T. C.
SAĞLIK BAKANLIĞI İĞDİK İL SAĞLIK MLDÜKLÜĞÜ Sağlık Hizmetleri liaışkaıılığı
Sayı : 87364060-949 17/10/2019
Konu : Yaklaşık Maliyet
Sayın..................................
İdaremizin ihtiyacı olan ekte cins ve miktarı yazılı (142) kalcın 2020 YILI İĞDİK DHVLET HASTANESİ GIDA MALZEMESİ ALIMI alımı i$i 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu uyarınca ihale edilecektir.
Bu işin yaklaşık maliyetlerinin hesaplanabilmesi için k.D.V. hariç birim fiyatlarının karşılarına yazılarak 23.10.2019 tarihine kadar bildirilmesini rica ederim.
|
2020 YILI İĞDIR DEVLET HASTANESİ ÇIDA MALZEMESİ ALIMI
Sıra |
Malııı / İşin Cinsi |
Mal / I* Kodu |
Tarih |
Miktar |
Birimi |
Fiyat |
Tutar |
1. KURU GIDA KISMİ |
|||||||
1 |
SIVI YAĞ (AYÇİÇEK VEYA MISIR ÖZÜ YAĞI) |
|
|
10.000 |
LİTRE |
|
|
2 |
ZEYTİN YAĞI. |
|
|
1.200 |
litre |
|
|
3 |
PİLAVLIK PİRİNÇ |
|
|
8.500 |
kilogram |
|
|
4 |
bulgur |
1293 |
|
5.500 |
kg |
|
|
5 |
MAKARNA(MUI İTELİ 1* ÇEŞİTLERDE) |
|
|
3.200 |
KG |
|
|
0 |
Fİ KİNLİK MAKARNA |
|
|
1.000 |
KG |
|
|
7 |
ERİŞTE |
|
|
1.500 |
kilogram |
|
|
8 |
KIRMIZI MERCİMEK |
|
|
2.250 |
kilogram |
|
|
9 |
YEŞİL MERCİMEK |
|
|
400 |
kilogram |
|
|
10 |
KIJRIJ FASÜLYH |
|
|
1.600 |
KG |
|
|
II |
KURU BARBUNYA |
|
|
1.000 |
kilogram |
|
|
12 |
KURU NOHUT |
|
|
1.500 |
KG |
|
|
13 |
NOHUT LEPESİ |
|
|
150 |
KG |
|
|
14 |
AŞURELİK BUĞDAY |
|
|
400 |
kilogram |
|
|
T. C.
SAĞLIK BAKANLIĞI İĞDIR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Sağlık Hizmetleri Başkanlığı
Sayı : 87364060-949 17/10/2019
53 |
TARÇIN |
|
|
10 |
KG |
|
|
54 |
ÇUBUK TARÇIN |
|
|
10 |
kilogram |
|
|
55 |
VANİLYA 5 GR 1.1 K PAKETLERDE |
|
|
200 |
paket |
|
|
56 |
ÜZÜM SİRKESİ |
|
|
400 |
litre |
|
|
57 |
NAR EKŞİSİ. |
|
|
50 |
litre |
|
|
58 |
KEPEKLİ BİSKÜVİ |
|
|
80 |
KG |
|
|
59 |
İRMİK |
|
|
500 |
kilogram |
|
|
2. ŞARKÜTERİ KISıMI |
|||||||
1 |
TEREYAĞI |
|
|
250 |
KG |
|
|
2 |
Yumurta |
0844 |
|
60.000 |
Aüet |
|
|
J |
PAKET UHTSÜT(ILT) |
|
|
700 |
ADET |
|
|
4 |
PAKET SÜT(200 ML) |
|
|
25.000 |
ADET |
|
|
5 |
AYRAN |
|
|
60.000 |
ADET |
|
|
6 |
YOĞURT |
|
|
10.000 |
kilogram |
