-
-
İhale Adı
İSPİR TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ KURU GIDA ALIMI
-
Sektör
Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
-
-
-
İhale Tarihi
04 Şubat 2013 09:00
-
İdare
İspir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
-
-
-
Yayın Tarihi
24 Ocak 2013
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
İSPİR TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ KURU GIDA ALIMI
M İLLİ E Ğİ TİM B AK ANLI ĞI İSPİR TEK N İK VE EN DÜSTR İ M ESL EK Lİ SES İ
İspir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğü Kuru gıda alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası : 2013/8590
1-İda re nin
a) Adresi : Yukarı Mahalle Tortum Caddesı 2 25900 Merkez İspir/Erzurum
b) Telefon ve faks numarası : 4424513405 - 4424512195
c) Elektronik Posta Adresi : 146944@meb.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği
internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İha le ko n usu ma l ın
a) Niteliği, türü ve miktarı : İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAPta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : İspir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğü okul depolarına
Muayene ve teslim alma komisyonnu nezaretinde teslim edileçektir.
c) Teslim tarihleri : Teslim programı okul idaresinin ve teslim alma komisyonunun özel şartnamede belirttiği gibi okul pansiyon depolarına muayene ve teslim alma komisyonu ile birlikte müteahhidin kendisi tarafından yapıcaktır.Sözleşme imzalandıktan sonra 15 iş günü içerisinde kuru gıda maddeleri teslim edileçektir.
3- İha lenin
a) Yapılacağı yer : İspir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğü Muhasebe Odası
b) Tarihi ve saati : 04.02.2013 - 09:00
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası
belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre
Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1.
4.3.1.1. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:
Bağlı bulunduğu tiçaret odası veya tiçaret borsası belgesi
4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:
Okul idaresi ve teslim alma komisyonu tarafından düzenlenen teknik şartnameye uygun olarak tüm gıda
maddeleri bu şartnamenin tüm maddelerini uygun olarak alınacaktır.
5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı İspir Teknik ve Endüstri
Meslek Lisesi Müdürlüğü Muhasebe odası adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar İspir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğü Muhasebe Odası adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.
10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat
vereceklerdir.
11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.
12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
Cetveller
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması |
Miktar |
Birim |
NOHUT |
400 |
KĞ |
PİRİNÇ |
1.200 |
KĞ |
KONSERVE(SÜZME AĞIRLIK) |
130 |
KĞ |
KREM PEYNİR |
100 |
KĞ |
ZEYTİN |
250 |
KĞ |
TAHİN PEKMEZ PİKNİK TÜRÜ |
180 |
KĞ |
SIVI YAĞ |
600 |
LİTRE |
TURŞU (SÜZME AĞIRLIK PLASTİK KUTU) |
250 |
KĞ |
KURU İNCİR |
70 |
KĞ |
TOZ ŞEKER(KRİSTAL) |
1.000 |
KĞ |
TUZ |
400 |
KĞ |
KURU ÜZÜM |
80 |
KĞ |
HELVA(PİKNİK TÜRÜ) |
190 |
KĞ |
PİKNİK BAL |
150 |
KĞ |
KURU KAYSI |
60 |
KĞ |
ŞEHRİYE(ARPA ŞEHRİYE) |
60 |
KĞ |
PİKNİK TEREYAĞI |
70 |
KĞ |
ÇAY 1/2 KĞ LIK |
100 |
KĞ |
LİMON SUYU |
24 |
LİTRE |
KIRMIZI MERCİMEK |
250 |
KĞ |
YEŞİL MERCİMEK |
250 |
KĞ |
BULGUR |
420 |
KĞ |
MAKARNA(BURGULU OLAÇAKTIR) |
400 |
KĞ |
BARBUNYA |
200 |
KĞ |
FASULYE(İSPİR ŞEKER FASULYESİ) |
400 |
KĞ |
KADAYIF |
70 |
KĞ |
YOĞURT |
500 |
KĞ |
FINDIK |
70 |
KĞ |
PİKNİK REÇEL(ÇİLEK) |
70 |
KĞ |
KAŞAR PEYNİR |
170 |
KĞ |
PATATES |
1.000 |
KĞ |
SOĞAN |
500 |
KĞ |
BEYAZ PEYNİR |
120 |
KĞ |
TAVUK(BAGET) |
300 |
KĞ |
TAVUK(GÖĞÜS KEMİKSİZ) |
200 |
KĞ |
YUMURTA |
4.000 |
ADET |
YEMEKLİK TEREYAĞI |
180 |
KĞ |
KARABİBER |
20 |
KĞ |
PUL BİBER |
50 |
KĞ |
İSOT |
20 |
KĞ |
KURU NANE |
5 |
KĞ |
ÇİKOLATA |
80 |
KĞ |
KARBONAT |
10 |
KĞ |
SALÇA |
250 |
KĞ |
SALAM |
90 |
KĞ |
KEMAL PAŞA TATLISI |
50 |
KĞ |