• İhale No
    2013/138633
  • İhale Adı
    KİT İLE BİRLİKTE KİT KARŞILIĞI GEÇİCİ OLARAK CİHAZ VE TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbı İlaç ve Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    20 Kasım 2013 10:00
  • İdare
    ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi
  • İhale İli
    Kayseri
  • İşin İli
    Kayseri
  • Yayın Tarihi
    26 Ağustos 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
KİT İLE BİRLİKTE KİT KARŞILIĞI GEÇİCİ OLARAK CİHAZ VE TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR

SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

Merkez Laboratuvarı İçin Kit Alımı İle Birlikte Kit Karşılığı Geçici Olarak Cihaz Temini Ve Tıbbi Sarf Malzeme Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2013/138633
1-İdarenin
a) Adresi : TALAS CADDESI 5.KM 38020 MELİKGAZİ/KAYSERİ
b) Telefon ve faks numarası : 3524374920 - 3524375288
c) Elektronik Posta Adresi : satinalma1@erciyes.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Erciyes Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Tıbbi Sarf Deposu
c) Teslim tarihi : Yüklenici firma sözleşmeyi takip eden 15 (onbeş) takvim günü içinde cihazları kuracak ve çalışır vaziyette teslim edecektir. Kitler hastanenin talebi doğrultusunda parti parti teslim edilecektir. Kitler yazılı istem yapıldıktan sonra en geç 7 (yedi) gün içinde üniteye teslim edilecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Erciyes Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Döner Sermaye İşletmesi Satınalma Müdürlüğü
b) Tarihi ve saati : 11.11.2013 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

A) Yükleniciler sözleşme sırasında üzerinde kalmış bulunan ürünlerin ismini, birim fiyatını, markasını, UBB barkod no’sunu, ürünün tedarikçisi ise firma tanımlayıcı no’su, bayi ise bayi kodunu ve bir ürüne ait farklı özelliklerin olması durumunda da (ebat, genişlik, uzunluk v.s…..)bu ürünlere ait UBB barkod no’sunu da açıklama kısmına ekleyerek http://www.titubb.org adresindeki ihale/doğrudan bildirim yazılımını kullanarak hazırlanan dosyayı dijital/elektronik ortamda idareye sunmalıdır.

B) Yükleniciler farklı kalem ve kısımların bazısında tedarikçi, bazısında bayi ise her bir tedarikçisi olduğu kısım ve malzemeler için ayrıca her bir bayisi olduğu kısım ve malzemeler için ayrı ayrı sonuç formu oluşturarak http://www.titubb.org adresindeki ihale/doğrudan bildirim yazılımını kullanarak, dosyayı dijital/elektronik ortamda idareye sunmalıdır. Yüklenici ayrıca sonuç bilgilerinde yer alan malzemelerin hangi tedarikçi ve bayi numarasına ait olduğunu ayrıntılı şekilde liste halinde sözleşme sırasında idareye sunmalıdır.

-Teklif edilen tıbbi malzemelerin üretici ve/veya ithalatcı firmaları ile bu firmaların adı altında ihaleye istekli olarak teklif veren bayileri "T.C.İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na kayıtlı olduklarını belgeleyecektir.Ayrıca, Tıbbi Malzemeler "T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na kayıt edilmiş tıbbi cihaz üreticisi ve ithalatçı firmaların onaylı ürünlerinden temin edileceğinden, teklif edilen tıbbi malzemelerin "T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası" tarafından onaylanmış ürün (barkod) numarası, etiket ve marka adı teklif mektuplarında yazılı olacaktır.

- "T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası" na kayıt zorunluluğu bulunmayan malzemeler için istekli tarafından kapsam dışı olduğunun beyan edilmesi halinde malzemenin "T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası" na kayıtlı olduğuna dair belge aranmaz. Ancak içerik ve özellikleri ile aynı olan iki ürün hakkında çelişkili belge veya kayıtlar bulunması, ürünün bu yönetmelikler kapsamına girip girmediği ve tıbbi cihazların sınıfları konusunda tereddüte düşülmesi halinde satın alma süreci tamamlanmadan önce ürüne veya cihaza ait belgeleri İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğüne veya diğer ilgili yerlere intikal ettirilerek görüş alınacak ve değerlendirme bu görüş çerçevesinde yapılacaktır.

Ayrıca, istekli tarafından malzemenin kapsam dışı olduğunun beyan edilmesi halinde, idarenin bu ürünle ilgili olarak TİTUBB kayıtları yüzünden herhangi bir zarara uğraması (SGK geri ödemesinin yapılmaması gibi) halinde bu zarar ve ziyan istekliden tahsil edilecektir.

Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliği gereği teklif edilen ürünlere ait firmalarca Sağlık Bakanlığından ürün kodlarının alınmış olması ve firma / bayi tanımlayıcı kodu verilmesi gerektiği yukarıdaki açılamalarda belirtilmiştir. Bu bilgilerin hatalı olması nedeni ile kurumumuzun zarara uğradığının belgelenmesi halinde oluşan zarar, teklif veren firmadan tazmin edilir, sorun çözülünceye kadar faturaları ödenmez, faturanın zararı karşılamaması halinde isteklinin diğer alacaklarından tahsil edilir.

-245 ürün kodu ile başlayan malzemeler değerlendirmeye alınmayacaktır. Ancak orijinal barkod numarası olan 245 kodlu ürünlere ait malzemeler değerlendirmeye alınacak ve bu malzemelere ilişkin kalite belgeleri firma tarafından diğer belgelerle birlikte sunulacaktır.

-İstekliler teklif etmiş oldukları ürünlerin; T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası tarafından onaylı olduğunu gösteren belge ile detaylandırılmış belgeyi ihale teklif dosyasında sunacaklardır.

-İdaremizce; "Satın alınan tıbbi/cerrahi sarf malzemelerin TİTUBB üzerinden SGK onayı kontrol aşamasında http://ubb.iegm.gov.tr adresinin bilgi bankası başlıklı alanda yer alan tıbbi cihaz sorgulama kısmında küresel ürün numarası sorgulama alanına barkod numarasını girerek sorgulma yapılacak ve sayfa içerisindeki SGK alanının yeşil renkte ve içinde tarih bilgisinin olup olmadığı kontrol edilecektir. SGK alanının yeşil renkte olmaması ve SGK onay tarihinin olmaması durumunda, tedarikçi firma ile bağlantıya geçilecek ve SGK onaylarını yapmaları istenecektir. Belirtilen sürede SGK onayının yapılmaması durumunda, Kurumumuzun uğrayacağı zarar tedarikçi firmadan tazmin edilecektir." SGK Başkanlığı Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü'nün 26.09.2012 tarihli duyurusu gereği işlem tesis edilecektir.
 


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.2.1 Bankalardan temin edilecek belgeler
Teklif edilen bedelin % 10 dan az olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek tutarda bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi kredisini veya gayrinakdi kredisini ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatını gösterir banka referans mektubu,
Bu kriter mevduat ve kredi tutarları toplanmak ya da birden fazla banka referans mektubu sunularak sağlanabilir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyim belgeleri:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 20 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler.
4.3.2. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.

a)İsteklinin adına düzenlenen Sanayi Sicil belgesi,

b)İsteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenen kapasite raporu,

c)İsteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenen imalat yeterlilik belgesi,

d)İsteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenmiş ve teklif ettiği yerli malı belgesi.

e)İsteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum ve kuruluşlarca düzenlenen ve isteklinin üretici veya imalatçı olduğunu gösteren belgeler.

4.3.3. Satış sonrası servis, bakım ve onarıma ilişkin belgeler:

-İstekliler, cihazın günlük ve periyodik bakım planlarını yazılı olarak vereceklerdir. Teknik şartnamede bakım/onarım/arıza/değişim ile ilgili herhangi bir hüküm bulunmayan cihazların arızası durumunda; 12 saat içinde müdahale edilecek 48 saat içerisinde onarılamayan cihazın firma tarafından yedek bir cihazla değiştirileceğine dair taahhütname verilecektir. İstekli firma, cihazın hastanemiz otomasyon sistemine [lis(laboratuar işletim sistemi)] entegrasyonunu yapmayı/yaptırmayı taahhüt edecektir. İstekliler teknik servisinde çalışan personelin eğitimini, telefon numaralarını bir föy şeklinde hazırlayarak ihale komisyonuna vermelidir. Bu ihalede kit karşılığı teklif edilecek cihazlara ilişkin referans belgesi verilecektir. Bu belgede, cihazın kurulu olduğu yer ve yetkilisi ve telefonları bulunacaktır. İstekliler, antetli kağıda yazılmış bütün sayfaları imza konusunda yetkili kişi tarafından imzalanmış, teknik şartnamede belirtilen tüm maddeler tek tek ve Türkçe olarak cevaplanmış “… marka ...model…cihazın teknik şartnameye uygunluk belgesi” uygunluk belgesini ihale teklif dosyasında sunacaklardır.  Yine teknik şartnamede yaş ile ilgili herhangi bir hüküm bulunmayan cihazlar; 5 yaşını geçmeyeceklerdir. Cihazın yaşları imalat tarihi ve seri numarası ile belgelendirilecektir. Sağlık Bakanlığı’ndan alınan ithal izin belgesi firma tarafından verilecektir. İstekliler kitler ve cihazların menşeileri hakkında bilgi verip belgelendireceklerdir.

