İKN | : | 2025/564429 |
1-İdarenin | ||
a) Adı | : | SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ |
b) Adresi | : | Büyükdere Gençlik Bulvarı 26040 Meşelik Kampüsü ODUNPAZARI/ESKİŞEHİR |
c) Telefon ve faks numarası | : | 2222390986 - 2222292755 |
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
a) Adı | : | MALZEME DAHİL YEMEK YAPIMI SERVİS VE SONRASI HİZMET ALIMI |
b) Niteliği, türü ve miktarı | : | Personel ve öğrenciler için 850.000 öğün Malzeme Dahil Yemek Yapımı Servis ve Sonrası Hizmet Alımı Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer | : | Meşelik Yerleşkesi Merkezi Öğrenci ve Personel Yemekhanesi, Meşelik Yerleşkesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Yemekhaneleri, Ali Numan Kıraç Yerleşkesi (Ziraat Fakültesi) Yemekhanesi, Bademlik Yerleşkesi Yemekhanesi, Organize Sanayi Bölgesi Yerleşkesi (Eskişehir Meslek Yüksekokulu) Yemekhanesi, Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulu, Sivrihisar Meslek Yüksekokulu, Çifteler Meslek Yüksekokulu yemekhaneleridir. |
ç) Süresi/teslim tarihi | : | İşe başlama tarihi 30.06.2025, işin bitiş tarihi 26.06.2026 |
d) İşe başlama tarihi | : | 30.06.2025 |
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati | : | 22.05.2025 - 10:00 |
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) | : | Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Meşelik Kampüsü Eskişehir |
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.2.1. İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yıl sonu bilanço bilgileri: |
Sunulan bilanço veya eşdeğer belgelerde; a) Cari oranın (dönen varlıklar/kısa vadeli borçlar) en az 0,75 olduğunu, b) Öz kaynak oranının (öz kaynaklar/toplam aktif) en az 0,15 olduğunu, c) Kısa vadeli banka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,50’den küçük olduğunu ve belirtilen üç kriterin birlikte sağlandığını göstermek üzere yıl sonu bilanço belgelerine ilişkin bilgileri belirtebilirler. Yukarıda belirtilen kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerine ilişkin bilgileri sunabilirler. Bu takdirde, son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır. |
4.2.2. İş hacmini gösteren belgeler: |
a) İhalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait toplam ciroyu gösteren gelir tablosu, b) Hizmet işleri ile ilgili ciro tutarını gösteren belgeler, Bu belgelerden birinin sunulması yeterlidir. Toplam cironun teklif edilen bedelin %25'inden , hizmet işleri ile ilgili cironun ise teklif edilen bedelin %15'inden az olmaması gerekir. Bu kriterlerden herhangi birini sağlayan ve sağladığı kritere ilişkin belgeyi sunan istekli yeterli kabul edilir. Bu kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanamadığına bakılır. |
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler: |
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 40 oranından az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi. |
4.3.2. Kapasite raporuna ait bilgiler: |
İstekliler ilgili kuruluşlardan alınmış yemek üretim işine ait en az 1.713 kişilik kapasite raporu vereceklerdir. |
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: |
4.4.1. Resmi ve özel kuruluşlarda gerçekleştirilen yemek yapımı, servis ve sonrası hizmetler benzer iş olarak kabul edilecektir. |
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|---|---|
MALZEME DAHİL YEMEK YAPIMI SERVİS VE SONRASI HİZMET ALIMI | 850.000 | öğün |