İhale Kayıt Numarası | : | 2010/538827 |
1-İdarenin | ||
a) Adresi | : | DEGIRMENLIKIZIK MAHALLESI HUZUREVI CADDESI 56/1 16320 YILDIRIM BURSA |
b) Telefon ve faks numarası | : | 2243624778 - 2243607133 |
c) Elektronik Posta Adresi | : | sadozturk@hotmail.com |
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) | : | YOK |
a) Niteliği, türü ve miktarı | : | İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
b) Teslim yeri | : | BURSA ALİ OSMAN SÖNMEZ HUZUREVİ MÜDÜRLÜĞÜ |
c) Teslim tarihleri | : | 01.01.2011 ile 31.12.2011 tarihleri arsın da peyderpey teslim alınacaktır. |
a) Yapılacağı yer | : | DEĞİRMENLIKIZIK MAHALLESİ HUZUREVİ CADDESİ NO:56/1 YILDIRIM/BURSA |
b) Tarihi ve saati | : | 13.12.2010 - 15:00 |
ihale konusu iş için ilgili mevzuat gereği alınması zorunlu olan izin, ruhsat veya faaliyet belgeler
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.2.1 Bankalardan temin edilecek belgeler |
Teklif edilen bedelin % 10 dan az olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek tutarda bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi kredisini veya gayrinakdi kredisini ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatını gösterir banka referans mektubu, Bu kriter mevduat ve kredi tutarları toplanmak ya da birden fazla banka referans mektubu sunularak sağlanabilir. |
4.2.2. Bilanço veya eşdeğer belgeler: |
İhalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait; a) Yıl sonu bilançosunun ve bilançonun gerekli görülen bölümleri, b) (a) bendinde belirtilen belgelere eşdeğer belgeler, a ve b bendinde sayılan belgelerden birinin sunulması yeterlidir. İsteklinin; a) Cari oranın (dönen varlıklar / kısa vadeli borçlar) en az 0,50 olması, b) Öz kaynak oranının (öz kaynaklar/ toplam aktif) en az 0,10 olması, c) Kısa vadeli banka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,75’den küçük olması, yeterlik kriterleridir ve bu üç kriter birlikte aranır. Bu kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde belgeleri sunulan son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır. |
4.2.3. İş hacmini gösteren belgeler: |
a) İhalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait toplam ciroyu gösteren gelir tablosu, b) Taahhüt altında devam eden mal satışlarının gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen mal satışlarının parasal tutarını gösteren, ihalenin yapıldığı yıldan önceki yılda düzenlenmiş faturalar, Bu belgelerden birinin sunulması yeterlidir. Bu belgelerdeki tutarların, toplam ciro için, isteklinin teklif edeceği bedelin % 15 inden, taahhüt altında devam eden işlerin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen işlere ilişkin mal satışlarının parasal tutarının ise teklif edilen bedelin % 12 sinden az olmaması gerekir. Bu kriterlerden herhangi birini sağlayan ve sağladığı kritere ilişkin belgeyi sunan istekli yeterli kabul edilir. Bu kriterleri bir önceki yılda sağlayamayan istekliler, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde belgeleri sunulan son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır. |
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. İş deneyim belgeleri: |
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve Teklif edilen bedelin % 30 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler, |
4.3.2. |
4.3.2.1. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler: |
|
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: |
4.4.1.
|
S.NO | MALIN CİNSİ | BİRİMİ | MİKTARI |
1 | Ayva | Kg | 500 |
2 | Beyaz Lahana | Kg | 2.000 |
3 | Çarliston Biber | Kg | 1.300 |
4 | Dere Otu | Kg | 100 |
5 | Dolma Biber | Kg | 1.500 |
6 | Domates | Kg | 4.500 |
7 | Elma | Kg | 4.000 |
8 | Havuç | Kg | 2.000 |
9 | Ispanak | Kg | 3.000 |
10 | Karnıbahar | Kg | 3.000 |
11 | Karpuz | Kg | 6.000 |
12 | Kavun | Kg | 5.000 |
13 | Kırmızı Erik | Kg | 1.500 |
14 | Kereviz | Kg | 800 |
15 | Kırmızı Lahana | Kg | 250 |
16 | Kırmızı Turp | Kg | 150 |
17 | Kıvırcık Marul | Kg | 850 |
18 | Kiraz | Kg | 1.500 |
19 | Kuru Sarmısak | Kg | 130 |
20 | Kuru Soğan | Kg | 6.000 |
21 | Kültür Mantarı | Kg | 2.000 |
22 | Limon | Kg | 1.600 |
23 | Mandalina | Kg | 2.500 |
24 | Maydonoz | Kg | 250 |
25 | Muz | Kg | 3.000 |
26 | Patates | Kg | 13.000 |
27 | Patlıcan | Kg | 3.000 |
28 | Pırasa | Kg | 2.500 |
29 | Portakal | Kg | 3.500 |
30 | Salatalık | Kg | 1.500 |
31 | Şeftali | Kg | 2.000 |
32 | Taze Fasülye | Kg | 2.500 |
33 | Taze Kabak | Kg | 2.000 |
34 | Taze Soğan | Kg | 500 |
35 | Tatlı Kabak | Kg | 2.400 |
36 | Taze Üzüm | Kg | 2.000 |
37 | Taze Kayısı | Kg | 1.500 |
38 | Vişne | Kg | 250 |
39 | Taze İncir | Kg | 850 |
40 | Cennet Meyvesi(Hurma) | Kg | 1.000 |
41 | Armut | Kg | 1.700 |
42 | Brokoli | Kg | 600 |
43 | Kivi | Kg | 1.000 |
44 | Taze Bamya | Kg | 750 |
45 | Taze Barbunya | Kg | 1.200 |
46 | Asma Yaprağı | Kg | 100 |
47 | Çilek | Kg | 800 |
48 | Bakla | Kg | 500 |
49 | Yeşil Erik | Kg | 300 |
50 | Yeni Dünya | Kg | 300 |
51 | Semiz Otu | Kg | 1.000 |
52 | Taze Nane | Kg | 50 |
53 | Roka | Kg | 50 |
54 | Nar | Kg | 100 |
55 | Taze Bezelye | Kg | 250 |
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|