|
|
7 |
YOĞURT I50ML |
|
|
85.000 |
ADET |
|
|
8 |
TAM YAĞLI BEYAZ PEYNİR |
|
|
3.000 |
KG |
|
|
9 |
TAZE KAŞAR PEYNİRİ |
|
|
2.000 |
KG |
|
|
10 |
TUZSUZ DİYET BEYAZ PEYNİR |
|
|
400 |
KG |
|
|
11 |
LOR PEYNİRİ |
|
|
150 |
KG |
|
|
12 |
SİYAH ZEYTİN |
|
|
2.000 |
kilogram |
|
|
13 |
YEŞİL ZEYTİN |
|
|
1.000 |
KG |
|
|
14 |
SİYAH YEŞİL TUZSUZ ZEYTİN |
|
|
350 |
KG |
|
|
15 |
PİKNİK TEREYAĞI |
|
|
45.000 |
ADET |
|
|
16 |
piknik bal |
0827 |
|
25.000 |
Adet |
|
|
17 |
PİKNİK REÇEL (MÜH. ÇEŞİTLERDE) |
|
|
45.000 |
ADET |
|
|
18 |
tahin helvası |
1050 |
|
30.000 |
Adet |
|
|
19 |
TAHİN PEKMEZ |
|
|
25.000 |
ADET |
|
|
3. SEBZE-MEYVE KISMI |
|||||||
1 |
MANDALİNA |
|
|
2.500 |
kilogram |
|
|
2 |
PORTAKAL |
|
|
4.500 |
kilogram |
|
|
3 |
KAVUN |
|
|
2.500 |
kilogram |
|
|
4 |
KARPUZ |
|
|
3.200 |
kilogram |
|
|
5 |
ELMA |
|
|
3.200 |
kilogram |
|
|
6 |
ARMUI |
|
|
2.500 |
kilogram |
|
|
7 |
AYVA |
|
|
100 |
KG |
|
|
8 |
KİRAZ |
|
|
500 |
kilogram |
|
|
9 |
MUZ |
|
|
2.000 |
kilogram |
|
|
10 |
ŞEFTALİ |
|
|
750 |
kilogram |
|
|
T. C
SAĞLIK HAKANLIĞI İĞDİK İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Sağlık HizmetIcı i Başkanlığı
Sayı : 87364060-949 11110/2019 Konu : Yaklaşık Maliyet
|
![]() |
4 |
TAVUK PİRZOLA |
|
|
3.000 |
KG |
|
|
5 |
TAVUK İNCİK |
|
|
1.000 |
kg |
|
|
6. BALIK KISMI |
|||||||
1 ALABALIK 2.500 KG |
|||||||
7. TATLI KISMI |
|||||||
1 |
BAKLAVA |
|
|
«00 |
KG |
|
|
2 |
ŞEKERPARE |
|
|
900 |
kilogram |
|
|
3 |
FIRIN SÜTLAÇ |
|
|
5.000 |
ADET |
|
|
4 |
KAZANDİBİ |
|
|
5.000 |
ADET |
|
|
5 |
TRİLEÇE |
|
|
8.000 |
ADET |
|
|
6 |
KURU PASTA |
|
|
20 |
KG |
|
|
8. EKMEK KISMI |
|||||||
1 |
SOMUN EKMEK |
|
|
180.000 |
ADET |
|
|
2 |
l'AM BUĞDAY UNLU EKMEK |
|
|
30.000 |
ADET |
|
|
3 |
KEPEKLİ GALETA |
|
|
600 |
PAKET |
|
|
9. İÇECEK KISMI |
|||||||
1 |
SADE MADEN SUYU |
|
|
100 |
ADET |
|
|
2 |
MEYVE SUYU |
|
|
200 |
ADET |
|
|
3 |
BARDAK SU |
|
|
500.000 |
ADET |
|
|
4 |
DAMACANA SU |
|
|
600 |
ADET |
|
|
5 |
KOLA |
|
|
20Üİ |
LT |
|
|
Toplanı |
|
Rk: Teknik Şartname dipnotgovde
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|