İhale Kayıt Numarası | : | 2011/28209 |
1-İdarenin | ||
a) Adresi | : | Apak Mahallesi Konya Caddesi 5 42400 KARAPINAR KONYA |
b) Telefon ve faks numarası | : | 3327556880 - 3327556225 |
c) Elektronik Posta Adresi | : | ozgeakin42@hotmail.com |
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) | : |
a) Niteliği, türü ve miktarı | : | İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
b) Teslim yerleri | : | Kal-Yak'lı olan Yedi (7) adet ilköğretim okulu 1 G.Mustafa Kemal İÖO. 2 İsmet Büyükyaylacı İÖO. 3 Mustafa Şener İÖO. 4 Fevzi Paşa İÖO. 5 Ticaret Borsası İÖO. 6 Vehbi Yurt İÖO. 7 Sazlıpınar İÖO. |
c) Teslim tarihleri | : | Sözleşme tarihinden sonra onbeş gün içinde teslim edilmelidir |
a) Yapılacağı yer | : | İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Karapınar /KONYA |
b) Tarihi ve saati | : | 11.03.2011 - 09:30 |
. Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi.
7.1.2. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası, veya Meslek Odası Belgesi;
a) Gerçek kişi olması halinde, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içinde alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
b) Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içersinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.
7.1.3 Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza beyannamesi veya İmza Sirküleri;
a) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
b) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.
7.1.4 Bu işlere ait şartnamenin 7’nci maddesinin (a), (b), (c), (d), (e) ve (g) bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin, ihale tarihinden önceki üç ay içinde alınmış belgeler ile buna ilişkin yazılı taahhütname (Taahhütname ihaleden önce, belgeler sözleşmeden önce istenecektir.)
a)İflas eden, tasfiye halinde olan, işleri mahkeme tarafından yürütülen, konkordato ilan eden, işlerini askıya alan veya kendi ülkesindeki mevzuat hükümlerine göre benzer bir durumda olan.
b)İflası ilan edilen, zorunlu tasfiye kararı verilen, alacaklılara karşı borçlarından dolayı mahkeme idaresi altında bulunan veya kendi ülkesindeki mevzuat hükümlerine göre benzer bir durumda olan.
c)Türkiye’nin veya kendi ülkesinin mevzuat hükümleri uyarınca kesinleşmiş sosyal güvenlik prim borcu olan.
d)Türkiye’nin veya kendi ülkesinin mevzuat hükümleri uyarınca kesinleşmiş vergi borcu olan.
e) İhale tarihinden önceki 5 yıl içerisinde mesleki faaliyetlerinden dolayı Yargı kararıyla hüküm giyen
g)İhale tarihi itibariyle, mevzuatı gereği kayıtlı olduğu oda tarafından mesleki faaliyetten men edilmiş olan.
7.1.5 Şekli ve içeriği bu Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
7.1.6,Bu şartnamede belirlenen geçici teminat.
7.1.7 Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.
7.1.8 İsteklinin iş ortaklığı olması halinde, şekli ve içeriği bu Şartnamede belirlenen iş ortaklığı beyannamesi
İsteklinin ortak girişim olması halinde, bu işlere ait şartnamenin (b), (c), (d), ve (l)’de yer alan belgelerin her bir ortakça ayrı ayrı verilmesi zorunludur.
7.1.9 İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yükleniciye yaptırılamaz.
7.1.10 İhale dokümanının satın alındığına dair belge.
7.1.11 Türkiye'nin veya kendi ülkesinin mevzuat hükümleri uyarınca kesinleşmiş sosyal güvenlik prim borcu olmadığına dair, son teklif verme tarihinden önceki üç (3) ay içinde düzenlenmiş belge (Sözleşmeden önce istenecektir.)
7.1.12 Türkiye'nin veya kendi ülkesinin mevzuat hükümleri uyarınca kesinleşmiş vergi borcu olmadığına dair, son teklif verme tarihinden önceki üç (3) ay içinde düzenlenmiş belge (Sözleşmeden önce istenecektir.)
7.1.13 Fuel-oil satan işletme ,tesis ve istasyon sahibi olduğu ile ilgili belge.İhaleye katılacak firmanın Karapınar’da yakıt bayiliği ve yakıt istasyonu yoksa ihale üstünde kalan firma irtibat bürosu açacak ve idareye karşı muhatap yetkili bulunduracaktır.
7.1.14 İştirakçi bir akaryakıt dağıtım ve Pazarlama Kuruluşu ise Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğünden ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış teklif sahibinin Akaryakıt Dağıtım ve Pazarlama Kuruluşu olduğunu gösteren yazı veya noter tastikli fotokopisi,
7.1.15 İştirakçi Akaryakıt Dağıtım ve Pazarlama Kuruluşunun Bayisi ise Bayiliğini gösteren yazı veya noter tastikli fotokopisi,
7.1.16 İstekli adına yakıt taşıyacak tankerin ruhsatı ve tanker kapasitesini gösterir belgeler
7.1.17.Vergi Levhası.
İsteğin ve isteklinin ortak girişim olması halinde (2), (3) ve (5) de yer alan belgelerin her bir ortak tarafından ayrı ayrı verilmesi gerekir.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler: |
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler, b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler, c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi. İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.
|
4.3.2. |
4.3.2.1. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler: |
|
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|