• İhale No
    2010/510014
  • İhale Adı
    İstanbul Sağlık Hizmetleri Bölge Komutalığı 164 (yüzatmışdört) Kalem İlaç Alımı
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    25 Ekim 2010 10:00
  • İdare
    İSTANBUL SAĞLIK HİZMETLERİ BÖLGE KOMUTANLIĞI
  • İhale İli
    İstanbul
  • İşin İli
    İstanbul
  • Yayın Tarihi
    21 Ağustos 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
İLAÇ SATIN ALINACAKTIR
MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI GENEL KURMAY BAŞKANLIĞI İSTANBUL BAĞLILARI VE MÜSTEŞARLIK SAĞLIK HİZMETLERİ BÖLGE K.LIĞI

İstanbul Sağlık Hizmetleri Bölge Komutalığı 164 (yüzatmışdört) Kalem İlaç Alımı
alımı
4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.


İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası:2010/510014
1-İdarenin
a) Adresi:Kadimehmet Efendi Mh. Melek Sk. 34440 BEYOĞLU İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası:2122387900 - 2122975443
c) Elektronik Posta Adresi:saghizistblgk@mynet.com
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa):

2-İhale konusu malın
a)
Niteliği, türü ve miktarı
:İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu)
yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri
:Kasımpaşa Asker Hastanesi Baştabipliği 469 Nu.lı Sıhhiye Mal Saymanlığı
c) Teslim tarihi: İhale/Sözleşme konusu malzemeler, sözleşmenin imzalanmasını müteakip 15 (Onbeş) iş günü içerisinde tek seferde Kasımpaşa Asker Hastanesi Baştabipliği 469 Nu.lı Sıhhiye Mal Saymanlığı’na teslim edilecektir. Teslimat iş günü ve iş saatinde yapılır. Taahhüt edilen malın son teslimi tatil gününe tesadüf ettiği taktirde teslimat tatili müteakip ilk iş gününde yapılacaktır. Bundan dolayı gecikme cezası uygulanmaz. Tatil gününe rastlayan teslimatlar tatil gününü takip eden ilk iş günü yapılmaz ise Tip İdari Şartnamenin 51nci maddesi ve Sözleşme Tasarısının 34ncü maddesi hükümleri uygulanır.
48.1.2. Teslim süresinin bittiği tarih ile Madde-51’de belirtilen ihtarlı/cezalı sürenin tebliğ tarihi arasında malın teslim edilmesi durumunda, ihtarname noter kanalıyla gönderilse dahi, ayrıca yükleniciye veya kanuni vekiline ihtarname tebliğ edilecek ve bu tebliğ geçerli olacaktır.
48.1.3. İşin süresi içinde veya ihtarlı/cezalı süre içinde reddedilen her bir kalem mal, yüklenici veya kanuni vekili tarafından aynı gün kaldırılması zorunludur. 3 (üç) gün içinde kaldırılmadığı taktirde her gün için (tatil günleri dahil) reddedilen mal tutarının %0,05 (Onbindebeş)’i yüklenicinin alacağından veya kesin teminatından kesilerek hazineye irad olunur. İşin süresinin bitim tarihine veya varsa ihtarlı/cezalı sürenin sonuna kadar mal teslim alınmadığı taktirde mal bedelsiz olarak idareye terk edilmiş sayılır ve idare tarafından irada alınarak devlet malı yapılır veya imha edilir. Bu işlem için protesto veya ihtar çekmeye ve hüküm almaya gerek yoktur ve yüklenici hiçbir hak talebinde bulunamaz.
48.1.4. İdareye teslim edilen malzemeler, muayenede red edilme hali hariç yükleniciye geri verilmez.
48.1.5. Malın değiştirilmesi, yüklenmesi, boşaltılması, nakliyesi ve idarenin göstereceği yere istiflenmesi ile diğer her çeşit giderler (Muayene ve Kabul Komisyonu Başkanı ve üyelerinin harcırahları, özlük hakları ve numune nakil masrafları hariç) yükleniciye aittir.
48.1.6. Kodlandırma Hükmü;
a. Yüklenici firma kodlandırma işlemine başlamak üzere Kasımpaşa Asker Hastanesi Baştabipliği 469 Nu.lı Sıhhiye Mal Saymanlığı’nca verilecek olan formu doldurarak İstanbul Sağlık Hizmetleri Bölge Komutanlığı’na başvuracak ve formu onaylatacak ve aşağıda belirtilen kodlandırma hususlarını yerine getirecektir.
b. Yüklenici, ihale sonuçlarının kesinleşmesini müteakiben, MSB.na herhangi bir ilave mali yük getirmeksizin, TSK.ne temin etmeyi taahhüt ettiği malların kodlandırılması için gerekli bilgi ve belgeyi (başvuru dilekçesi, malzeme tanımlama bilgileri, imalatçı sözleşmesi ve teknik veriler, çizimler gibi) Milli Kodlandırma Bürosu’na (M.S.B.Tek.Hiz.D.Bşk.lığı) vermek ve kodlandırma işlemlerinin gerçekleştirilmesi için belirlenen ücreti ödemek ve işlemleri sonuçlandırmakla yükümlüdür.
c. Bu maksatla yüklenici, Milli Kodlandırma Bürosu’nun (MKB) kodlandırma için talep edeceği formları ve diğer bilgilerin kağıt, disket, e-mail gibi vasıtalarla ve MKB.nun kodlandırma uzmanlarınca belirtilen özelliklere göre, tam ve eksiksiz olarak hazırlayacak ve ihalenin alınmasını müteakiben MKB.na teslim edecektir. Yüklenici, Türk MKB.nun isteği halinde malzeme tanımlama bilgilerini derlemek üzere, MKB.na uzman personel görevlendirmekle yükümlüdür.
ç. MKB.ndaki iş yoğunluğu nedeniyle, muayene süresince kodlandırılması mümkün olmayan malzeme için, Türk MKB.nca hazırlanan “gerekli bilgi ve belgeleri alınıp, kodlandırma işleminin başlatıldığını” belirten yazının tedarik makamına ibraz edilmesi halinde, yüklenici kodlandırma ile ilgili ön yükümlülüğü yerine getirmiş kabul edilecektir. Söz konusu malzeme MKB.nca kodlandırma sırasında alınacak ve kodlandırma sırasında alınacak ve kodlandırma işleminin tamamlanmasını müteakip sonuçlar (NSN ve DD-146 Formu), yüklenici ve ihtiyaç sahibi Komutanlığının Kodlandırma Bürosuna bildirilecektir.
d. Yüklenici, esas üretici veya tali yüklenicilerden temin ettiği mal içinde gerekli bilgi ve belgeyi bu hüküm kapsamında temin etmekten sorumludur. Bu amaçla, yüklenici, tali yüklenicilerden bu hüküm benzeri anlaşma yaparak, kodlandırma için gerekli bilgi ve belgelerin teminini garanti altına almaktan sorumludur.
e. Yurtdışı kaynaklı malzeme durumunda, NATO Standardizasyon Anlaşması (STANAG) 4177 gereğince, yüklenici veya taşeron, kendi ülkesinin kodlandırma makamları ile temasa geçmek ve kodlandırma veya kullanıcı kaydı işlemlerini gerçekleştirmek için gerekli bilgi ve belgeyi sağlayarak, işlemin sonuçlandırılmasını sağlamaktan sorumludur.
f. Eğer yüklenici/tali yüklenici veya taşeron, daha önce bu şartname ile satın alınacak malzeme ile ilgili kodlandırma işlemini yaptırmış ise, kodlandırma yükümlülüğünü yerine getirmiş kabul edilecektir. Yurtdışı kaynaklı malzemeler için, alınan malzemenin NSN.si var ise kodlandırma işleminden muaf sayılır.
g.Yüklenici, Milli Kodlandırma Hizmetleri Yönergesi (MSY 310-8)’ne uygun olarak MSB Teknik Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Milli Kodlandırma Bürosuna, sözleşmenin yürürlüğe girmesini müteakip gerekli bilgi ve belgelerle müracaat edecek ve kabul muayenesine çağrı tarihine kadar kodlandırma işlemini tamamlayacaktır.
ğ. Yüklenicinin kabul muayenesine çağrı tarihine kadar kodlandırılması mümkün olmayan malzemeler için (acil durumlarda, çok parçalı sistemlerde veya kodlandırılması diğer NATO ülkelerince yapılacak malzemelerde), Türk MKB.nca onaylanan kodlandırma protokolü ve malzeme listesinin tedarik makamına ibraz edilmesi halinde, yüklenici kodlandırma ile ilgili yükümlülüğünü geçici olarak yerine getirmiş kabul edilecek ve kabul ile ilgili işlemlere başlanacaktır. Yüklenici, kodlandırma ile ilgili yükümlülüğünü malzemenin garanti süresi sonuna kadar tamamlayacaktır. Sözkonusu malzeme MKB.nca kodlandırma sırasına alınacak ve kodlandırma işleminin tamamlanmasını müteakip sonuçlar (NSN ve DD-146 Formu); yükleniciye, Tedarik Dairesi Başkanlıklarına ve ihtiyaç sahibi Komutanlığının Kodlandırma Bürosuna bildirilecektir. Kodlandırma işlemi tamamlanmadan kesin teminat serbest bırakılmayacaktır.
h. Türk Milli Kodlandırma Bürosunun Adresi:
MSB Teknik Hizmetleri Daire Başkanlığı, Kodlandırma Şubesi, Merasim Sokak,06100 Bakanlıklar/ANKARA
Tel : 0.312.410.61.76-83 Fax : 0.312.417.54.88

3- İhalenin
a) Yapılacağı yer:İstanbul Sağlık Hizmetleri Bölge Komutanlığı İhale Komisyon Başkanlığı Kasımpaşa-Beyoğlu/İSTANBUL
b) Tarihi ve saati:25.10.2010 - 10:00

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;

4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:


Sağlık Bakanlığınca verilen yerli ve yabancı tıbbi müstahzar satış ruhsatnamesi veya Sağlık Bakanlığınca tanımlanmış yasal izin ve belgeler ihale aşamasında ihale komisyonuna verilecektir. (Yeni ruhsat yok ise; yenileme için usulüne uygun yapılmış başvuru belgesi de kabul edilecektir.)



Bu ibarede yer alan “yerli ve yabancı tıbbi müstahzar satış ruhsatnamesi veya Sağlık Bakanlığınca tanımlanmış yasal izin ve belgeler” ecza depolarının veya imalatçıların satış yapabileceğine dair ruhsat anlamına gelmektedir.



4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin
yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil
Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları
gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.

4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif
sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.


6.
İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

Tekliflerin değerlendirilmesinde yerli istekliler lehine fiyat avantajı uygulanmayacaktır.


7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:

7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve

25 TRY (Türk Lirası)
karşılığı

İstanbul Sağlık Hizmetleri Bölge Komutanlığı İhale Komisyon Başkanlığı Kasımpaşa-Beyoğlu/İSTANBUL adresinden satın alınabilir.


7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.




8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar
İstanbul Sağlık Hizmetleri Bölge Komutanlığı İhale Komisyon Başkanlığı Kasımpaşa-Beyoğlu/İSTANBUL
adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.


9. İstekliler tekliflerini,

mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.

Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.


10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.


11.

Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.



12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif

verilemez.







Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
6505-01-090-4724Mydfrin % 2.5 Steril Göz Damlası Ambalaj Şekli : 5 ml/ŞişeFormüle Esas Amabalaj Şekli : 1 30,00 ADET
6505-01-153-3099Maxidex Steril Oftalmik Süspansiyon % 0,1 Ambalaj Şekli : 5ml/Şişe Formüle Esas Amabalaj Şekli : 1 150,00 ADET
6505-01-156-1595Maxidex Steril Oftalmik Pomad Ambalaj Şekli : 3,5 g/Tüp FormüleEsas Amabalaj Şekli : 1 100,00 ADET
6505-01-390-3060Tears Naturale II Göz Damlası Ambalaj Şekli : 15 ml/ŞişeFormüle Esas Amabalaj Şekli : 1 80,00 ADET
6505-12-321-4420Ultravist 300 Flk. 50 ml Ambalaj Şekli : 1X50 ml Flakon FormüleEsas Amabalaj Şekli : 1 50,00 ADET
6505-27-900-0401Asetylcystein 600 Trom Eff. Tablet Ambalaj Şekli : 10 Tablet/TüpFormüle Esas Amabalaj Şekli : 10 6900,00 ADET
6505-12-356-7164Aerius Film Tablet Ambalaj Şekli : 20 Tablet/Blister FormüleEsas Amabalaj Şekli : 20 6000,00 ADET
6505-13-118-7602Cirrus Kapsül (Kontrollü salınımlı Pellet) Ambalaj Şekli :20 Kapsül/Blister Formüle Esas Amabalaj Şekli : 14 5950,00 ADET
6505-27-000-6099Klavunat Tablet 625mg, Klamoks Tablet, Betamoks Tablet 625mg,Augmentin Tablet, Amoksilav film tablet, Amoklavin Tablet 625 mgAmbalaj Şekli : 15 Tablet Formüle Esas Amabalaj Şekli : 15 4800,00 ADET
6505-27-000-6175Biteral Amp. 500mg, Bitazol IV infüzyon için çözelti içerenampul Ambalaj Şekli : 1X3 ml/Ampul Formüle Esas Amabalaj Şekli: 1 380,00 ADET
6505-27-000-6177Ornisid Tablet 250mg, Ornidone 250mg Film Tablet, Ornidal Tablet250 mg, Borneral 250 mg Film Tablet, Biteral Tablet 250 mg AmbalajŞekli : 20 Tablet/Blister Formüle Esas Amabalaj Şekli : 20 1800,00 ADET
6505-27-000-6196Voltaren Retard Tablet 100mg, Miyadren Retard Tablet 100mg,Dikloron Retard Tablet 100mg, Diclomec SR Tablet 100mg AmbalajŞekli : 10 Tablet/Blister Formüle Esas Amabalaj Şekli : 10 2500,00 ADET
6505-27-000-6218Sinakort-A Amp. 40mg Ambalaj Şekli : 1X1 ml/Ampul Formüle EsasAmabalaj Şekli : 1 80,00 ADET
6505-27-000-6224Onadron Ampul 8 mg/2ml, Dekort Ampul 8 mg/2ml, Deksamet Ampul 8mg/2ml Ambalaj Şekli : 1X2 ml/Ampul Formüle Esas Amabalaj Şekli: 1 175,00 ADET
6505-27-000-6241Digoxin Amp. 0.5mg Ambalaj Şekli : 5X2 ml/Ampul Formüle EsasAmabalaj Şekli : 5 32,00 ADET
6505-27-000-6309Piyeloseptyl Kapsül Ambalaj Şekli : 30 Kapsül/Blister FormüleEsas Amabalaj Şekli : 30 4300,00 ADET
6505-27-000-6345Norodol Amp. 5mg, Leptol Ampul 5mg Ambalaj Şekli : 5X1 ml/AmpulFormüle Esas Amabalaj Şekli : 5 325,00 ADET
6505-27-000-6379Isordil Sublingual Tab. 5mg Ambalaj Şekli : 50 Tablet/TüpFormüle Esas Amabalaj Şekli : 50 150,00 ADET
6505-27-000-6399Jetmonal % 2 Ampul, Aritmal % 2 Ampul Ambalaj Şekli : 5X5ml/Ampul Formüle Esas Amabalaj Şekli : 5 160,00 ADET
6505-27-000-6400Jetmonal %10 Ampul, Aritmal %10 Ampul Ambalaj Şekli : 3X5ml/Ampul Formüle Esas Amabalaj Şekli : 3 30,00 ADET
6505-27-G-00368Norcuron 4 mg IV Liyofilize Toz İçeren Ampul Ambalaj Şekli : 10Ampul+10 Çözücü Ampul Formüle Esas Amabalaj Şekli : 10 150,00 ADET
6505-27-000-6493Oceral Sprey %1 Ambalaj Şekli : 20 ml/Şişe Formüle EsasAmabalaj Şekli : 1 700,00 ADET
6505-27-000-6494Oceral Krem %1 Ambalaj Şekli : 10 g/Tüp Formüle Esas AmabalajŞekli : 1 250,00 ADET
6505-27-000-6504Purinol Eff. Granül Ambalaj Şekli : 70 g/Şişe Formüle EsasAmabalaj Şekli : 1 525,00 ADET
6505-27-000-6522Bemiks Amp. Ambalaj Şekli : 5X2 ml/Ampul Formüle Esas AmabalajŞekli : 5 850,00 ADET
6505-27-000-6528Naprosyn Jel 100mg, Naprodev Jel % 10, Naponal Jel, Mednap % 10Jel, Inaprol Jel 100mg Ambalaj Şekli : 50 g/Tüp Formüle EsasAmabalaj Şekli : 1 800,00 ADET
6505-27-000-6543Pentin 2.400.000 IU flakon, Penadur La Flk. 2.4, Deposilin Flk.2.4, Benzapen LA 2 400 000 Ambalaj Şekli : 1 Flakon/Kutu FormüleEsas Amabalaj Şekli : 1 50,00 ADET
6505-27-000-6544Pentin 1.200.000 IU flakon, Penadur La Flk. 1.2, Deposilin Flk.1.2, Benzapen LA 1 200 000 Enjeksiyonluk Toz İçeren FlakonAmbalaj Şekli : 1 Flakon/Kutu Formüle Esas Amabalaj Şekli : 1 100,00 ADET