-İhale üzerinde kalan yüklenici firma kitlerde kullanılacak cihazların ilgili laboratuvara kurulumundan itibaren 3 (üç) iş günü içerisinde, hastane otomasyon sistemine entegre etmek üzere teknik bilgilerini ve dokümanlarını yazılım şirketine verecektir. Yazılım şirketi bu dokümanları aldıktan sonra en geç 7 (yedi) iş günü içerisinde otomasyon sistemine entegrasyonu sağlayacaktır. 7 (yedi) iş günü içerisinde dokümanın verilmemesi veya entegrasyonun sağlanmaması halinde cezai işlem başlatılacaktır.

-Otomasyon sistemine entegrasyon ücreti çift yönlü cihazlarda yazılım şirketinin düzenleyeceği fatura karşılığında 1500 TL+KDV, tek yönlü cihazlarda 750 TL+KDV, bir önceki yıldan devam eden bilgiler için 500 TL+KDV yüklenici tarafından yazılım firmasının hesabına yatırılacak ve ilgili firma tarafından yatırıldığına dair dekont Döner Sermaye İşletmesi Satınalma Müdürlüğü'ne ibraz edilecektir. Süresi içerisinde dekontun ibraz edilmemesi halinde, sözleşmenin cezai işlemler ile ilgili maddesi hükümleri uygulanacak olup, otomasyon sistemine entegrasyon ücreti, yüklenici firmanın ilk hak edişinden kesilecek ve yazılım şirketinin hesabına aktarılacaktır.
 

4.3.4.
4.3.4.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgeler:


a) İstekliler teklif ettikleri cihazın menşei ve yaşını yazılı olarak bildirecektir.

b) Teklif edilen cihazın halen üretimde olduğu üretici firmadan alınan onaylı belge ile gösterilmelidir.

c) Teklif edilen kit ve cihazın halen kullanıldığı ülkeler ve varsa Türkiye’de kullanıldığı yerler hakkında referans verilecektir.

İstekliler teklif ettikleri kitlere ait olmak kaydı ile uluslararası kurallara göre akredite edilmiş kalite kontrol kuruluşları tarafından verilen ürün kalite belgelerinden en az birini vereceklerdir. Bu belgelerin üzerinde geçerlilik tarihleri varsa, bu belgelerin geçerlilik süresi 31.12.2013 tarihini asgari olarak karşılaması yeterlidir. İş ortaklığında, ortaklardan birinin bu belgeyi sağlaması yeterlidir. Bu belge ve sertifikaların, Türk Akreditasyon formu karşılıklı tanıma antlaşmasında yer alan Ulusal Akreditasyon Kurumlarınca Akredite edilmiş belgelendirme kuruluşları tarafından düzenlenmesi zorunludur.
 

4.3.4.2. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:

-İstekli firmalar; Sosyal Güvenlik Kurumunun yayınlamış olduğu en son güncel Sağlık Uygulama Tebliğleri (SUT) hükümlerine göre teklif etmiş oldukları malzemeler ile ilgili, söz konusu malzemenin en son güncel malzeme listesinde bulunması halinde, malzeme listesine uygun, SUT kodunu içeren listeyi, firma orijinal antetli kağıdına yazarak ihale teklif zarfında sunacaklardır.

İdaremizce; istekli firmalar tarafından malzemeye ait SUT kodunun yanlış bildirilmesi veya mevcut olan SUT kodunun bildirilmemesi durumlarında ise bu malzeme/malzemelerin satınalınmasından dolayı Kurumumuzun zarar uğradığının tespit edilmesi ve bu durumun belgelendirilmesi halinde, 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu'nun tedarikçilerin sorumluluğu başlıklı 33. maddesi ''Tedarikçiler, taahhütleri çerçevesinde kusurlu veya standartlara uygun olmayan malzeme verilmesi veya kullanılması, taahütün sözleşme ve şartname hükümlerine uygun olarak yerine getirilmemesi ve benzeri nedenlerle ortaya çıkan zarar ve ziyandan doğrudan sorumludur. Bu zarar ve ziyan genel hükümlere göre tedarikçiye ikmal ve tazmin ettirilir.'' hükmü gereği gerekli işlem tesis edilecektir.
 

