• İhale No
    2016/541732
  • İhale Adı
    LABORATUVAR MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Laboratuvar, Ölçüm, Optik Cihazları ve Bakımı
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    06 Ocak 2017 10:30
  • İdare
    Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Zonguldak
  • İşin İli
    Zonguldak
  • Şikayet Bedeli
    50.640,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    12 Aralık 2016
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

LABORATUVAR MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR

UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

Merkezimiz Tıbbi Genetik İhtiyacına Laboratuar Malzemesi Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2016/541732
1-İdarenin
a) Adresi : B.E.Ü Sağlık Uygulama ve Araştırma MerkeziEsenköy-Kozlu 67600 ZONGULDAK MERKEZ/ZONGULDAK
b) Telefon ve faks numarası : 3722612670 - 3722610185
c) Elektronik Posta Adresi : beuhastane_satinalma@hotmail.com
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : Merkezimiz Tıbbi Genetik İhtiyacına Laboratuar Malzemesi Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Laboratuvar Sarf Deposu
c) Teslim tarihi : Yüklenici sözleşmenin imzalanmasına müteakip peyderpey 15.12.2017 tarihine kadar uhdesinde kalan malzemeyi sağlam ve çalışır vaziyette Uygulama ve Araştırma merkezi laboratuvar sarf deposuna teslim edecektir. İdaremizce hazırlanan malzeme talep formunun yükleniciye faks/mail yolu ile bildirim yapılmasına müteakip yüklenici istenilen malzemeleri en geç 15 gün içinde (Hafta içi) 08.00-16.00 saatleri arasında teslim edecektir


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : BEU. Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Toplantı Salonu Esenköy-Kozlu/ZONGULDAK
b) Tarihi ve saati : 06.01.2017 - 10:30


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1.
4.3.1.1. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:

a)Tıbbi cihaz yönetmelikleri kapsamında olan ürünler için(; İsteklilerin teklif ettikleri ürün ve firma kayıtları ihale tarihi itibariyle Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan, T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına (UBB) kayıt olmak zorundadır. İstekli, Tedarikçi ise, T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasında (UBB) kayıtlı tedarikçi numaralarını sunmak zorundadır. İstekli, bayi ise T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasında (UBB) kayıtlı ve kendisine tedarikçi tarafından verilen bayi tanımlayıcı numaralarını ihale dosyasında sunmak zorundadır. Tedarikçi firmalar ve bayileri ile yönetmelik kapsamındaki tüm ürünler ihale tarihi itibariyle "SAĞLIK BAKANLIĞI" tarafından onaylı ve UBB'de "SAĞLIK BAKANLIĞINDAN ONAYLIDIR" ibaresi bulunmalıdır. Bu belgeleri sunmayan veya T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasında (UBB) kayıtlı olmayan isteklilerin teklif ettiği ürünlerin alımı yapılmayacaktır.Teklif edilen kitlere/malzemelere ait TITUBB tarafından onaylanmış ürün (Barkod) numarası ve marka adı teklif mektuplarında yazılı olacak ve/veya yetkili kişi veya kişiler tarafından imzalı ayrı bir liste halinde teklif ile birlikte verilecektir.

b)Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamı dışında olan ürünler için; Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihazlar Yönetmeliğini, Vücut dışında kullanılan (invitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmelikleri kapsamı dışında olan malzemeler için üreticinin/ithalatçının teklif edilen malzemenin Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamı dışında olduğuna dair yazılı beyanını verecektir.

c) Teklif edilen ürünlerin TİTUBB'a kayıt zorunluluğu yoksa kayıt zorunluluğu olmadığına dair belge/belgeler ihale dosyasında sunulacak olup bu beyandan dolayı oluşabilecek tüm yasal sorumluluklar  beyanda bulunan firmaya aittir.

