• İhale No
    2020/357682
  • İhale Adı
    Kadirli 80 Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi Erkek Öğrenci Pansiyonu 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Kuru Gıda ve Kahvaltılık Yaş Sebze Meyve Balık, Ekmek, ve ET
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    11 Ağustos 2020 11:00
  • İdare
    Osmaniye 80.Yıl Cumhuriyet Lisesi
  • İhale İli
    Osmaniye
  • İşin İli
    Osmaniye
  • Şikayet Bedeli
    50.640,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    21 Temmuz 2020
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

LİSE-80.YIL CUMHURİYET MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

Kadirli 80 Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi Erkek Öğrenci Pansiyonu 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Kuru Gıda ve Kahvaltılık Yaş Sebze Meyve Balık, Ekmek, ve ET alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2020/357682
1-İdarenin
a) Adresi : SEHIT VEDAT KOCADALLI MAHALLE 1284 SOKAK NO:92 80750 KADİRLİ/OSMANİYE
b) Telefon ve faks numarası : 3287172620 -
c) Elektronik Posta Adresi : 751152@meb.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 2020/2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BOYUNCA ALINACAK 44 KALEM KURU GIDA VE KAHVALTILIK ,34 KALEM YAŞ MEYVE SEBZE VE BALIK, 1 KALEM EKMEK 4 KALEM ET İHTİYAÇ LİSTESİ EKTEDİR
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : OKULUMUZ ERKEK ÖĞRENCİ PANSİYONU MUTFAĞI
c) Teslim tarihi : EKMEK VE ET TESLİMATI GÜNLÜK , KURU GIDA VE YAŞ MEYVE SEBZE HAFTA DA 3 KEZ OLACAK ŞEKİLDE TESLİMAT YAPILACAKTIR


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : ŞEHİT VEDAT KOCADALLI MAH. 1284 SOKAK NO:92 KADİRLİ-OSMANİYE
b) Tarihi ve saati : 11.08.2020 - 11:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

KURU GIDA VE KAHVALIK MALZEMELERİNİN NUMUNELERİ TESLİM EDİLECEK OLUP NUMUNE LİSTESİ ONAYLI ŞEKİLDE  İHALE DOSYASI İÇERİSİNDE OLACAKTIR.DİĞER KISIMLAR İÇİN NUMUNE İSTENMEMEKTEDİR.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar ŞEHİT VEDAT KOCADALLI MAH. 1284 SOKAK NO:92 KADİRLİ-OSMANİYE adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Pirinç 600 kilogram
Çay 90 kilogram
Bulgur 600 kilogram
Ayçiçek Yağı 400 kilogram
Piknik Tere Yağ (15 gr)lık paket 3.000 adet
Piknik Bal(20 gr)lık paket 5.000 adet
Üçgen Peynir(12,5 gr.) 5.000 adet
Kuru Kaysı 30 kilogram
Siyah Zeytin 150 kilogram
Konserve Bezelye 100 kilogram
Beyaz Peynir 150 kilogram
Karışık Turşu 200 kilogram
Arpa Şehriyel 50 kilogram
Tel Şehriyel 50 kilogram
Beyaz Kuru Fasulye 150 kilogram
Barbunya 100 kilogram
Kaşar Peynir 150 kilogram
Yemeklik Tuz 80 kilogram
Sirke 20 kilogram
Çilek Reçeli(20gr.)paket 3.000 adet
Fındık Ezmesi(20gr.lık paket) 7.000 adet
Biber Salçası 150 kilogram
Domates Salçası 50 kilogram
Kırmızı Mercimek 250 kilogram
Helva 100 kilogram
Kimyon 2 kilogram
Üzüm Kurusu 50 kilogram
Toz Şeker 300 kilogram
Beyaz Leblebi 80 kilogram
Makarna 300 kilogram
Nohut 150 kilogram
Kuru Nane 5 kilogram
İrmik 30 kilogram
Kırmızı Pul Biber 50 kilogram
Kara Biber 5 kilogram
Sarı Leblebi 80 kilogram
Üzüm Pekmezi 50 kilogram
Tahin 30 kilogram
Yeşil Zeytin 150 kilogram
Döğme 50 kilogram
Zeytin Yağı 120 kilogram
Yeşil Mercimek 100 kilogram
Kekik 3 kilogram
Sumak 5 kilogram
Yumurta 10.000 adet
Yeşil Fasulye 100 kilogram
Patates 2.500 kilogram
Patlıcan 500 kilogram
Ispanak 100 kilogram
Salatalık 800 kilogram
Yoğurt(hazır) 2.000 kilogram
Karnabahar 100 kilogram
Maydanoz 650 adet
Kuru Sarımsak 100 kilogram
Süt 200 kilogram
Yeşil Biber 200 kilogram
Pırasa 70 kilogram
Karalahana 100 kilogram
Limon 200 kilogram
Portakal Washington 1.000 kilogram
Elma 1.000 kilogram
Kabak 200 kilogram
Dolmalık Biber 100 kilogram
Marul 700 adet
Lahana 50 kilogram
Havuç 350 kilogram
Mandalina 400 kilogram
Yeşil Soğan 50 kilogram
Kuru Soğan 1.500 kilogram
Domates 1.500 kilogram
Çökelek 100 kilogram
Muz 250 kilogram
Karpuz 200 kilogram
Üzüm 200 kilogram
Armut 200 kilogram
Şeftali 100 kilogram
Mantı 100 kilogram
Alabalık 150 kilogram
Kemiksiz Dana Eti 500 kilogram
Kemiksiz Keçi Eti 500 kilogram
Kemikli Tavuk Eti(bağet) 500 kilogram
Kemiksiz Tavuk Eti 500 kilogram
Somun Ekmek 7.000 kilogram