SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
14 Kalem Muhtelif Yağ, Turşu, Salça vs Ürünleri ile 3 Kalem Kuru Soğan, Patates ve Sarımsak alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası | : | 2018/169 |
1-İdarenin | ||
a) Adresi | : | Ç.Ü. Rektörlük Ek İdari Binası 2. Kat Balcalı 01330 Balcalı SARIÇAM/ADANA |
b) Telefon ve faks numarası | : | 0 322 3386457 - 0 322 3386415 |
c) Elektronik Posta Adresi | : | sks-ihale@cu.edu.tr |
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı | : | 14 Kalem Muhtelif Yağ, Turşu, Salça vs. Ürünleri ile 3 Kalem Kuru Soğan, Patates ve Sarımsak Alımı İşi Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
b) Teslim yerleri | : | Merkezi Kafeterya ambarına ve Karaisalı MYO. ambarına yüklenici tarafından teslim edilecektir. |
c) Teslim tarihi | : | Karaisalı MYO.'nun ürünlerinin tamamı; bir defada MYO. ambarına teslim edilecektir. Üniversitemiz Merkezi Kafeteryası ürünleri; ihtiyaca binaen, idaremizin yazılı talebi doğrultusunda peyder pey merkezi kafeterya ambarına en son 30/06/2018 tarihine kadar teslim edilecektir. |
3- İhalenin
a) Yapılacağı yer | : | Ç. Ü. Rektörlüğü Ek İdari Bina 3. Kat Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı İhale Odası 01330 Sarıçam/ADANA |
b) Tarihi ve saati | : | 23.01.2018 - 10:00 |
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:
TEKLİF VEREN TÜM İSTEKLİLER;
a)-Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından İstekli adına düzenlenmiş "İşletme Kayıt Belgesi"nin Aslı veya Noter onaylı suretini İHALE TEKLİF ZARFI İÇERİSİNDE (Birinci ve ikinci kısma teklif veren tüm istekliler) TESLİM EDECEKLERDİR.
[5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanununun 30. maddesine dayanılarak hazırlanan; Gıda İşletmelerinin Kayıt ve Onay İşlemlerine Dair Yönetmeliğin “1. maddesi Gıda işletmelerinin kayıt veya onay işlemlerine dair usul ve esasları belirlenmesi,” ve “5. maddesi Gıda işletmecileri, kayıt kapsamındaki işletmelerini, ilgili kurumdan İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı aldıktan sonra işletme kayıt işlemlerini yaptırmak üzere, en geç otuz gün içerisinde yetkili mercie başvurmak ve başvuru tarihinden itibaren en geç üç ay içerisinde kayıt işlemlerini tamamlamak zorundadırlar.” hükmü gereği istenmiştir.]
b)-NUMUNE TESLİMİ: Birinci kısım için ihaleye teklif veren istekliler; Birim fiyat teklif cetvelinde listelenen ürünler için orijinal ambalajında veya 250 gr.-500 gr.-750 gr.-1000 gr.'lık vs. orijinal ambalajlarda ihale gün ve saatinden önce Merkezi Kafeterya ambarına numuneleri, tutanak ile teslim edecekler ve TESLİM TUTANAĞINI TEKLİF ZARFI İÇERİSİNE KOYACAKLARDIR.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. |
4.3.1.1. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler: |
Teklif veren tüm istekliler; Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından İstekli adına düzenlenmiş "İşletme Kayıt Belgesi"nin Aslı veya Noter onaylı suretini ihale zarfı içerisinde teslim edeceklerdir. [5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanununun 30. maddesine dayanılarak hazırlanan; Gıda İşletmelerinin Kayıt ve Onay İşlemlerine Dair Yönetmeliğin “1. maddesi Gıda işletmelerinin kayıt veya onay işlemlerine dair usul ve esasları belirlenmesi,” ve “5. maddesi Gıda işletmecileri, kayıt kapsamındaki işletmelerini, ilgili kurumdan İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı aldıktan sonra işletme kayıt işlemlerini yaptırmak üzere, en geç otuz gün içerisinde yetkili mercie başvurmak ve başvuru tarihinden itibaren en geç üç ay içerisinde kayıt işlemlerini tamamlamak zorundadırlar.” hükmü gereği istenmiştir.] |
5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı Ç. Ü. REKTÖRLÜĞÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ek İdari Binası 2. Kat 01330-Balcalı-Sarıçam/ADANA adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Ç. Ü. Rektörlüğü Ek İdari Bina 2. Kat Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı 01330 Sarıçam/ADANA adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.
12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|---|---|
Ayçiçek Yağı | 15.090 | kilogram |
Biber Salçası | 3.090 | kilogram |
Bitkisel Margarin | 250 | kilogram |
Domates Salçası | 5.080 | kilogram |
Tahin Helva (Sade) | 30 | kilogram |
Karışık Turşu | 1.000 | kilogram |
Konserve Bezelye | 200 | kilogram |
Konserve Fasulye | 200 | kilogram |
Limon Sosu | 5 | kilogram |
Nar Ekşili Sos | 5 | kilogram |
Salatalık Turşusu (Kornişon 2 Numara) | 6.180 | kilogram |
Sirke (Üzüm) | 3.005 | kilogram |
Süsbiberi Turşusu | 1.080 | kilogram |
Zeytin Yağı (Riviera) | 420 | kilogram |
Kuru Soğan | 6.300 | kilogram |
Patates | 12.300 | kilogram |
Sarımsak | 75 | kilogram |