GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI İL MÜDÜRLÜĞÜ GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI MÜSTEŞARLIK
KURU GIDA,YOGURT VE TERAYAĞ, EKMEK, KIRMIZI VE BEYAZ ET alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası | : | 2015/8535 |
1-İdarenin | ||
a) Adresi | : | Kadirli Yolu Üzeri Otoban Gişeleri Bitişiği Tarım İl Müdürlüğü 01 80000 Yeni Mahalle OSMANİYE MERKEZ/OSMANİYE |
b) Telefon ve faks numarası | : | 3288141175 - 3288141157 |
c) Elektronik Posta Adresi | : | |
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı | : | İl Müdürlüğü Yemekhanesi Kuru Gıda, Yoğurt ve Terayag, Ekmek, Kırmızı ve Beyaz Et Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
b) Teslim yeri | : | Osmaniye İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü |
c) Teslim tarihi | : | İl Müdürlüğümüz yemekhane ihtiyaçları doğrulsundan partiler halinde yapılması |
3- İhalenin
a) Yapılacağı yer | : | Osmaniye İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü |
b) Tarihi ve saati | : | 11.02.2015 - 14:00 |
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:
Kırmızı ve Beyaz Et'e teklfi veren isteklilerin İşletme Onay belgesi sahip olmak T.G.K uygun olması zorunludur.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. |
4.3.1.1. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler: |
Kuru Gıda, Ekmek, Yogurt ve terayağ kalemlerinde İşletme Kayıt belgesi, Kırmızı ve Beyaz Et'te İşletme Onay Belgesi Olması gerekmektedir. |
5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı Osmaniye İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Osmaniye İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 300 (üçyüzgün) takvim günüdür.
12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|---|---|
TOZ ŞEKER | 250 | kilogram |
PİLAVLIK PİRİNÇ | 440 | kilogram |
BULGUR | 250 | kilogram |
KURU FASULYE | 125 | kilogram |
NOHUT | 90 | kilogram |
İRMİK | 35 | kilogram |
MAKARNA | 40 | kilogram |
KIRMIZI MERCİMEK | 245 | kilogram |
KURU BARBUNYA | 30 | kilogram |
YEMEKLİK MISIR ÖZÜ YAĞ | 364 | kilogram |
ZEYTİN YAĞ | 500 | kilogram |
İYOTLU TUZ | 140 | kilogram |
ARPA ŞEHRİYELİ | 45 | kilogram |
TEL ŞEHRİYE | 45 | kilogram |
KONSERVE BEZELYE | 210 | kilogram |
DOMATES SALÇASI | 190 | kilogram |
UN | 40 | kilogram |
MARGARİN YAĞ | 30 | kilogram |
KARABİBER | 3 | kilogram |
KIRMIZI YAPRAK BİBER | 45 | kilogram |
KURU NANE | 5 | kilogram |
KİMYON | 1 | kilogram |
TARÇIN | 1 | kilogram |
ÇAM FISTIĞI | 2 | kilogram |
CEVİZ İÇİ | 10 | kilogram |
BEYAZ PEYNİR | 10 | kilogram |
KAŞAR PEYNİRİ | 10 | kilogram |
PASTORİZE PAKET SÜT (1LT) | 100 | litre |
TAVUK YUMURTASI | 850 | adet |
TAVUK BULYON (36LI) | 23 | paket |
KARIŞIK TURŞU | 19 | teneke |
YOGURT | 1.250 | kilogram |
TERE YAĞ | 35 | kilogram |
EKMEK (250 GRAM) | 5.450 | adet |
KUZU ETİ (KEMİKSİZ) | 750 | kilogram |
DANA ETİ (KEMİKSİZ) | 300 | kilogram |
TAVUK BUTU | 450 | kilogram |
TAVUK GÖĞÜSÜ | 300 | kilogram |