HİZMET SATIN ALINACAKTIR
TEİAŞ 12. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğünden:
Hizmet Alım (154 kV'luk Tek Devre 477 MCM II. Bölge Osmaniye - Gaziantep (Gaziantep 1 TM - Gaziantep 2 TM) EİH'nın 300 - 303 Nolu Direkleri arasının deplase işi TEİAŞ’nin 4734 sayılı Kamu İhale Kanunun 3/g maddesi uyarınca açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
İhale kayıt numarası* : 2012/93536
1 - Teşekkülün
a) Adresi : TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş. TEİAŞ 12. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Bahaaddin Nakıpoğlu Bulv. Yavuzeli Cad. Mezarlık karşısı Fevzi Çakmak P.K. 18 27001 Ş.Kamil/G.ANTEP
b) Telefon ve faks numarası : 0 342 329 28 28 (dh:210-211) Faks:0 342 329 08 73
c) Elektronik posta adresi (varsa) : 12grup.satinalma@teias.gov.tr
2 - İhale konusu hizmetin
a) Niteliği, türü, miktarı : 154 kV'luk Tek Devre 477 MCM II. Bölge Osmaniye - Gaziantep (Gaziantep 1 TM - Gaziantep 2 TM) EİH'nın 300 - 303 Nolu Direkleri arasının deplase işi, Teknik Şartnamede belirtilen miktar
b) Yapılacağı yer : Gaziantep 1 - Gaziantep 2 EİH.
c) İşin süresi : İşbaşı tarihinden itibaren 60 (Altmış) gün
3 - İhalenin
a) Yapılacağı yer : TEİAŞ 12. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Toplantı salonu
b) Tarihi ve saati : 30.07.2012 saat 14:00
4.1 - İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:
a) Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi.
b) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Belgesi;
1) Gerçek kişi olması halinde, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içinde alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
2) Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.
c) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;
1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
2) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.
d) İdari Şartnamenin 10 uncu maddesinin (a), (b), (c), (d), (e), (g) ve (i) bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin yazılı taahhütname.
e) Şekli ve içeriği idari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
f) İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
g) İdari şartnamenin 7.2 ve 7.3 üncü maddelerinde belirtilen, şekli ve içeriği teknik ve idari şartnamede düzenlenen yeterlik belgeleri ve istenen diğer belgeler.
ğ) Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren, standart forma uygun belge,
h) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.
i) İsteklinin iş ortaklığı olması halinde, şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen iş ortaklığı beyannamesi ile 17’nci maddede konsorsiyumların da teklif verebilecekleri öngörülmüş ise, isteklinin konsorsiyum olması halinde şekli ve içeriği idari Şartnamede belirlenen konsorsiyum beyannamesi.
j) İdari Şartnamenin 18 inci maddesinde istenmesi halinde, alt yüklenicilere yaptırmayı düşündükleri işlerin listesi.
k) İhale dokümanının satın alındığına dair belge.
l) İdari Şartnamenin 8 inci maddesinde istenmesi halinde “yerli istekli” olunduğuna ilişkin şartnamede belirtilen belgeler.
m) Gerçek veya tüzel kişi olması durumuna göre, ortağı olduğu şahıs şirketleri ile sermayesinin yarısından fazlasına sahip olduğu sermaye şirketlerine ilişkin beyanname.
n) Teknik Şartnamesinde istenen belgeler ve istekli tarafından eklenecek teklifi destekleyen diğer doküman ve belgeler.
İsteklinin iş ortaklığı olması halinde, (b), (c), (d), (l), (m) ve (n) bentlerinde yer alan belgelerin her bir ortak tarafından ayrı ayrı verilmesi zorunludur
4.2 - Ekonomik ve Mali Yeterliğe İlişkin Belgeler
Bankalardan temin edilecek, isteklinin mali durumu ile ilgili belgeler:
İsteklinin teklif edeceği Toplam bedelin % 10’undan az olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek tutarda bankalar nezdinde kullanılmamış nakit kredisi veya kullanılmamış teminat mektubu kredisini gösterir, yerli bankalardan alınacak belgeler.
Bu belgeler ilgili bankanın Genel Müdürlüğünden teyit ettirilir. Faks ile yapılan teyitler, banka şubesinin en az iki yetkilisinin imzasını taşımalıdır.
Ortak girişimlerde, bu belgeler hisseleri oranına bakılmaksızın ortaklarca müştereken karşılanabilir.
4.3 - Mesleki ve Teknik Yeterliğe İlişkin Belgeler
4.3.1 - İstekliler aşağıdaki belgeleri teklifi ile birlikte vermek zorundadır. Belgelerden herhangi birinin eksik olması durumunda teklif değerlendirmeye alınmayacaktır.
4.4 - İş deneyim belgesine ilişkin temel kriterler:
4.4.1 - İlk ilan tarihinden geriye doğru son beş yıl içinde kabul işlemleri tamamlanan ihale konusu iş veya benzer işlerle ilgili deneyimi gösteren ve teklif edilen % 35 oranından az olmamak üzere, tek sözleşmeye ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler.
5 - İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
6 - İhale dokümanı TEİAŞ 12. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Ticaret ve Satın Alma Şefliğinde görülebilir ve/veya 100,00 TL karşılığı aynı adresten temin edilebilir. İhale Şartname bedeli Grup Müdürlüğü veznesine veya TEİAŞ 12. İletim Tesis İşletme Grup Müdürlüğü adına T.Vakıflar Bankası Gaziantep Merkez şubesindeki 007285998052 nolu hesaba yatırılabilir İhaleye teklif verecek olanların İhale dokümanı (CD’si) satın almaları zorunludur.
7 - Teklifler İhale saatine kadar TEİAŞ 12. İletim Tesis İşletme Grup Müdürlüğü Muhaberat servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. Postadaki gecikmelerden İdaremiz sorumlu değildir.
8 - İstekliler tekliflerini, her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatlarının miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat şeklinde vereceklerdir. İhale sonucu, ihale üzerinde bırakılan istekliyle her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatların miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
9 - Bu hizmet ihalesinde kısmi teklif verilemez.
10 - İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
11 - Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren en az 90 (doksan) takvim günü olmalıdır.
12 - Konsorsiyumlar İhaleye teklif veremezler.
5988/1-1