesi 34469 Maslak/İSTANBUL adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.
İşleminiz Devam Ediyor.... × Bilgi Penceresi Sayfaya dönmek için üstteki X'e basınız Geri

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Hindi Göğüs Eti 18.000 kilogram
Hindi Kemiksiz Üst But Eti 18.000 kilogram
Piliç Derili Bütün But (sırtsız) 13.000 kilogram
Piliç Derili Üst But (sarma) 8.000 kilogram
Piliç Derili But (pirzola) 8.000 kilogram
Piliç Derili Alt But (baget) 20.000 kilogram
Piliç Kemiksiz Derili But 10.000 kilogram
Piliç Kemiksiz Derisiz But 10.000 kilogram
Piliç Bonfile 12.000 kilogram
Piliç Şinitsel 11.000 kilogram