6505-27-000-6565Pre-Par Amp. 50mg Ambalaj Şekli : 1X5 ml/Ampul Formüle EsasAmabalaj Şekli : 1 305,00 ADET
6505-27-000-6596Sinotrin Gtt. %0,1, Otrivin menthol %0,1 doz ayarlı burun spreyi,Naze Burun Spreyi, Rinizol Burun Spreyi Ambalaj Şekli : 10ml/Şişe Formüle Esas Amabalaj Şekli : 1 600,00 ADET
6505-27-000-6649Terramcyin Deri Merhemi, Polimisin Deri Merhemi Ambalaj Şekli :14,2 g/Tüp Formüle Esas Amabalaj Şekli : 1 45,00 ADET
6505-27-000-6651Terramycin Göz Merhemi, Polimisin Göz Pomadı Ambalaj Şekli :3,5 g/Tüp Formüle Esas Amabalaj Şekli : 1 75,00 ADET
6505-27-000-6784Vienoks Film Tablet, Tilcotil Tablet 20mg, Tenoxitop Tablet 20mg,Tenocam Tablet 20mg, Oksamen Tablet 20mg, Noksin Film Tablet 20mgAmbalaj Şekli : 10 Tablet/Blister Formüle Esas Amabalaj Şekli :10 2000,00 ADET
6505-27-000-6792Atropin Sülfat 1/4 mg Biosel Ampul, Atropin SülfatAmpul-Biofarma, Atropin Sülfat Ampul 0.25mg-Drogsan Ambalaj Şekli: 10X1 ml/Ampul Formüle Esas Amabalaj Şekli : 10 30,00 ADET
6505-27-000-6811Prednol-L Amp. 250mg Ambalaj Şekli : 1 Ampul+Çözücü AmpulFormüle Esas Amabalaj Şekli : 1 60,00 ADET
6505-27-000-6821Adrenalin Ampul 0.25mg, Adrenalin Ampul Ambalaj Şekli : 1 mlX10Ampul Formüle Esas Amabalaj Şekli : 10 270,00 ADET
6505-27-000-6874Isoptin Amp. 5mg Ambalaj Şekli : 5X2 ml/Ampul Formüle EsasAmabalaj Şekli : 5 25,00 ADET
6505-27-000-8313Dorsilon Tab. Ambalaj Şekli : 20 Tablet/Blister Formüle EsasAmabalaj Şekli : 20 5300,00 ADET
6505-27-000-8334FML Damla Ambalaj Şekli : 5 ml/Şişe Formüle Esas AmabalajŞekli : 1 150,00 ADET
6505-27-000-8344Gaviscon Likit 1 g Ambalaj Şekli : 5 ml/Şişe Formüle EsasAmabalaj Şekli : 1 450,00 ADET
6505-27-000-8390Nootropil Amp. 1 g Ambalaj Şekli : 12X5 ml/Ampul Formüle EsasAmabalaj Şekli : 12 288,00 ADET
6505-27-000-8420Rheumon Jel, Flexo Jel 50mg, Doline Jel Ambalaj Şekli : 40 g/TüpFormüle Esas Amabalaj Şekli : 1 675,00 ADET
6505-27-000-8432Sulfarhin Merhem Ambalaj Şekli : 12 g/Tüp Formüle Esas AmabalajŞekli : 1 125,00 ADET
6505-27-000-8471Tetradox Kapsül 100 mg, Monodoks Kapsül 100 mg Ambalaj Şekli :14 Kapsül/Blister Formüle Esas Amabalaj Şekli : 14 5600,00 ADET
6505-27-000-8497Zinnat Tablet 250mg, Sefuroks Tablet 250 mg, Sefaktil 250 mg FilmTablet, Oraceftin Tablet 250mg, Multisef Film Tablet 250mg,İnceptum 250 mg Film Tablet, Enfexia 250 mg Film Tablet, CefurolTablet 250mg, Cefatin Tablet 250mg, Cefaks film tab 800,00 ADET
6505-27-000-8614Multisef 750 mg IM/IV Enjektabl Toz İçeren Flakon, Zinnat IV/IMFlk. 750mg, Cefaks 750 mg IM/IV Enjektabl Toz İçeren Flakon,Aksef 750 mg IM/IV Toz İçeren Enj. Flakon Ambalaj Şekli : 1Flakon+Çöüzücü Ampul Formüle Esas Amabalaj Şekli : 1 650,00 ADET
6505-27-001-1081Furaderm Pomad, Furacin Deri Pomadı Ambalaj Şekli : 56 g/TüpFormüle Esas Amabalaj Şekli : 1 280,00 ADET
6505-27-001-2329Ulcuran 25 mg/ml Ampul, Raniver 50 mg/2 ml IM/IV İnfüzyon içinSolüsyon İçeren Ampul Ambalaj Şekli : 10X2 ml/Ampul FormüleEsas Amabalaj Şekli : 10 900,00 ADET
6505-27-026-2812Lasonil Jel Ambalaj Şekli : 40 g/Tüp Formüle Esas AmabalajŞekli : 1 320,00 ADET
6505-27-001-2734Beloc Amp. 1 mg Ambalaj Şekli : 1X5 ml/Ampul Formüle EsasAmabalaj Şekli : 1 70,00 ADET
6505-27-001-2737Diltizem Amp. Ambalaj Şekli : 1 Ampul+Çözücü Ampul FormüleEsas Amabalaj Şekli : 1 40,00 ADET
6505-27-001-2757Nidazol Tablet 500 mg, Flagyl Tablet 500 mg Ambalaj Şekli : 20Tablet/Blister Formüle Esas Amabalaj Şekli : 20 4000,00 ADET
6505-27-001-2768Ternex Gargara, Tantum Verde Gargara, Tanflex Gargara, Farengil %0.15 Gargara, Benzidan gargara Ambalaj Şekli : 120 ml/ŞişeFormüle Esas Amabalaj Şekli : 1 900,00 ADET
6505-27-001-2781Tilcotil Flakon 20mg IM/IV, Oksamen-L Flakon 20mg IM/IV AmbalajŞekli : 1 Flakon+Çözücü Ampul Formüle Esas Amabalaj Şekli :1 1300,00 ADET
6505-27-003-8361Daflon Tab. 500mg Ambalaj Şekli : 30 Tablet/Blister Formüle EsasAmabalaj Şekli : 30 16800,00 ADET
6505-27-004-0015Cordarone Amp. Ambalaj Şekli : 6X3 ml/Ampul Formüle EsasAmabalaj Şekli : 6 38,00 ADET
6505-27-004-0022Topramoxin Tablet 1 g, Remoxil Tablet1 g, Largopen Tablet1 g,Demoksil 1 g Tablet, Atoksilin Tablet, Amoksina 1 g Tablet,Alfoxil Tablet 1 g Ambalaj Şekli : 16 Tablet/Blister FormüleEsas Amabalaj Şekli : 16 2560,00 ADET
6505-27-004-0091Pantomed Plus Krem, Bepanthen Plus Krem Ambalaj Şekli : 30 g/TüpFormüle Esas Amabalaj Şekli : 1 620,00 ADET
6505-27-004-0120Doxium 500mg Kapsül Ambalaj Şekli : 30 Kapsül Formüle EsasAmabalaj Şekli : 30 13700,00 ADET
6505-27-004-0203Fungoral Şampuan 20 mg/ml, Konazol Şampuan, Ketoral MedikalŞampuan Ambalaj Şekli : 100 ml/Şişe Formüle Esas AmabalajŞekli : 1 370,00 ADET
6505-27-004-0286Nidazol Enj.Sol. % 0,5, Metrosel % 0.5 IV Perfüzyon SolüsyonuBiofleks, Flagyl % 0.5 Enjektabl Solüsyon Ambalaj Şekli : 100ml/Torba(Setsiz) Formüle Esas Amabalaj Şekli : 1 1300,00 ADET
6505-27-004-0319Oksinazal %0,05 Burun Spreyi 10 ml, Iliadin Sprey, Burazin SpreyAmbalaj Şekli : 10 ml Dozajlı Sprey Şişe Formüle EsasAmabalaj Şekli : 1 800,00 ADET
6505-27-004-0392Zinnat 500 mg Film Tablet, Sefuroks 500 mg Film Tablet, Sefaktil500 mg Film Tablet, Oraceftin Film Tablet 500 mg, Multisef FilmTablet 500 mg, İnceptum 500 mg Film Tablet, Enfexia 500 mg FilmTablet, Cefurol Tablet 500 mg, Cefatin 500 mg Fil 11000,00 ADET
6505-27-004-0446Tigal 250 mg Tablet, Terbonile 250 mg Tablet, Terbisil 250 mgTablet, Tekfin 250 mg 14 Tablet, Mikonafin 250 mg Tablet, Lamisil250mg Tablet, Laminox 250 mg Tablet, Corbinal 250 mg Tablet,Terbin 250 mg Tablet, Mycocur 250 mg Tablet Ambalaj Ş 5930,00 ADET
6505-27-004-0459Tobrased Oft.Pomad %0,3 Ambalaj Şekli : 5 g/Tüp Formüle EsasAmabalaj Şekli : 1 395,00 ADET
6505-27-004-0492Dolgit Krem %5 Ambalaj Şekli : 50 g/Tüp Formüle Esas AmabalajŞekli : 1 550,00 ADET
6505-27-004-0535Lactulac 670 mg/ml Şurup, Hepalac Şurup 670mg/ml, Duphalac ŞurupAmbalaj Şekli : 250 ml/Şişe Formüle Esas Amabalaj Şekli : 1 270,00 ADET
6505-27-004-0673Sultibac 1000 mg IM/IV Enj.Çöz.Hazırlamak için Toz İçerenFlakon, Sultasid IM/IV Flk. 1 g, Sulcid IM/IV Flk. 1 g, Sulbaksit1 g İM / IV Enj. Toz İçeren Flakon, Duocilin IM / IV Flk. 1 g,Duobaktam IM / IV Flakon 1g, Duobak 1 g IM / IV Enjelta 350,00 ADET
6505-27-004-7258Ovadril Losyon Ambalaj Şekli : 120 g/Tüp Formüle Esas AmabalajŞekli : 1 125,00 ADET
6505-27-043-4541Voltaren 75mg/3ml IV ampul, Dikloron 75 mg/3 ml IV Ampul AmbalajŞekli : 10X3 ml/Ampul Formüle Esas Amabalaj Şekli : 10 3000,00 ADET
6505-27-005-5312Uniklar 500 mg Film Kaplı Tablet, Megasid 500 mg Film Tablet,Maxiclar 500 mg Film Tablet, Macrol Film Tablet 500mg, Laricid500mg film tablet, Klax Film Tablet 500mg, Klaromin tablet 500mg,Klarolid 500 mg Film Tablet, Klamaxin 500 mg 14 Fil 4500,00 AFET
6505-27-005-5324Molit Plus Tab. Ambalaj Şekli : 20 Tablet/Blister Formüle EsasAmabalaj Şekli : 20 3400,00 ADET
6505-27-005-5808Klavunat-BİD 1000 mg, Klamoks BID 1000 mg tablet, Croxilex BID1000 mg Tablet, Bioment-Bıd 1000 mg Tablet, Augmentin-BID Tablet1000, Amoksilav BID 1000 mg, Amoklavin BİD Tablet 1000 AmbalajŞekli : 10 Tablet Formüle Esas Amabalaj Şekli : 10 16000,00 ADET
6505-27-005-6429Stafine Pomad % 2, Fucidin %2 Pomad Ambalaj Şekli : 15 g/TüpFormüle Esas Amabalaj Şekli : 1 150,00 ADET
6505-27-014-8210Hametan Pomad 30 g Ambalaj Şekli : 30 g/Tüp Formüle EsasAmabalaj Şekli : 1 300,00 ADET
6505-27-005-7704Siprogut % 0.3 Göz Damlası, Proxacin Oft. Sol. %0,3, Cipro %0,3 Göz Damlası Ambalaj Şekli : 5 ml/Şişe Formüle EsasAmabalaj Şekli : 1 350,00 ADET
6505-27-005-7730Spazmotek Plus Film Kaplı Tablet, Spazmol Plus Film Tablet,Buscopan Plus Film Tablet Ambalaj Şekli : 20 Tablet/BlisterFormüle Esas Amabalaj Şekli : 20 1000,00 ADET
6505-27-005-7801Etol Film Tablet 400 mg, Tadolak Fort 400 mg Film Tablet AmbalajŞekli : 14 Tablet/Blister Formüle Esas Amabalaj Şekli : 14 12740,00 ADET
6505-27-005-7810Anexate IV Amp. 0.5mg/5ml Ambalaj Şekli : 5X5 ml/Ampul FormüleEsas Amabalaj Şekli : 5 25,00 ADET
6505-27-005-7815Benical Cold Lak Tab. Ambalaj Şekli : 20 Tablet/Blister FormüleEsas Amabalaj Şekli : 20 8000,00 ADET
6505-27-006-2296Klacid Kont. Sal. Tab. 500mg, Macrol Kont. Sal. Tab. 500mg AmbalajŞekli : 7 Tablet/Blister Formüle Esas Amabalaj Şekli : 7 2110,00 ADET
6505-27-006-3110Proctolog Suppozituvar Ambalaj Şekli : 10 Suppozituvar FormüleEsas Amabalaj Şekli : 10 2050,00 ADET
6505-27-006-3162Voltaren SR 75mg Film Tablet Ambalaj Şekli : 20 Tablet/BlisterFormüle Esas Amabalaj Şekli : 20 4250,00 ADET
6505-27-006-4284Dodex Amp. Ambalaj Şekli : 5X1 ml/Ampul Formüle Esas AmabalajŞekli : 5 30,00 ADET
6505-27-007-1483Momecon Krem %0.1, M-furo %0,1 Krem, Elocon Krem % 0,1, Codermo %0.1 Krem Ambalaj Şekli : 30 g/Tüp Formüle Esas Amabalaj Şekli: 1 160,00 ADET
6505-27-007-5889Kaptoril 25mg tablet Ambalaj Şekli : 50 Tablet/Blister FormüleEsas Amabalaj Şekli : 50 550,00 ADET
6505-27-000-6196Voltaren Retard Tablet 100mg, Miyadren Retard Tablet 100mg,Dikloron Retard Tablet 100mg, Diclomec SR Tablet 100mg AmbalajŞekli : 10 Tablet/Blister Formüle Esas Amabalaj Şekli : 10 1000,00 ADET
6505-27-008-7805Siprogut Steril Kulak Damlası Ambalaj Şekli : 5 ml/ŞişeFormüle Esas Amabalaj Şekli : 1 450,00 ADET
6505-27-009-2848Magnezyum Sülfat Ampul, Magnezyum Sülfat Biosel Ampul % 15Ambalaj Şekli : 10X10 ml/Ampul Formüle Esas Amabalaj Şekli : 10 60,00 ADET
6505-27-009-3075Rifocin 125 mg IM ampul, Rif Ampul IM Steril 125 mg Ambalaj Şekli: 1X1,5 ml/Ampul Formüle Esas Amabalaj Şekli : 1 250,00 ADET
6505-27-013-5281Levopront 30 mg / 5 ml Şurup Ambalaj Şekli : 150 ml/ŞişeFormüle Esas Amabalaj Şekli : 1 100,00 ADET
6505-27-013-6233Pitoxil 400 mg Film Tablet, Moxitec 400 mg Film Tablet, Moxday 400mg Film Tablet, Avelox 400 mg Film Kaplı Tablet Ambalaj Şekli :7 Film Tablet/Blister Formüle Esas Amabalaj Şekli : 7 2100,00 ADET
6505-27-014-8223Hametan Krem Ambalaj Şekli : 30 g/Tüp Formüle Esas AmabalajŞekli : 1 200,00 ADET
6505-27-009-2822Naprosyn CR 750 mg 10 Tablet Ambalaj Şekli : 10 Tablet/BlisterFormüle Esas Amabalaj Şekli : 10 3800,00 ADET
6505-27-016-2342Oroheks Plus Oral Sprey, Kloroben Oral Sprey, Klodamin Oral Sprey30 ml, Farhex Sprey, Andorex Oral Sprey Ambalaj Şekli : 30ml/Sprey Şişe Formüle Esas Amabalaj Şekli : 1 500,00 ADET
6505-27-016-2401Tigal % 1 Dermal Krem, Terbisil Krem % 1, Tekfin % 1 Krem AmbalajŞekli : 30 g/Tüp Formüle Esas Amabalaj Şekli : 1 240,00 ADET
6505-27-016-2858Dormicum 15 mg / 3 ml Ampul Ambalaj Şekli : 5X3 ml/Ampul FormüleEsas Amabalaj Şekli : 5 109,00 ADET
6505-27-017-4514Fucidin % 2 Krem Ambalaj Şekli : 20 g/Tüp Formüle Esas AmabalajŞekli : 1 240,00 ADET
6505-27-017-4802Eumovate Krem Ambalaj Şekli : 50 g/Tüp Formüle Esas AmabalajŞekli : 1 80,00 ADET
6505-27-021-5598Efedrin Hidroklorür 0,05 g/ml Biosel Ampul Ambalaj Şekli : 100X1ml/Ampul Formüle Esas Amabalaj Şekli : 100 170,00 ADET
6505-27-021-6205Terbonile Dermal Sprey %1, Terbisil %1 Sprey, Terbin % 1 Sprey,Tekfin 30 ml Sprey Dermal % 1, Laminox Sprey % 1, Corbinal % 1Dermal Sprey Ambalaj Şekli : 30 ml/Şişe Formüle Esas AmabalajŞekli : 1 150,00 ADET
6505-27-023-4397Vasoserc Fort Tablet Ambalaj Şekli : 30 Tablet/Blister FormüleEsas Amabalaj Şekli : 30 6900,00 ADET
6505-27-900-0050Fraxiparine Amp. 0.4 Ambalaj Şekli : 2X0,4 ml/Enjektör FormüleEsas Amabalaj Şekli : 2 200,00 ADET
6505-27-900-0098Ventolin İnhaler 100 mcg, Salbutol İnh. 0.1 mg, Salbulin İnh.100 mcg Ambalaj Şekli : 200 Doz/Aerosol Formüle Esas AmabalajŞekli : 1 325,00 ADET
6505-27-900-0203Fleet Enema Solusyon Ambalaj Şekli : 133 ml/Şişe Formüle EsasAmabalaj Şekli : 1 305,00 ADET
6505-27-G-01025Clexane 4000 mg/0.4ml 2 Enjektör Ambalaj Şekli : 2X0,4ml/Enjektör Formüle Esas Amabalaj Şekli : 2 20,00 ADET
6505-27-G-01026Clexane 6000 mg/0,6ml 2 Enjektör Ambalaj Şekli : 2X0,6ml/Enjektör Formüle Esas Ambalaj Şekli : 2 54,00 ADET
6505-27-G-01061Reflor 250 mg Kapsül Ambalaj Şekli : 10 Kapsül Formüle EsasAmbalaj Şekli : 10 3800,00 ADET
6505-27-G-00155Nasanex Aqueous Nasal Spray Ambalaj Şekli : 140 Doz/18 g Süsp.Formüle Esas Ambalaj Şekli : 1 270,00 ADET
6505-15-178-8923Arveles 25 mg 20 Çentikli Film Tablet Ambalaj Şekli : 20Çentikli Tablet/Blister Formüle Esas Ambalaj Şekli : 20 11600,00 ADET
6505-99-212-6159Bactroban % 2 Krem Ambalaj Şekli : 15 g/Tüp Formüle EsasAmbalaj Şekli : 1 170,00 ADET
6505-99-958-3904Actilyse Flakon 50 mg Ambalaj Şekli : 1 Flakon + ÇözücüFlakon (50 ml enjeksiyonluk su) + Transfer Kanülü Formüle EsasAmbalaj Şekli : 1 2,00 ADET
6505-99-998-8759Xyzal 5 mg Film Tablet Ambalaj Şekli : 20 Tablet/Blister FormüleEsas Ambalaj Şekli : 20 8300,00 ADET
6505-27-G-000105Ultiva 5MG/10ML.flk. Ambalaj Şekli : 5X10 ml/Flakon Formüle EsasAmbalaj Şekli : 5 35,00 ADET
6505-27-900-0204Rapifen 1MG/2ML.flk. Ambalaj Şekli : 5X2 ml/Ampul Formüle EsasAmbalaj Şekli : 5 70,00 ADET
6505-01-351-9272Ciloxan % 0.3 Steril Göz Damlası Ambalaj Şekli : 5 ml/ŞişeFormüle Esas Ambalaj Şekli : 1 40,00 ADET
6505-01-503-4772Avelox 400 mg IV Infuzyon Solüsyonu Ambalaj Şekli : 250 ml/ŞişeFormüle Esas Ambalaj Şekli : 1 75,00 ADET
6505-01-515-2457Tavanic 500 mg IV Infüzyon Çözeltisi içeren Flakon AmbalajŞekli : 1X100 ml/Flakon Formüle Esas Ambalaj Şekli : 1 100,00 ADET
6505-12-344-3262NAC 200 mg Efervesan Tablet, NAC 600 mg Efervesan Tablet AmbalajŞekli : 20 Tablet/Tüp Formüle Esas Ambalaj Şekli : 20 200,00 ADET
6505-99-212-0519Tracrium Amp. 50mg Ambalaj Şekli : 5X5 ml/Ampul Formüle EsasAmbalaj Şekli : 5 100,00 ADET
6505-27-023-4457Ketalar 500 mg/10 ml Enjektabl Flakon Ambalaj Şekli : 1X10ml/Flakon Formüle Esas Ambalaj Şekli : 1 100,00 ADET
6505-27-000-6633Klorhex Solüsyon, Klorheksol Scrub Sol., Hibiscrup Solüsyon %4Ambalaj Şekli : 1000 ml/Şişe Formüle Esas Ambalaj Şekli : 1 50,00 ADET
6505-27-000-8299Ciproxin IV İnfüzyon Sol. 200 mg/100 ml, Cipro IV İnfüzyonİçin Çözelti İçeren Flakon 200 mg/100ml, Ciflosin IVEnfüzyon Solüsyonu 200 mg/100ml Ambalaj Şekli : 1 FlakonFormüle Esas Ambalaj Şekli : 1 50,00 ADET
6505-27-000-8486Ultraproct Supp. Ambalaj Şekli : 10 Suppozituvar Formüle EsasAmbalaj Şekli : 10 250,00 ADET
6505-27-001-2756Motilium 10 mg Film Tablet Ambalaj Şekli : 30 Tablet/Blister Formüle Esas Ambalaj Şekli : 30 3000,00 ADET
6505-27-001-2807Travocort Krem, Travazol Deri Kremi Ambalaj Şekli : 15 g/TüpFormüle Esas Ambalaj Şekli : 1 25,00 ADET
6505-27-001-2816Thermo-Doline Krem 50 g, Thermo Rheumon Krem, Thermoflex Krem Ambalaj Şekli : 50 g/Tüp Formüle Esas Ambalaj Şekli : 1 100,00 ADET
6505-27-004-0153Gamakuil Film Tablet, Gamafleks Tablet 400mg Ambalaj Şekli : 40Tablet/Blister Formüle Esas Ambalaj Şekli : 40 800,00 ADET
6505-27-005-7809Omnipaque Flk. 350mg Ambalaj Şekli : 1X100 ml/Şişe FormüleEsas Ambalaj Şekli : 1 50,00 ADET
6505-27-006-3114Dramamine Ampul Ambalaj Şekli : 5X1 ml/Ampul Formüle EsasAmbalaj Şekli : 5 50,00 ADET
6505-27-020-3900Naprosyn EC Fort Tablet 500mg Ambalaj Şekli : 20 Tablet/Blister Formüle Esas Ambalaj Şekli : 20 2100,00 ADET
6505-27-G-01110Aldolan Ampul 100 mg/2ml Ambalaj Şekli : 5X2 ml/Ampul FormüleEsas Ambalaj Şekli : 5 400,00 ADET
6505-99-215-7454Combivent Ölçülü Doz İnhalatörlü Aerosol Ambalaj Şekli :200 Ölçülü Doz/10 ml Formüle Esas Ambalaj Şekli : 1 50,00 ADET
6505-27-005-5305Fortine 100 mg Film Tablet, Maximus 100 mg Film Tablet, Maxaljin100 mg Film Tablet, Majezik Film Tablet 100mg Ambalaj Şekli : 15Tablet/Blister Formüle Esas Ambalaj Şekli : 15 1500,00 ADET
6505-27-005-5301Miyadren 75mg Amp IM, Dikloron 75 mg/3 ml IM Ampul, DiclomecAmpul, Deflamat IM Ampul Ambalaj Şekli : 4X3 ml/Ampul FormüleEsas Ambalaj Şekli : 4 1000,00 ADET
6505-27-000-6340Jetokain Ampul %2, Jetosel Ampul, İekain Ampul Ambalaj Şekli :20X2 ml/Ampul Formüle Esas Ambalaj Şekli : 20 100,00 ADET
6505-27-001-2742Sefazol 1 g Enjektabl toz içeren IM/IV Flakon, Sefamax 1 g IM/IVEnjektabl Toz İçeren Flakon, Maksiporin IM/IV 1 g Enj. Flakon,İespor 1g IM/IV enjektabl toz, Eqizolin 1 g IM/IV Enj. Toz İçerenFlakon, Cezol 1 g IM IV Flakon, Cefozin IV/IM Fl 4700,00 ADET
