• İhale No
    2017/299523
  • İhale Adı
    HİZMET SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    İşçilik Personel ve Temizlik Hizmetleri
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    06 Temmuz 2017 14:00
  • İdare
    Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. ( Muammer Tuksavul ) Turhal Şeker Fabrikası Müdürlüğü
  • İhale İli
    Tokat
  • İşin İli
    Tokat
  • Yayın Tarihi
    23 Haziran 2017
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

HİZMET SATIN ALINACAKTIR
Muammer Tuksavul - Turhal Şeker Fabrikasından:
Fabrikamızın 2017/2018 üretim kampanyası döneminde üretilecek şekerlerin ambalajlama işi hizmeti alımı ihalesi kapalı zarfta teklif alma esasına göre açık ihale usulü ile T.Ş.F.A.Ş. Mal ve Hizmet Alımı Yönetmeliği kapsamında Fabrikamızda yapılacaktır. Fiyatların uygun bulunmaması halinde ihaleye açık eksiltme ve /veya pazarlık usulü ile devam edilecektir.
İhale Kayıt numarası               :  2017/299523
1 - İdarenin
a) Adresi                                 :  CUMHURİYET CADDESİ   TURHAL/TOKAT
b) Telefon ve faks numarası   :  356 275 3530 - 356 275 3539
c) Elektronik posta adresi       :  turhalseker@turkseker.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği
    İnternet adresi (varsa)         : 
2 - İhale Konusu Hizmetin
a) Niteliği, türü ve miktarı       :  Fabrikamızın 2017/2018 üretim kampanyası döneminde üretilecek kristal şekerin 50 Kg.’lık Polipropilen torbalara ambalajlanması işi (45 kişi ile yaklaşık 4 ay süreli)
b) Yapılacağı yer                    :  Muammer TUKSAVUL - Turhal Şeker Fabrikası Ambalajlama ünitesi
c) İşin süresi                           :  Kampanya süresince yaklaşık 4 ay
3 - İhalenin
a) Yapılacağı yer                     :  Muammer TUKSAVUL - Turhal Şeker Fabrikası
b) Tarihi ve saati                     :  06/07/2017 - 14:00
6 - Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
7 - İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
8 - İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
8.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 118,00 Türk Lirası karşılığı aynı adresten satın alınabilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.
9 - Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar MUAMMER TUKSAVUL - TURHAL ŞEKER FABRİKASI adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
10 - İstekliler tekliflerini, Birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle, her bir iş kaleminin miktarı ile bu kalemler için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.
11 - İstekliler teklif ettikleri bedelin %3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
12 - Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (ALTMIŞ) takvim günüdür.
13 - Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
Diğer hususlar:
İHALE KONUSU HİZMET ALIMI (CEZA VE YASAKLAMA HÜKÜMLERİ HARİÇ) 4734 SAYILI KAMU İHALE KANUNU İLE 4735 SAYILI KAMU İHALE SÖZLEŞMELERİ KANUNUNA TABİ DEĞİLDİR.
5593/1-1

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim