İhale Kayıt Numarası | : | 2013/180496 |
1-İdarenin | ||
a) Adresi | : | DUMLUPINAR BULVARI KONYAALTI 07100 KONYAALTI ANTALYA MERKEZ/ANTALYA |
b) Telefon ve faks numarası | : | 2423102183 - 2422276991 |
c) Elektronik Posta Adresi | : | sksd@akeniz.edu.tr |
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
a) Niteliği, türü ve miktarı | : | 7 KISIM ve 51 KALEMDEN OLUŞAN MUHTELİF GIDA ve YİYECEK ALIMI Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
b) Teslim yeri | : | AKDENİZ ÜNVERSİTESİ MERKEZİ YEMEKHANE AMBARINA |
c) Teslim tarihleri | : | Sözleşme bitiminden itiraben işe başlanıp sözleşme süresi (6 ay) bitimine kadar teslimat programına uyulacaktır. |
a) Yapılacağı yer | : | AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI İHALE HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ |
b) Tarihi ve saati | : | 14.01.2014 - 10:30 |
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.2.1. İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yıl sonu bilançosu veya eşdeğer belgeleri: |
a) İlgili mevzuatı uyarınca bilançosunu yayımlatma zorunluluğu olan istekliler yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerini, b) İlgili mevzuatı uyarınca bilançosunu yayımlatma zorunluluğu olmayan istekliler, yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerini ya da bu kriterlerin sağlandığını göstermek üzere yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir tarafından standart forma uygun olarak düzenlenen belgeyi sunar. Sunulan bilanço veya eşdeğer belgelerde; a) Cari oranın (dönen varlıklar/kısa vadeli borçlar) en az 0,75 olması, b) Öz kaynak oranının (öz kaynaklar/toplam aktif) en az 0,15 olması, c) Kısa vadeli banka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,50’den küçük olması ve belirtilen üç kriterin birlikte sağlanması zorunludur. Yukarıda belirtilen kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde, son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır. İhale veya son başvuru tarihi yılın ilk dört ayında olan ihalelerde, bir önceki yıla ait yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli görülen bölümlerini ya da bunlara eşdeğer belgelerini sunmayanlar, iki önceki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu belgelerde yeterlik kriterini sağlayamayanlar ise iki önceki yılın belgeleri ile üç önceki yılın belgelerini sunabilirler. Bu durumda, belgeleri sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır. |
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. İş deneyim belgeleri: |
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin
% 25 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş
deneyimini gösteren
belgeler. |
4.3.2. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler: |
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler, b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler, c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi. İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir. Alım konusu malın gıda ve gıda ile temas eden madde ve malzeme olması durumunda gıda ve gıda ile temas eden madde ve malzemelerin üretimini düzenleyen mevzuaıt çerçevesinde istekli adına düzenlenmiş ve alım konusu mal veya malların faaliyet konusu olarak belirlendiği sicil belgesi İstekli adına ve teklif edilen ürünlere ( Taze sebze gurubu hariç) ilişkin düzenlenen gıda üretim ve gıda sicil belgelerini sunacaktır. İhale üzerinde kalan istekli bu belgelerin aslını yada noter onaylı suretini ibraz etmek zorundadır. |
4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman: |
İhale konusu her kısımdaki kalemler için teknik şartnameye cevap ve açıklamaları belge şeklinde sunulacaktır. İstekliler taze sebze gurubu kısmı hariç diğer kısımlara ait ürünlerden minumum orjinal ambalajlarında 1 er numune ürün getirip ihale komisyona sunacaklardır. Getirilen numunelerin tümü ayrı ayrı etiketlenmiş ve etiketlerin üzerinde hangi kısma ait olduğu, ürün adı, firma bilgileri yazılı olacaktır. Numunelerin tamamı koli içerisinde olacak ve koli üzerinde firma bilgileri yazılı olacaktır. getirilen numuneler ihale saatine kadar Merkezi Kafeterya İşletme Müdürlüğüne tutanak karşılında teslim edilecektir. Teslim Tutanağı belgesi Teklif Dosyasına konulacakır. |
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: |
4.4.1. İhalede her türlü gıda ve yiyecek alımı ve pazarlaması benzer iş olarak kabul edilecektir. |
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|---|---|
KURU SOĞAN | 7.000 | KG |
PATATES | 15.000 | KG |
ÇARLİSTON BİBER | 5.000 | KG |
DOMATES | 20.000 | KG |
MAYDANOZ | 1.500 | KG |
LİMON | 9.000 | KG |
HAVUÇ | 17.000 | KG |
KURU SARIMSAK | 60 | KG |
SALATALIK | 5.000 | KG |
KABAK | 6.000 | KG |
MARUL | 10.000 | KG |
KIRMIZI LAHANA | 7.000 | KG |
BEYAZ LAHANA | 5.000 | KG |
ORTA KEMİKLİ KISA BUT | 2.500 | KG |
KEMİKSİZ ET (KOL KÜREK) | 9.000 | KG |
KUŞBAŞI ET | 15.000 | KG |
DANA CİĞER | 800 | KG |
YOĞURT | 20.000 | KG |
DAYANIKLI SÜT | 8.000 | KG |
BEYAZ PEYNİR | 500 | KG |
KAŞAR PEYNİRİ | 2.500 | KG |
TEREYAĞI | 800 | KG |
PİRİNÇ | 17.000 | KG |
ŞEHRİYE | 3.500 | KG |
MAKARNA | 10.000 | KG |
BULGUR | 8.000 | KG |
KURU FASULYE | 2.000 | KG |
NOHUT | 3.000 | KG |
KIRMIZI MERCİMEK | 2.000 | KG |
KURU BARBUNYA | 1.000 | KG |
RAFİNE TUZ | 3.000 | KG |
İRMİK | 250 | KG |
AŞURELİK BUĞDAY | 300 | KG |
KARIŞIK TURŞU | 6.000 | KG |
KORNİŞON TURŞU | 500 | KG |
KONSERVE MANTAR | 1.500 | KG |
KONSERVE MISIR | 300 | KG |
DİLİMLENMİŞ YEŞİL ZEYTİN | 400 | KG |
DİLİMLENMİŞ SİYAH ZEYTİN | 400 | KG |
DOMATES SALÇASI | 6.000 | KG |
BİBER SALÇASI | 200 | KG |
TAVUK BUT | 10.000 | KG |
TAVUK GÖĞÜS KUŞBAŞI | 13.000 | KG |
TAVUK CİĞER | 100 | KG |
DONDURULMUŞ DOMATES KÜP | 1.000 | KG |
DONDURULMUŞ KÜP PATATES 20*20 | 2.000 | KG |
DONDURULMUŞ PATATES PARMAK 9*9 | 2.500 | KG |
DONDURULMUŞ PATATES KROKET | 1.500 | KG |
DONDURULMUŞ BİBER ŞERİT KIRMIZI | 100 | KG |
DONDURULMUŞ BEZELYE | 4.000 | KG |
DONDURULMUŞ TAZE FASÜLYE | 4.000 | KG |