TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANKARA VALİLİĞİ YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ YENİMAHALLE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
Hastanemizin ihtiyacı olan ( \ ) kalem .^..U Malzemesi/işi/hizmeti/yapımı satın alınacaktır, ilgilendiğiniz takdirde K.D.V. hariç fiyat teklifinizi en geç |
![]() |
1- Teklif edilecek alım için, listedeki ismine ve miktarına uygun bir şekilde teklif mektubu hazırlanacaktır.
2- Mal/malzeme alımlarında marka, model, varsa katalog numarası ve Tıbbi Cihaz Yönetmeliği Kapsamında olan tıbbi cihaz, tıbbi malzemeler için Ürün Barkot Numarası mutlaka belirtilmelidir. Özelikle hastaya fatura edilebilen tıbbı sarf malzemelerine ait, Sağlık Bakanlığı Ulusal Bilgi Bankasındaki (UBB) Ürün barkod numarası belirtilmeyen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
UBB ile ilgili istenilen belgeler:
a- Teklif veren firmanın Sağlık Bakanlığı İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına kayıtlı olduğuna
dair belge.
b- Teklif edilen ürünün Sağlık Bakanlığı ilaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına kayıtlı ve Sağlık Bakanlığı'ndan onaylı olduğuna dair belge (İlaç ve Tıbbi Cihaz tanımlama Formu),
c- Teklif veren firma bayi ise, Sağlık Bakanlığı İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasında üretici ve ya tedarikçi firmanın bayisi olduğuna dair belge (Bayi Bilgi Formu).
Bu belgeler Sağlık Bakanlığı İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası web sayfasından çıkartılarak sunulacaktır.
3- Teklif Mektubunun istekliler tarafından imzalanması, TL bazında fiyat verilmesi (KDV Hariç), teklif edilen fiyatın rakam ve yazı ile açık olarak yazılması zorunludur.
4- Numune, katalog ve teknik olarak istenen diğer belgeler teklif mektubundan ayrı olarak bir zarf veya dosya içinde verilecektir. Numune istenmişse, teklifinizin değerlendirmeye alınması için mutlaka numune getirmelisiniz. Numune istenmemiş olsa dahi, alımın özelliğine göre, teklifin istenilen özelliklere ve şartnameye uygunluğunu tespit etmek amacıyla tanıtım materyali (numune/katalog/broşür vb.) sunulmalıdır. Numuneler, fiyat teklifinin en son kabul tarihinden itibaren 2 iş günü içerisinde satmalına birimine ulaştırılmalıdır aksi halde teklifiniz değerlendirme dışı bırakılacaktır.
5- Teklif edilen fiyatların geçeriiliği (opsiyon) teklif tarihinden itibaren, özel durumlar hariç, en az 30 gün olacaktır.
6- Teklif mektubunda, teklif ettiğiniz malzemenin teslimat süresini mutlaka yazınız. Teslimat konusunda, tarafımızdan özel bir durum belirtilmişse (derhal teslim vb. gibi) bu durumda göz önünde bulundurularak teklif verilmelidir
7- Belirtilen tarih ve saate kadar teklifleriniz doğrudan temin birimine teslim edilmelidir. Bu saatten sonra teklifler kabul edilmeyecektir.
8- Teklif verilmeyecekse gerekçeli nedeninin aynı faks mesajı ile tarafımıza bildirilmesi rica olunur.
9- İstekliler listedeki bütün kalemlere veya diledikleri kalemlere teklif verebilirler.
10- idaremiz satınalmayı yapıp yapmamakta, dilediği miktarlarda yapmakta, iptal etmekte veya uygun bedeli tespitte serbesttir.
11- Teklif veren firmanın teklif mektubunda kaşesi, yetkili personelin imzası ve tarih bulunmalıdır. Eksik bilgileri bulunan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
DOĞRUDAN TEMİN İLETİŞİM:
Yeni Batı Mh.2367.Sok.No:4 (Eski 2026 Cd.) Batıkent Yenimahalle/ANKARA TLF : (0312) 587 26 87-26 89-26 94 FAX:(0312) 587 24 31
Eposta:yenimahalledhdogrudantemin@gmail.com
Fiyat teklif cetvelinin numunesi aşağıdadır. Tekliflerinizin bu numuneye uygun bir şekilde hazırlanması önemle rica olunur.
birim fiyat teklif cetveli |
|||||
Sıra No |
İşin ismi ve kısa açıklaması |
Birimi |
Miktarı |
Teklif Edilen Birim Fiyat |
Tutarı |
1 |
FOTOKOPİ KAĞIDI A4 |
TOP |
3000 |
|
|
TOPLAM TUTAR (KDV Hariç) |
|
FOTOKOPİ KÂĞIDI (A4) TEKNİK ŞARTNAMESİ
a- Kağıtlar birinci sınıf hamur kağıttan olmalıdır.
b- 500 adetli paketlerde, koli içerisinde de 5 paket olmalıdır.
c- Fotokopi çekimine uygun kalınlık, rutubet yüzey düzgünlüğü porotize ve sertlik değerlerine sahip olmalıdır.
d- Mürekkebi dağıtmamalı çift yüzey baskılarda problem yaratmamalıdır, e- En az 80gr/m2 ağırlığında olmalıdır, f- 297*210 mm A4 boyotunda olmalıdır, g- Ürünler TSE belgesine sahip olmalıdır, h- Numune üzerinden değerlendirilecektir.
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|