• İhale No
    2024/1340925
  • İhale Adı
    Müdürlüğümüze Bağlı İluh DH, Gercüş DH ve Hasankeyf DH için 7 Kısım 137 Kalem Gıda Malzemesi Alımı
  • Sektör
    Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    21 Kasım 2024 10:00
  • İdare
    Batman İl Sağlık Müdürlüğü
  • İhale İli
    Batman
  • İşin İli
    Batman
  • Şikayet Bedeli
    78.855,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    6.573.254 ile 26.293.115 TL arası
  • Yayın Tarihi
    23 Ekim 2024
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

Müdürlüğümüze Bağlı İluh DH, Gercüş DH ve Hasankeyf DH için 7 Kısım 137 Kalem Gıda Malzemesi Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2024/1340925
1-İdarenin
a) Adı : İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
b) Adresi : Kültür Mah. Üniversite Cad. No: 21 MERKEZ/BATMAN
c) Telefon ve faks numarası : 4882139075 - 4882151948
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : Müdürlüğümüze Bağlı İluh DH, Gercüş DH ve Hasankeyf DH için 7 Kısım 137 Kalem Gıda Malzemesi Alımı
b) Niteliği, türü ve miktarı : 7 Kısım Gıda Malzemesi Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : İluh Devlet Hastanesi, Gercüş Devlet Hastanesi, Hasankeyf Devlet Hastanesi
ç) Süresi/teslim tarihi : Malın/İşin teslim süresi 12 aydır. Sözleşme imzalandıktan sonra malzemeler kurumun resmi siparişi üzerine pey der pey teslim edilecektir. Kurumun resmi siparişi sonrası teslimat süresi 5 gündür.
d) İşe başlama tarihi : 3 takvim günü içinde işe başlanır.


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 21.11.2024 - 10:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : BATMAN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TOPLANTI SALONU


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler: Gıda Sicil ve Üretim İzni
İş Yeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı
İşletme Kayıt Belgesi

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Numune sunulması istenmektedir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
TEMİZLENMİŞ ALABALIĞI 1.288 kilogram
TEMİZLENMİŞ ÇUPRA BALIĞI 2.244 kilogram
TEMİZLENMİŞ LEVREK BALIĞI 2.300 kilogram
TAVUK BAGET 2.750 kilogram
TAVUK BUT IZGARA (Kemiksiz -Derisiz) 1.230 kilogram
TAVUK DÖNER 1.480 kilogram
TAVUK FİLETO 4.500 kilogram
TAVUK GÖĞÜS 700 kilogram
TAVUK KALÇALI BUT 700 kilogram
TAVUK KANAT 2.877 kilogram
TAVUK PİRZOLA 4.677 kilogram
AYÇİÇEK YAĞI 10.140 litre
BİBER SALÇASI 585 kilogram
BUĞDAY UNU 274 kilogram
BULGUR (YEMEKLİK) 3.366 kilogram
DEMLİK POŞET ÇAY 200 paket
DOMATES SALÇASI 1.780 kilogram
DÖVÜLMÜŞ BUĞDAY 400 kilogram
ET BULYON 866 adet
GALETA UNLARI 65 kilogram
HELVA 11.500 adet
HURMA 74 kilogram
İRMİK 476 kilogram
İSOT 89 kilogram
KARABİBER 105 kilogram
KARIŞIK TURŞU 1.450 kilogram
KEKİK 22 kilogram
KEKLER 7.400 adet
KIRMIZI MERCİMEK 3.115 kilogram
KIRMIZI PUL BİBER 555 kilogram
KİMYON 7 kilogram
KONSERVE BEZELYE 1.475 kilogram
KONSERVE MISIR 60 kilogram
KURU FASÜLYE 1.369 kilogram
KURU İNCİR 94 kilogram
KURU KAYISI 340 kilogram
KURU NANE 55 kilogram
KURU NOHUT 1.160 kilogram
KÜP ŞEKER 630 kilogram
LİMON SUYU 28 kilogram
MAKARNA 1.950 kilogram
MARGARİN 250 GR`LIK PAKET 1.560 paket
MEYVE SULARI 2.100 adet
MISIR UNU 224 kilogram
MİLFÖY HAMURU 320 kilogram
NAR EKŞİSİ 230 litre
PİRİNÇ (YEMEKLİK ) 6.600 kilogram
PİRİNÇ UNU 20 kilogram
SİRKE 12 litre
SİYAH ÇAY 380 kilogram
SİYAH ZEYTİN 1.870 kilogram
SOFRALIK TUZ 1.370 kilogram
SÜS BİBERİ TURŞUSU 285 kilogram
ŞEHRİYE (ARPA) 372 kilogram
ŞEHRİYE (TEL) 1.667 kilogram
TOZ SUMAK 100 kilogram
TOZ ŞEKER 1.672 kilogram
TOZ VANİLYA 2 kilogram
TUZOT (ÇEŞNİ) 100 kilogram
YEDİ TÜRLÜ BAHARAT 28 kilogram
ZEYTİNYAĞI (5 LİTRELİK) 262 litre
BADEM İÇİ 148 kilogram
CEVİZ İÇİ 150 kilogram
ÇAM FISTIĞI 82 kilogram
ÇEKİRDEKSİZ KURU ÜZÜM 205 kilogram
FINDIK İÇİ 170 kilogram
KUŞ ÜZÜMÜ 79 kilogram
ARMUT 1.204 kilogram
AYVA 350 kilogram
BROKOLİ 250 kilogram
ÇİLEK 948 kilogram
DERE OTU 880 demet
DOLMALIK BİBER 70 kilogram
DOMATES 11.450 kilogram
ELMA 2.858 kilogram
ERİK 998 kilogram
HAVUÇ 1.294 kilogram
ISPANAK 1.050 kilogram
KABAK 1.150 kilogram
KAPYA BİBER 183 kilogram
KARA LAHANA 968 kilogram
KARNABAHAR 1.000 kilogram
KARPUZ 5.100 kilogram
KAVUN 2.845 kilogram
KİRAZ 1.025 kilogram
KİVİ 950 kilogram
KURU SARIMSAK 153 kilogram
KURU SOĞAN 4.850 kilogram
LİMON 1.380 kilogram
MANDALİNA 2.480 kilogram
MANTAR 250 kilogram
MARUL 1.330 adet
MAYDANOZ 3.000 demet
MUZ 1.395 kilogram
PATATES 9.400 kilogram
PATLICAN 8.300 kilogram
PIRASA 80 kilogram
PORTAKAL 3.116 kilogram
ROKA 1.350 demet
SALATALIK 2.850 kilogram
SİVRİBİBER 1.250 kilogram
ŞEFTALİ 2.130 kilogram
TATLI KABAĞI 840 kilogram
TAZE BAMYA 200 kilogram
TAZE BİBER 4.000 kilogram
TAZE FASÜLYE 1.040 kilogram
TAZE KAYISI 1.220 kilogram
TAZE ÜZÜM 3.000 kilogram
TERE OTU 330 demet
TURP 24 kilogram
YENİDÜNYA 536 kilogram
AYRAN 31.000 adet
BEYAZ PEYNİR 1.230 kilogram
KAHVALTILIK BAL (PİKNİK) 24.200 adet
KAHVALTILIK KREM PEYNİR(PİKNİK) 21.800 adet
KAHVALTILIK REÇEL(PİKNİK) 21.400 adet
KAHVALTILIK TEREYAĞ(PİKNİK) 25.550 adet
KAHVALTILIK PİKNİK SARELLE 4.500 adet
KAHVALTILIK ÜÇGEN PEYNİR 12.650 adet
KAŞAR PEYNİR 310 kilogram
LOR PEYNİR 80 kilogram
SÜT 1 LİTRE 1.440 adet
SÜT 200 ML. 11.500 adet
TEREYAĞI (YEMEKLİK) 205 kilogram
YOĞURT 10.750 kilogram
YUMURTA 45.000 adet
KEMALPAŞA TATLISI 150 kilogram
ŞEKERPARE TATLISI 600 kilogram
TULUMBA TATLISI 700 kilogram
EKMEK 9.500 adet
EKMEK (100 GR) 200.000 adet
EKMEK (250 GR) 21.000 adet
KEPEK EKMEĞİ (250 GR) 1.900 adet
KEPEKLİ EKMEK (100 GR) 5.000 adet
PİDE HAMURU 30.300 adet
YUFKA 790 kilogram
BARDAK SU 303.500 adet