• İhale No
    2011/13351
  • İhale Adı
    Motorin
  • Sektör
    Akaryakıt ve Petrol Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    İstisna - Kapsam Dışı
  • İhale Tarihi
    14 Şubat 2011 10:00
  • İdare
    MAKİNA VE KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MKE BARUTSAN Ticaret Müdürlüğü Roket ve Patlayıcı Fabrikası Müdürlüğü
  • İhale İli
    Ankara
  • İşin İli
    Ankara
  • Yayın Tarihi
    01 Nisan 2011
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
AKARYAKIT SATIN ALINACAKTIR
MAKİNA VE KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MKE BARUTSAN Ticaret Müdürlüğü Roket ve Patlayıcı Fabrikası Müdürlüğü
İhale Kayıt Numarası:2011/13351
1 - İdarenin
a) adresi:Samsun yolu 40. km 06780 Elmadağ/ANKARA
b) telefon ve faks numarası:3128634216 - 3128630572
c) elektronik posta adresi (varsa):mkeroket@mkek.gov.tr
2 - İhale konusu malın niteliği, türü ve miktarı:Fabrikamız üretimlerinde kullanılmak üzere DINP8-MO-S nolu teknik şartname özelliklerinde 650.000 litre motorin satın alınacaktır.
3- İhalenin / Yeterlik Değerlendirmesinin:
a) Yapılacağı yer:Fabrikamız Tedarik Müdürlüğü
b) Tarihi ve saati:14.02.2011 - 10:00
4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler :


İsteklilerin ihaleye katılımında aranacak zorunlu belgeler

a) Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon, faks numarası ile varsa elektronik posta adresi,



b)İsteklilerin imalatçı/üretici veya yetkili satıcı olmaları halinde "İmalatçı/Üretici Belgesi" veya "Yetkili Satıcı Belgesi".



c) İsteklilerce, ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası belgesi,



d) İsteklilerin (g) bendinde belirtilen belgeleri imzalamış personeline ait noter onaylı veya elektronik ortamda alınmış imza beyannamesi veya imza sirküleri,

e) İstekli, temsilci/mümessil kanalıyla iştirak ediyorsa, isteklinin onaylı temsilcilik/mümessillik belgesi ve temsilci/mümessile ait noter tasdikli imza beyannamesi veya imza sirküleri,



f ) İstekli adına vekaleten iştirak ediliyorsa, isteklinin adına teklif vermeye yetkili olunduğuna dair noter tasdikli vekaletname ile vekaleten iştirak edene ait noter tasdikli imza beyannamesi,



g) İstekli tarafından imzalanmış teklif mektubu / teklif formu / proforma fatura,



h) Bu şartnamede belirlenen geçici teminat,



ı) İhale dokümanının satın alındığına dair belge,



j) İhale konusu iş ile ilgili Referans Listesi

 



k) Bu şartnamenin 9. Maddesinin (a), (b), (c), (d), (e), (g) ve (i) bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin yazılı taahhütname,

l) İş ortaklığı oluşturmak suretiyle ihaleye teklif verecek isteklilerin, iş ortaklığı yaptıklarına dair pilot ortağın da belirtildiği iş ortaklığı beyannamesi,

 Mesleki ve teknik yeterliliğe ilişkin belgeler

m)İş deneyim Belgesi:

İsteklinin, son beş yıl içinde yurt içinde veya yurt dışında kamu veya özel sektörde gerçekleştirilen ve idarece noksansız ve ayıpsız kabul edilen ihale konusu alım veya benzer nitelikteki alımlarla ilgili deneyimi gösteren belgelerin isteklilerce verilmesi zorunludur.



İstekli iş deneyimi olarak , teklif ettiği bedelin % 25 i oranında ihale konusu alım veya benzer nitelikteki alımlara ait tek sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesini teklifi ile birlikte sunacaktır.



Benzer iş: Mazot, benzin, fueloil ve her türlü akaryakıt satış işleri benzer iş olarak kabul edilecektir.

n)İstekliler fabrikamızca satın alınacak motorini TÜPRAŞ spesifikasyonlarına ve DINP8-MO-S nolu teknik şartnamemize uygun olarak teslim edeceklerine dair taahhütname verecektir.

5-İhale dokümanı idare adresinde görülebilir ve 100 TL karşılığı aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

6-Teklifler, 14/02/2011 günü saat 10:00’e kadar MKE Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikası Tedarik Müdürlüğü Haberleşme ve servişsine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

7- İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatlarının çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle her bir iş kaleminin miktarı ile iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden sözleşme düzenlenecektir.

8-İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

9- Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 90(doksan) takvim günü olmalıdır.

10- Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremezler.

11-İdaremiz bu ihalede 4734 sayılı Kamu İhale Kanuna ve 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununa tabi olmayıp, ihaleyi yapıp yapmamakta veya dilediğine vermekte serbesttir.

 








Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim