• İhale No
    2010/562265
  • İhale Adı
    KARDİYAK ANJİOGRAFİ VE KARDİYOVASKÜLER CERRAHİ İŞLEMLERİ HİZMETİ ALINACAKTIR
  • Sektör
    Sağlık Hizmetleri, Veterinerlik, Sosyal Hizmetler
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    08 Şubat 2011 18:00
  • İdare
    NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Tekirdağ
  • İşin İli
    Tekirdağ
  • Yayın Tarihi
    26 Ağustos 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
KARDİYAK ANJİOGRAFİ VE KARDİYOVASKÜLER CERRAHİ İŞLEMLERİ HİZMETİ ALINACAKTIR
NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Döner Sermaye İşletmesi

Kardiyak Anjiografi ve Kardiyovasküler Cerrahi İşlemleri Hizmeti Alımı hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası:2010/562265
1-İdarenin
a) Adresi:100.Yıl Mahallesi Tunca Caddesi No:32-TEKİRDAĞ
b) Telefon ve faks numarası:2822637611 - 2822633667
c) Elektronik Posta Adresi:dsi@nku.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa):www.nku.edu.tr

2-İhale konusu hizmetin
a) Niteliği, türü ve miktarı :İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Yapılacağı yer:T.C.Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi
c) İşin süresi : İşe başlama tarihinden itibaren 1020(binyirmi) gündür

3- İhalenin
a) Yapılacağı yer:Ortacami Mahallesi Abdüllatifpaşa Sokak No:12/2-TEKİRDAĞ
b) Tarihi ve saati:08.02.2011 - 10:30

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğinin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğinin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren, standart forma uygun belge,
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.2.1 Bankalardan temin edilecek belgeler:
Teklif edilen bedelin %10 dan az olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek tutarda bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi veya gayrinakdi kredisini ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatını gösterir banka referans mektubu,
Bu kriter mevduat ve kredi tutarları toplanmak ya da birden fazla banka referans mektubu sunularak sağlanabilir.
4.2.2. Bilanço veya eşdeğer belgeler:
İhalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait;
a) Yıl sonu bilançosunun ve bilançonun gerekli görülen bölümleri,
b) (a) bendinde belirtilen belgelere eşdeğer belgeler,
a ve b bendinde sayılan belgelerden birinin sunulması yeterlidir.
İsteklinin;
a) Cari oranın (dönen varlıklar / kısa vadeli borçlar) en az 0,50 olması,
b) Öz kaynak oranının (öz kaynaklar/ toplam aktif) en az 0,10 olması,
c) Kısa vadeli banka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,75’den küçük olması, yeterlik kriterleridir ve bu üç kriter birlikte aranır.
Bu kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
Serbest meslek erbabının vereceği, ilgili mevzuatına göre düzenlenmiş ve onaylanmış serbest meslek kazanç defteri özetinde gösterilen değerlere göre, son yıla ait toplam gelirin toplam gidere oranının veya son iki yıla ait gelir ve giderlerin parasal tutarlarının ortalaması üzerinden bulunacak oranın en az (1,25) olması şartı aranır. Serbest meslek kazanç defteri özetinin yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir ya da vergi dairesince onaylı olması gerekir. Bu durumda, yukarıda bilançolar veya gerekli görülen bölümler üzerinden hesaplanacak oranlar aranmaz.
Yılın ilk dört ayında olan ihalelerde, bir önceki yıla ait yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli görülen bölümlerini ya da bunlara eşdeğer belgelerini sunmayanlar, iki önceki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu belgelerde yeterlik kriterini sağlayamayanlar ise iki önceki yılın belgeleri ile üç önceki yılın belgelerini sunabilirler. Bu durumda, belgeleri sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
4.2.3. İş hacmini gösteren belgeler:
a) İhalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait toplam ciroyu gösteren gelir tablosu,
b) Taahhüt altında devam eden hizmet işlerinin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen hizmet işlerinin parasal tutarını gösteren, ihalenin yapıldığı yıldan önceki yılda düzenlenmiş faturalar,
Bu belgelerden birinin sunulması yeterlidir.
