• İhale No
    2011/124159
  • İhale Adı
    HİZMET SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Dağıtım ve Posta Hizmetleri
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    08 Eylül 2011 14:00
  • İdare
    TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(TKİ) GÜNEY EGE LİNYİTLERİ İŞLETME MÜESSESESİ MÜDÜRLÜĞÜ
  • İhale İli
    Muğla
  • İşin İli
    Muğla
  • Yayın Tarihi
    15 Ağustos 2011
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

HİZMET SATIN ALINACAKTIR
TKİ Kurumu S.S. Güney Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğünden:
36 kişilik iş gücü hizmet alımı işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 3/g maddesine göre Açık İhale usulü ile ihale edilecektir.
İhale kayıt No                        :   2011/ 124159    İhale Dosya No: 319.GELİ/2011- 1001
1 - İdarenin
a) Adresi                                 :   GELİ Müessesesi Müdürlüğü Yatağan-Milas karayolu 8. Km. Yatağan/MUĞLA
b) Telefon ve faks numarası   :   (0 252 ) 572 59 05 Faks:(0 252) 572 59 03
2 - İhale konusu Hizmetin
a) Niteliği Türü Miktarı         :   22 kişi kaloriferci,1 kişi tekniker,5 kişi sıhhı tesisat usta, 2 kişi kaynakçı usta, 2 kişi elektrikçi usta 2 kişi inşaat ustası ve 2 kişi düz işçi olmak üzere toplam 36 kişilik Hizmet alımı işidir.
b) Yapılacağı yer                    :   GELİ Müessesesi Müdürlüğü iş yerlerindeki ısı merkezlerinde, Sosyal Site ısı merkezi ve bakım servisi Yatağan / Muğla
c) İşin Süresi                           :   Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 takvim günü içinde işe başlanılacak olup 730 (Yediyüzotuz) Takvim günüdür.
3 - a) İhalenin yapılacağı yer  :   GELİ Müessesesi Müdürlüğü İhale Toplantı Salonu Yatağan/MUĞLA
b) Tarih ve Saati                     :   08.09.2011-14.00
4 - İhale dokümanları:
-TKİ Kurumu Genel Müdürlüğü Satın Alma Dairesi Başkanlığı Hipodrom Cad. No: 12 Yeni Mahalle/ANKARA
- TKİ Kurumu Gümrük Şefliği Erzene Mah.78. Sok. No: 3 Bornova/İZMİR
- TKİ Kurumu GELİ Müessesesi Müdürlüğü Yatağan - Milas karayolu 8 Km. Yatağan/MUĞLA adreslerinde görülebilir ve her bir ihale dokümanı 50,00(Elli)TL. Karşılığı aynı adreslerden temin edilebilir. İhaleye katılacak olanların şartname satın almaları zorunludur.
5 - İstekliler tekliflerini, teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan İstekliyle, teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme düzenlenecektir.
6 - İhale konusu işin tamamı için teklif verilecektir.
7 - Teklifler; 3.maddede belirtilen ihale tarihi ve saatine kadar GELİ Müessesesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
8 - İstekliler teklif tutarının %3’ünden az olmamak üzere geçici teminat vereceklerdir.
9 - Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 90 (doksan) takvim günü olmalıdır.
10 - İstekli tarafından teklif edilen bedelin % 20 oranından az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ait tek sözleşmeye ilişkin iş deneyimini gösteren belgelerin verilmesi zorunludur.
11 - Özel veya Kamu Kurum ve kuruluşlarında gerçekleştirilen personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı işleri benzer iş olarak kabul edilecektir.
12 - Konsorsiyumlar bu ihalelere teklif veremezler.
13 - Bu ihaleler 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 3 (g) maddesi kapsamında olup, (ceza ve yasaklamalarla ilgili hususlar hariç) 4734 ve 4735 Sayılı Kanunlara tabi değildir
14 - Web Sitemiz: www.geli.gov.tr
6530/1-1

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim