|
KAYIT SIRA NUMARASI
|
118271 |
İŞİN TANIMI
|
KIRTASİYE MALZEMESİ (TONER) ALIMI |
İŞİN MİKTARI
|
7 KALEM |
İHALENİN YAPILACAĞI YER
|
İSTANBUL J.TED.MRK.K.LIĞI/SOĞANLIK-KARTAL |
İRTİBAT TELEFONLARI
|
0216 3778283 / 3778285 |
İHALE KOMİSYONU
|
2'NOLU İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI |
İHALE TARİH VE SAATİ
|
30 Mayıs 2019 Perşembe 12:00:00 |
TESLİM YERİ
|
JANDARMA TEDARİK MERKEZİ KOMUTANLIĞI JANDARMA DEPO KOMUTANLIĞI SOĞANLIK- KARTAL/ İSTANBUL |
TEDARİK USULÜ
|
4734 SAYILI KİK, MADDE:22/d, DOĞRUDAN TEMİN USULÜ |
İHALE DÖKÜMANI |
DOSYA İNDİR |
İHALE İLAN METNİ |
7 KALEM KIRTASİYE MALZEMESİ (TONER) ALIMI) İşi komisyonumuzca Doğrudan Temin usulü ile satın alınacaktır.
2.Söz konusu alım için istekli olan firmalarca tekliflerin YUKARIDA BELİRTİLEN TARİH VE SAATE KADAR (0-216) 377 37 76 no.lu faks numarasına fakslanması veya tugsannayman@jandarma.gov.tr adresine E-posta yada elden getirilmesi / ulaştırılması gerekmektedir. İstekliler tarafından belirtilen zamana kadar Yetkilendirilmiş Alım Heyetine faksı çekilmeyen veya getirilmeyen/ulaştırılmayan teklifler değerlendirilmeye alınmayacaktır. Ayrıca malzemeler ile ilgili diğer bilgiler hususunda tereddüt yaşanmaması için (0-216) 377 37 76 no.lu telefax’a veya (0-216) 377 82 83/85 (8562-8563-) nu’lı telefonlara müracaat edilebilir.
3. Her türlü masraflar (Vergi, resim, harç, nakliye, sigorta, muayene masrafları v.b.) yükleniciye aittir.
4.Teklifler kesinlikle şirket kaşesi basılmış olarak şirketi temsile yetkili şahıslar tarafından imzalanacaktır. Bu konuda sorumluluk teklif sahibine aittir. İsteklilerce tekliflere tarih de yazılacaktır.
5. Alım konusu iş için kendiniz veya başkası adına doğrudan veya dolaylı olarak asaleten veya vekaleten birden fazla teklif verilmeyecektir. Bu konudaki sorumluluk da istekliye aittir.
6.Malzemenin teslim yeri JANDARMA TEDARİK MERKEZİ KOMUTANLIĞI JANDARMA DEPO KOMUTANLIĞI SOĞANLIK- KARTAL/ İSTANBUL olup ,Muayenesi Yetkilendirilmiş alım heyetince yapılacaktır.
7. Söz konusu ihtiyaç duyulan malzemeler için sözleşme yapılmayacak,kesin teminat alınmayacak ve hemen teslimi yapılacaktır.
8. Fiyatlar K.D.V. hariç olarak bildirilecektir. Teklifler kalem bazında alınacak , değerlendirme kısım toplam tutar üzerinden yapılacak ve toplamda en düşük veren firma uhdesinde kalacaktır.
9.İhtiyaç konusu malzeme Ek'te belirtilen Aranacak Hususlar belirtilen niteliklerde olacaktır.
10. Teklif mektubu ve aranacak özelliklere ihale dökümanı kısmından ulaşılabilir.
|
AÇIKLAMALAR |
Teklif mektubu ve aranacak özelliklere ihale dökümanı kısmından ulaşılabilir.
|
|
|
|