Toplam cironun teklif edilen bedelin %9’undan, taahhüt altında devam eden işlerin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen işlerin parasal tutarının ise teklif edilen bedelin %6’sından az olmaması gerekir. Bu kriterlerden herhangi birini sağlayan ve sağladığı kritere ilişkin belgeyi sunan istekli yeterli kabul edilir.
Bu kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanamadığına bakılır.

Yılın ilk dört ayında olan ihalelerde, bir önceki yıla ait gelir tablosunu sunmayanlar, iki önceki yılın gelir tablosunu sunabilirler. Bu gelir tablosunun yeterlik kriterini sağlayamaması halinde, iki önceki yılın ve üç önceki yılın gelir tabloları sunulabilir. Bu durumda, gelir tabloları sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyim belgeleri:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 15 oranından az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler,
4.3.2. Makine, teçhizat ve diğer ekipmana ait belgeler ve kapasite raporu:

1-)Tedarik edilecek malların numuneleri,katalogları,fotoğrafları;

İstekliler teklif ettikleri cihaza ait ilgili doküman ve katalogları ihale dosyasında vereceklerdir.


2-) Yetkili Kurum ve Kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler

T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına (TİTUBB) kayıtlı olduğuna ve teklif edilen cihaz ve kullanılacak malzemelerin TİTUBB'nda Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olduğuna dair belgeler teklif dosyasında bulundurulacaktır.
 

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Her türlü cihaz satın alımı veya cihaz kiralama suretiyle hizmet alımları benzer iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.
Tekliflerin değerlendirilmesinde yerli istekliler lehine fiyat avantajı uygulanmayacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 800 TRY (Türk Lirası) karşılığı Namık Kemal Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Ortacami Mah.Abdüllatifpaşa Sok.No:12/2-TEKİRDAĞ adresinden satın alınabilir.
İhale dokümanının posta yoluyla da satın alınması mümkündür. Posta yoluyla ihale dokümanı almak isteyenler, posta masrafı dahil 810 TRY (Türk Lirası) doküman bedelini T.C.ZİRAAT BANKASI TEKİRDAĞ ŞUBESİ TR510001000106492903365001 yatırmak zorundadır. Posta yoluyla ihale dokümanı satın almak isteyenler, ihale doküman bedeline ilişkin ödeme dekontu ile ihale dokümanının gönderileceği adresin de belirtildiği ihale dokümanı talep başvurularını yukarıda yer alan faks numarasına veya yazılı olarak idareye ihale tarihinden en az beş gün önce göndermek zorundadır. İhale dokümanı iki iş günü içinde bildirilen adrese posta yoluyla gönderilecektir. İhale dokümanının posta yoluyla gönderilmesi halinde, postanın ulaşmamasından veya geç ulaşmasından ya da dokümanın eksik olmasından dolayı idaremiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Dokümanın postaya verildiği tarih, dokümanın satın alma tarihi olarak kabul edilecektir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Namık Kemal Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, Birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle, her bir iş kaleminin miktarı ile bu kalemler için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Geçicitransvenöz kalp pili; atriyal veya ventriküler (ilk işlem) 100,00 Adet
