• İhale No
    2019/572935
  • İhale Adı
    Müdürlüğümüze Bağlı Sağlık Tesislerine ait 22 Kısım Gıda (Yaş Meyve Sebze-Alabalık-Tüp Dolumu-Unlu Mamüller-Tatlı-Beyaz ve Kırmızı Et) Malzeme Alımı
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
    İnşaat ve Yapı Malzemeleri, Hırdavat
    Tarım, Hayvancılık, Balıkçılık, Ormancılık Ürünleri ve Hizmetleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    19 Aralık 2019 10:30
  • İdare
    Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü
  • İhale İli
    Diyarbakır
  • İşin İli
    Diyarbakır
  • Şikayet Bedeli
    152.021,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    33.791.911 ile 253.439.417 TL arası
  • Yayın Tarihi
    19 Kasım 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

Müdürlüğümüze Bağlı Sağlık Tesislerine ait 22 Kısım Gıda (Yaş Meyve Sebze-Alabalık-Tüp Dolumu-Unlu Mamüller-Tatlı-Beyaz ve Kırmızı Et) Malzeme Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2019/572935
1-İdarenin
a) Adresi : Aziziye Mahallesi Elazığ Caddesi Eski İl Özel İdare Binası Yanı Sanayi Sitesi Karşısı No:98 21120 - YENİŞEHİR /DİYARBAKIR 21100 YENİŞEHİR/DİYARBAKIR
b) Telefon ve faks numarası : 4122286994 - 4122293532
c) Elektronik Posta Adresi : diyarbakir@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : Müdürlüğümüze Bağlı Sağlık Tesislerine ait 22 Kısım Gıda (Yaş Meyve Sebze-Alabalık-Tüp Dolumu-Unlu Mamüller-Tatlı-Beyaz ve Kırmızı Et) Malzeme Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Müdürlüğümüze Bağlı Sağlık Tesisleri (Dağılım Listesinde Belirtilen Yerler)
c) Teslim tarihi : Sözleşme imzalandıktan sonra ihtiyaca binaen sipariş tarihinden itibaren 3 (üç) iş günü içerisinde peyder pey Teslim Edilecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Aziziye Mahallesi Elazığ Caddesi Eski İl Özel İdare Binası Yanı Sanayi Sitesi Karşısı No:98 21120 - YENİŞEHİR /DİYARBAKIR
b) Tarihi ve saati : 19.12.2019 - 10:30


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

1. Kısım İçin;

İş Yeri Açma ve Çalışma Ruhsatı Bayilik Belgesi

2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12. ve 13. Kısımlar için;

İş Yeri Açma ve Çalışma Ruhsatı

İşletme Kayıt Belgesi veya Gıda Üretim İzin Belgesi

14., 15. ve 16. Kısımlar İçin;

İşletme Kayıt Belgesi veya Gıda Üretim İzin Belgesi İstekliler Kırmızı Et için Diyarbakır il sınırları içerisinde faaliyet gösteren mezbahalar ile ilgili mezbaha sahipliği belgesi veya herhangi bir mezbaha ile yapılan sözleşmenin aslı veya noter onaylı sureti

Yetkili Satıcı Belgesi (Tavuk için)

17., 18., 19., 20., 21. ve 22. Kısımlar İçin;

