• İhale No
    2018/567480
  • İhale Adı
    LABORATUVAR EĞİTİM SETLERİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Elektrik, Elektromekanik İşleri Donanım, Yapım ve Bakım
    Mobilya, Dekorasyon Ürün ve Hizmetleri
    Bilgisayar Donanımı, Büro Makineleri, Sarf Malzemeler ve Bakım
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    17 Aralık 2018 10:30
  • İdare
    Jale Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi - Kocaeli
  • İhale İli
    Kocaeli
  • İşin İli
    Kocaeli
  • Şikayet Bedeli
    50.640,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    19 Kasım 2018
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
LABORATUVAR EĞİTİM SETLERİ SATIN ALINACAKTIR

MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ-GOSB-TADIM JALE YÜCEL MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

Endüstri 4 0 Laboratuvarı Eğitim Setleri alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2018/567480
1-İdarenin
a) Adresi : Gebze OSB2 1100 1107/1 41420 ÇAYIROVA/KOCAELİ
b) Telefon ve faks numarası : 2626771101 - 2626771102
c) Elektronik Posta Adresi : tadimjale@gmail.com
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : İhale kapsamında 8 kalemde, 4 eğitim seti (Endüstri 4.0 Üretim Hattı -2 istasyon-), Masa, Sandalye ve Fotokopi makinesi
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Gosb Tadım Jale Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Endüstri 4.0 laboratuvarı. GEBZE OSB2 MAH. 1100. SK. NO: 1107/1 IÇ KAPI NO: 1 Çayırova/KOCAELI TÜRKIYE
c) Teslim tarihi : Sözleşme konusu işler ve mallar, işe başlama tarihinden itibaren 70 (yetmiş) takvim gününde, bir başka ifadeyle en geç 11.03.2019 tarihine kadar eksiksiz olarak teslim edilecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : GOSB-Tadım Jale Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, GEBZE OSB2 MAH. 1100. SK. NO: 1107/1 IÇ KAPI NO: 1 Çayırova/KOCAELI TÜRKIYE
b) Tarihi ve saati : 17.12.2018 - 10:30


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 40 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.

1. İstekli adına düzenlenmiş Sanayi Sicil Belgesi

2. İsteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenmiş Kapasite Raporu

3. İsteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenmiş İmalat Yeterlilik Belgesi

4.3.3. Satış sonrası servis, bakım ve onarıma ilişkin belgeler:

Yüklenici, malzeme temini için en az 10 yıl parça temini garantisi verecektir.
Yüklenici tarafından temin edilecek tüm malzemeler ve yapılacak tüm işlerin garanti süresi en az 2 yıl olacaktır

Laboratuvarın kurulumu :Yüklenici tarafından laboratuvarın elektrik alt yapısı yaptırılacak ve tüm eğitim setleri kurulmuş ve çalışır vaziyette, tüm bilgisayarlara gerekli lisanslı yazılımlar yüklenmiş olarak İdareye teslim edilecektir. Bu işlemler için yüklenici tarafından herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

Sistemin kullanımına yönelik en az 10 günlük eğitim yüklenici firma tarafından laboratuvarın kurulduğu yerde ilgili öğretmenlere verilmelidir. Okul müdürlüğünce belirlenecek tarihte ve firmanın çalışma alanı ile ilgili endüstriyel konu/konularda firma merkezinde (yuriçi/yurtdışı), enaz 5 (beş) Teknik öğretmene, enaz 5 (beş) günlük eğitim verilmelidir.

4.3.4. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

Sisteme yönelik olarak hazırlanmış tüm dökümantasyon Türkçe ve/veya İngilizce olarak firma tarafından sistem ile birlikte teslim edilmelidir.

