• İhale No
    2010/525455
  • İhale Adı
    Hammadde Alımı
  • Sektör
    Bilgisayar, Büro Makineleri ve Parçaları
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    İstisna - Kapsam Dışı
  • İhale Tarihi
    30 Kasım 2010 14:00
  • İdare
    Ankara Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı
  • İhale İli
    Ankara
  • İşin İli
    Ankara
  • Yayın Tarihi
    01 Nisan 2011
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

HAMMADDE SATIN ALINACAKTIR

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI GENEL KURMAY BAŞKANLIĞI BAĞLILARI VE MÜSTEŞARLIK K.K.K.LOJİSTİK KOMUTANLIĞI

İşin Tanımı : Hammadde Alımı
İhale Kayıt Numarası : 2010/525455
1 - İdarenin
a) adresi : Gümüsdere Mah. -06060
b) telefon ve faks numarası : 3123845370 - 3123422031
c) elektronik posta adresi : oozbek@kkk.tsk.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği
internet adresi (varsa)
:  
2 - İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı : Niteliği, türü ve miktarı ek'li listede belirtilmiştir.
b) Teslim [yeri/yerleri] : 45'inci Bakım Merkezi Komutanlığı Etimesgut/ANKARA
c) Teslim [tarihi/tarihleri] : Sözleşmenin imzalanmasından itibaren 30 (Otuz) takvim günü
3- İhalenin / Yeterlik Değerlendirmesinin:
a) Yapılacağı yer : K.K.Loj.K.lığı İha.Koms.Bşk.lığı G.Dere/ANKARA
b) Tarihi ve saati : 30.11.2010 - 14:00
4 - İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler :


4 -İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler :



 



4.1.1    Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve belgegeçer numarası ile varsa elektronik posta adresi, Teklif mektubu ile verilecektir



4.1.2.Ayrıca, Yerli İsteklinin



4.1.2.1 Gerçek kişi olması halinde; kayıtlı olduğu ticaret /esnaf odası ile ticaret/esnaf Sicil Numarasını ve Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarasını,



4.1.2.2.Tüzel kişi olması halinde ise; kayıtlı olduğu ticaret/esnaf odası ile ticaret/esnaf Sicil Numarasını, Vergi Kimlik/Mükellefiyet Numarasını , Teklif mektubunda belirtecektir.



4.1.3.   Kayıtlı olduğuTicaret ve/veya Sanayi Odası veyaMeslek Odası Belgesi ;



4.1.3.1.   İsteklinin gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ya da Esnaf ve Sanatkârlar Odasından, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belgenin aslı veya noter tasdikli sureti verilecektir.



4.1.3.2.   İsteklinin tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belgenin aslı veya noter tasdikli sureti verilecektir.



4.1.4.   Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;



4.1.4.1.   İsteklinin gerçek kişi olması halinde,noter tasdikli İmza Beyannamesi verilecektir.



4.1.4.2.  İsteklinin tüzel kişi olması halinde ise, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış,ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirkülerini verecektir.



4.1.5.   Ekonomik ve Mali Durum Belgesi



4.1.5.1.İstekli, idari şartnamenin 9.1 ve 9.2 maddelerinde belirtilen durumlarda olmadıklarına dair, Ihale tarihinden önceki üç ay içinde ticaret sicil memurlukları tarafından düzenlenmiş, belgenin aslı veya noter tasdikli suretini verecektir.  



4.1.5.2.      İstekli, idari şartnamenin 9.1 ve 9.2 maddelerinde belirtilen durumlarda, belgelerin düzenlenme tarihinden sonra değişikliklerin olması halinde, bu durumun İdareye bildirileceğini, Teklif mektubu ile birlikte taahhüt edecektir.



4.1.6.   İstekli tarafından, Teklif mektubu (Proforma Fatura) verilecektir.



4.1.7.   İstekli tarafından, teklif edilen bedelin %3 (yüzde üç) ‘ünden az olmamak üzere Geçici Teminat verilecektir.



4.1.8.   İstekli adına vekâleten iştirak ediliyor ise;İsteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair vekaletname ile imza beyannamesi (her ikiside noter tasdikli olarak) verilecektir.



4.1.9.   İsteklinin ortak girişim olması halinde;şekli ve içeriği idari Şartnamede belirlenen,  İş Ortaklığı Beyannamesi verilecektir.



4.1.10.İsteklinin ortak girişim olması halinde; 4.1.3, 4.1.4 ,4.1.5 ‘nci maddelerde yer alan belgelerin her bir ortakça ayrı ayrı verilmesi zorunludur.



