İhale Dosya Nu. | : | 2019-2 |
İşin Konusu / Malzeme Cinsi | : | MARS MOTORU ALIMI. |
İlan Kategorisi | : | MOTORLAR, TÜRBINLER VE AKSAMLAR |
İşin Tanımı / Kısım ve Malzeme Miktarı | : | 1 kalem malzeme |
İhtiyaç Sahibi Birlik | : | |
Ödemeyi Yapacak Saymanlık | : | |
Satın Alma Komisyonu Tel. | : | Tel:262 4146601 3193 Fax:GOLCUK DZ.ANA US K.LIGI YETKILENDIRILMIS ALIM HEYETI |
Muayene Komisyonu | : | |
İşin Yapılacağı Şehir | : | KOCAELIKOCAELI |
İhale Tarihi * | : | 22.01.2019 |
İhale Saati * | : | 14:00 |
İlan Edilme Tarihi * | : | 16.01.2019 |
İhale Türü | : | Mal Alımı2017/10606 BKK DOGRUDAN TEMIN 3-B 13 1 g. |
İhale Dökümanlarının Alınabileceği Yerler | : | |
İhale Dökümanı Satınalma Bedeli | : | 0 |
İhale Bitti mi ? | : | Hayır Bitmedi |
İhale Kararı | : | |
SATES İh Kayıt Nu. | : | 135110 |
Teklif Mektubu | : | TEKLİF MEKTUBU MEVCUTTUR GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ |
1. GOLCUK DENIZ ANA US K.LIGI'ınca ihtiyaç duyulan aşağıda cins ve miktarı yazılı malzemeler/hizmetler 4734 Sayili Kanunun 3(b) 13 (g) maddesi kapsaminda DOÄRUDAN TEMİN yöntemiyle satın alınacaktır.
2. Satin alim ile ilgili sozlesme yapilmayacak, diger belgeler icin noter tasdiki aranmayacak ve teminat alinmayacaktir. Malzemeler 3065 Sayili Katma Deger Vergisi Kanunu 13/f maddesi kapsaminda Katma Deger Vergisinden muaf tutulacaktir.
3. Ödeme, malın teslimini takiben ve kabulü halinde en kısa sürede ve bir kerede GOLCUK DENIZ ANA US K.LIGI'nın düzenlediği ödeme evrakları ile GÖLCÜK DENIZ FILOLARI saymanlığı tarafından yapılacaktır. Fatura bedeli üzerinden % 0,948 damga vergisi kesilecektir.
4. Malzemeler toplam bedel üzerinden en düsük fiyat esasina göre tedarik edilecektir. Komutanligimiz belirtilen malzeme/mazlemeleri hangi firma/firmalardan alacağı konusunda serbesttir.
5. Yüklenici, teslim ettiği malın 2 (IKI) YIL süre içerisinde evsafını kaybetmesi halinde, evsafını kaybeden malı yenisi ile değiştirme garantisi verecektir. Yüklenici, teklif formunu imzalamak suretiyle bu hususu kabul etmiş sayılacak olup, fatura tarihi garanti süresi başlangıç tarihi kabul edilecektir.
6. Malzemeler, GOLCUK DENIZ ANA US K.LIGI'ınca siparişin verilmesini müteakip 20 (YIRMI) takvim günü içinde, bu sürenin resmi tatile uğraması halinde takip eden ilk iş günü saat 16:00âa kadar taahhüt edildiği şekilde GOLCUK ÜS SAVUNMA BIRLIKLERI K.LIGI DENIZ GÜVENLIK TIM K.LIGINA teslim edilecektir.
7. KDV hariç tüm masraflar (vergi, harç, nakliye, sigorta, her türlü yükleme/boşaltma v.b.) yükleniciye aittir.
8. Yukarıda belirtilen esaslar çerçevesinde KDV HARİÇ NİHAİ TÜRK LİRASI (TL) teklifinizi 22/01/2019 saat 14:00 âa kadar, faks yada kapalı zarf içinde veya anauslojistik@dzkk.tsk.tr adresine e-posta yoluyla olmak üzere GOLCUK DENIZ ANA US K.LIGINA teslim etmenizi rica ederim.
9. Malzemelerde aranacak özellikler :
a) Malzemelerin fiziki muayeneleri yapilacak, laboratuar ve kimyasal muayeneleri yapilmayacaktir.
b) Ürün/Ürünlere yönelik kalite belgesi olan mallar tercih edilecektir.
c) 1000,00 TL üzeri ödemelerde Vergi Borcu Olmadigina dair vadesi geçmis borç durumunu gösterir belge (15 gün süre ile geçerli) ödemeden önce idareye teslim edilecektir.
İMZA |
|
|
|
NOT 1 : Malzemeler 3065 Sayili Katma Deger Vergisi Kanunu 13/f maddesi kapsaminda Katma Deger Vergisinden muaf tutulacaktir.
NOT 2: Anilan özellikler haricinde ürünler için teklif verilmemesi rica olunur. Aksi teklifler degerlendirilmeyecektir.
NOT 3 : GOLCUK DENIZ ANA US K.LIGI tarafindan Dogrudan Temin Usulü ile alim yapilacak malzemelere ait dogrudan temin duyurularina ve sonuçlarina www.ekm.tsk.tr adresinden ulasabilirsiniz.
NOT 4 : Fiyat Teklifleri mutlaka anauslojistik@dzkk.tsk.tr adresine e-posta olarak gönderilecektir.
İlgili harcama talimatı no: 2
1. Tarafımızdan yukarıda bahse konu tüm hususlar incelenmiş, okunmuş ve herhangi bir ayrım ve sınırlama yapmadan bütün koşullarıyla kabul edilmiştir.
2.Alım konusu iş için teklif birim fiyatlar üzerinden teklif ettiğimiz toplam bedel KDV hariç ....................................... rakam ve ......................................................... yazı ile olup, toplam bedelin ayrıntısı teklif mektubumuzun ekindeki fiyat cetvelindedir.
BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ | ||||||||
S.No | Stok No | Malzemenin/Hizmetin Cinsi ve Özellikleri |
Dağıtım Birimi | Miktarı | Teklif Edilen Birim Fiyat (TL) (K.D.V. hariç) |
KDV (%) |
ÖTV (%) |
Tutar (TL) (K.D.V. hariç) |
1 | 12A017057 | STARTER ENGINE ELECTRIC 0001223022 PARÇA NOLU, 12 VOLT BOT MARS MOTORU |
EA | 1 | ||||
TOPLAM TUTAR (K.D.V. Hariç) |
TEKLİF TARİHİ |
TEKLİFİN GEÇERLİLİK SÜRESİ |
FİRMA ADI, ADRESİ, TELEFON VE FAKS NUMARASI | VERGİ NUMARASI, BANKA ADI, HESAP NO, IBAN HESAP NO (zorunlu), ŞUBE ADI, ŞUBE KODU | TEKLİFİ VEREN YETKİLİNİN ADI, SOYADI, İMZASI VE FİRMA KAŞESİ |
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|