UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ
87 KALEM KURU GIDA ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası | : | 2018/337035 |
1-İdarenin | ||
a) Adresi | : | KÜ Tıp Fakültesi Hastanesi –Yenişehir Mahallesi İbni Sina Caddesi No:4(Kampüs) 71450 YAHŞİHAN/KIRIKKALE |
b) Telefon ve faks numarası | : | 3183335028-5753 - 3182252495 |
c) Elektronik Posta Adresi | : | gozuyukari@hotmail.com |
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı | : | 87 KALEM KURU GIDA ALIMI Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
b) Teslim yeri | : | KÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Mutfak Deposu–Yenişehir Mahallesi İbni Sina Caddesi No:4 (Kampüs) 71450 Yahşihan /KIRIKKALE |
c) Teslim tarihi | : | Malın/İşin teslim süresi 365 takvim günüdür. Sözleşmenin imzalanmasını takip eden 15 gün içerisinde yüklenici İşe başlayacaktır. İdarenin faks veya telefon veya acil durumlarda sözlü olarak siparişleri çekildikten sonra teknik şartnamede belirtilen sürede teslim edilmesi teknik şartnamede süre belirtilmedi ise 3 gün içerisinde teknik şartnameye uygun malzeme teslimi gerçekleştirecektir. Teknik şartnameye uygun ve süresinde malzeme teslim edilmemesi durumunda teslim edilmeyen kısım üzerinden ihtar yapılmaksızın günlük %1 oranında ceza uygulanacaktır. Ürünlerin Son kullanma süreleri yakın veya bitmiş olsada veya sözleşme süresi bitmiş dahi olsa yenisi ile değişim yapılacaktır. Yüklenici tarafından değişim Yapılmadığı takdirde sözleşmede belirtilen tüm ceza işlemleri uygulanacaktır. |
3- İhalenin
a) Yapılacağı yer | : | KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ(Yenişehir Mahallesi İbni Sina Caddesi No:4 (Kampüs) 71450 Yahşihan /KIRIKKALE)TOPLANTI SALONU |
b) Tarihi ve saati | : | 03.08.2018 - 10:00 |
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler: |
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi. |
4.3.2. |
4.3.2.1. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler: |
Kuru Gıda, Baharat ve Dondurulmuş Gıda,Tatlılar ve Süt ürünleri malzemeleri için Aday veya İstekli adına düzenlenmiş ve alım konusu mal veya malların faaliyet konusu olarak belirlendiği İşletme Kayıt Belgesi veya İşletme Onay belgesi aranacak ve ihale dosyasında sunulacaktır. İstenen bu belgelerin aslı veya noter tasdikli veya aslına uygun "aslı idarece görülmüş" tastikli sureti ihale dosyasında bulunmalıdır. İhale dosyasında sunulan işletme kayıt-onay belgeleri ile getirilen numuneler birbirleri ile aynı olmalıdır, Farklı olan firmanın teklifi değerlendirme dışı bırakılacaktır. Ayrıca istekliler teklif verdikleri ürünlerin helal belgesini(sertifikası) ihale dosyasında sunmak ve bulundurmak zorundadır. |
4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman: |
Kuru Gıda, Baharat ve Dondurulmuş gıda için teklif verecek firmalar vermeyi taahhüt ettikleri ürünlerin numunelerini ihale günü ve saatine kadar firmalar tarafından hazırlanacak numune teslim tutanağı ile Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Döner Sermaye İşletmesi birimine teslim edilecektir. Numunesi olmayan veya numunesi eksik olan isteklilerin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır. Firmalar taahhüt ettikleri tüm ürünler için Kuru Gıdalar için 5'er kg'lık numune, Baharatlar için 1'er kg'lık numune ve dondurulmuş gıdalar için ise 2,5 kğ'lık orjinal poşetlerinde veya orijinal paketlerinde veya orjinal kaplarında ve üzerlerinde numunelerin cinsi, nosu üretici firma adı ve taahhüt ettiği ürünün markası, numuneyi veren firma adı vb bilgiler yer alacaktır. Numuneler teknik şartnameye uygunluğunun yanı sıra kalite, lezzet vb özellikler açısından gerektiğinde pişirilerek değerlendirilecektir. Numunelerin tamamı uygun bulunan firmaların fiyat teklifleri değerlendirilmeye alınacaktır. |
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: |
4.4.1.
Gıda Alımı İle ilgili işler benzer iş olarak kabul edilecektir. |
5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.
7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ(Yenişehir Mahallesi İbni Sina Caddesi No:4 (Kampüs) 71450 Yahşihan /KIRIKKALE) adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.
10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüz yirmi) takvim günüdür.