4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

a) KATALOG: İstekliler teklif edilen cihazların orijinal kataloglarını Türkçe tercümesi ile birlikte komisyona sunacaklardır.Teklif edilen ürünlerin cihazlara adaptasyonu için teknik bilgiler, cihaz ve kit ile ilgili tüm teknik dokümanlar (orijinal katalog, katalog üzerinde teknik özellikler işaretlenmeli, varsa orijinal kullanıcı el kitabı, Türkçe kullanım kılavuzu, kullanıcının dikkat etmesi gereken hususları içeren Türkçe belgeler) teklifle birlikte sunulması gerekmektedir.
b) TEKNİK ŞARTNAME UYGUNLUK BELGESİ: İstekliler cihazın/cihazların hangi ........ marka, ........ model ve tip olduğunu belirterek şartname maddelerine sırasına göre tek tek ve Türkçe olarak cevap verilen şartnameye uygunluk belgelesini teklifle birlikte mutlaka verecektir. Bu uygunluk belgesi, firmanın antetli kağıdına yazılmış olacak, firma yetkilisinin imzası ve firma kaşesi belgenin her sayfasında bulunacaktır. Şartname uygunluk belgesinde verilen cevaplar firmanın vermiş olduğu orijinal doküman, prospektüs veya katalogların hangi sayfa ve satırında olduğu şartnameye uygunluk belgesinde yazılacak, orjinal doküman üzerinde açıklanarak şartname maddesi yazılıp işaretle belirtilecektir. Bu maddede belirtilen koşullara uymayan teklifler değerlendirilmeyecek ve ihale dışı bırakılacaktır. Madde sıra numarasına göre "evet-hayır" "okundu-anlaşıldı" ifadeleri yerine her maddeye uygun cevaplar verilecektir.
c) DEMONSTRASYON: Tekliflerin değerlendirilmesi aşamasında, ihale komisyonu gerek gördüğü takdirde teklif edilen malzemelerin ihale dokümanında belirtilen şartlara uygunluğunu teyit etmek amacıyla , İdarenin belirleyeceği yer ve tarihte demonstrasyon yapılacaktır.Demonstrasyon için yükleniciye herhangi bir ücret ödenmeyecektir. İdarenin belirleyeceği yer ve tarihte Demonstrasyon gerçekleştirmeyen istekliler değerlendirme dışı bırakılacaktır.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı BEÜ.Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Satınalma Servisi Esenköy-Kozlu/ZONGULDAK adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar B.E.Ü Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Satınalma Servisi Esenköy Kozlu/ZONGULDAK adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
FACTOR V MUTASYON ANALIZ KITI 1.400 adet
MTHFR MUTASYON ANALIZ KITI 1.400 adet
PROTROMBIN MUTASYON ANALIZ KITI 1.400 adet
PAI MUTASYON ANALİZ KİTİ 100 adet
FMF MUTASYON ANALIZ KITI 800 adet
LAM (76*26 MM) FROST RODAJLI 5O LİK 100 adet
RPMI -1640 (100 ML LIK SISE) 40 adet
COLCHICINE SOLUTION 25 ML 2 adet
PHYTOHEMAGGLUTININ-L 5 ML 40 adet
FETAL CALF SERUM 100 ML 10 adet
L-GLUTAMINE 20 ML 10 adet
PENISILIN/STREPTOMISIN 20 ML 5 adet
IMMERSIYON YAĞI 100 ML 3 adet
TRYPSİN TOZ 100 gr 1 adet
GURR BUFFER TABLET-PH 7.2 1 adet
METHYL ALKOL (METHANOL) 15 adet
POTASYUM KLORUR (KCL) 1 adet
SODYUM KLORÜR (TOZ) 1 adet
TAQ DNA POLİMERAZ 500 IU/ML 30 adet
DNA BELİRTECİ (100 BP LIK) 15 adet
YUKLEME( LOADING) BUFFER 15 adet
ETHIDIUM BROMIDE STOK SOLUSYONU (10ML) 2 adet
TRIS-BORATE-EDTA BUFFER 10*(ELEKTROFOREZ ÇALIŞMALARI İÇİN) 10 adet
RACK 0.2 ML TÜP İÇİN 40 adet
DNA EKSTRAKSİYON KİTİ (250 LİK) 5 adet
DNTP 10 adet
AGAROSE 500 G 3 adet
PRİMER 10 adet
PİPET UCU 0.5 - 10 UL (PAKETTE 500 ADET) 60 adet
PİPET UCU 1000 UL (500 ADET/PAKET) 10 adet