• İhale No
    2019/112949
  • İhale Adı
    KURU GIDA, SEBZE - MEYVE VE ET ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    05 Nisan 2019 10:00
  • İdare
    Malatya İl Sağlık Müdürlüğü
  • İhale İli
    Malatya
  • İşin İli
    Malatya
  • Şikayet Bedeli
    50.640,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    14 Mart 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
KURU GIDA, SEBZE - MEYVE VE ET ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

MALATYA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

Kuru Gıda, Yaş Sebze Meyve ve Et Ürünleri Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2019/112949
1-İdarenin
a) Adresi : İzzetiye Mh. İnönü Cd. No :5 44100 MERKEZ İLÇE BATTALGAZİ/MALATYA
b) Telefon ve faks numarası : 4223243097 - 4223232716
c) Elektronik Posta Adresi : malatya@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : Kuru Gıda 67 Kısım Yaş Sebze Meyve 45 Kalem Et Ürünleri 3 Kısım Ekmek 1 Kısım
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Malatya İl Sağlık Müdürlüğü
c) Teslim tarihi : Kurumumuz ihtiyacı olan siparişleri firmaya önceden telefonla veya faksla bildirecektir. Siparişler kurumumuz mutfaklarına istenilen saat ve tarihte peyder pey teslim edilecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : İzzetiye Mah. İnönü Cad. No: 5 MALATYA
b) Tarihi ve saati : 05.04.2019 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

Ekmek için teklif verecek olanlar "kendilerine ait gıda üretim izin belgesini" veya "İşletme Kayıt Belgesini" sunmak zorundadır.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 20 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu veya özel sektörden ( teklif edilen kısımlara uygun olarak ) alınan kuru gıda ve malzemeleri, yaş sebze meyve alımları, et ve ürünleri alımı benzer iş olarak kabul edilecektir. 


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. Bu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecek olup yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı Malatya İl Sağlık Müdürlüğü Merkezi Satın Alma Birimi adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Malatya Sağlık Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüz yirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.
Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Ekmek (Günlük ) 32.000 adet
Kemiksiz, Yağsız Kırmızı Parça Dana Eti 7.500 kilogram
Tavuk Fleto 800 kilogram
Tavuk Baget 1.000 kilogram
Balık 1.000 kilogram
Armut 600 kilogram
Çilek 300 kilogram
Elma 1.500 kilogram
Havuç 600 kilogram
Portakal 1.500 kilogram
Mandalina 500 kilogram
Yenidünya 200 kilogram
Şeftali 600 kilogram
Taze üzüm 1.000 kilogram
Kavun 1.000 kilogram
Karpuz 1.500 kilogram
Kiraz 300 kilogram
Vişne 150 kilogram
Ayva 100 kilogram
Kivi 200 kilogram
Yaş Hurma 500 kilogram
Muz 750 kilogram
Dolmalık Biber 1.000 kilogram
Kültür Mantarı 300 kilogram
Ispanak 900 kilogram
Kabak 1.200 kilogram
Kırmızı Çarliston(kapya) 300 kilogram
Karnabahar 750 kilogram
Pırasa 750 kilogram
Kırmızı Lahana 200 kilogram
Turp 500 kilogram
Marul 1.000 adet
Domates 3.000 kilogram
Kuru Soğan 2.000 kilogram
Limon 1.000 kilogram
Patates 2.500 kilogram
Patlıcan 3.000 kilogram
Salatalık 1.000 kilogram
Sarımsak 25 kilogram
Sivri-çarliston Biber 2.000 kilogram
Biber arnavut 300 kilogram
Yeşil soğan 150 kilogram
Taze Fasulye 800 kilogram
Taze nane 15 demet
Tere 50 demet
Maydanoz 400 demet
Dereotu 25 demet
Reyhan 15 demet
Roka 50 demet
Semizotu 25 demet
Ayçiçekyağı (18 litre) 2.000 kilogram
Zeytinyağı (5 kg\'lık) 800 kilogram
Tereyağ(tuzsuz) 300 kilogram
Çökelek(tuzsuz) 200 kilogram
Beyaz Peynir tuzsuz (5 kg lık Tnk) 180 kilogram
Kaşar peynir(1 kg lık) 30 kilogram
Yoğurt(10kg lık) 12.000 kilogram
Açık Süt 750 litre
Yumurta(30 luk viol) 250 paket
Biber Salça (tatlı) (5 kg lık) 500 kilogram
Domates salçası(5kg lık) 800 kilogram
Buğday Unu (25 kg) 100 kilogram
İrmik 100 kilogram
Galeta unu 50 kilogram
Ceviz İçi(1 kg’lık ) 30 kilogram
Fındık içi(1 kg lık) 40 kilogram
Yerfıstığı(250gr lık) 50 kilogram
Dolmalık fıstık(çam fıstığı) 8 kilogram
Cevizli Baklava 750 kilogram
Cevizli kadayıf 750 kilogram
Dondurma(porsiyonluk)(100ml) 1.000 adet
Kırmızı Mercimek(25 kg) 750 kilogram
Kuru Fasulye (25 kg lık) 250 kilogram
Kuru nohut(25 kg lık) 250 kilogram
Yeşil mercimek 75 kilogram
Barbunya (25kg lık) 100 kilogram
Konserve Bezelye 300 kilogram
Erişte 350 kilogram
Çekirdekli Hoşaflık Besni Üzümü(5kg’lık) 80 kilogram
Çekirdeksiz Kuru Üzüm (Sarı)(5kg’lık ) 80 kilogram
Kuru İncir (1 kg’lık) 20 kilogram
İslimli kayısı(1 kg’ lık) 40 kilogram
Kuru Kayısı (gün kurusu)(5 kg’lık ) 40 kilogram
Kuru erik(sarı) 10 kilogram
Kuru erik(siyah) 10 kilogram
Kuş Üzümü (1 kg’lık) 15 kilogram
Hindistan ceviz(250g’lık) 2 kilogram
Nar Ekşisi (1 kg) 20 kilogram
Limon tuzu 2 kilogram
Sofralık Billur Tuz (1kg lık ) 150 kilogram
Yemeklik Kaya Tuzu(5 kg lık) 300 kilogram
Tel Şehriye( 5 kg’lık ) 250 kilogram
Arpa şehriye(5kg lık) 400 kilogram
Makarna (10 kg lık) 600 kilogram
Susam(beyaz)(1 kg lık) 5 kilogram
Çörek otu 5 kilogram
Pulbiber 150 kilogram
Kuru nane(1kg lık) 15 kilogram
Kekik 5 kilogram
Sumak 4 kilogram
Yedi türlü 7 kilogram
Tarçın 4 kilogram
Toz Karabiber(1 kg’lık) 10 kilogram
Toz Kimyon(1 kg’lık) 5 kilogram
Toz Şeker (10 kg’lık) 500 kilogram
Pilavlık Bulgur(25 kg) 2.000 kilogram
Pilavlık Pirinç (25 kg) 2.000 kilogram
Aşurelik Buğday(10kg lık) 300 kilogram
Yufka 400 kilogram
Karışık turşu (10 kglık) 500 kilogram
Porsiyonluk kase(100 lük paket) 50 paket
Köpük Tatlı Tabağı(100 lük paket) 50 paket
Kağıt Kebabı Kağıdı 50 kilogram
Alüminyum folyo 500 metre
Kürdan(1000lik paket) 40 paket
Çöp şiş(ahşap)(250lik paket) 20 paket
Streç film 500 metre