Geçicikalp pili elektrodunun yeniden yerleştirilmesi 30,00 Adet
Kalıcıkalp pili takılması, atriyal veya ventriküler (ilk işlem) 50,00 Adet
Kalıcıkalp pili takılması (atriyoventriküler) 20,00 Adet
Kalıcıkalp pili takılması (biventriküler; 3 elektrodlu) 20,00 Adet
Kalıcıkalp pili değiştirilmesi, Jeneratör 10,00 Adet
Kalıcıkalp pili veya ICD elektrodu değiştirilmesi 10,00 Adet
ICD(Implantable Cardioverter Defibrillator) takılması, tekelektrod 10,00 Adet
ICD(Implantable Cardioverter Defibrillator) takılması, çiftelektrod 10,00 Adet
ICDbatarya değiştirilmesi 5,00 Adet
BiventrikülerICD takılması (3 elektrodlu) 10,00 Adet
Kalıcıkalp pili lead çıkartılması 3,00 Adet
Sağkalp kateterizasyonu 20,00 Adet
Endomiyokardiyalbiyopsi 10,00 Adet
Solkalp kateterizasyonu 50,00 Adet
Transseptalsol kalp kateterizasyonu 10,00 Adet
Sağve sol kalp kateterizasyonu 50,00 Adet
Kardiyakdebi ve indeks ölçümü 10,00 Adet
Pulmonervasküler reaktivite değerlendirilmesi 10,00 Adet
Selektifkoroner anjiyografi 3000,00 Adet
Basınçveya Doppler teli ile intrakoroner hemodinamk çalışma 40,00 Adet
Selektifkoroner anjiyografi + ventrikülografi ve/veya aortografi 2000,00 Adet
Selektifsağ-sol koroner anjiyografi + by-pass kontrolu 200,00 Adet
Selektif koroner anjiyografi + sağ ve sol kalp kateterizasyonu 60,00 Adet
DKH'ndatanısal kalp kateterizasyonu, asiyanotik DKH 100,00 Adet
DKH'ndatanısal kalp kateterizasyonu, siyanotik DKH 100,00 Adet
DKH'ndatanısal kalp kateterizasyonu, 2 yaş altı 100,00 Adet
DKH'datanısal kalp kateterizasyonu, yenidoğan 100,00 Adet
DKH'ndatanısal kalp kateterizasyonu + selektif koroner anjiyografi 100,00 Adet
Kardiyakdebi ve indeks ölçümü 20,00 Adet
Trombolitik(fibrinolitik) tedavi, intrakoroner 10,00 Adet
Trombolitiktedavi (diğer arterler-pulmoner vb.) 10,00 Adet
Trombolitiktedavi uygulaması, venöz yoldan 10,00 Adet
Perkütantransluminal koroner anjiyoplasti, (balon, tek damar) 100,00 Adet
Perkütantransluminal koroner anjiyoplasti, ilave her damar için 100,00 Adet
Perkütantransluminal koroner aterektomi, balon anjiyoplasti dahil 30,00 Adet
Perkütantransluminal koroner anjiyoplasti ve stent, tek damar 1000,00 Adet
Perkütantransluminal koroner anjiyoplasti ve stent, ilave her damar için 100,00 Adet
Perkütantransluminal koroner artere direkt stent 600,00 Adet
Perkütantransluminal koroner artere direkt stent, ilave her damar için 200,00 Adet
Perkütantranskateter antiembolik filtre uygulaması, balon ve/veya stenteek olarak 100,00 Adet
Perkütanbalon valvuloplasti, mitral kapak için 30,00 Adet
Perkütanbalon valvuloplasti, edinsel aort stenozu için 10,00 Adet
Transkateterprotez kapak implantasyonu (replasmanı) 10,00 Adet
Perkütanperikard sıvısı drenajı (floroskopi/ekokardiyografi altında) 100,00 Adet
