• İhale No
    2019/464193
  • İhale Adı
    HASTANE MUTFAĞI İÇİN 106 KALEM MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    31 Ekim 2019 10:00
  • İdare
    Atatürk Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü
  • İhale İli
    Erzurum
  • İşin İli
    Erzurum
  • Şikayet Bedeli
    152.021,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    33.791.911 ile 253.439.417 TL arası
  • Yayın Tarihi
    27 Eylül 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ

HASTANE MUTFAĞI İÇİN 106 KALEM MALZEME ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2019/464193
1-İdarenin
a) Adresi : Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Üniversite Kampusü /ERZURUM YAKUTİYE/ERZURUM
b) Telefon ve faks numarası : 4423447684 - 4422361297
c) Elektronik Posta Adresi : hastane.satinalma@atauni.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 2020 MALİ YILI MUTFAK İÇİN 106 KALEM MALZEME ALIMI
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : AYNİYAT SAYMANLIĞI
c) Teslim tarihi : 01/01/2020 tarihinde işe başlanacaktır. İdarenin talebine göre partiler halinde 31/12/2020 mesai bitimine kadar teslimat yapılacaktır. Malzemelerin tesliminde teknik şartnamede yazılı hususlara göre Ayniyat saymanlığına yapılacaktır. Ancak ihale süresince herhangi bir uzaması olması durumunda işe başlama tarihi sözleşmenin imzalandığı gün olacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Atatürk Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü Satın Alma Bürosu
b) Tarihi ve saati : 31.10.2019 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 10 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

Teklif edilen malın teknik şartnamede yer alan teknik kriterlere uygunluğunu belirlemek amacıyla numune, teknik şartnameye cevap ve yazılı açıklamaları ayrı ayrı veya birlikte istenebilir. İdarenin yazılı olarak isteyeceği numune, teknik şartnameye cevap ve yazılı açıklamaları,  yazıda belirtilen süre içinde idareye teslim etmek zorundadır.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Yurt içinde veya yurt dışında kamu veya özel sektöre yapılmış gıda maddesi satışları kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Atatürk Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü Satın Alma Bürosu ERZURUM adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
PİRİNÇ 28.000 kilogram
BULGUR 12.000 kilogram
NOHUT 2.500 kilogram
KURU FASULYE 3.000 kilogram
MAKARNA 16.000 kilogram
MERCİMEK (KIRMIZI) 3.500 kilogram
MERCİMEK (YEŞİL) 1.000 kilogram
ŞEHRİYE (TEL-ARPA) 5.000 kilogram
ERİŞTE (KESME) 2.000 kilogram
NİŞASTA (BUĞDAY) 250 kilogram
UN 7.000 kilogram
MISIR UNU 400 kilogram
GALETA UNU 400 kilogram
İRMİK 750 kilogram
KAKAO 100 kilogram
BİSKÜVİ (TUZLU) 1.500 kilogram
BİSKÜVİ (TATLI) 5.000 kilogram
ZEYTİN 8.000 kilogram
FINDIK İÇİ 500 kilogram
CEVİZ İÇİ 400 kilogram
KURU İNCİR 1.000 kilogram
KURU KAYISI 1.500 kilogram
KURU ÜZÜM 750 kilogram
TUZ (YEMEKLİK) 3.000 kilogram
TUZ (1,1 GR.İYOTLU POŞETLİ) 100.000 adet
KARANFİL 5 kilogram
PUL BİBER 750 kilogram
NANE 100 kilogram
KİMYON 30 kilogram
ÇAY 750 kilogram
LİMON TUZU 50 kilogram
SALÇA 12.000 kilogram
TURŞU (KARIŞIK) 1.000 kilogram
TURŞU (KORNİŞON) 400 kilogram
KONSERVE MANTAR 1.500 kilogram
ZEYTİNYAĞI 500 litre
MISIRÖZÜ YAĞI 40.000 litre
SÜT UHT (UZUN ÖMÜRLÜ) 200 MGR 160.000 adet
ŞEKERPARE 100.000 adet
KEMALPAŞA TATLISI 120.000 adet
KARABİBER 150 kilogram
MAYONEZ 10 KG 750 kilogram
SİRKE 50 kilogram
PET BARDAK SU 200ML. 1.000.000 adet
GENDİME 1.000 kilogram
TAHİN HELVASI 130.000 adet
REÇEL (PİKNİK) 250.000 adet
TEREYAĞI 180.000 adet
FINDIK KREMASI (KAKAOLU) 120.000 adet
BEYAZ PEYNİR (SÜRÜLEBİLİR - 20 GR) 150.000 adet
HAZIR KEK (KAKAO VE MEYVELİ) 40 GR 200.000 adet
KADAYIF TEL 1.500 kilogram
YUFKA 4.000 kilogram
TAZE FASÜLYE (DONDURULMUŞ) 12.000 kilogram
TÜRLÜ (DONDURULMUŞ) 6.000 kilogram
ISPANAK (DONDURULMUŞ) 12.000 kilogram
KARNIBAHAR (DONDURULMUŞ) 6.000 kilogram
VİŞNE(DONDURULMUŞ) 2.500 kilogram
BEZELYE (DONDURULMUŞ) 6.000 kilogram
GARNİTÜR (DONDURULMUŞ) 2.500 kilogram
MANTI 6.000 kilogram
KARE BÖREK (DONDURULMUŞ - 100 GR) 30.000 adet
SIĞIR ETİ 100.000 kilogram
ALABALIK 9.000 kilogram
HİNDİ BONFİLE(GÖĞÜS-KEMİKSİZ) 6.000 kilogram
TAVUK (BONFİLE) 10.000 kilogram
TAVUK (PİRZOLA) 15.000 kilogram
TAVUK (BUT) 30.000 kilogram
KUYRUKYAĞI 500 kilogram
BİBER (ÇARLİSTON) 10.000 kilogram
BİBER (DOLMALIK) 3.000 kilogram
DOMATES 32.000 kilogram
HAVUÇ 10.000 kilogram
KABAK 12.000 kilogram
LİMON 8.000 kilogram
LAHANA KIRMIZI 4.000 kilogram
LAHANA BEYAZ 4.000 kilogram
MAYDANOZ 3.000 kilogram
MARUL 8.000 kilogram
PATATES 90.000 kilogram
PATLICAN 18.000 kilogram
PIRASA 4.000 kilogram
SOĞAN (KURU) 12.000 kilogram
SALATALIK 11.000 kilogram
SARIMSAK 100 kilogram
BALKABAK 5.000 kilogram
ÜZÜM YAPRAĞI 400 kilogram
MANTAR 3.500 kilogram
DERE OTU 100 kilogram
ROKA 1.000 kilogram
YENİ DÜNYA 3.000 kilogram
ARMUT 5.000 kilogram
ERİK 8.000 kilogram
ELMA 22.000 kilogram
KARPUZ 13.000 kilogram
KAVUN 10.000 kilogram
MANDALİNA 6.000 kilogram
PORTAKAL 25.000 kilogram
ŞEFTALİ 6.000 kilogram
ÜZÜM 3.000 kilogram
AYVA 1.000 kilogram
MUZ 6.000 kilogram
KİRAZ 3.000 kilogram
KAYISI 3.500 kilogram
ÇİLEK 3.500 kilogram
SEMİZ OTU 1.500 kilogram