4.3.5. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

a)Numune teslimi: Numuneler teklif sırasına göre cinsi, markası, miktarını seri no veya üretim tarihi ile UBB numarasını ve var ise SUT kodunu içeren 2 nüshalık liste ile satın alma birimine son teklif verme tarih ve saatine kadar teslim edilecektir. Numune teslim listesinin bir nüshası teklif zarfı içine konulacaktır. Numunelerin üzerinde kalem sırası ve firma bilgisi mutlaka belirtilecektir. Teslim edilen numunelerin rekabet koşullarını olumsuz etkilememesi için kapalı koli içinde teslim edilmesi zorunludur. Koli dışına isteklinin adı ve gerekli firma bilgileri yazılmalıdır. Kargo ile numune gönderilmesi durumunda ihale dosyası kesinlikle ayrı gönderilmelidir.

b)Numuneler, İhale Komisyonu Uzman Üyeleri tarafından teknik şartnameye uygunluğunun tespit edilmesi amacıyla kullanılabileceğinden, istekli firmalar kesinleşen ihale kararından sonra numunelerin iadesini talep etmeyeceklerdir.

c)Ürün katalog ve fotoğrafları: İstekliler numune veremiyorlarsa ayrıntılı teknik bilgilerin yer aldığı ürün kataloglarını ve fotoğraflarını teklif dosyası içinde vereceklerdir. Hangi kalemler için katalog verilmişse numune teslim tutanağına katalog verildiği belirtilecektir. Çoklu sayfalı kataloglar teklif edilen kalemin yeri katalogda belirtilecektir.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu ve/veya Özel Hastanelere yapılan her türlü KİT ve KİT ile birlikte çalışacak cihaz temin ihaleleri ve/veya tıbbi/cerrahi sarf malzeme alım/satım işleri, benzer iş olarak kabul edilecektir.

-Özel sektöre gerçekleştirilen işler ile alt yükleniciler tarafından gerçekleştirilen işlerde; işe ilişkin sözleşme ve bu sözleşmenin uygulanmasına yönelik olarak 213 sayılı Vergi Usul Kanununun ilgili hükümleri çerçevesinde düzenlenen fatura örnekleri veya bu örneklerin noter, yeminli mali müşavir, serbest muhasebeci mali müşavir veya vergi dairesi onaylı suretleri ile serbest meslek makbuzu nüshaları veya bu nüshaların noter, yeminli mali müşavir, serbest muhasebeci mali müşavir veya vergi dairesi onaylı suretleri, iş deneyimini gösteren belgelerdir. Aday veya istekli, iş deneyimini gösteren bu belgeleri başvuru veya teklifleriyle birlikte sunar. Bu maddede belirtilen işler için iş bitirme belgesi düzenlenmiş olsa bile, ihale komisyonunca dikkate alınmaz.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.


