• İhale No
    2015/62919
  • İhale Adı
    GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    26 Haziran 2015 10:00
  • İdare
    HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • İhale İli
    Ankara
  • İşin İli
    Ankara
  • Şikayet Bedeli
    101.344,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946 ile 33.791.911 TL arası
  • Yayın Tarihi
    28 Mayıs 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

(41) Kalem Yaş Sebze ve Meyve alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2015/62919
1-İdarenin
a) Adresi : Sıhhiye Yerleşkesi 06100 Sıhhiye ALTINDAĞ/ANKARA
b) Telefon ve faks numarası : 3123051073 - 3123053023
c) Elektronik Posta Adresi : sksdb@hacettepe.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : İlişik Liste Muhteviyatı (41) Kalem Yaş Sebze ve Meyve Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : Hacettepe Üniversitesi Sıhhiye ve Beytepe Yerleşkesi Öğrenci Kafeteryaları iaşe depolarıdır.
c) Teslim tarihleri : İlgili Kafeterya Müdürlüklerince 1 (Bir) gün öncesinden söz konusu yiyecek maddesinin siparişi yazıyla veya faksla yükleniciye 31.12.2015 tarihine kadar bildirilecektir. Siparişi verilen yiyecek maddesi istenilen miktar, cins ve kalitede teknik şartnameye uygun olarak en geç ertesi sabah saat 09.30'a kadar teslim edilecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Hacettepe Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Toplantı Odası 06100, Sıhhiye-Altındağ/ANKARA
b) Tarihi ve saati : 26.06.2015 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 30 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

İsteklinin kamu veya özel sektörde daha önce Yaş Sebze ve Meyve alımına ait ihtiyaçların karşılanmasına yönelik olarak yapmış olduğu işler kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı Hacettepe Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Satınalma Müdürlüğü, 06100 Sıhhiye-Altındağ/ANKARA adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Hacettepe Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Satınalma Müdürlüğü 06100 Sıhhiye-Altındağ/ANKARA adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
// // function PrintArea_ctl00_ContentPlaceHolder1_btnYazdir(){$('#ilanOnizleme').html(".beyazAlan{position: absolute;width: 100%;height: 100%;top: 0px;left: 0px;padding: 20px 20px 20px 20px;background-color: #fff;z-index: 99999;font-family: Calibri;font-size: 16px;font-weight:bold;text-align:center;}@media print{.beyazAlan{display:none;}}Doküman Yazdırılıyor. Lütfen Bekleyiniz!"+$('#ilanOnizleme').html()); $('#ilanOnizleme').printArea();$('.beyazAlan').remove();return false;} //

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Armut (8-11. Aylar) 8.500 kilogram
Aysberk (Her Ay) 6.000 kilogram
Ayva (9-12. Aylar) 500 kilogram
Beyaz Lahana (9-12. Aylar) 7.500 kilogram
Biber Çarliston (Her Ay) 3.500 kilogram
Biber Kavata (Her Ay) 2.500 kilogram
Biber Köy (Her Ay) 2.000 kilogram
Dereotu (Her Ay) 650 kilogram
Dolma Biber (8-10. Aylar) 2.000 kilogram
Domates (Her Ay) 25.500 kilogram
Elma (Her Ay) 26.000 kilogram
Havuç (Her Ay) 24.000 kilogram
Kabak Taze (8-11. Aylar) 7.000 kilogram
Karpuz (8-9. Aylar) 6.000 kilogram
Kavun (8-10. Aylar) 9.500 kilogram
Kereviz (11-12. Aylar) 7.500 kilogram
Kırmızı Lahana (9-12. Aylar) 10.000 kilogram
Kırmızı Pancar (10-12. Aylar) 650 kilogram
Kırmızı Erik (8-10. Aylar) 2.100 kilogram
Kuru Soğan (Her Ay) 9.000 kilogram
Limon (Her Ay) 7.500 kilogram
Mandalina (10-12. Aylar) 18.000 kilogram
Mantar Kültür (Her Ay) 5.000 kilogram
Maydanoz (Her Ay) 1.250 kilogram
Muz (Her Ay) 11.000 kilogram
Nane Taze (Her Ay) 350 kilogram
Patates (Her Ay) 55.000 kilogram
Patlıcan (8-11. Aylar) 11.500 kilogram
Pırasa (10-12. Aylar) 9.500 kilogram
Portakal (11-12. Aylar) 13.000 kilogram
Roka (Her Ay) 600 kilogram
Salatalık (Her Ay) 8.500 kilogram
Sarımsak (Her Ay) 300 kilogram
Semizotu (8-10. Aylar) 1.800 kilogram
Şeftali (8-9. Aylar) 1.600 kilogram
Taze Soğan (Her Ay) 1.250 kilogram
Üzüm Beyaz (8-11. Aylar) 9.000 kilogram
Üzüm Siyah (8-11. Aylar) 9.000 kilogram
Taze Karnabahar (Her Ay) 150 kilogram
Taze Brokoli (Her Ay) 150 kilogram
Nar (10-12. Aylar) 450 kilogram