• İhale No
    2019/116473
  • İhale Adı
    GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    12 Nisan 2019 14:00
  • İdare
    HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • İhale İli
    Ankara
  • İşin İli
    Ankara
  • Şikayet Bedeli
    101.344,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946 ile 33.791.911 TL arası
  • Yayın Tarihi
    14 Mart 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SOSYAL TESİS VE İŞLETMELERİ

Kırmızı Et - Kanatlı Hayvan Eti ve Et Ürünleri Alımı işi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2019/116473
1-İdarenin
a) Adresi : Hacettepe Üniversitesi 7 Nolu Kapı Karşısı Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı Sosyal Tesis Satınalma 06230 Sıhhiye ALTINDAĞ/ANKARA
b) Telefon ve faks numarası : 3123052005 - 3123053108
c) Elektronik Posta Adresi : atanur@hacettepe.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 38 Kalem Kırmızı Et - Kanatlı Hayvan Eti ve Et Ürünleri Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : Hacettepe Üniversitesi Sıhhiye ve Beytepe Yerleşkeleri Sosyal Tesis ve İşletmeleri depolarıdır
c) Teslim tarihi : İlgili kafeterya müdürlüklerince 1(bir) gün öncesinden söz konusu yiyecek maddesinin siparişi yazıyla veya faksla yükleniciye 31.12.2019 tarihine kadar partiler halinde bildirilecektir. Siparişi verilen yiyecek maddeleri istenilen miktar, cins ve kalitede teknik şartnameye uygun olarak en geç ertesi sabah 08:30'a kadar teslim edilecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Hacettepe Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Toplantı Odası - Sıhhiye Yerleşkesi Hacettepe Üniversitesi 7 nolu Kapı karşısı Öğretim Üyeleri Kafeterya Binası 06100 Sıhhiye Altındağ - ANKARA
b) Tarihi ve saati : 12.04.2019 - 14:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.

a) Aday veya istekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi,
b) Aday veya isteklinin üyesi olduğu Meslek Odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu,
c) Aday veya isteklinin kayıtlı olduğu Meslek Odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlilik Belgesi

ç)Adaylar veya isteklilerin adlarına veya unvanlarına düzenlenmiş olan teklif ettiği mallara ilişkin yerli malı belgesi veya teknolojik ürün deneyim belgesi.

d)Alım konusu malın gıda veya gıda ile temas eden madde ve malzeme olması durumunda gıda ve gıda ile temas eden madde ve malzemelerin üretimini düzenleyen mevzuat çerçevesinde aday veya istekli adına düzenlenmiş ve alım konusu mal veya malların faaliyet konusu olarak belirlendiği Gıda Sicil Belgesi (Sertifikası) yada aday ve istekli adına ve teklif edilen ürüne ilişkin düzenlenen Gıda Üretim Sertifikası / Gıda Üretim izin belgesi,

e)Adayın veya isteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum veya kuruluşlarca düzenlenen ve aday veya isteklinin üretici veya imalatçı olduğunu gösteren belgeler.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı Hacettepe Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sosyal Tesis ve İşletmeleri Satınalma Birimi adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Sıhhiye Yerleşkesi Hacettepe Üniversitesi 7 nolu Kapı karşısı Öğretim Üyeleri Kafeterya Binası 06100 Sıhhiye Altındağ - ANKARA adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.
Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Dana Antrikot 650 kilogram
Dana Bonfile (Fitilsiz) 4.300 kilogram
Dana Dil 50 kilogram
Dana Kaburga ( Kemiksiz) 10.850 kilogram
Dana Karaciğer 900 kilogram
Dana Karkas Kemikli 3.450 kilogram
Dana Karkas Kemiksiz 4.000 kilogram
Dana Kısa But Kemikli 12.500 kilogram
Dana Kontrafile 2.500 kilogram
Dana Nuar 480 kilogram
Dana Uzun But Kemikli 4.500 kilogram
İç Gömlek Yağı 25 kilogram
İşkembe 50 kilogram
Kuyruk Yağı 1.400 kilogram
Kuzu But kısa - Kemikli 11.900 kilogram
Kuzu Kalem Pirzola 1.400 kilogram
Kuzu Karaciğer 300 kilogram
Kuzu Karkas 2.500 kilogram
Kuzu Kol Kemikli 350 kilogram
Pastırma Dilimli 1.Sınıf (200gr,300gr,500gr,Amb.) 130 kilogram
Tavuk Baget (Min 100 Gr Max 150 Gr) 450 kilogram
Tavuk But - Kemiksiz Derili (200 Gr - 220 Gr) 1.250 kilogram
Tavuk But Special (Min 230 Gr Max 280 Gr) 1.800 kilogram
Tavuk Eti Bütün (Min 1400 Gr Max 1600 Gr) 3.700 kilogram
Tavuk Bonfile Derili (Min 240 Gr) 13.000 kilogram
Tavuk Bonfile Derisiz (Min 240 Gr) 10.250 kilogram
Tavuk Göğüs Kovan Kemikli (700 Gr) 300 kilogram
Tavuk Kanat Special - Uçsuz 200 kilogram
Tavuk Kanat Yaprak 300 kilogram
Tavuk Nugget Donuk 150 kilogram
Tavuk Pirzola Kemikli Derili (Min 200 Gr - Max 220 Gr) 400 kilogram
Tavuk Pirzola Kemiksiz (Min 120 Gr - Max 140 Gr) 2.000 kilogram
Tavuk Şinitsel Donuk ( 1 Adeti Min 100 Gr Max 110 Gr) 175 kilogram
Tavuk Parmak Bonfile 200 kilogram
Hindi Eti But (Kalçası Alınmış) 390 kilogram
Hindi Eti Bütün ( 4-5-6-7-8-9-10 KG lık Amb ) 3.200 kilogram
Hindi Göğüs Fileto 440 kilogram
Hindi Madalyon 1. Sınıf 110-120 Gr 900 adet