4.1.11.İstekli teklifi ile birlikte, şahıs şirketi ise şirket ortaklarını, sermaye şirketi ise sermayesinin yarısından fazlasına sahip olan ortaklarını beyan edecektir. Ayrıca, başka bir şahıs şirketinde ortak olmaları durumunda; bu şirketi, Sermaye şirketinde ortak olmaları durumunda ise, sermaye şirketinin yarısından fazlasına sahip olmaları durumunu beyan edecektir.



4.1.12.İstekliler tarafından verilecek TEDARİK Taahhütnamesi



            İhale konusu malzeme tedariki “4734 SAYILI KİK 3-B MADDESİNE” göre yapılacağından istekli-isteklilerin yetkili-yetkililerinin idari şartnamede yer alan taahhütnameyi imzalayarak, teklifi ile idareye teslim edeceklerdir.Taahhütnamedeki yasaklarauymayanlar hakkında idari  şartnamenin 6.2.15.1. ve 10.3.üncü madde hükümleri uygulanır.



4.1.13.İstekli-İstekliler tarafından; kendilerinin ortak girişim olmaları halinde diğer ortakların ve varsa alt yüklenicilerin idari şartnamenin 8’inci maddede belirtilen hallerde bulunmadıklarına dair taahhütname veya belge vereceklerdir.



4.1.14.Belgelerin sunuş şekli



4.1.14.1.    İhaleye yerli istekli teklif verilmesi halinde;



4.1.14.1.1.    4.1 ve alt maddelerinde istenen belgeler Türkçe olarak verilecektir. Bu nedenle; söz konusu maddelerde yer alan kurumlar tarafından onaylanması yeterlidir. Onaylı belgenin aslı veya aslına uygunluğunu bir şerh taşıyan noter tasdikli sureti teklife eklenecektir.



4.1.14.1.2. Yerli istekli tarafından yurt dışından sağlanan ve-veya Türkçe olmayan belgeler yabancı dilde hazırlanan nüshası ve Türkçe tercümesi ile birlikte teklife eklenecektir. Bu takdirde yabancı dilde hazırlanan nüsha, apostille kaşesi veya ilgili ülkenin Türk Konsolosluğunca veya Türk Dışişleri Bakanlığınca, hiçbir şerhe yer verilmeksizin belgeyi düzenleyen ilgili kurumun var olduğunu tasdik edecek şeklide onaylatılacaktır.



4.1.14.1.3. Yabancı dilde hazırlanan nüshanın apostille kaşesi taşıması halinde, Türkçe tercümesi yeminli tercüman ve noter onayı taşıyacaktır.



4.1.14.1.4.       Yabancı dilde hazırlanan nüshanın Türk Konsolosluğunca veya Türk Dışişleri Bakanlığınca onaylanması halinde Türkçe tercümeleri de aynı makamlara onaylatılacaktır.



4.1.14.2.         Türkiye Cumhuriyeti ile diğer devlet-devletler arasında, belgelerdeki imza, mühür veya damganın tasdik işlemine ait hükümler içeren bir anlaşma veya sözleşme bulunduğu takdirde, bu ülkelerden sağlanan belgelerin onayı bu anlaşma veya sözleşmeye göre yaptırılabilir.



5. İhalenin sadece üretici ve/veya üretici adına yetkili satıcılara ve/veya malzemenin uluslar arası standartlarda tanımlanan teknik özellikleri kapsayacak şekilde üretimi/satışını yapan ve gerekli garantisini sağlayan tüm isteklilerkatılabilir.



6. İhaleye idari şartnamedeki katılma koşullarını taşıyan tüm yerli istekliler katılabilir.Bu ihalede, tekliflerin değerlendirilmesinde yerli malı teklif eden yerli istekliler lehine fiyat avantajı uygulanmayacaktır.



7. İdarenin gerekli gördüğü veya ihale dökümanında yer alan  belgelerde ihalenin yapılmasına engel olan ve düzeltilmesi mümkün bulunmayan hususların tespit edildiği hallerde ihale saatinden önce ihalenin iptal edilmesinde idare serbesttir.



8. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremezler.



9. İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.



10.İdarece hazırlanmış cetvelde yer alan her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemi için teklif edilen birim fiyatlarının çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyatlı sözleşme  imzalanacaktır.



11.Bu ihalede kısmi teklif verilebilir.



