• İhale No
    2019/200392
  • İhale Adı
    KIRMIZI ET-TAVUK ETİ-SÜT ÜR-TATLI-UN-BALIK ETİ-DOĞAL KAYNAK SU-YAŞ GIDA MAL ALIMI (9 KISIM)
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    24 Mayıs 2019 10:30
  • İdare
    HİTİT ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • İhale İli
    Çorum
  • İşin İli
    Çorum
  • Şikayet Bedeli
    101.344,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946 ile 33.791.911 TL arası
  • Yayın Tarihi
    02 Mayıs 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI HİTİT ÜNİVERSİTESİ

KIRMIZI ET-TAVUK ETİ-SÜT ÜR-TATLI-UN-BALIK ETİ-DOĞAL KAYNAK SU-YAŞ GIDA MAL ALIMI (9 KISIM) alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2019/200392
1-İdarenin
a) Adresi : KUZEY KAMPÜSÜ-ÜÇTUTLAR MAH. ÇEVRE YOLU BULV. NO.10 19100 ÇORUM MERKEZ/ÇORUM
b) Telefon ve faks numarası : 3642192120 - 3642192149
c) Elektronik Posta Adresi : sks@hitit.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 3 KALEM KIRMIZI ET-7 KALEM TAVUK ETİ-7 KALEM SÜT ÜRÜNLERİ-5 KALEM TATLI ÜR.-4 KALEM EKMEK ÜR.-5 KALEM BALIK ETİ-4 KALEM İÇECEK ÜR.-41 KALEM Y.GIDA-4 KALEM DOĞAL KAYNAK SUYU MAL ALIMI
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : 1.REKTÖRLÜK YEMEKHANESİ-KUZEY KAMPÜSÜ-ÜÇTUTLAR MH ÇEVRE YOLU BULVARI NO.10 ÇORUM 2.MESLEK YÜKSEKOKULU YEMEKHANESİ- GAZİ CAD. NO.99 ÇORUM 3.FEN EDEBİYAT FAK. YEMEKHANESİ- OSMANCIK YOLU İKBAL KENT KARŞISI FEN-ED. KAMPÜSÜ- ÇORUM 4.İKT. İD. BİL. FAK. YEMEKHANESİ- AKKENT 3. CAD., NO.3 ÇORUM 5.İLAHİYAT FAKÜLTESİ YEMEKHANESİ - M.SİNAN MAH. 3. CAD. ÇORUM
c) Teslim tarihi : İşe başlama tarihi sözleşmenin imzalanmasına müteakip 1 Temmuz 2019 işe başlanır; iş bitirme tarihi ise 31/12/2019 dir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI-İHALE SALONU / KUZEY KAMPÜSÜ-ÜÇTUTLAR MAH. ÇEVRE YOLU BULV. NO.10 ÇORUM
b) Tarihi ve saati : 24.05.2019 - 10:30


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

1-2-3-4-5-6-7-8. KISIM’LAR İÇİN:

Gıda ve gıda ile temas eden madde ve malzemelerin üretimini düzenleyen mevzuat çerçevesinde aday veya istekli adına düzenlenmiş ve alım konusu mal  veya malların faaliyet konusu olarak belirlendiği gıda sicil belgesi (Sertifikası) yada aday veya istekli adına ve teklif edilen ürüne ilişkin düzenlenen Gıda Üretim Sertifikası/Gıda Üretim Belgesi/İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü İşletme Kayıt/Onay Belgesi.

İstekli Yetkili Satıcı ise yetkili satıcı olduğuna dair üretici firma ile aralarında düzenlenen sözleşme veya yetki belgesi ile üretici firmaya ait İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden alınan işletme Kayıt/Onay belgesinin sunulması zorunludur.