6505-27-000-6608Rifetem Ampul 250 mg, Rifateral Ampul 250 mg, Rif Ampul 250 mgAmbalaj Şekli : 1X3 ml/Ampul Formüle Esas Ambalaj Şekli : 1 300,00 ADET
6505-27-000-6371Insomin Drj. 50mg, Inzeton Tab. 50mg, Opridon Tab.50mg, OprimolDraje,Deprenil Tab. 50mg Ambalaj Şekli : 30 Draje/Tablet/Blister Formüle Esas Ambalaj Şekli : 30 1500,00 ADET
6505-27-005-5293Zoprol Mikropellet Kapsül 30 mg, Vogast 30 mg Enterik MikropelletKapsül, Opagis 30 mg mikropellet kapsül, Ogastro Mikropellet 30mg Kapsül, Lanzol 30 mg mikropellet kapsül, Lanzedin 30 mgMikropellet Kapsül, Lansor Mikropellet Kapsül 30mg, L 4800,00 adet
6505-27-034-6932Losiram 10 mg Film Tablet, Eslorex 10 mg Film Tablet Ambalaj Şekli: 14 Film Tablet/Blister Formüle Esas Ambalaj Şekli : 14 1200,00 ADET
6505-27-008-7888Avil Ampul IM/IV 45.5 mg/2ml Ambalaj Şekli : 5X2 ml/Ampul FormüleEsas Ambalaj Şekli : 5 120,00 ADET
6505-27-900-0464Diazepam Desitin Rektal Tüp 10mg/2.5ml Ambalaj Şekli : 5X2,5ml/Tüp Formüle Esas Ambalaj Şekli : 5 25,00 ADET
6505-99-156-3700Atrovent 500 mcg Flakon Ambalaj Şekli : 20X2 ml/Flakon FormüleEsas Ambalaj Şekli : 20 100,00 ADET
6505-27-000-6256Prednol-L Ampul 20 mg Ambalaj Şekli : 1 Ampul+Çözücü AmpulFormüle Esas Ambalaj Şekli : 1 100,00 ADET
6505-27-004-0329Paranox Suppozituvar Ambalaj Şekli : 10 Suppozituvar FormüleEsas Ambalaj Şekli : 10 50,00 ADET
6505-27-005-5326Potasyum Klorür %7,5 10 Ampul Ambalaj Şekli : 10X10 ml/AmpulFormüle Esas Ambalaj Şekli : 10 20,00 ADET
6505-27-000-6778Sodyum Bikarbonat Ampul, Molar Sodyum Bikarbonat Biosel AmpulAmbalaj Şekli : 10X10 ml/Ampul Formüle Esas Ambalaj Şekli : 10 20,00 ADET
6505-27-G-01318Char-flo Aqua 50 g/240 ml'lik Kullanıma Hazır SüspansiyonAmbalaj Şekli : 240 ml/Tüp Formüle Esas Ambalaj Şekli : 1 5,00 ADET
6505-27-000-6414Urever 20 mg/2 ml IM/IV Solüsyon İçeren Ampul, Lasix 20 mg/2mlIV/IM Enjeksiyon için solüsyon içeren ampul, Furomid IM/IVAmpul, Desal IM/IV Ampul Ambalaj Şekli : 5X2 ml/Ampul FormüleEsas Ambalaj Şekli : 5 10,00 ADET
6505-27-005-5309Spazmotek Ampul, Molit Ampul, Butopan Ampul, Buscopan ampulAmbalaj Şekli : 6X1 ml/Ampul Formüle Esas Ambalaj Şekli : 6 200,00 ADET
6505-27-008-0252Fentanyl citrate BP Antigen 100mcg/2ml IV enj. Solüsyon AmbalajŞekli : 10X2 ml/Ampul Formüle Esas Ambalaj Şekli : 10 100,00 ADET
6505-27-G-00366Esmeron 50 mg / 5 ml Enjeksiyon İçin Solüsyon İçeren 10Flakon Ambalaj Şekli : 10 Flakon/Kutu Formüle Esas Ambalaj Şekli: 10 250,00 ADET
6505-27-000-6434Lysthenon Fort Ampul 100mg Ambalaj Şekli : 25X5 ml/Ampul FormüleEsas Ambalaj Şekli : 25 50,00 ADET
6505-27-G-00027Mivacron 10mg enjektabl Ambalaj Şekli : 5X5 ml/Ampul FormüleEsas Ambalaj Şekli : 5 20,00 ADET
6505-27-G-01171Nalokson 0.4 mg/ml ampul Ambalaj Şekli : 10X1 ml/Ampul FormüleEsas Ambalaj Şekli : 10 10,00 ADET
6505-27-G-00397Etomidate Lipuro 20 mg / 10 ml İV Enjeksiyonluk Emülsiyon İçerenAmpul Ambalaj Şekli : 10X10 ml/Ampul Formüle Esas Ambalaj Şekli: 10 20,00 ADET
6505-27-001-2334Marcain %0,5 Enj. Sol. Ambalaj Şekli : 1X20 ml/Flakon FormüleEsas Ambalaj Şekli : 1 50,00 ADET
6505-27-004-0321Losec 40 mg enjektabl flakon Ambalaj Şekli : 1 Flakon+ÇözücüAmpul Formüle Esas Ambalaj Şekli : 1 50,00 ADET
6505-13-112-8784Fentanyl Citrate Flk. 50 mcg Ambalaj Şekli : 1'Lik Formüle EsasAmbalaj Şekli : 1 100,00 ADET
6505-27-000-6068Pentothal Sodium Ampul 0.5 g, Pental Sodyum Enj. Flk.0.5 g IVAmbalaj Şekli : 1 Flakon Formüle Esas Ambalaj Şekli : 1 100,00 ADET
6505-27-G-00367Norcuron 10 mg IV Liyofilize Toz İçeren Flakon Ambalaj Şekli :10 Flakon+ 10 Çözücü Ampul Formüle Esas Ambalaj Şekli : 10 500,00 ADET
6505-27-900-0295Gelofusine Enfüzyon Ambalaj Şekli : 500 ml/Şişe(Setsiz)Formüle Esas Ambalaj Şekli : 1 70,00 ADET
6505-27-005-7817Dormicum Amp. 5mg/5ml Ambalaj Şekli : 10X5 ml/Ampul Formüle EsasAmbalaj Şekli : 10 65,00 ADET