KİLİS KAMU HASTANE BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ
8 Kısım Yiyecek Malzeme alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası | : | 2014/45633 |
1-İdarenin | ||
a) Adresi | : | Ekrem Çetin Mah.Anafartalar Cad.No:4 79000 MERKEZ/KİLİS |
b) Telefon ve faks numarası | : | 3488139293 - 3488132047 |
c) Elektronik Posta Adresi | : | khb79.mb@saglik.gov.tr |
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı | : | 8 Kısım Yiyecek Malzeme Alımı Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
b) Teslim yeri | : | Kilis Devlet Hastanesi gıda ambarı teslim yeridir. |
c) Teslim tarihi | : | İşe başlama tarihinden itibaren tüm kısımlar Hastane ihtiyacına binaen idarenin uygun gördüğü zamanlarda peyderpey teslim edilecektir. Tüm kısımlar için en son teslim tarihi 30.06.2015 olacaktır. |
3- İhalenin
a) Yapılacağı yer | : | Kilis Devlet Hastanesi Konferans Salonu |
b) Tarihi ve saati | : | 20.05.2014 - 14:00 |
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:
2.Grup Süt -Yoğurt-Peynir vb. malzemelere, 3.Grup Balık, 4 Grup Et, 5.Grup Tavuk, 6.Grup Tatlı, 7.Grup Unlu mamüllere, teklif verecek olan istekliler Gıda Üretim İzin Belgesini Teklif dosyalarında sunacaklardır.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler: |
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler, b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler, c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi. İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir. a) Aday veya istekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi, |
4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman: |
İhalede numune istenilmemektedir, ancak istekliler teknik şartnameye uygun ürün verdiklerine dair taahütnameyi teklif dosyasında sunacaklardır. Birim fiyat teklif cetvelinde veya ek bir cetvelde sunmuş oldukları ürünün markasını belirteceklerdir. |
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: |
4.4.1.
Kamu veya özel sektöre yapılmış gıda veya yiyecek malzemeleri satış işi kabul edilecektir. |
5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.
7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 25 TRY (Türk Lirası) karşılığı Kilis Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İhale Birimi adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Kilis Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İhale Birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günüdür.
12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|---|---|
Bulgur | 4.000 | Kg |
Çay | 220 | Kg |
Kuru fasülye | 800 | Kg |
İrmik | 400 | Kg |
Kırmızı biber | 300 | Kg |
Kara biber | 150 | Kg |
Kuru kayısı | 80 | Kg |
Makarna | 3.500 | Kg |
Kırmızı mercimek | 3.000 | Kg |
Nohut | 1.500 | Kg |
Pirinç | 12.000 | Kg |
Tereyağ (15 gr) | 50.000 | Adet |
Reçel (20 gr) | 50.000 | Adet |
Bal (20 gr) | 15.000 | Adet |
Domates salçası | 3.000 | Kg |
Tahin helva (40 gr) | 10.000 | Adet |
Şehriye | 300 | Kg |
Toz şeker | 7.000 | Kg |
Tuz | 2.000 | Kg |
Kuru üzüm | 60 | Kg |
Kuru incir | 25 | Kg |
Kuru nane | 75 | Kg |
Kimyon | 50 | Kg |
Ceviz içi | 200 | Kg |
Siyah zeytin | 900 | Kg |
Mısır özü (5 lt) | 2.500 | Adet |
Yarma | 350 | Kg |
Turşu karışık | 1.600 | Kg |
Konserve bezelye | 2.000 | Kg |
