• İhale No
    2019/537864
  • İhale Adı
    Kuru Gıda Alımı
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    02 Aralık 2019 10:00
  • İdare
    İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • İhale İli
    Malatya
  • İşin İli
    Malatya
  • Şikayet Bedeli
    101.344,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946 ile 33.791.911 TL arası
  • Yayın Tarihi
    06 Kasım 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ

Kuru Gıda Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2019/537864
1-İdarenin
a) Adresi : INÖNÜ ÜNIVERSITESI SAGLIK KÜLTÜR VE SPOR DAIRE BASKANLIGI MALATYA-ELAZIG KARAYOLU ÜZERI 12. KM. 44280 - BATTALGAZİ/MALATYA
b) Telefon ve faks numarası : 4223773430 - 4223410760
c) Elektronik Posta Adresi : sksdb@inonu.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : Kuru Gıda (56 Kalem)
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : İnönü Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Deposu (Malatya-Elazığ Karayolu üzeri 12. Km. Merkez Yerleşke Battalgazi/MALATYA)
c) Teslim tarihi : Sözleşme imzalandıktan sonra yüklenici üzerinde kalan malların TAMAMINI en geç 15 (On Beş ) iş günü içinde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı deposuna teslim edecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : İnönü Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Toplantı Salonu Merkez Yerleşke Battalgazi/MALATYA
b) Tarihi ve saati : 02.12.2019 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

1) Teklif edilen malın/malların teknik şartnamede yer alan teknik kriterlere uygunluğunu belirlemek amacıyla istekliler, ihale  saatine kadar teklif verdikleri ürüne/ürünlere ilişkin numuneyi (ürünler mutfakta değerlendirme işlemine tabi tutulacağından her üründen orjinal ambalajında en az ikişer adet numune; ayçiçek yağı, ve zeytinyağı yağı için sunulan numunelerin ise  (en az birer literelerde olmak üzere orjinal ambajında üçer adet )  ihale son teklif verme saatine kadar ihale dosyaları ile birlikte  tutanak karşılığında idareye teslim edeceklerdir.

2)  Ayçiçek yağı, zeytinyağı yağ için bu kısıma teklife veren ve ihale komisyonu tarafından yeterliliği tespit edilen, ekonomik açıdan en uygun fiyat teklifinde bulunan isteklinin numunesi Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının Laboratuarlarından birinde veya idarece uygun görülen başka bir resmi laboratuarda analize gönderilecektir. Analiz ücreti bu istekli tarafından karşılanacak olup; analiz sonucuna itiraz durumunda hakem laboratuvarına gidilirse bunun ücretide itirazda bulunan istekli  tarafından karşılanacaktır. Bu isteklilnin numunesi uygun çıkmaması durumunda ekonomik açıdan en uygun  fiyat teklifi veren diğer isteklilerin numuneleri değerlendirmeye alınacaktır. (Analiz ücretinde prosedür aynen işlenecektir.)


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar İnönü Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Satın Alma ve Tahakkuk Şube Müdürlüğü Bürosu Merkez Yerleşke Battalgazi/MALATYA adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Ayçiçek Yağı 18.000 litre
Kaysı Gün Kurusu 1.000 kilogram
Turşu Biber (Süzme) 5.000 kilogram
Kornişon Turşu (Süzme) 2.500 kilogram
Aşurelik Bugday (Göce) 1.000 kilogram
Kaya Tuzu 3.000 kilogram
Arpa Şehriye 1.500 kilogram
Makarna 3.500 kilogram
Salça (Domates) 7.000 kilogram
Tel Şehriye 1.000 kilogram
Zeytin Yağı 1.000 litre
Badem içi 300 kilogram
Toz Şeker 5.000 kilogram
Ceviz İçi 500 kilogram
İrmik 2.000 kilogram
Kuru Kaysı (Çir) 500 kilogram
Fındık İçi 500 kilogram
Tahin Helva (Sade) 2.600 kilogram
Pilavlık Bulgur 20.000 kilogram
Kuru Fasulye 5.000 kilogram
Pilavlık Prinç (Baldo) 20.000 kilogram
Kırmızı Mercimek 8.000 kilogram
Yeşil Mercimek 1.000 kilogram
Siyah Mercimek 1.000 kilogram
Nohut 6.000 kilogram
Barbunya 2.000 kilogram
Konserve Fasulye 2.000 kilogram
Konserve Türlü 2.000 kilogram
Konserve Bamya 2.000 kilogram
Konserve Bezelye 3.000 kilogram
Konserve Mısır 1.000 kilogram
Konserve Mantar 3.000 kilogram
Salça (Biber Acı) 500 kilogram
Salça (Biber Tatlı) 500 kilogram
İzmir Üzümü 700 kilogram
Mayonez 750 kilogram
Ketçap 500 kilogram
Nar Ekşisi 300 kilogram
Un 1.000 kilogram
Şekerpare 1.000 kilogram
Kemalpaşa 1.500 kilogram
Malatya Tarhanası 1.000 kilogram
Köfte Harcı 1.000 kilogram
Köri Tozu 150 kilogram
Pul Biber 1.000 kilogram
Kırmızı Toz Biber 600 kilogram
Limon Tozu 150 kilogram
Kuru Reyhan 50 kilogram
Kekik 100 kilogram
Fesleğen 50 kilogram
Kimyon 100 kilogram
Kara Biber 250 kilogram
Yedi Türlü 100 kilogram
Tarçın (Toz) 50 kilogram
Zerdeçal 20 kilogram
Karanfil 10 kilogram