KURU GIDA VE KAHVALTILIK SATIN ALINACAKTIR
M illi Eğ it i m B a ka nl ığ ı M üsteşa rlı k M ucur Ana do lu Te kni k L i sesi Ve M esle kî V e Te kni k Eğ it i m M er kez i
Kuru Gıda Ve Kahvaltılık alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile
ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası : 2011/169741
1-İda re nin
a) Adresi : Hamıdıye Mahallesı Yesıltepe Sokak 40500 Mucur Kırşehir
b) Telefon ve faks numarası : 3868124301 - 3868124305
c) Elektronik Posta Adresi : mucurmetem@hotmail.com
ç) İhale dokümanının görülebileceği
internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İha le ko n usu ma l ın
a) Niteliği, türü ve miktarı : İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP'ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Mucur Anadolu Teknik Lisesi ve Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi
Erkek Öğrenci Pansiyonu
c) Teslim tarihi : Bal, Ceviz İçi, Çay, İrmik, Kakaolu Fındık Kreması, Karabiber, Kemalpaşa Tatlısı, Kırmızı (pul) Biber, Kuru Fasulye, Kuru Kayısı, Kuru Üzüm, reçel, salça, sıvı ayçiçek yağı, şehriye, şeker, tahin, tahin helvası, tuz, konserve bezelye, yeşil mercimek, kuru bamya, barbunya fasülye ve yeşil fasulye konservesinin tamamı ilk partide teslim edilecektir. 500 kg. bulgur, 150 kg. kırmızı mercimek, 1000
kg pirinç, 300 kg. turşu ve 150 kg. siyah zeytin sözleşmeyi müteakip ilk partide teslim edilecek olup kalan kısımları ise ihtiyaç
doğrultusunda idarenin ileride belirleyeceği tarihte teslim edilecektir. Diğer malzemeler günlük olarak idarenin ihtiyaçları doğrultusunda teslim edilecektir.
3- İha lenin
Anadolu Teknik Lisesi ve Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi
a) Yapılacağı yer : Müdürlüğü Öğretmenler Odası Hamidiye Mah. Yeşiltepe Sok 40500
Mucur/Kırşehir
b) Tarihi ve saati : 16.11.2011 - 14:00
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası
belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre
Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk
ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı Anadolu Teknik Lisesi ve Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü Hamidiye Mah. Yeşiltepe Sok 40500 Mucur/Kırşehir adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Anadolu Teknik Lisesi ve Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü Hamidiye Mah. Yeşiltepe Sok 40500 Mucur/Kırşehir adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.
10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat
vereceklerdir.
11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.
12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|---|---|
Bal (Süzme Çiçek Balı) | 75,000 | kg |
Bulgur (Pilavlık) | 750,000 | kg |
Ceviz İçi | 25,000 | kg |
Çay (Siyah) | 250,000 | kg |
İrmik | 175,000 | kg |
Kakaolu Fındık Kreması | 100,000 | kg |
Kara Biber | 10,000 | kg |
Kemalpaşa Tatlısı | 30,000 | kg |
Kırmızı (Pul) Biber | 15,000 | kg |
Kuru Fasulye (7 Numara) | 500,000 | kg |
Kuru Kayısı | 75,000 | kg |
Kuru Üzüm | 75,000 | kg |
Makarna (1.Sınıf) | 400,000 | kg |
Mercimek (Kırmızı) | 150,000 | kg |
Milföy Hamuru | 200,000 | kg |
Nohut | 500,000 | kg |
Pekmez (Üzüm) | 50,000 | kg |
Peynir (Tam Yağlı/Beyaz) | 450,000 | kg |
Peynir (Kaşar) | 400,000 | kg |
Peynir | 210,000 | kg |
Pirinç (Pilavlık-Baldo-1.Sınıf) | 1600,000 | kg |
Reçel (Vişne-Ahududu) | 300,000 | kg |
Salam (Karışık) (%60 Dana/%40 Hindi) | 300,000 | kg |
Salça ( Domates) (1.Sınıf) | 500,000 | kg |
Sıvı Ayçiçek Yağı (1.Sınıf) | 1100,000 | kg |
Sucuk (% 100 Dana Eti) | 250,000 | kg |
Süt (İnek sütü) | 400,000 | kg |
Şehriye (Arpa/Tel) | 200,000 | kg |
Şeker (Toz) | 1500,000 | kg |
Tahin | 30,000 | kg |
Tahin Helvası (Kakaolu) | 50,000 | kg |
Tel Kadayıf (Pişmemiş) | 200,000 | kg |
Tereyağı (Kahvaltılık) | 200,000 | kg |
Turşu Karışık (1.Sınıf-Süzme Ağırlık) | 600,000 | kg |
Tuz (İyotlu-Rafine) | 250,000 | kg |
Yoğurt (Süzme) | 1000,000 | kg |
Yufka | 250,000 | kg |
Yumurta (Günlük-Taze) | 350,000 | Koli |
Zeytin (Siyah) (1.Sınıf-Süzme Ağırlık) | 150,000 | kg |
Zeytin (Yeşil/Çizik) Zeytin 1.Sınıf) | 150,000 | kg |
Bezelye (Konserve) No:3 | 300,000 | kg |
Yeşil Fasulye (Konserve) | 300,000 | kg |
Meyve Nektarı | 10000,000 | Adet |
Yeşil Mercimek | 125,000 | kg |
Bamya (Kuru) | 25,000 | kg |
Fasulye (Barbunya) | 150,000 | kg |