9. KISIM İÇİN:

İsteklinin Halk Sağlığı Müdürlüğünden alınan “Ambalajlı Su Satış Yeri İzin Belgesi” ve Üretici firmadan alınan bayilik sözleşmesi,

İlgili Kamu Kuruluşundan  alınan Kaynak Suyu Ruhsata Esas Analiz Sertifikasının aslı veya onaylı sureti,

İlgili Kamu Kuruluşundan alınan  Kaynak Suyu Kontrol İzleme Analiz Raporunun aslı veya onaylı sureti,

İstekliler yukarıda sayılan belgeleri teklifleri ile birlikte sunacaktır.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 150 TRY (Türk Lirası) karşılığı Hitit Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı-Kuzey Kampüsü-Çevre Yolu Bulvarı 19030 ÇORUM adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI-ÇORUM adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüz yirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.
Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
KEMİKLİ DANA BUT 9.000 kilogram
KEMİKLİ DANA KISA BUT 5.000 kilogram
DANA BATON ET DÖNER 1.000 kilogram
T.BAGET 2.000 kilogram
T.GÖĞÜS (DERİSİZ, KEMİKSİZ) 2.400 kilogram
TAVUK PİRZOLA (DERİLİ) 2.400 kilogram
TALEKS (DERİLİ) 2.000 kilogram
SPEC.BUT 1.500 kilogram
BUT ÇÖP ŞİŞ 1.500 kilogram
KÖK KANAT 1.000 kilogram
YOĞURT 6.000 kilogram
SÜT 2.800 litre
TEREYAĞI 350 kilogram
ÇÖKELEK 50 kilogram
KAŞAR PEYNİRİ 350 kilogram
AYRAN(200 ML) 19.000 adet
YOĞURT(200 ML) 15.000 adet
BAKLAVA 700 kilogram
KADAYIF 1.000 kilogram
TULUMBA 700 kilogram
SU BÖREĞİ 1.000 kilogram
ŞEKERPARE 700 kilogram
EKMEKLİK BEYAZ UN 8.500 kilogram
TAM BUĞDAY UNU 5.500 kilogram
YAŞ MAYA 350 kilogram
TUZ 150 kilogram
BALIK-ÇUPRA 1.000 kilogram
BALIK-SOMON 1.300 kilogram
BALIK-LEVREK 700 kilogram
BALIK-ALABALIK 700 kilogram
BALIK-HAMSİ 500 kilogram
PETSU (0.5LT) 200 koli
BİTKİ ÇAYI 2.500 adet
POŞET ÇAY(SİYAH) 2.500 adet
ÜÇÜ BİR ARADA (NESCAFE KARIŞIMI) 2.500 adet
ARMUT 600 kilogram
AYVA 200 kilogram
BAL KABAĞI 1.200 kilogram
BROKOLİ 550 kilogram
DOLMA BİBER 550 kilogram
DEREOTU 300 adet
DOMATES 2.300 kilogram
ELMA 1.600 kilogram
HAVUÇ 1.800 kilogram
ISPANAK 1.300 kilogram
KIR. LAHANA 600 kilogram
KETÇAP 200 kilogram
K.SOĞAN 1.600 kilogram
KIV.MARUL 600 adet
LİMON 1.200 kilogram
MANDALİNA 1.800 kilogram
MANTAR 250 kilogram
MARGARİN 3.000 adet
MAYONEZ 200 kilogram
MAYDONOZ 600 adet
MUZ 1.500 kilogram
PATATES 7.300 kilogram
PIRASA 400 kilogram
ROKA 400 adet
S.BİBER 650 kilogram
SALATALIK 1.200 kilogram
SARIMSAK 100 kilogram
T.KIR.BİBER 700 kilogram
T.KABAK 300 kilogram
TERE 400 adet
YUMURTA (KOLİ) 350 koli
ŞEFTALİ 200 kilogram
KARPUZ 1.300 kilogram
KAVUN 3.500 kilogram
PATLICAN 3.300 kilogram
T. FASULYE 600 kilogram
KİVİ 550 kilogram
KARNABAHAR 600 kilogram
T.ÜZÜM 1.200 kilogram
TAZE GÜNLÜK YUFKA 100 kilogram
Y.SOĞAN 150 adet
PETSU(1.500 ml-12'Lİ) 2.600 koli
PETSU(500 ml-24'LÜ) 200 koli
CAM ŞİŞE SU (330 ml-12'Lİ) 50 koli
DAMACANA SU (19 LT) 3.000 adet