12.Alternatif teklif verilmeyecektir. 



13.Verilen teklifleri geçerlilik süresi en az 90 (Doksan) takvim günü olmalıdır.



14.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde görüşmeler sonucu en düşük fiyat esasına göre belirlenecektir.



15.İhale dokümanı Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı İhale Komisyon Başkanlığı Gümüşdere-Keçiören-ANKARA adresinde görülebilir ve bedelsiz olarak aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif vereceklerin ihale dökümanını almaları zorunludur.  



16.Teklifler, İhale tarih ve saatine kadar Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı İhale Komisyon Başkanlığı Gümüşdere-Keçiören-ANKARA adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. Son teklif verme saatine kadar idareye ulaşmayan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır. Postadaki gecikmeler isteklinin sorumluluğundadır.



DİĞER HUSUSLAR :



1. İhale dökümanını alacak istekliler, ilan metninin 15. inci maddesinde belirtilen idarelerden alabilirler. İhale dökümanı alan isteklinin-istekli olabileceklerin, kendi tebligat adresini idareye aynı gün bildirmesi zorunludur.



2. Yapılacak mal alımında 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun İstisnalar 3b maddesine uygun olarak 14973 sayılı Bakanlar Kurulu Kararının 10 a maddesi ile MSB 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun istisna 3b maddesi kapsamındaki alıma ilişkin 3-B İstisna Mal ve Hizmet Alımları Yönergesi (MSY 310-2) nin 22 a maddesi gereği açık ihale usulü esasları uygulanacaktır.



3.İdari Şartnamede istenen ve istekli tarafından düzenlenen belge ve taahhütnamelerde, beyan esas olduğundan, istekli tarafından imzalanması dışında herhangi bir onay aranmayacaktır.Ancak Türkçe olmayan bu belgelerin tercümelerinin de, idari şartname madde 6.3 ve alt maddelerinde belirtilen esaslarda düzenlettirilerek ve onaylattırılarak verilmesi gerekmektedir.



4.İhale dökümanında istekliden talep edilen belgelerde bulunması gereken bilgi, onay, imza, kaşe v.b.eksiklikler istekliye süre verilerek tamamlatılacaktır. Ayrıca belgeler üzerindeki hataların da düzeltilerek tamamlatılması sağlanır.



5.İhale dökümanında istekliden istenen, ancak eksik olduğu tespit edilen her türlü bilgi ve belge (Teklif mektubu (Proforma Fatura)’ndaki Teklif Fiyatı ve Geçici Teminat hariç) istekliden talep edilecektir. Tercüme eksikliği olan belgelerde istekliye tamamlatılır. Bu işlem için istekliye yeterli süre verilecektir.



 



 



 



EK:



MALZEME LİSTESİ



S.NO MALZEMENİN CİNSİ MİKTARI BİRİMİ



1.KISIM



1.BORU PİRİNÇ 116 MT.



2.ÇUBUK PRİNC YUVARLAK 770 KG.



3.ÇUBUK PRİNC YUVARLAK 280 KG.



4.ÇUBUK PRİNC YUVARLAK 490 KG.



5.ÇUBUK PRİNC YUVARLAK 750 KG.



6.ÇUBUK PRİNC YUVARLAK 500 KG.



7.ÇUBUK PRİNC YUVARLAK 1269 KG.



8.ÇUBUK PRİNC YUVARLAK 285 KG.



9.ÇUBUK PRİNC YUVARLAK 329 KG.



10.ÇUBUK PRİNC YUVARLAK 350 KG.



11.KÖŞEBENT PRİNC  270 MT.



12.LEVHA PİRİNÇ 1177 KG.



13.LEVHA PİRİNÇ 1118 KG.



14.LEVHA PİRİNÇ 1838 KG.



15.LEVHA PİRİNÇ 1000 KG.



16.PİRİNÇ LAMA 195 KG.



2.KISIM



17.CUMBA BANTI 1937 MT.



18.CUMBA BANTI 1250 MT.



19.CUMBA BANTI 215 MT.



20.KAPLAMA, MEŞE 191 SM



21.KERESTE, ÇAM 7920 D3



22.KONTRAPLAK, KAYIN 50 AD.



23.MDF, HAM 45 AD.



24.MDF LAM LEVHA 68 AD.



25.MDF LAM LEVHA 100 SM



26.MDF LAM LEVHA 15 AD.



27.SUNTA-LAM LEVHA 14 AD.



28.SUNTA-LAM LEVHA 35 AD.




 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim