• İhale No
    2015/56658
  • İhale Adı
    İTFAİYE PERSONELİ İÇİN YEMEK MALZEMESİ ALIMI
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    20 Mayıs 2015 11:00
  • İdare
    BURDUR BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ
  • İhale İli
    Burdur
  • İşin İli
    Burdur
  • Yayın Tarihi
    20 Ağustos 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

İTFAİYE PERSONELİ İÇİN YEMEK MALZEMESİ ALIMI

BURDUR BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ

İTFAİYE PERSONELİ İÇİN YEMEK MALZEMESİ ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2015/56658
1-İdarenin
a) Adresi : BURDUR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ESKİ OTO GAR YANI İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ BURDUR BURDUR MERKEZ/BURDUR
b) Telefon ve faks numarası : 2482331652 - 2482331652
c) Elektronik Posta Adresi :  
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 4 KISIM TOPLAM 88 KALEM YEMEK MALZEMESİ ALIMI
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : BURDUR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ ÖZGÜR MAHALLESİ ESKİ OTOGAR YANI MERKEZ-BURDUR
c) Teslim tarihi : Malın/İşin teslim süresi 210 takvim günüdür. İDAREMİZİN GEREKSİNİMLERİ DOĞRULTUSUNDA İHTİYAÇ BİLDİRİMİ YAPILARAK 05/06/2015 TARİHİNDEN 31/12/2015 TARİHİNE KADAR PEYDER PEY MÜDÜRLÜĞÜMÜZE TESLİM ALINACAKTIR.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : BURDUR BELEDİYE BAŞKANLIĞI PAZAR MAHALLESİ BELEDİYE CADDESİ NO:9 -3. KAT İHALE SALONU MERKEZ/BURDUR
b) Tarihi ve saati : 20.05.2015 - 11:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

ET VE ET ÜRÜNLERİ,SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ İÇİN;                                                                                                                                   1- YÜKLENİCİ FİRMA ÜRETİCİ İSE 2015 YILI İÇİN GEÇERLİĞİ OLAN TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN YÜKLENİCİ FİRMA ADINA  ALINMIŞ  "KAYIT VE ONAY BELGESİ"
2- YÜKLENİCİ FİRMA SATICI İSE;  HAZIRLANACAK VE DAĞITILACAK GIDAYI ÜRETEN FİRMA ADINA, 2015 YILI İÇİN GEÇERLİĞİ OLAN, TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN  ALINMIŞ  "KAYIT VE ONAY BELGESİ"

 


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı BURDUR BELEDİYE BAŞKANLIĞI PAZAR MAHALLESİ BELEDİYE CADDESİ NO:9 -3. KAT İHALE SALONU MERKEZ/BURDUR adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar BURDUR BELEDİYE BAŞKANLIĞI PAZAR MAHALLESİ BELEDİYE CADDESİ NO:9 -3. KAT İHALE SALONU MERKEZ/BURDUR adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 45 (kırkbeş) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
AYÇİÇEKYAĞI 250 kilogram
BULGUR 300 kilogram
BARBUNYA 60 kilogram
İRMİK 20 kilogram
İYOTLUSOFRA TUZU 40 kilogram
KADAYIF 25 adet
KARABİBER 2 kilogram
KIRMIZIPUL BİBER 2 kilogram
KONSERVESEBZE(4 KG) 250 adet
KURUFASULYE 150 kilogram
KURUÜZÜM 3 kilogram
MAKARNA 300 kilogram
MARGARİN 10 paket
KEKİK 1 kilogram
KIRMIZIMERCİMEK 80 kilogram
YEŞİLMERCİMEK 15 kilogram
MEYVESUYU (200 ML LİK) 200 adet
MISIRÖZÜYAĞI 250 kilogram
NİŞASTA 5 kilogram
NOHUT 120 kilogram
SALÇA 250 kilogram
ŞEHRİYE 120 kilogram
ŞEKERPARE 40 kilogram
TOZŞEKER 600 kilogram
TAHİNHELVA 42 kilogram
ZEYTİNYAĞI 40 kilogram
TARHANA 80 kilogram
BUĞDAYUNU 30 kilogram
MısırUnu 15 kilogram
BÖREKLİKYUFKA 60 kilogram
KARNIKARABÖRÜLCE 20 kilogram
PİRİNÇ(PİLAVLIK) 300 kilogram
Pirinç(Kırık) 80 kilogram
NANE 2 kilogram
PUDİNG(PAKET) 30 paket
CEVİZİÇİ 7 kilogram
ERİŞTE(PİLAVLIK) 30 kilogram
Sirke 17 kilogram
TAZEBAKLA 80 kilogram
HAVUÇ 10 kilogram
ISPANAK 120 kilogram
KARNABAHAR 100 kilogram
KİRAZ 60 kilogram
BEYAZLAHANA 120 kilogram
LİMON 120 kilogram
MARUL 150 kilogram
MAYDANOZ 120 kilogram
PATATES 650 kilogram
PIRASA 75 kilogram
PORTAKAL 270 kilogram
SALATALIK 150 kilogram
SARIMSAK 20 kilogram
KURUSOĞAN 650 kilogram
TAZEFASULYE 150 kilogram
BAMYA 15 kilogram
SİVRİBİBER 300 kilogram
DOMATES 800 kilogram
ELMA 270 kilogram
TAZEKABAK 170 kilogram
KARPUZ 400 kilogram
KAVUN 280 kilogram
PATLICAN 150 kilogram
ŞEFTALİ 40 kilogram
TAZEÜZÜM 80 kilogram
DOLMALIKBİBER 50 kilogram
MUZ 50 kilogram
ARMUT 30 kilogram
DEREOTU 7 kilogram
TERE 7 kilogram
TAZESOĞAN 40 kilogram
KIRMIZILAHANA 7 kilogram
ACI(CİN) BİBER 7 kilogram
KORNİŞONSALATALIK 15 kilogram
TURP 50 kilogram
TAZEKAYISI 50 kilogram
TAVUKBAGET 128 kilogram
TAVUKBUT 340 kilogram
TAVUKBONFİLE 210 kilogram
BÜTÜNTAVUK 170 kilogram
TAVUKKELEBEK 40 kilogram
BALIKHAMSİ 210 kilogram
BALIKALABALIK 100 kilogram
DANAKIYMA 385 kilogram
KUŞBAŞIET 300 kilogram
ÇİĞSÜT 300 litre
SÜZMEYOĞURT 210 kilogram
TAZEYOĞURT 1.500 kilogram
AYRAN 100 adet