|
|||
KAYIT SIRA NUMARASI | 30748 | ||
İŞİN TANIMI | KÖPEK YEMİ ALIMI | ||
İŞİN MİKTARI | |||
İHALENİN YAPILACAĞI YER | İL J.K.LIĞI/KIRŞEHİR | ||
İRTİBAT TELEFONLARI | |||
İHALE KOMİSYONU | İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI | ||
İHALE TARİH VE SAATİ | 08 Mart 2014 Cumartesi 14:00:00 | ||
GEÇİCİ TEMİNAT | YOK | ||
TESLİM YERİ | |||
İHALE DOKÜMAN SATIŞ BEDELİ | |||
ŞRT. PARA YATIRMA YERİ | |||
TEDARİK USULÜ | 4734 SAYILI KİK, MADDE:22/d, DOĞRUDAN TEMİN USULÜ | ||
İHALE DOKÜMANININ GÖRÜLEBİLECEĞİ YER |
|
||
İHALE DOKÜMANININ TEMİN EDİLECEĞİ YER |
|
||
TEKNİK ŞARTNAME NUMARASI |
|
||
İHALE İLAN METNİ | |||
1. YEM, TİP-5 ÇALIŞAN KÖPEK İÇİN 15 KG.LIK AMBALAJLARDA TOPLAM 100 KG. ALINACAKTIR. 2. KÖPEK YEMİ 4734 SAYILI KİK; 22-D MADDESİNE GÖRE ALINACAKTIR. 3. HER TÜRLÜ VERGİ, RESİM, HARÇ VB. GİDERLER YÜKLENİCİYE AİTTİR. İŞTEN DOĞACAK NAKLİYE, YÜKLEME, İNDİRME-BİNDİRME VB. GİDERLER İÇİN AYRICA BEDEL ÖDENMEYECEĞİNDEN, MASRAFLAR YÜKLENİCİYE AİTTİR. 4. FİYAT TEKLİFLERİ GÖTÜRÜ BEDELİ ÜZERİNDEN DEĞERLENDİRİLECEKTİR. 5. ALIM PİYASADA TEMAYÜZ ETMİŞ MARKALARDA, ORJİNAL OLACAKTIR. 6. YEMLERDE KOKUŞMA, KIZIŞMA, BÖCEKLENME, ACIMA, EKŞİME, KÜF KOKUSU OLMAYACAK VE DOĞAL RENGİNDE DEĞİŞME OLMAYACAK, YEMDE YABANCI MADDE BULUNMAYACAKTIR. 7. FİZİKSEL VE DUYUSAL MUAYENE SONUCU KATİ KABUL YAPILACAK OLUP; KATİ KABUL SONRASI GIDANIN TÜKETİMİ ESNASINDA HERHANGİ BİR ZEHİRLENME VEYA SAĞLIK PROBLEMİ ÇIKARSA; LABARATUVARDA KİMYASAL ANALİZ YAPTIRILACAK, ANALİZ VE TEST MASRAFLARI VE MUAYENE ESNASINDA GEREKLİ HER TÜRLÜ MASRAF YÜKLENİCİ TARAFINDAN KARŞILANACAKTIR. 8. MUAYENE ESNASINDA AMBALAJLARIN TASARIM VE İMALAT HATALARI SEBEBİYLE MEYDANA GELEBİLECEK KAZA VE HASARLARDA YÜKLENİCİ SORUMLU OLACAKTIR. 9. KATİ KABUL TARİHİNDEN İTİBAREN EN AZ 12 AY RAF ÖMRÜNE SAHİP OLACAK VE SON KULLANMA TARİHİNE KADAR FİRMA TASDİKLİ GARANTİ TAAHHÜTLÜ MUAYENE VE KABUL KOMİSYONUNA VERİLECEKTİR. 10. SÖZLEŞME YAPILMAYACAK, GEÇİCİ VE KESİN TEMİNAT ALINMAYACAKTIR. 11. SATIN ALANACAK YEMİN TABAN ÇAPI 4-11 MM ARASINDA PELET YÜKSEKLİĞİ 4-15 MM ARASINDA OLAN SİLİNDİR VEYA POLİMORF ŞEKLİNDE OLACAKTIR. 12. RUTUBET AN FAZLA %5-10, HAM PROTEİN EN AZ %25-28, HAM SELİLOZ EN FAZLA %2-3,5, HAM KUL EN FAZLA %5-8, HAM YAĞ EN AZ %10-16, SODYUM KLORÜR EN FAZLA %0,5-1,1 ARASINDA OLACAKTIR. |
|||
NOT : BU SAYFADA YAYINLANAN BİLGİLERİN HUKUKİ VE MALİ SORUMLULUĞU BULUNMAMAKTA OLUP, İHALE DOSYASINDAKİ BİLGİLER ESAS ALINACAKTIR. |
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|