T.C. ORDU VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Fatsa Devlet Hastanesi
Sayı : 2325362/ 25.09.2019
Konu : Muhtelif birimlerde kullanılan tansiyon aletlerine yedek parça alımı.
DosyalD: 46480
Saym Yetkili
TEKLİF MEKTUBU
Hastanemizin ihtiyacı olan aşağıda cinsi, miktarı ve özellikleri yazılı malzemelerin alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 22/d maddesine göre Doğrudan Temin Usulü ile yapılacaktır. Söz konusu alım için K.D.V. hariç fiyat teklifinizi hastanemiz Satmalma birimine bildirilmesi hususunda; Gereğini rica ederim. Muhtelif birimlerde kullanılan tansiyon aletlerine yedek parça alımı.
Satın Alma Tarih ve Saati :30.09.2019-15:29 l/t/)/ljf
MuİM3ÜLDİKEîH İdari vö^vlali İşler Müdüm
Satın Alınacak Malın |
KDV Hariç Teklif |
|||||||
S.No |
Malın/İşin Cinsi |
Miktarı |
Birimi |
UBB Kodu |
Marka |
Sut Kodu |
Fiyat |
Tutar |
1 |
TANSİYON ALETİ MANŞONU DIŞ BEZİ SEVİYE AYARLAMA ANAHTARLI |
20 |
Adet |
|
|
|
|
|
2 |
TANSİYON ALETİ İÇ LASTİĞİ ÇİFTLİ |
25 |
Adet |
|
|
|
|
|
3 |
TANSİYON ALETİ BASINÇ PUARI |
20 |
Adet |
|
|
|
|
|
KDV Hariç Genel Toplam |
|
TEKLİFE KATILAN FİRMALAR SUT, UBB VE GMDN KODLARINI BİLDİRMELERİ GEREKMEKTEDİR. BİLDİRMEYEN FİRMALARIN TEKLİFLERİ DİKKATE ALINMAYACAKTIR.
FİRMALARIN DİKKATİNE!
1. Hastane malı alıp almamakta serbestir.
2. Muayene komisyonun uygun görmediği mallar değiştirilir veya iade edilir.
3. Teklif1erde marka ve özellik belirtilecektir.
04 Alınacak malzemeler TSE ve Garanti Belgeli olacaktır.
5. Malzemelerin alınması muayene komisyon karar ile olur.
6. Malzemeler oıjinal ambalajında teslim edilecektir.
7. Malzemeler kalem kalem teslim edilecektir.
8. Ödeme hastanenin ödenek durumuna göre belirlenecektir.
9. Firma faturaya temlik koydurmaz.
10. Firma faturaya IBAN numarasını belirtmelidir.
11. Düzenlenecek faturada teklif edilen malzeme kalemlerinin her biri için UBB,Firma Tanımlayıcı Numarası ve SUT Kodu yazılacak olup(kapsam dışı hariç), TİTUBB çıktı latı fatura eklenecekir.Bu maddeye uygun hazırlanan faturalar kabul edilecektir.
12.Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) "Tıbbi Malzeme Listeleri Tıbbi Malzeme Alan Tanımlarına eşleştirilen ürünlerin MEDULA'ya tanımlanması konulu 26.11.2015 tarihli duyurusuna istinaden, 01.12.2015 tarihi itibariyle Sağlık Hizmeti sunucularınca bir tıbbi malzemenin hizmet kaydının yapılabilmesi için, ürünün; satın alındığı tarih itibariyle TİTUBB sisteminde "Sağlık Bakanlığı (S.B. Durum) durumunun uygun olması, hastaya kullanıldığı tarihte de MEDULA sisteminde tanımlı olması gerekmektcdir.Bahsi geçen kriterlere uymayan malzemeler için kurumumuzca herhangi bir ödeme yapılmayacaktır.
13.Numune istenildiğinde 3 gün içinde numuneler teslim etmediği takdirde firmanın teklifi değerlendirme dışı bırakılacaktır.
Adres:Evkaf Mahallesi. Hastane Cad. No:5
Telefon: 0452 423 65 00- 2103 Faks: 0452 424 16 55
E-Posta: ordudhs3.satinalma@saglik.gov.tr Web: www.fatsadh.gov.tr
T.C.
SAĞLIK BAKANLIĞI FATSA DEVLET HASTANESİ
TANSİYON ALETİ SARF MALZEMESİ TEKNİK ŞARNAMESİ
1. KONU :
Fatsa Devlet Hastanesi muhtelif birimlerinde kullanılmakta olan tansiyon aletleri için sarf malzemesi alım işi teknik şartnamesi.
2. TEKNİK ÖZELLİKLER:
2.1. Manşet dış bezi kancalı olup, dayanıklı kumaş ve iplikten dikilmiş ve orijinal olduğunu gösterir baskılı marka ve menşei bulunmalıdır.
2.2. Manşet dış bez ölçüleri 13x47 cm olmalıdır. Manşet üzerinde ölçülebilir kol çapı (29-40 cm) belirtilmiş olmalı ve manşet üzerinde steteskop giriş yerini gösteren bir işaret bulunmalıdır.
2.3. İç lastik (tazyik kesesi) hava verilmesi esnasında derhal şişmeli ve gevşememelidir.
2.4. Manşet iç lastiği ölçüleri 12x23 olmalıdır.
2.5. Manşet iç lastik vulkanize kauçuktan imal edilmiş olmalı, hava verilmesi esnasında derhal şişmeli ve gevşememelidir.
2.6. Manşet iç lastik hortumu çiftli olup, çok iyi cinsten katlanmaya dayanıklı vulkanize kauçuktan imal edilmişiolmalıdır. ~~~
2.7. Puar vulkanize kauçuktan imal edilmiş olmalı ve üzerinde orijinal baskılı markası bulunmalıdır.
2.8. Puar, iç lastiği kolayca şişirebilmeli ve puar dip kısmında filtresi bulunmalıdır.
3. KULLANIM YERİ VE ÖZELLİKLERİ ‘
Hastanemizde muhtelif birimlerinde kullanılmakta olan tansiyon aletlerine uyumlu olmalıdır.
4. MUAYENE VE KABUL :
4.1. İdare gerekli gördüğü takdirde, satınalma aşamasında numune isteyecektir.
4.2.
![]() |
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|