• İhale No
    2018/347213
  • İhale Adı
    GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    08 Ağustos 2018 14:00
  • İdare
    Durağan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • İhale İli
    Sinop
  • İşin İli
    Sinop
  • Şikayet Bedeli
    50.640,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    16 Temmuz 2018
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ -DURAĞAN MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI MÜSTEŞARLIK

Gıda Malzemeleri (Kuru Gıda, Sebze Meyve, Kemiksiz Sığır Eti, Tavuk Ürünleri, Ekmek) alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2018/347213
1-İdarenin
a) Adresi : Merkez Mah. Yusuf Kemal Tengirşek Cad. 11 57700 DURAĞAN/SİNOP
b) Telefon ve faks numarası : 3684161250 - 3684161416
c) Elektronik Posta Adresi : 963313@meb.k12.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 5 Kısım Gıda Malzemeleri Alım (Kuru Gıda, Sebze Meyve, Kemiksiz Sığır Eti, Tavuk Ürünleri, Ekmek)
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : Okulumuz Pansiyonu Kuru Gıda ve Soğuk Hava Depoları
c) Teslim tarihi : Teslim Sözleşmenin imzalanmasına müteakiben 14.06.2019 tarihine kadar ihale üzerinde kalan yüklenici/yükleniciler ihale üzerinde kalan kısımlarından idaremizce hazırlanan haftalık veya aylık yemek listesine göre tespit edilen ihtiyaç mal miktarlarını kendisine yazılı ya da sözlü veya telefon ile bildirim yapıldıktan sonra ;Kuru Gıda kısmı için 3 (Üç) takvim günü içinde, diğer kısımlar için ise 2 (gün),ekmek günlük teknik şartnamedeki saatler içerisinde okulumuza teslim edecektir


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Durağan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü
b) Tarihi ve saati : 08.08.2018 - 14:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Her türlü gıda alımına ait iş deneyi belgeleri


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 30 TRY (Türk Lirası) karşılığı Durağan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Durağan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Merkez Mh. Yusuf Kemal Tengirşek Cad. No:11 Durağan SİNOP adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Çay 140 kilogram
Toz Şeker 1.100 kilogram
Siyah Zeytin ( Süzme Ağırlık Sele Kıvırcık sele ) 500 kilogram
Yeşil Zeytin (Cizik Süzme Ağırlık) 400 kilogram
Beyaz Peynir 800 kilogram
Yumurta ( Ambalajlı 63-72 Gr) 18.000 adet
Puding (paketli toz) 180 kilogram
Pastörüze Süt (1 Lt lik) 750 litre
Kuru Fasulye ( iri taneli) 525 kilogram
Barbunya Fasulye (iri taneli) 550 kilogram
Nohut ( 10 Numara ) 500 kilogram
Kırmızı Mercimek 700 kilogram
Yeşil Mercimek 200 kilogram
Pirinç ( yerli ) 4.450 kilogram
Bulgur (Pilavlık) 1.300 kilogram
Bulgur ( Kısırlık ) 200 kilogram
Makarna (500 Gr Ambalajlı) 1.550 kilogram
Arpa Şehriye (500 Gr Ambalajlı) 175 kilogram
Tel Şehriye (500 Gr Ambalajlı) 125 kilogram
Mantı ( Soya Kıymalı) 250 kilogram
Sıvı Yağ ( Ayçiçek Yağı ) 2.850 kilogram
Domates Salçası ( 28 * 30 Brix) 1.150 kilogram
Biber Salçası ( 28 * 30 Brix) 100 kilogram
Tuz (İyotlu) 550 kilogram
Konserve Yeşil Fasülye ( süzme net ağırlık) 600 kilogram
Garnitür ( süzme net ağırlık) 600 kilogram
Kuru Kayısı 130 kilogram
Kuru Üzüm 120 kilogram
Şekerpare 100 kilogram
Karışık Turşu ( Süzme net Ağırlık) 700 kilogram
Salatalık Turşusu ( Süzme net Ağırlık) 200 kilogram
Yoğurt 5.000 kilogram
Yufka Böreklik ( Günlük) 600 kilogram
Kırmızı Pul Biber 90 kilogram
İrmik (500 Gr veya 1 kg Ambalaj) 75 kilogram
Un 100 kilogram
Sirke 90 litre
Köfte Harcı 10 kilogram
Margarin 300 kilogram
Ketçap 185 kilogram
Mayonez 20 kilogram
Kekik 3 kilogram
Karbonat 3 kilogram
Kabartma Tozu 5 kilogram
Ceviz İçi 30 kilogram
Fındık İçi 20 kilogram
Kızarmış Kadayıf 85 kilogram
Vanilya 4 kilogram
Hindistan Cevizi 15 kilogram
Keşkeklik Buğday 50 kilogram
Patates 5.000 kilogram
Kuru Soğan 750 kilogram
Ispanak 450 kilogram
Pırasa 450 kilogram
Kabak (kızartmalık) 350 kilogram
Karalahana 150 kilogram
Kıvırcık Marul (kilogram) 250 kilogram
Turp 250 kilogram
Havuç 500 kilogram
Maydanoz ( Kilogram) 50 kilogram
Limon 250 kilogram
Domates 2.000 kilogram
Salatalık 1.200 kilogram
Sivri Biber 400 kilogram
Dolma Biber 300 kilogram
Kırmızı Biber (papya biber) 150 kilogram
Patlıcan 1.500 kilogram
Taze Fasulye 400 kilogram
Portakal 2.000 kilogram
Mandalina 1.200 kilogram
Elma 2.250 kilogram
Muz 1.500 kilogram
Armut 1.200 kilogram
Taze Üzüm 1.000 kilogram
Karpuz 400 kilogram
Kavun 500 kilogram
Erik 200 kilogram
Nektari 150 kilogram
Kayısı 150 kilogram
Yeni Dünya 150 kilogram
Çilek 150 kilogram
Kiraz 150 kilogram
Sarımsak 10 kilogram
Kemiksiz Sığır Eti 2.500 kilogram
Baget But 2.500 kilogram
Tavuk Göğsü ( kemiksiz derisiz filato) 1.200 kilogram
Tavuk Döner (yaprak) 1.100 kilogram
Ekmek (200 gr) 55.000 adet