12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|---|---|
süt (200 ml) | 120.000 | adet |
süt (1000 ml) | 10.000 | adet |
Kaşar Peyniri (1 kğ`lık) | 500 | kilogram |
Tuzsuz lor peyniri (1 kg lık paket) | 400 | kilogram |
Üçgen light peynir (12.5 gr) | 80.000 | adet |
İç Bezelye(5 kğ`lık teneke) | 900 | adet |
Domates Salçası (5 kğ`lık teneke) | 1.600 | adet |
Karışık Turşu(10 kğ`lık) | 2.500 | kilogram |
siyah zeytin (20 gr`lık paket) | 100.000 | adet |
Piknik Tereyağ (10 gr) | 120.000 | adet |
Kahvaltılık Beyaz Peynir(20 gr) | 120.000 | adet |
Piknik reçel (20 gr) | 80.000 | adet |
Diyabetik reçel (20 gr) | 40.000 | adet |
Piknik bal (20 gr ) | 60.000 | adet |
Piknik fındık ezmesi (20 gr) | 50.000 | adet |
Paket Tahin helvası (40 gr`lık) | 40.000 | adet |
Poşet tahinli pekmez (30 gr) | 10.000 | adet |
Üçlü Çay Seti | 100.000 | adet |
toz şeker(25 kg lık) | 3.000 | kilogram |
Ayçiçek yağı(18 kğ`lık teneke) | 900 | adet |
zeytinyağı yağı (5 Kg lık teneke) | 100 | adet |
Yemeklik Tereyağ(500 gr`lık) | 1.500 | adet |
Buğday Unu (25 kğ`lık) | 3.500 | kilogram |
Nişasta(1 kğ lık) | 200 | kilogram |
pilavlık pirinç(25 kg lık) | 9.000 | kilogram |
Glutensiz Un(500 gr`lık) | 10 | kilogram |
Mısır Unu(1 kğ lık) | 150 | kilogram |
makarna(5 kg lık) | 8.500 | kilogram |
şehriye(5 kg lık) | 2.500 | kilogram |
Aşurelik Buğday(25 kğ lık) | 750 | kilogram |
kuru nohut(50 kg lık) | 1.750 | kilogram |
bulgur(25 kg lık) | 7.000 | kilogram |
kırmızı mercimek(25 kg lık) | 5.000 | kilogram |
yeşil mercimek(25 kg lık) | 750 | kilogram |
Kuru fasulye(50 kğ`lık) | 3.000 | kilogram |
Kuru barbunya fasulye (25 kğ`lık) | 750 | kilogram |
pul biber(1 kg lık) | 200 | kilogram |
karabiber(1 kg lık) | 50 | kilogram |
Kuru nane(1 kğ`lık) | 50 | kilogram |
Zerdeçal (1 kğ) | 10 | kilogram |
KÖRİ(1 KĞ`LIK) | 50 | kilogram |
Kimyon(1 kğ`lık) | 50 | kilogram |
kuş üzümü(5 kğ`lık) | 100 | kilogram |
Kuru üzüm (5 kğ`lık) | 250 | kilogram |
Hindistan Cevizi(1 kğ`lık) | 50 | kilogram |
Fındık içi(1 kğ`lık) | 200 | kilogram |
Kuru İncir(1 kğ`lık) | 150 | kilogram |
Ceviz içi (1 kğ`lık) | 200 | kilogram |
kuru kayısı(5 kğ`lık) | 250 | kilogram |
sirke(1 lt`lik) | 350 | litre |
şekerpare tatlısı (500 gr lık) | 400 | kilogram |
Kemalpaşa Tatlısı(500 gr`lık) | 400 | kilogram |
limon suyu (1 lt lik) | 900 | litre |
karbonat (15 gr lık paketlerde) | 5 | kilogram |
Susam (1 kğ`lık) | 50 | kilogram |
toz tarhana (5 kg lık) | 1.000 | kilogram |
İrmik(5 kğ`lık) | 400 | kilogram |
Galeta unu (500 gr lık) | 250 | kilogram |
Vanilya(10 gr`lık paketlerde) | 300 | adet |
Kekik (1 kğ lık) | 30 | kilogram |
Kırmızı Toz Biber (1 kğ`lık) | 200 | kilogram |
tarçın | 25 | kilogram |
sofra tuzu (750 gr lık) | 750 | kilogram |
TAVUK BULYON | 500 | kilogram |
ET BULYON | 250 | kilogram |
GÜLLAÇ | 24 | kilogram |
toz kakao | 150 | kilogram |
karanfil | 5 | kilogram |
nar ekşisi | 400 | adet |
dolmalık fıstık | 50 | kilogram |
sebzeli çeşni | 100 | kilogram |
BAKLAVA | 800 | kilogram |
Tulumba tatlısı | 300 | kilogram |
Meyve Suyu | 100.000 | adet |
Stick Tek Kullanımlık Tuz | 50.000 | adet |
Tavuk Yumurtası | 55.000 | adet |
AYRAN (200 ML LIK) | 60.000 | adet |
fasulye donmuş (2,5 kg lık ambalajlarda) | 3.000 | kilogram |
bamya donmuş (2,5 kg lık ambalajlarda) | 2.000 | kilogram |
ıspanak donmuş (10 kg lık ambalajlarda ) | 2.000 | kilogram |
vişne donmuş (2,5 kg lık ambalajlarda) | 1.000 | kilogram |
mısır donmuş (2,5 kg lık ambalajlarda) | 800 | kilogram |
BROKOLİ donmuş (2,5 kg lıık ambalajlarda) | 650 | kilogram |
brüksel lahanası donmuş (2,5 kg lık ambalajlarda) | 650 | kilogram |
PARMAK PATATES DONMUŞ (5 KĞ`LIK AMBALAJLARDA) | 2.000 | kilogram |
milföy hamuru | 2.000 | kilogram |
Mantı Donmuş (5 kğ`lık ambalajlarda) | 1.200 | kilogram |