7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 30 TRY (Türk Lirası) karşılığı Erciyes Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Döner Sermaye İşletmesi Satınalma Müdürlüğü adresinden satın alınabilir.
İhale dokümanının posta yoluyla da satın alınması mümkündür. Posta yoluyla ihale dokümanı almak isteyenler, posta masrafı dahil yurtiçi için 50 TRY (Türk Lirası), yurtdışı için 90 TRY (Türk Lirası) doküman bedelini ZIRAAT BANKASI MERKEZ ŞUBE 40086840-5001 yatırmak zorundadır. Posta yoluyla ihale dokümanı satın almak isteyenler, ihale doküman bedeline ilişkin ödeme dekontu ile ihale dokümanının gönderileceği adresin de belirtildiği ihale dokümanı talep başvurularını yukarıda yer alan faks numarasına veya yazılı olarak idareye ihale tarihinden en az beş gün önce göndermek zorundadır. İhale dokümanı iki iş günü içinde bildirilen adrese posta yoluyla gönderilecektir. İhale dokümanının posta yoluyla gönderilmesi halinde, postanın ulaşmamasından veya geç ulaşmasından ya da dokümanın eksik olmasından dolayı idaremiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Dokümanın postaya verildiği tarih, dokümanın satın alma tarihi olarak kabul edilecektir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Erciyes Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Döner Sermaye İşletmesi Satınalma Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Glukoz 335.000 Test
Trigliserid 75.000 Test
Kolesterol 75.000 Test
HDL-Kolesterol(Direkt) 72.000 Test
LDL-Kolesterol(Direkt) 15.000 Test
BUN 400.000 Test
Kreatinin 465.000 Test
ÜrikAsit 240.000 Test
Kalsiyum 320.000 Test
Fosfor 250.000 Test
Magnezyum 190.000 Test
Sodyum 350.000 Test
Potasyum 360.000 Test
Klorür 210.000 Test
TotalBilirubin 250.000 Test
DirektBilirubin 240.000 Test
Amilaz 90.000 Test
Lipaz 65.000 Test
GGT 190.000 Test
LDH 210.000 Test
CK 70.000 Test
CK-MB 65.000 Test
AST 395.000 Test
ALT 405.000 Test
AlkalenFosfataz 225.000 Test
TotalProtein 250.000 Test
Albümin 270.000 Test
Demir(serum) 45.000 Test
DemirBağlama Kapasitesi 32.000 Test
Prealbümin 1.500 Test
Mikroprotein 26.000 Test
Mikroalbümin 6.000 Test
Lityum 1.100 Test
PsödokolinEsteraz 1.100 Test
AsitFosfataz 500 Test
ProstatikAsit Fosfataz 500 Test
Amonyak 2.000 Test
HemoglobinA1C (HbA 1C) (önişlemsiz direkt yöntem) 20.000 Test
SistatinC 1.500 Test
ASO(Turbidimetrik) 7.500 Test
CRP(Turbidimetrik) 85.000 Test
RF(Turbidimetrik) 13.000 Test
SerbestT3 60.000 Test
SerbestT4 75.000 Test
TSH 85.000 Test
Tiroglobulin 5.000 Test
Anti-TPO 10.000 Test
Anti-TG 10.000 Test
Anti-TSHreseptör 750 Test
Ferritin 45.000 Test
FolikAsit 40.000 Test
Vitamin-B12 60.000 Test
Eritropoietin 500 Test
FSH 12.500 Test
LH 12.500 Test
Progesteron 2.500 Test
Estradiol 10.000 Test
FreeEstriol 1.000 Test
PAPP-A 1.000 Test
TotalTestosteron 3.000 Test
Alfa-Fetoprotein(AFP) 15.000 Test
TotalhCG 8.000 Test
SerbestBeta-hCG 1.500 Test
TotalPSA 8.000 Test
Serbestveya Kompleks PSA 5.000 Test
Prolaktin 10.000 Test
ACTH 4.000 Test
Kortizol(bkz: teknik şartname) 10.000 Test
GrowthHormon 3.500 Test
IGF1(Somatomedin-C) 3.000 Test
IGF-BP-3 1.500 Test
pro-BNP 1.000 Test
İnsülin 10.000 Test
C-Peptid 2.000 Test
PTH-Intact 13.000 Test
Kalsitonin 1.000 Test
CEA 15.000 Test
CA–125 8.000 Test
CA15–3 10.000 Test
CA19–9 10.000 Test