Lazeranjiyoplasti, koroner arter 100,00 Adet
Perkütanseptal alkol ablasyonu, hipertrofik kardiyomyopatide 100,00 Adet
Perkütanintraaortik balon yerleştirilmesi 80,00 Adet
Perkütanpulmoner balon valvuloplasti 100,00 Adet
Perkütanpulmoner balon valvuloplasti, yenidoğan 100,00 Adet
Perkütanaort balon valvuloplasti, 100,00 Adet
Perkütanaort balon valvuloplasti, yenidoğan 100,00 Adet
DKH'ndaperkütan balon anjioplasti, pre/post-operatif 100,00 Adet
DKH'ndaperkütan balon anjioplasti, yenidoğan, pre/post-operatif 100,00 Adet
DKH'ndaperkütan balon anjioplasti ve stent, pre/ post-operatif 100,00 Adet
Balonatriyal septostomi 100,00 Adet
Balonatriyal septoplasti ve septostomi 100,00 Adet
Bladeatriyal septostomi + balon septostomi 10,00 Adet
Perkütantranskateter PDA kapatılması (ductus okluzyonu) 10,00 Adet
Perkütantrans kateter aorto-pulmoner kollateral, venovenöz kollateralveya arteriovenöz fistül okluzyonu 10,00 Adet
Perkütantranskateter koroner-kameral fistül okluzyonu 30,00 Adet
Perkütantranskateter guide-wire ile atretik kapak perforasyonu + balonvalvuloplasti 30,00 Adet
Perkütantranskateter atretik kapak perforasyonu + balon valvuloplasti +duktal stent implantasyonu 30,00 Adet
Perkütanductus arteriosusa stent implantasyonu 30,00 Adet
Perkütantranskateter device ile ASD veya PFO kapatılması 30,00 Adet
Perkütantranskateter device ile VSD kapatılması 30,00 Adet
Perventrikülertranskateter device ile VSD kapatılması 30,00 Adet
Temeltanısal EFÇ 100,00 Adet
TransözofajialEFÇ 100,00 Adet
Radyofrekanskateter ile ablasyon, supraventriküler 100,00 Adet
Radyofrekanskateter ile ablasyon, ventriküler 100,00 Adet
AVnod ablasyonu 100,00 Adet
Radyofrekanskateter ile ablasyon, atriyal fibrilasyon; pulm. ven izolasyonu 100,00 Adet
Kompleksharitalama yöntemiyle yapılan RF kateter ablasyonu 100,00 Adet
Aortikstent-greft uygulaması 10,00 Adet
Aorto-femoro-poplitealarteriografi 100,00 Adet
İkitaraflı selektif renal anjiografi 200,00 Adet
Tektaraflı üst ekstremite arteriografi 20,00 Adet
Aortografi,torakal 20,00 Adet
Aortografi,abdominal 20,00 Adet
PulmonerAnjiografi 50,00 Adet
Tektaraflı femoro-popliteal arteriografi 50,00 Adet
Tektaraflı selektif renal anjiografi 50,00 Adet
Çifttaraflı selektif karotid anjiografi 200,00 Adet
Tektaraflı selektif karotid anjiografi 200,00 Adet
PerkütanTranslüminal Anjiyoplasti işlemleri 50,00 Adet
Supraaortik/ Visseral İntravasküler Stent Yerleştirilmesi 50,00 Adet
VenaKavaya Filtre / Stent Yerleştirilmesi 5,00 Adet
SternalTel Çıkarması 10,00 Adet
Tüpperikardiostomi 10,00 Adet
Perikardialpencere açılması veya parsiyel rezeksiyon 40,00 Adet
Perikardiektomi,subtotal veya tam, kardiopulmoner by-pass olmaksızın 5,00 Adet
İntrakardiaktümör eksizyonu, kardiopulmoner by-pass ile 20,00 Adet
Kalpyaralanması onarımı, kardiopulmoner by-pass olmaksızın 20,00 Adet
Kalpyaralanması, valvül hasarı, tamiri-replasmanı, koroner bypass 5,00 Adet
AVR,aortik anulus genişletmesi ile birlikte, nonkoroner kusp 5,00 Adet
