İKN | : | 2025/786459 |
1-İdarenin | ||
a) Adı | : | SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ |
b) Adresi | : | Merkez Yerleşke 71450 Yenişehir Mah. YAHŞİHAN/KIRIKKALE |
c) Telefon ve faks numarası | : | 3183573405 - |
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
a) Adı | : | Malzemeli Yemek Hizmeti Alımı (her türlü malzeme, pişirme, servis ve servis sonrası temizlik hizmeti dahil) |
b) Niteliği, türü ve miktarı | : | 400.000 adet yemek Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer | : | İş Üniversitemiz merkez kampüsünde bulunan yemekhanede hazırlanacak ve aşağıda belirtilen yemekhanelerde servis edilecektir. 1. Merkez Öğrenci Yemekhanesi 2. Merkez Personel Yemekhanesi 3. Veteriner Fakültesi Yemekhanesi 4. Merkezi Derslikler Yemekhanesi 5. Kırıkkale Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi 6. Diş Hekimliği Fakültesi Yemekhanesi 7. Tıp Fakültesi Yemekhanesi 8. Sağlık Bilimleri Fakültesi Yemekhanesi 9. Bahşılı Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi 10. Hacılar Hüseyin Aytemiz Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi 11. Keskin Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi 12. Delice Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi 13. Açılması planlanan öğrenci ve personel Yemekhaneleri |
ç) Süresi/teslim tarihi | : | İşe başlama tarihi 01.07.2025, işin bitiş tarihi 30.06.2026 |
d) İşe başlama tarihi | : | 01.07.2025 |
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati | : | 25.06.2025 - 10:00 |
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) | : | Rektörlük İdari Birimler Binası İhale Salonu 2. Kat |
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.2.1. İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yıl sonu bilanço bilgileri: |
Sunulan bilanço veya eşdeğer belgelerde; a) Cari oranın (dönen varlıklar/kısa vadeli borçlar) en az 0,75 olduğunu, b) Öz kaynak oranının (öz kaynaklar/toplam aktif) en az 0,15 olduğunu, c) Kısa vadeli banka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,50’den küçük olduğunu ve belirtilen üç kriterin birlikte sağlandığını göstermek üzere yıl sonu bilanço belgelerine ilişkin bilgileri belirtebilirler. Yukarıda belirtilen kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerine ilişkin bilgileri sunabilirler. Bu takdirde, son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır. |
4.2.2. İş hacmini gösteren belgeler: |
a) İhalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait toplam ciroyu gösteren gelir tablosu, b) Hizmet işleri ile ilgili ciro tutarını gösteren belgeler, Bu belgelerden birinin sunulması yeterlidir. Toplam cironun teklif edilen bedelin %25'inden , hizmet işleri ile ilgili cironun ise teklif edilen bedelin %15'inden az olmaması gerekir. Bu kriterlerden herhangi birini sağlayan ve sağladığı kritere ilişkin belgeyi sunan istekli yeterli kabul edilir. Bu kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanamadığına bakılır. |
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler: |
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 50 oranından az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi. |
4.3.2. Kalite ve standarda ilişkin belgelere ait bilgiler: |
TS 13075 İşyerleri-Gıda Maddeleri Taşıma Hizmetleri Genel Kurallar Standardına Uygunluk Belgesi. |
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: |
4.4.1. a) Kamu kurum ve kuruluşlarına yapılmış sözleşmeye dayalı malzeme dahil yemek pişirme, dağıtım ve sonrası hizmet işleri, b) Özel sektöre yapılmış sözleşmeye dayalı malzeme dahil yemek pişirme, dağıtım ve sonrası hizmet işleri, benzer işler olarak kabul edilecektir |
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|---|---|
Malzemeli Yemek Hizmeti Alımı ((her türlü malzeme, pişirme, servis ve servis sonrası temizlik hizmeti dahil) | 400.000 | adet |