CA72–4 3.000 Test
AntiCCP 2.000 Test
Troponin 30.000 Test
Miyoglobin 300 Test
CK-MBkütle 100 Test
Beta-hCG 3.000 Test
İnhibinA 800 Test
Fenitoin 300 Test
Fenobarbital 500 Test
Karbamazepin 1.700 Test
Valproikasit 4.000 Test
Digoksin 500 Test
Vankomisin 100 Test
Teofilin 100 Test
Siklosporin 2.500 Test
Takrolimus 2.400 Test
Asetilsalisilikasit 100 Test
Metotreksat 1.000 Test
Kangazları analizi 120.000 Test
İdrartetkiki (tam otomatik idrar biyokimyası ve mikroskopisi) 90.000 Test
DışkıdahHb (monoklonal) 6.000 Test
İdrarsitrat kiti 400 Test
İdraroksalat kiti 400 Test
CBC+DİFF 500.000 Test
Retikülositsayımı 7.000 Test
Yayma/Boyama 70.000 Test
Eritrositsedimantasyon hızı 140.000 Test
PT 140.000 Test
aPTT 140.000 Test
TT 15.000 Test
Fibrinojen 15.000 Test
ATIII 15.000 Test
D-Dimer 30.000 Test
Protein-C 3.000 Test
Protein-S 3.000 Test
APC-R 3.000 Test
Faktörler(II - XIII) 3.000 Test
VWF(Antijenik miktar) 500 Test
LupusAntikoagülan (Tarama + Doğrulama) 3.000 Test
VWFRistocetin kofaktör (Ricof) ya da VWF aktivite belirleme 500 Test
Kollajen- Epinefrin 1.000 Test
Kollajen- ADP 1.000 Test
HemoglobinVaryantları 1.000 Test
MonoklonalAntikor 8.000 Test
Dihydrorhodamin123 (1mL) 3 Adet
PMA(Phorbol12-myristate13- acetate) 5mg 3 Adet
Methyl-3HThymidin (5 mL 25Ci/mmol radyoizotop) 1 Adet
Amboceptör6000 1 Adet
OtomatikPipet 0,1-10 µL 2 Adet
OtomatikPipet 10-100 µL 2 Adet
OtomatikPipet 100-1000 µL 1 Adet
FicollHypaque (100 mL Flakon) 10 Adet
RPMI1640 Medium (100 mL Flakon) 10 Adet
ImmunoglobulinD 400 Test
ImmunoglobulinG 8.000 Test
ImmunoglobulinA 8.000 Test
ImmunoglobulinM 8.000 Test
ImmunoglobulinE 8.000 Test
KomplemanC3 1.500 Test
KomplemanC4 1.500 Test
Haptoglobin 1.500 Test
Kappa 2.000 Test
Lambda 2.000 Test
Beta2-Mikroglobulin 2.000 Test
C1Esteraz İnhibitörü 400 Test
IgG1 1.500 Test
IgG2 1.500 Test
IgG3 1.500 Test
IgG4 1.500 Test
Seruloplazmin 1.000 Test
Alfa–1Antitripsin 1.000 Test
Transferrin 100 Test
Serumİmmünelektroforez Kiti 1.500 Test
BOSİmmünelektroforez Kiti 120 Test
Avitamini 200 Test
Evitamini 200 Test
25OH D3 vitamini 4.500 Test
Homosistein 1.700 Test
Metanefrin/ normetanefrin 800 Test
Aminoasit Analiz Kiti 2.000 Test
KalıtsalMetabolik Hastalık Tarama Kiti 2.500 Test
Aminoasit Analiz Kiti (KISA PROGRAM Phe, Tyr, Trp) 300 Test
Laktikasit 2.000 Test
Pirüvikasit 500 Test
N-Methyl-N-trimethylsilyltrifluoroacetamide 5 mL (Kat no: Merck 841102 veya muadili) 20 Şişe
HBsAg (ELISA) 46.000 Test
HBeAg (ELISA) 9.000 Test
AntiHBc (ELISA) 13.500 Test
AntiHBc IgM (ELISA) 14.000 Test
AntiHBe (ELISA) 9.000 Test
AntiHBs (ELISA) 35.000 Test
ANTIHCV 45.000 Test
ANTIHIV 40.000 Test
ANTİCCP 2.500 Test
ANTİCMV IgG Kantitatif (ELISA) 3.500 Test
ANTİCMV IgM 3.500 Test
CMVAVİDİTE (ELISA) 1.000 Test
ANTIHAV (ELISA) 6.000 Test
ANTIHAV IgM (ELISA) 4.000 Test
ANTIHDV (ELISA) 2.000 Test
ANTIHDV IgM (ELISA) 1.200 Test
ANTIHEV (ELISA) 1.000 Test
ANTİRUBELLA IgG Kantitatif (ELISA) 3.500 Test
ANTİRUBELLA IgM 1.200 Test
RUBELLAAVİDİTE (ELISA) 400 Test
ANTIHSV Tip I IgG kantitatif (ELISA) 1.100 Test
ANTIHSV Tip I IgM (ELISA) 1.000 Test
ANTIHSV Tip II IgG kantitatif (ELISA) 800 Test
ANTIHSV Tip II IgM (ELISA) 800 Test
AntiMycoplasma pneumoniae IgG ( kantitatif) (ELISA) 300 Test
AntiMycoplasma pneumoniae IgM (ELISA) 300 Test