Replasman,aort kapağı (AVR) 75,00 Adet
Valvuloplasti,mitral kapak, prostetik ring ile 30,00 Adet
Replasman,mitral kapak (MVR) 50,00 Adet
Replasman mitral kapak+Triküspid Annüloplasti 50,00 Adet
İkikapak replasman + bir kapak valvuloplasti (ring ile veya değil) 20,00 Adet
Koronerarter by-pass, karotid endarterektomi + patch plasti 30,00 Adet
Koronerarter by-pass, otojen greft (safen/IMA vb), iki koroner grefti 20,00 Adet
Koronerarter by-pass, otojen greft (safen/IMA vb), tek koroner grefti 20,00 Adet
Koronerarter by-pass, otojen greft (safen/IMA vb), üç koroner grefti 40,00 Adet
Koronerarter by-pass, otojen greft (safen/IMA vb.), beş koroner grefti,kardiyopulmoner bypass ile 100,00 Adet
Koronerarter by-pass, otojen greft (safen/IMA vb.), beşten fazlakoroner grefti, kardiyopulmoner bypass ile 100,00 Adet
Koronerarter by-pass, otojen greft (safen/IMA vb.), dört koronergrefti, kardiyopulmoner bypass ile 100,00 Adet
Koronerarter by-pass, otojen greft (safen/IMA vb.), iki koroner grefti,kardiyopulmoner bypass ile 100,00 Adet
Koronerarter by-pass, otojen greft (Safen/IMA vb.), tek koroner grefti,kardiyopulmoner bypass ile 50,00 Adet
Koronerarter by-pass, otojen greft (safen/IMA vb.), üç koroner grefti,kardiyopulmoner bypass ile 100,00 Adet
Aortkoarktasyonu,greft ile by-pass 2,00 Adet
Aortkoarktasyonu, prostetik materyal kullanarak plasti 2,00 Adet
Asendanaorta grefti,kapak replasmanı ile birlikte+transvers aort arkgrefti 3,00 Adet
Asendanaorta grefti,kardio-pulmoner bypass ile,koroner implantasyon var 20,00 Adet
Asendanaorta grefti, kardiopulmoner by-pass ile, koroner implant yok 10,00 Adet
Asendanaorta grefti, kardiopulmoner by-pass ile, koroner implant var 20,00 Adet
Asendanaorta grefti, kardiopulmoner by-pass ile, koroner implant var,kapak suspension var/yok, kapak replasmanı olmadan ve transversaort ark grefti, arkus damarlarına bypassla birlikte 5,00 Adet
Asendanaorta grefti, kardiopulmoner by-pass ile, koroner implant yok,kapak replasmanı ile birlikte ve transvers aort ark grefti 5,00 Adet
Asendanaorta grefti, koroner implant var ve transvers aort ark grefti 2,00 Adet
Asendanaorta grefti, koroner implant yok, kapak suspension var/yok, 2,00 Adet
Asendanaorta grefti, transvers aort ark grefti,arkus damarlarınabypassla birlikte 2,00 Adet
İntraaortikbalon kontrpulsasyonu (IABP) 150,00 Adet
Embolektomiveya trombektomi, aksiller, brakial, innominate, subclavianarter, kol insizyonu ile 50,00 Adet
Embolektomiveya trombektomi, radial veya ulnar arter, kol insizyonu ile 20,00 Adet
Embolektomi/trombektomi,femoropopliteal,aortoiliakarter,bacak insizyonu 50,00 Adet
Embolektomiveya trombektomi, kateter var/yok, popliteal-tibioperoneal arter,bacak insizyonu ile 20,00 Adet
Abdominalaort anevrizmalarında endovasküler greft implantasyonu 5,00 Adet
Abdominalaort dallarının veya periferik arterlerin anevrizmalarındaendovasküler greft implantasyonu 5,00 Adet
Anevr./oklusif hastalık, aksiller-brakial arter, kol insizyonu ile 20,00 Adet
