• İhale No
    2017/520935
  • İhale Adı
    KİT VE KİT KARŞILIĞI CİHAZ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Laboratuvar, Ölçüm, Optik Cihazları ve Bakımı
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    16 Kasım 2017 10:30
  • İdare
    Iğdır Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Iğdır
  • İşin İli
    Iğdır
  • Şikayet Bedeli
    101.344,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946 ile 33.791.911 TL arası
  • Yayın Tarihi
    23 Ekim 2017
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

KİT VE KİT KARŞILIĞI CİHAZ SATIN ALINACAKTIR

IĞDIR DEVLET HASTANESİ

2018-2019 YILLARI MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARI KİT KARŞILI CİHAZ TEMİNİ-KAN GRUBU KARTI VE SARF MALZEME ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2017/520935
1-İdarenin
a) Adresi : İSTİKLAL CAD.KIŞLA MAH. 76100 IĞDIR MERKEZ/IĞDIR
b) Telefon ve faks numarası : 4762272166 - 4762260646
c) Elektronik Posta Adresi : igdirdhs1@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 2018-2019 Yılları Mikrobiyoloji Laboratuvarı için Kit Karşılığı Cihaz Temini-Kan Grubu Kartı ve Sarf Malzeme Alımı (4 Kısım)
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Iğdır Devlet Hastanesi Mikrobiyoloji Laboratuvarı ve Kan Bankası Merkezi
c) Teslim tarihi : . Cihazların kurulumu işe başlama tarihinden önce hastanenin belirlemiş olduğu yerlere yapılacaktır. Kitlerin teslimatını idarenin istediği miktar ve zamanlarda sözleşme bitiş tarihine kadar pey der pey olarak laboratuvara teslim edecektir. Teslim edilen kitlere ait faturalar ilgili hekimin imzasının bulunduğu çalışılan hasta sayısına ait otomasyon çıktısına göre kesilecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : IĞDIR KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ MERKEZİ SATINALMA BİRİMİ TOPLANTI SALONU
b) Tarihi ve saati : 16.11.2017 - 10:30


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 15 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2.
4.3.2.1. Standarda ilişkin belgeler:

1-Teklif edilen ürünler Tıbbi Cihaz Yönetmeliği kapsamında olan ürünler için;Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamındaki ürünlerin  veya cihazların satın alımlarında aday veya isteklilerin TİTUBB'a kayıt veya bildirimi aranması zorunludur. Aday veya isteklinin, teklif edilen ürünün imalatçı veya ithalatçısı (tedarik firma) olmadığı durumlarda ürünün tedarikçi firmasının bayi olduğuna dair TİTUBB kayıt ve bildirimi aranacaktır. Alımı yapılacak ürünlerin TİTUBB'da tedarikçi firma altında Sağlık Bakanlığı tarafından kayıt veya bildirim işlemi tamamlanmış olması şartı aranacaktır. Ürünlere ait TİTUBB çıktılarının sunulması zorunludur.

2-Tıbbi Cihaz Yönetmeliği kapsamında olmayan ürünler için ;Tıbbi cihaz Yönetmelikleri uyarınca, herhangi bir ürünün veya cihazın Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamında olup olmadığına, üretim veya kullanım amacı çerçevesinde üreticiler karar vereceğinden teklif edilen ürünün TİTUBB kapsamı dışında olduğunun iddia edilmesi halinde üretici veya ithalatçı tarafından düzenlenmiş Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamında olmadığına dair beyan esas alınacağından söz konusu beyanın ihale dosyasında sunulması gerekmektedir.

3-Yerli malı tekif eden istekliler, bu avantajdan yararlanmak için,  Türkiye Ticaret, Sanayi, Deniz Ticaret Odaları ve Ticaret Borsaları Birliğine bağlı ilgili Oda / Borsalar tarafından “Yerli Malı Belgesi” ile belgelendirilmesi  ve bu belgenin ihale dosyasında sunulması zorunludur. Ayrıca, birim fiyat teklif mektubunda yerli malı fiyat avantajından yararlanılmak istendiğine dair ilgili ibare ile birlikte yerli malı belgesinin kapsadığı kısım/kısımlar belirtilmelidir.

4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

İstekliler teklif edilen tıbbi cihazların teknik özelliğini gösteren katalog,fotoğraf veya broşürlerini ve teknik şartnameye cevaplarını içeren açıklamalarını ihale dosyasında sunmak zorundadır.İhale sürecinde evrakların inceleme esnasında ihale komisyonu gerekli gördüğünde cihazlar için firmalardan tebliğ tarihinden itibaren 10 gün içinde Demostrasyon yapılması istenecektir.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu veya Özel Sektörde yapılmış her türlü kit karşılığı cihaz satım işi benzer iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. Bu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecek olup yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı IĞDIR KAMU HASTANELER BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ MERKEZİ SATIN ALMA BİRİMİ adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar IĞDIR KAMU HASTANELER BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ MERKEZİ SATIN ALMA BİRİMİ adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüz yirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.
İşleminiz Devam Ediyor.... × Bilgi Penceresi Sayfaya dönmek için üstteki X'e basınız Geri

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
ANTİ HIV 30.000 test
ANTİ HCV 35.000 test
Hbs Ag 35.000 test
ANTİ HBs 25.000 test
HBe Ag 5.000 test
ANTİ HBe 5.000 test
ANTİ HBc IgM 5.000 test
ANTİ HAV IgM 1.000 test
ANTİ HAV TOTAL veya IgG 1.000 test
ANTİ HBc TOTAL veya IgG 5.000 test
RUBELLA IgM 5.000 test
RUBELLA IgG 5.000 test
TOXO IgM 5.000 test
TOXO IgG 5.000 test
CMV IgM 5.000 test
CMV IgG 5.000 test
ANTİ CCP(Anti-Cyclic Citrullinated Peptide) 4.300 test
SİFİLİZ 5.000 test
STREP-A HIZLI TANI KİTİ 1.200 adet
AEROP KAN KÜLTÜR ŞİŞESİ 3.000 adet
ANAEROP KAN KÜLTÜR ŞİŞESİ 3.000 adet
PEDİATRİK KAN KÜLTÜR ŞİŞESİ 3.000 adet
KAN GRUBU KARTI(FORWARD + REVERSE) 28.000 test
CROSS MATCH KARTI 4.500 test
YENİ DOĞAN KAN GRUBU KARTI 4.200 test
İNDİREKT COOMBS KARTI 3.000 test