AntiLegionella pneumophila IgG kantitatif (ELISA 200 Test
AntiLegionella pneumophila IgM (ELISA) 200 Test
AntiChlamydia pneumonia IgG kantitatif (ELISA) 200 Test
AntiChlamydia pneumonia IgM (ELISA) 200 Test
AntiChlamydia trachomatis IgG kantitatif 200 Test
AntiChlamydia trachomatis IgM (ELISA) 200 Test
AntiHelicobacter pylori IgG(kantitatif) (ELISA) 100 Test
AntiAdenovirus IgG (Kantitatif) (ELISA) 500 Test
AntiAdenovirus IgM (ELISA) 600 Test
AntiParvovirus B 19 IgG Kantitatif (ELISA) 400 Test
AntiParvovirus B 19 IgM (ELISA) 600 Test
AntiKızamık IgG kantitatif (ELISA) 2.000 Test
AntiKızamık IgM (ELISA) 200 Test
AntiKabakulak IgG kantitatif (ELISA) 2.000 Test
AntiKabakulak IgM (ELISA) 200 Test
AntiVaricella zoster IgG kantitatif (ELISA) 3.200 Test
AntiVaricella zoster IgM (ELISA) 1.000 Test
Antids DNA ( kantitatif) (ELISA 1.200 Test
AMA-2(kantitatif) (ELISA) 600 Test
AntiDs DNA (IFA) 1.200 Test
Hep–2hücreli ANA +AMA+ASMA (IFA) 2.500 Test
Hep–2hücreli ANA (IFA) 9.000 Test
ANAProfil (immunoblot) 4.000 Test
AntiFosfatidilserin IgG ( kantitatif) (ELISA) 2.000 Test
AntiFosfatidilserin IgM ( kantitatif) (ELISA) 2.000 Test
AntiFosfatidilserin IgA ( kantitatif) (ELISA) 1.000 Test
ACAIgG (kantitatif) (ELISA) 2.800 Test
ACAIgM (kantitatif) (ELISA) 2.800 Test
ANCAPR3 (ELISA) 500 Test
ANCAMPO (ELISA) 500 Test
ANCAPROFİL (ELISA) 700 Test
ANCA(IFA) 2.000 Test
AntiLKM–1 ( kantitatif) (ELISA) 1.700 Test
AGAIgG (kantitatif) (ELISA) 1.300 Test
AGAIgA (kantitatif)(ELISA) 1.300 Test
Antiendomisyum IgA (kantitatif) (ELISA) 200 Test
AntiEndomisyum antikor (IFA) 4.000 Test
SLA/LPIgG 200 Test
AntiGBM antikoru ( kantitatif) (ELISA) 200 Test
Antibeta–2 glikoprotein 1 IgA 1.100 Test
Antibeta–2 glikoprotein 1 IgG 1.100 Test
Antibeta–2 glikoprotein 1 IgM 1.100 Test
Helicobaterpylori dışkıda antijen (ELISA) 3.000 Test
AntiLegionella pneumophila idrarda antijen 100 Test
TotalIgE 1.500 Test
Alerjiktarama testi (erişkin) 900 Test
Alerjiktarama testi (çocuk) 500 Test
SpesifikIgE (alerjenleri) 900 Test
SpesifikIgE (panelleri) 900 Test
ASO(Nefelometrik) 7.500 Test
CRP(Nefelometrik) High Sensivity 85.000 Test
RF(Nefelometrik) 13.000 Test
Rotavirus-EnterikAdenovirus antijen testi 2.000 Test
Clostrudiumdifficile (Toxin A/B) lateks 600 Test
VDRL(Nontreponemal antikor rapid plasma reagin) 3.000 Test
Prokalsitonin 2.200 Test
Treponemapallidum hemaglütinasyon test (TPHA) 200 Test
EosinMethylene Blue (EMB) Agar 500g 120 Kutu
Mueller-HintonAgar 500 g 50 Kutu
HektoenEnterik Agar 500 g 10 Kutu
KPCiçin kromojenik agar (hazır besiyeri) 9.600 Adet
VREiçin kromojenik agar (hazır besiyeri) 10.000 Adet
AnaeropSchadler agar+%5 koyun kanlı 240 Adet
AnaeropSchadler Neo.vanco +%5 koyun kanlı 240 Adet
Campylobacterselektif agar 960 Adet
Koyunkanlı agar 2.400 Adet
Çikolataagar 2.400 Adet
Basitrasinliçikolata agar 2.400 Adet
Triptiksoy agar 500 g 1 Kutu
Triptiksoy broth 500 g 1 Kutu
TamOtomatize kan kültür şişesi 22.000 Adet
S.aureus tanımlama kiti (Protein A ve coagulase içeren lateks) 400 Test
Streptokokgruplama kiti (yanında ekstraksiyon kiti Test sayısına yetecekkadar verilmelidir) 150 Test
Anaeropgas generating kit (susuz, katalizatörsüz) 200 Adet
CampypakGas Generating kit (susuz, katalizatörsüz) 500 Adet
CO2gen(karbondioksid gaz generating kit) (susuz, katalizatörsüz) 500 Adet