Anevr.,false anevrizma/oklusif hastalık, visseral damarları da içerenabdominal aorta lezyonu 30,00 Adet
Anevrizma,false anevr. veya oklusif hastalık 20,00 Adet
Anevrizma,false anevr. veya oklusif hastalık, iliak damarları içerenabdominal aorta lezyonu 20,00 Adet
Anevrizma,false anevrizma veya oklusif hastalık, iliak arter 10,00 Adet
Anevrizma,false anevrizma/ oklusif hastalık, innominate, subclavian arter, 5,00 Adet
Anevrizma,false anevrizma/oklusif hastalık, abdominal aorta 10,00 Adet
Anevrizma,false anevrizma/oklusif hastalık, diğer arterler 20,00 Adet
Anevrizma,false anevrizma/oklusif hastalık, hepatik, celiac, renal 2,00 Adet
Anevrizma,false anevrizma/oklusif hastalık, popliteal arter 10,00 Adet
Anevrizma,false anevrizma/oklusif hastalık, radial/ulnar arter 10,00 Adet
Direktanevrizma veya false anevrizma onarımı veya eksizyonu (parsiyelveya total) ve greft yerleştirilmesi, karotid veya subclavianarterde anevrizma veya oklusif hastalık 5,00 Adet
Ruptüreanevrizma (comm., profunda, superf. fem. art) 10,00 Adet
Ruptüreanevrizma, abdominal aorta 30,00 Adet
Ruptüreanevrizma, aksiller-brakial arter, kol insizyonu ile 5,00 Adet
Ruptüreanevrizma, diğer arterler 10,00 Adet
Ruptüreanevrizma, iliak arter (common, hipogastrik, ekstern) 5,00 Adet
Ruptüreanevrizma, iliak damarları da içeren abdominal aorta lezyonu 10,00 Adet
Ruptüreanevrizma, innom., subclavian arter, torasik insizyon ile 5,00 Adet
Ruptüreanevrizma, karotid, subclavian art, boyun insizyonu ile 3,00 Adet
Ruptüreanevrizma, popliteal arter 5,00 Adet
Ruptüreanevrizma, visseral damarları da içeren abdominal aorta lezyonu 10,00 Adet
Damaronarımı, direkt, üst ekstremite 50,00 Adet
Damaronarımı, direkt, intraabdominal 10,00 Adet
Damaronarımı, direkt, alt ekstremite 50,00 Adet
Vengrefti ile damar onarımı, boyun 5,00 Adet
Vengrefti ile damar onarımı, üst ekstremite 100,00 Adet
Vengrefti ile damar onarımı, intratorasik, by-pass ile 5,00 Adet
Vengrefti ile damar onarımı, intratorasik, by-pass ile değil 5,00 Adet
Vengrefti ile damar onarımı, intraabdominal 5,00 Adet
Vengrefti ile damar onarımı, alt ekstremite 70,00 Adet
Vendışında başka bir greftde damar onarımı, boyun 20,00 Adet
Vendışında başka bir grefde damar onarımı, üst ekstremite 15,00 Adet
Vendışında başka bir grefde damar onarımı, intratorasik,by-pass ile 5,00 Adet
Vendışında başka bir grefde damar onarımı, intratorasik, 5,00 Adet
Vendışında başka bir grefde damar onarımı, intraabdominal 5,00 Adet
Vendışında başka bir grefde damar onarımı, alt ekstremite 50,00 Adet
Tromboendarterektomi,karotid, vertebral, subklavian, boyun insizyonu ile 50,00 Adet
Tromboendarterektomi,iliak 30,00 Adet
Tromboendarterektomi,iliofemoral 30,00 Adet
Tromboendarterektomi,kombine aortoiliak 10,00 Adet
Tromboendarterektomi,kombine aortoiliofemoral 10,00 Adet
Tromboendarterektomi,common femoral 50,00 Adet
Tromboendarterektomi,derin (profunda) femoral 50,00 Adet
Tromboendarterektomi,femoral ve/veya popliteal, 50,00 Adet
Tromboendarterektomi,femoral superfisyal, lokalize 20,00 Adet