Ayrıca; numunelerin değerlendirilmesi kapsamında ve numunelerin taşınabilir ve sunulabilir olmaması sebebiyle; istekliler teklif ettikleri mallar ile ilgili olarak daha önce kurdukları-sattıkları (üretim ortamı dahil) ve çalışır vaziyetteki malların bulunduğu yerlerin açık adreslerini sunacaklardır. İhale komisyonunun değerlendirme sürecinde, bu numunelerin görülmek istenmesi halinde; komisyon (deneme-çalıştırma sorumluluğu ve gidilecek yer-kurum ile ilgili idari izin alma işleri yükleniciye ait olmak üzere) bu adreslere giderek numunelerin teknik şartnameye uygunluğunu değerlendirebilecek, tatbiki, yazılı veya sözlü cevaplar istenebilecektir.

İdare gerekli görür ise Endüstri 4.0 eğitim seti, Paketleme istasyonu Eğitim Seti, Yönlendirme (T bağlantı) istasyonu eğitim seti hakkında daha önce kurduğu laboratuvarlarda demo yapma şartı isteyebilecektir. (Firma teknik şartnameye uyumu bu demoda gösterecektir)
Belge değerlendirmeleri sonucunda eksik belgesi bulunmayan ve en düşük fiyat veren yüklenici firmadan başlamak üzere demo yapılacaktır. Demo, isteklinin kurduğu yerlerin birinde, komisyon huzurunda, en düşük fiyat avantajına göre firmalar sıralanarak ihaleden sonraki ilk iş gününden itibaren saat 09.00 da başlamak üzere gerçekleştirilecek, her demoya bir gün verilecektir. Demoya katılacak firmalara günleri tebliğ edilecektir. İsteklinin kurulum yaptığı ve demo olarak göstereceği yer, Okul sınırları dışında ise, komisyon üyelerinin ulaşım ve yemek masraflarını karşılamakla yükümlüdür. Demo için gelen istekliler teknik şartnamede istenilen tüm özellikleri gösterebilmek amacı ile tam teçhizatlı olarak hazır bulunmak zorundadır. İdare demo için ihale komisyonu üyelerinden oluşan teknik bir heyet kuracak bu heyet tüm modüllerin işlevlerini kontrol edecektir. Demo sonrasında ihale komisyonu tarafından düzenlenecek ilgili Demo yeterlilik tutanağına isteklinin demoya katılan yetkili temsilcisi de imza atacaktır. Bu demo sonunda teknik şartnamede yer alan tüm yazılım modüllerinin içerisinden ihale komisyonu tarafından talep edilecek içeriklerinin teklif edilen yazılım tarafından karşılanıp karşılanmadığını tespit amacıyla; her modülün işlevleri ve bu işlevlerin yerine getirilmesinden sonra o modülden alınması gereken çıktılar kontrol edilecek, ihale komisyonunun onayladığı isteklilerin teklifi ihale komisyonunca değerlendirmeye alınacaktır. Demo yapılması neticesinde teklifte sunulan herhangi bir madde veya maddelerin Teknik Şartnameye uygun olmadığının tespiti halinde istekli ihale dışı bırakılacaktır.

 

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Elektrik ve Elektronik, Mekatronik, Otomasyon konularından herhangi birinde "laboratuvar veya eğitim amaçlı" yapılan satışlar benzer işlerdir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı GOSB-Tadım Jale Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, GEBZE OSB2 MAH. 1100. SK. NO: 1107/1 IÇ KAPI NO: 1 Çayırova/KOCAELI TÜRKIYE adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar GOSB-Tadım Jale Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, GEBZE OSB2 MAH. 1100. SK. NO: 1107/1 IÇ KAPI NO: 1 Çayırova/KOCAELI TÜRKIYE adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.
Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Endüstri 4.0 Üretim Hattı 1 adet
Paketleme Istasyonu 1 adet
Yönlendirme T Baglantı Istasyonu 1 adet
Mobil Robot (AGV) Egitim Seti 1 adet
Egitim Masası 11 adet
Sandalye (Amortisörlü) 21 adet
Bilgisayar 11 adet
Yazıcı ve fotokopi makinası 1 adet