Mikrobiyolojikidentifikasyon ve Duyarlılık kartı 5.000 Test
Özeucu (10uL’ye kalibre ve krom-nikelden mamül) 100 Adet
Özeucu (1uL’ye kalibre ve krom-nikelden mamül) 100 Adet
Özesapı (öze uçları ile uyumlu olacak. Boyutlar içinlaboratuardan örnek alınacak) 10 Adet
Coagulaseplasma 10x25 mL 10 Kutu
VREHızlı PCR 2.000 Adet
PetriKutusu 250.000 Adet
SalmonellaO7 antiserumu 6 mL
SalmonellaH-d antiserumu 3 mL
SalmonellaH-b antiserumu 3 mL
Salmonella0-8 antiserumu 6 mL
SalmonellaH-e antiserumu 3 mL
NutrientBroth 1 Kutu
ShigellaAntiserum Poly Grup C 3 mL
ShigellaGrub B 6 mL
ShigellaGrub C3 6 mL
ShigellaGrub C1 6 mL
ShigellaGrub c2 6 mL
E-TestColistin 50 Test
E-testOxacillin 50 Test
E-testErtapenem 50 Test
E-testCefotaxim 50 Test
Autoclavebag (Otoklav torbası) (60 cm x 70 cm), (dikişleri torba dibindedeğil, yanlarda olacak) 100 Adet
Ucupamuklu eküvyon çubuğu (15 cm) 10.000 Adet
Ağzılastik tıpalı steril tüp (17 mm x 150 mm) 25.000 Adet
Ağzılastik tıpalı steril tüp (17 mm x 100 mm) 120.000 Adet
Tetrametil1.4Phenylendiammoniumdichlorid 10 g
Nitrocefin (Cefinase) disk (50'lik Kartuş) 5 Kartuş
Ampisilin10 mg (50'lik Kartuş) 50 Kartuş
Amoksisilin/cavulanicacid 20/10 mg (50'lik Kartuş) 80 Kartuş
Oxacillin 1 mg (50'lik Kartuş) 5 Kartuş
Novobiocin5 mg (50'lik Kartuş) 80 Kartuş
Vankomisin30 mg (50'lik Kartuş) 150 Kartuş
Clindamycin2 mg (50'lik Kartuş) 80 Kartuş
Eritromisin15 mg (50'lik Kartuş) 80 Kartuş
Trimetoprim/sulfametoksazol1.25/23.75 mg (50'lik Kartuş) 150 Kartuş
Sefotaksim30 mg (50'lik Kartuş) 100 Kartuş
Seftazidim30 mg (50'lik Kartuş) 50 Kartuş
Sefepim30 mg (50'lik Kartuş) 120 Kartuş
Amikasin30 mg (50'lik Kartuş) 100 Kartuş
Netilmisin 30 mg (50'lik Kartuş) 100 Kartuş
Gentamisin10 mg (50'lik Kartuş) 100 Kartuş
Ciprofloksasin5 mg (50'lik Kartuş) 150 Kartuş
İmipenem10 mg (50'lik Kartuş) 100 Kartuş
Meropenem10 mg (50'lik Kartuş) 50 Kartuş
Cefoperazone/sulbactam75/30 mg (50'lik Kartuş) 20 Kartuş
Piperacillin/Tazobactam 100/10 mg (50'lik Kartuş) 100 Kartuş
Cefoxitin30 mg (50'lik Kartuş) 100 Kartuş
Gentamisin(Yüksek düzey) 120 mg (50'lik Kartuş) 5 Kartuş
Levofloksasindisk 5 mcg (50'lik Kartuş) 20 Kartuş
Chloramphenicol30 mcg (50'lik Kartuş) 40 Kartuş
Teikoplanindisk 30 mg (50'lik Kartuş) 120 Kartuş
Rifampisin5 mcg (50'lik Kartuş) 60 Kartuş
Norfloksasin10 mcg (50'lik Kartuş) 10 Kartuş
Ertapenem10 mcg (50'lik Kartuş) 150 Kartuş
Fosfomisin200 mcg (50'lik Kartuş) 100 Kartuş
Basitracin disk 0.04 ünite (50'lik Kartuş) 10 Kartuş
BX(basitrasin, X faktör) diski (Basitrasinsiz olabilir) (50'likKartuş) 5 Kartuş
BV(basitrasin, V faktör) diski (50'lik Kartuş) 5 Kartuş
BVX(basitrasin, X faktör, V faktör) diski (50'lik Kartuş) 5 Kartuş
ONPGdisk (50'lik Kartuş) 5 Kartuş
Üreampul 60 Adet
TSIAgar (500 gr) 2 Kutu
Cimmon’ssitrat Agar (500 gr) 2 Kutu
AnaerobPCR 300 Test
Desikatör(31x31x25) Ebatlarında cam kapaklı 3 Adet
HLA-A PCR 1.500 Test
HLA-A PCR(MOLEKÜLER YÜKSEK Ç.) 200 Test
HLA-B PCR 1.500 Test
HLA-B PCR(MOLEKÜLER YÜKSEK Ç.) 200 Test
HLA-C PCR 400 Test
HLA-C PCR(MOLEKÜLER YÜKSEK Ç.) 200 Test
HLA-DRPCR 1.500 Test
HLA-DRPCR(MOLEKÜLER YÜKSEK Ç.) 200 Test
HLA-DQPCR 400 Test
HLA-DQPCR(MOLEKÜLER YÜKSEK Ç.) 200 Test
PRASınıf I ve Sınıf II Tarama 400 Test
04 Kasım 2013

İhale Tarihi 20.11.2013 10:00 olarak değişmiştir.