Süs biber turşusu | 300 | Kg |
Konserve fasülye | 250 | Kg |
Konserve mantar | 600 | Kg |
Fındık ezmesi | 3.000 | Adet |
Kekik | 2 | Kg |
Yeşil zeytin | 900 | Kg |
Bisküvi | 250 | Kg |
Supangle | 25 | Kg |
Barbunya | 200 | Kg |
Kabartma tozu | 5 | Kg |
Limon sosu (1 lt) | 200 | Adet |
Tarçın | 3 | Kg |
Biber salçası | 500 | Kg |
Susam | 5 | Kg |
Çörek otu | 3 | Kg |
Hindistan cevizi | 3 | Kg |
Meyve suyu (200 ml) | 30.000 | Adet |
Kuru dolmalık | 50 | Kg |
Kuş üzümü | 50 | Kg |
Badem içi | 120 | Kg |
Şam fıstığı | 60 | Kg |
Antep fıstığı | 50 | Kg |
Fındık içi | 60 | Kg |
Vanilya | 5 | Kg |
Nişasta | 75 | Kg |
Firik | 125 | Kg |
Limon tuzu | 30 | Kg |
Sirke (1 lt) | 50 | Adet |
Kahvaltılık çikolata (20 gr) | 20.000 | Adet |
Tahinli pekmez (20 gr) | 7.500 | Adet |
Nar ekşisi (1 lt) | 50 | Adet |
Kornişon turşu | 500 | Kg |
Toz tarhana | 75 | Kg |
Puding | 75 | Kg |
Hurma | 50 | Kg |
Konserve mısır | 200 | Kg |
Konserve türlü | 500 | Kg |
Yeşil mercimek | 150 | Kg |
Hazır paket kek (40 gr) | 5.000 | Adet |
Zeytinyağı (5 lt) | 20 | Adet |
Kuru mantı | 200 | Kg |
Kuru bamya | 10 | Kg |
Tek sargılı küp şeker | 125 | Kg |
Süt (yarım yağlı 200 ml) | 28.000 | Adet |
Süt (yarım yağlı 1 lt) | 5.000 | Adet |
Pastörize yoğurt | 12.000 | Kg |
Yumurta | 32.000 | Adet |
Lor peyniri | 150 | Kg |
Ayran | 45.000 | Adet |
Margarin | 85 | Kg |
Yoğurt (200 g’lık) | 75.000 | Adet |
Beyaz peynir | 3.000 | Kg |
Diyet peynir | 1.250 | Kg |
Kaşar peynir | 850 | Kg |
Eritme peynir | 30.000 | Adet |
Levrek | 700 | Kg |
Çipura | 700 | Kg |
Alabalık | 300 | Kg |
Kemiksiz koyun eti | 1.500 | Kg |
Kemiksiz dana but eti | 14.000 | Kg |
Kalçasız spesiyal tavuk but | 5.000 | Kg |
Tavuk göğüs bonfile (derisiz) | 12.000 | Kg |
Cevizli baklava | 600 | Kg |
Fıstıklı baklava | 900 | Kg |
Cevizli kadayıf | 750 | Kg |
Fıstıklı kadayıf | 750 | Kg |
Dondurma (100 g’lık) | 6.500 | Adet |
Beyaz ekmek (50 g’lık Poşetli) | 45.000 | Kg |
Un | 2.000 | Kg |
Yufka | 700 | Kg |
Halka tatlılık un | 200 | Kg |
Mısır unu | 40 | Kg |
Milföy | 250 | Kg |
Kepek ekmek (50 g’lık Poşetli) | 6.000 | Kg |
Yaş hamur mayası | 100 | Kg |
Lavaş ekmek- tırnak pide | 1.000 | Kg |
Galeta unu | 200 | Kg |
Pirinç unu | 25 | Kg |
Patates | 20.000 | Kg |
Kuru soğan | 4.500 | Kg |
Taze soğan | 250 | Kg |
Kuru sarımsak | 50 | Kg |
Domates | 16.000 | Kg |
Patlıcan | 8.000 | Kg |
Taze biber | 3.500 | Kg |
Maydanoz | 900 | Kg |
Marul | 900 | Kg |
Üzüm | 600 | Kg |
Şeftali | 6.000 | Kg |
Elma | 13.000 | Kg |
Mandalina | 3.000 | Kg |
Portakal | 6.000 | Kg |
Limon | 2.000 | Kg |
Pırasa | 600 | Kg |
Ispanak | 250 | Kg |
Karpuz | 7.500 | Kg |
Kavun | 3.500 | Kg |
Salatalık | 9.000 | Kg |
Havuç | 3.500 | Kg |
Taze fasülye | 750 | Kg |
Erik | 700 | Kg |
Kırmızı lahana | 1.000 | Kg |
Turp | 600 | Kg |
Taze kabak | 2.750 | Kg |
Dereotu | 50 | Kg |
Muz | 1.750 | Kg |
Bakla | 200 | Kg |
Dolmalık biber | 450 | Kg |
Karnabahar | 2.000 | Kg |
Armut | 600 | Kg |
Taze kayısı | 350 | Kg |
Kiraz | 400 | Kg |
Yeni dünya | 250 | Kg |
Çilek | 400 | Kg |
Kış kabağı | 600 | Kg |
Pancar | 150 | Kg |
Taze sarımsak | 100 | Kg |
Beyaz lahana | 250 | Kg |
Nektarin | 300 | Kg |
Brokoli | 400 | Kg |
Semizotu | 100 | Kg |
Kırmızı pancar | 100 | Kg |
Roka | 100 | Kg |