By-passgreft, ven ile, femoral-femoral 10,00 Adet
By-passgreft,ven ile,femoral-anterior tibial, posterior tibial, peronealarter 40,00 Adet
By-passgreft,ven ile,popliteal-tibial,peroneal art. veya diğer distaldamarlar 20,00 Adet
İnsituven by-pass, femoral-popliteal 20,00 Adet
İnsituven by-pass, femoral-anterior tibial, post. tibial veya peronealarter 20,00 Adet
İnsituven by-pass, popliteal-tibial, peroneal 5,00 Adet
By-passgreft, ven dışındakilerle, aksiller-femoral 10,00 Adet
By-passgreft, ven dışındakilerle, aortoiliak 20,00 Adet
By-passgreft, ven dışındakilerle, aksiller-femoral-femoral 10,00 Adet
By-passgreft, ven dışındakilerle, femoral-femoral 20,00 Adet
By-passgreft, ven dışındakilerle, iliofemoral 10,00 Adet
By-passgreft, ven dışındakilerle, femoral-anterior tibial, post.tibial 10,00 Adet
By-passgreft, kompozit (greft + ven) 20,00 Adet
Eksplorasyon,cerrahi onarım yapılmayan, arter diss. ile birlikte/değil 50,00 Adet
Eksplorasyon,cerrahi onarım yapılmayan, karotid arter 5,00 Adet
Eksplorasyon,cerrahi onarım yapılmayan, femoral arter 40,00 Adet
Eksplorasyon,cerrahi onarım yapılmayan, popliteal arter 30,00 Adet
Eksplorasyon,cerrahi onarım yapılmayan, diğer damarlar 20,00 Adet
Arterialveya venöz grefte trombektomi ve/veya onarım 200,00 Adet
Enfektegreftin eksizyonu, abdominal 10,00 Adet
Enfektegreftin eksizyonu, ekstremite 20,00 Adet
Enfektegreftin eksizyonu, revaskülarizasyon ile birlikte 20,00 Adet
Enfektegreftin eksizyonu, revaskülarizasyon ile birliktefemoral-anterior tibial, post tibial veya peroncal arter 5,00 Adet
Enfektegreftin eksizyonu, revaskülarizasyon ile birliktepopliteal-tibial 5,00 Adet
Greft-enterikfistül onarımı 5,00 Adet
Postoperatifeksplorasyon, abdomen 20,00 Adet
Postoperatifeksplorasyon, boyun 10,00 Adet
Postoperatifeksplorasyon, ekstremite 50,00 Adet
Postoperatifeksplorasyon, göğüs 40,00 Adet
Arteriovenözfistül oluşturulması, nonotojen greft 50,00 Adet
Arteriovenözfistül oluşturulması, otojen greft 20,00 Adet
Arteriovenözfistül revizyonu, trombektomi ile veya değil 100,00 Adet
Arteriyovenözfistül/şant oluşturulması veya onarımı 50,00 Adet
Hemodiyalizamacıyla A-V fistül/şant yapılması veya kapatılması 300,00 Adet
Hemodiyaliziçin kanül yerleştirilmesi, başka amaçla, arteriovenöz,eksternal revizyonu veya çıkartılması 200,00 Adet
İnterruption,parsiyel veya komplet, sütür, ligasyon, plikasyon, klip,ekstravasküler, intravasküler (umbrella cihazı) yolla vena ca 20,00 Adet
Kanayanküçük arter, ven bağlanması 100,00 Adet
Karotidbody tümör çıkarılması 5,00 Adet
Ligasyonveya biyopsi, temporal arter 50,00 Adet
Rekürenveya sekonder variköz venlerin ligasyon, ve/veya divizyon 300,00 Adet
Safenofemoralbirleşim yerinde vena safena magna ligasyon ve divizyonu veyadistal intterruptionlar 20,00 Adet
V.safena magna ve parvanın ligasyon (ikisi birden), divizyon vekomplet strippingi 30,00 Adet
Varislerdelokal pake eksizyonu (her biri) 1000,00 Adet
Venasafena magna/parvanın ligasyon, divizyon ve komplet strippingi 300,00 Adet