• İhale No
    2014/48033
  • İhale Adı
    KURU GIDA SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    10 Haziran 2014 11:00
  • İdare
    ÇANKIRI KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ
  • İhale İli
    Çankırı
  • İşin İli
    Çankırı
  • Yayın Tarihi
    13 Mayıs 2014
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

KURU GIDA SATIN ALINACAKTIR

ÇANKIRI KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

59 kalem kuru gıda alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2014/48033
1-İdarenin
a) Adresi : Aksu Mahallesi Öğretmenler Sokak No:11 18200 ÇANKIRI - MERKEZ/ÇANKIRI
b) Telefon ve faks numarası : 3762131098 - 3762128538
c) Elektronik Posta Adresi : satinalma@ckhb.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 59 Kalem / Kuru Gıda ( yiyecek ) Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Çankırı Devlet Hastanesi ambar ve deposuna teslim edilecektir.
c) Teslim tarihi : Sözleşme yapıldıktan sonra yüklenicinin idareden işe başlama talimatı aldığı tarihte işe başlanacak olup, hastanenin ihtiyacına binaen 30.06.2015 tarihine kadar partiler halinde teslim edilecektir. Kuru gıdaların cinsi ve miktarı idare tarafından yükleniciye tebliğ edilecektir. Yüklenici firma kuru gıda talebi bildirildikten sonra 20 takvim günü içerisinde teknik şartnamede istenilen şekilde kuru gıdaları hastane ambar ve deposuna teslim edecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Aksu Mahallesi Öğretmenler Sokak No : 11 18200 ÇANKIRI
b) Tarihi ve saati : 10.06.2014 - 11:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyim belgeleri:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 20 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler.
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu veya Özel Kuruluşlarda Kuru Gıda alımları kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı Çankırı Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Satın Alma Birimi ( İhale doküman bedeli Halk Bankası ÇANKIRI Şubesin 'deki IBAN : TR47 0001 2009 6460 0005 0000 67 nolu hesaba yatırılacaktır.) adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Çankırı Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Satın Alma Birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Aşurelik Buğday 500 kg
Bulgur 2.200 kg
Mısır Konservesi 300 kg
Pirinç (Pilavlık ) 12.000 kg
Mercimek ( Sarı,Kırmızı,Yeşil ) 1.200 kg
Kuru Fasülye 1.500 kg
Nohut 1.600 kg
Barbunya 1.250 kg
Ayçiçek Yağı 3.000 kg
Zeytin Yağı 6.000 kg
Tereyağ (Pastörize 15 Grlık) 60.000 adet
Bezelye Konservesi 2.500 kg
Konserve Taze Fasulye 2.500 kg
Kuru Üzüm Çekirdeksiz (10 Numara) 250 kg
Kuru İncir 100 kg
Ceviz içi 100 kg
Çam Fıstığı 10 kg
Hindistan Cevizi 15 kg
Fındık İçi 130 kg
Kuru Kayısı (Şekerpare) 250 kg
Buğday Unu (Extra randımanlı 71) 2.600 kg
Pirinç unu 30 kg
Nişasta 110 kg
Galeta Unu 150 kg
İrmik 500 kg
Makarna (Muhtelif) 3.500 kg
Şehriye (Arpa-yıldız-tel) 2.500 kg
Kır. Pul Biber 130 kg
Kara Biber 40 kg
Kimyon 50 kg
Tarçın 5 kg
Kekik 5 kg
Kr.Nane 40 kg
Kuş Üzümü 15 kg
İyotlu Tuz 2.000 kg
Köri 20 kg
Vanilya 5 kg
Kakao 15 kg
Domates Salçası 4.500 kg
Küp Şeker 3.000 kg
Toz Şeker 5.000 kg
Poşet Reçel Muhtelif 90.000 adet
Poşet Bal (Süzme Çiçek Bal) 75.000 adet
Kemal Paşa Tatlısı 300 kg
Tahin Helva 7.000 adet
Siyah Zeytin 1.500 kg
Yeşil Zeytin 1.500 kg
Çay 360 kg
Yufka 1.000 kg
Taze Bamya Konservesi 400 kg
Bisküvi 40 kg
Tel Kadayıf 240 kg
Kabartma tozu 2 kg
Karbonat 2 kg
Limon tuzu 10 kg
Üzüm sirkesi 30 kg
Şekerpare Tatlısı(Fındıklı) 500 kg
Toz Tarhana 400 kg
Erişte Kesme Makarna 700 kg