İş Yeri Açma ve Çalışma Ruhsatı

İstekliler Teklif verdikleri kısımlar için yukarıda istenen belgeleri  teklif dosyasında sunmak zorundadır. Söz konusu belgeleri sunmayan isteklilerin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:
Tatlı Malzemeleri ve Unlu Mamüller için Teklif veren istekli/istekliler Söz konusu kısımların her bir kalemi için ayrı ayrı numune sunacaklardır. Kısımlar kendi içerisinde kısmi teklife kapalı olduğundan kısım içerisinde bulunan tüm kalemler için numune sunulması zorunlu olup kısım içerisinde eksik numune bulunması durumunda istekli kısmın tamamında değelendirme dışı bırakılacaktır. Tavuk Ürünleri için Teklif veren istekli/istekliler teklif edilen ürünün markasını teklif mektubunda belirtilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin Alabalık (Silvan Dr.Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi), Alabalık (Çermik Devlet Hastanesi), Alabalık (Çınar Devlet Hastanesi), Alabalık (Ergani Devlet Hastanesi), Alabalık (Bismil Devlet Hastanesi), Alabalık (Eğitim ve Araştırma Hastanesi) kısımlarında %15(On Beş ) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü Satınalma Birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüz yirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
12 Kilogramlık Tüp Dolumu 150 adet
45 Kilogramlık Tüp Dolumu 480 adet
CEVİZLİ BAKLAVA 14.100 kilogram
TULUMBA TATLISI 13.350 kilogram
FISTIKLI KADAYIF 11.650 kilogram
ŞEKERPARE 4.400 kilogram
CEVİZLİ KADAYIF 1.200 kilogram
Yeni Dünya(Malta Eriği) 200 kilogram
Armut 600 kilogram
Beyaz lahana 500 kilogram
Biber (Dolmalık+Çarli) 8.000 kilogram
Çilek 600 kilogram
Dereotu (deste) 1.500 adet
Domates 18.000 kilogram
Elma 3.500 kilogram
Erik(Yeşil) 500 kilogram
Havuç 800 kilogram
Ispanak 500 kilogram
Kara Lahana 500 kilogram
Karnabahar 600 kilogram
Karpuz 5.000 kilogram
Kavun 2.000 kilogram
Kırmızı Erik 300 kilogram
Kırmızı Kapi Biber 100 kilogram
Kiraz 400 kilogram
Kuru Sarımsak 40 kilogram
Kuru Soğan 1.600 kilogram
Limon 1.800 kilogram
Mandalina 2.000 kilogram
Marul 1.500 adet
Maydanoz (bağ) 5.000 adet
Muz 2.500 kilogram
Patates 18.000 kilogram
Patlıcan 6.000 kilogram
Pırasa 200 kilogram
Portakal 3.000 kilogram
Roka (deste) 3.000 adet
Salatalık 5.000 kilogram
Şeftali 1.200 kilogram
Taze Fasulye 250 kilogram
Taze Kabak 400 kilogram
Taze Kayısı 500 kilogram
Taze Soğan 400 kilogram
TAZE Üzüm 2.000 kilogram
Yeni Dünya(Malta Eriği) 500 kilogram
Armut 500 kilogram
Beyaz lahana 100 kilogram
Biber (Dolmalık+Çarli) 1.300 kilogram
Cin Biber 250 kilogram
Çilek 300 kilogram
Dereotu(deste) 250 adet
Domates 8.000 kilogram
Elma 600 kilogram
Erik(Yeşil) 150 kilogram
Havuç 750 kilogram
Ispanak 250 kilogram
Karpuz 2.200 kilogram
Kavun 600 kilogram
Kırmızı Erik 150 kilogram
Kırmızı Kapi Biber 350 kilogram
Kiraz 300 kilogram
Kivi 150 kilogram
Kuru Sarımsak 30 kilogram
Limon 500 kilogram
Mandalina 1.750 kilogram
Marul 750 adet
Maydanoz (bağ) 2.500 adet
Muz 1.500 kilogram
Patates 3.000 kilogram
Patlıcan 1.300 kilogram
Pırasa 50 kilogram
Portakal 900 kilogram
Roka (deste) 750 adet
Salatalık 1.700 kilogram
Sivri Biber 600 kilogram
Şeftali 750 kilogram
Taze Fasulye 200 kilogram
Taze Kabak 100 kilogram
Taze Kayısı 250 kilogram
Taze Nane (bağ) 200 adet
Taze Reyhan (bağ) 200 adet
Taze Soğan 250 kilogram
Tereotu (bağ) 500 adet
TAZE Üzüm 1.000 kilogram
Yeni Dünya(Malta Eriği) 250 kilogram
Armut 100 kilogram
Biber (Dolmalık+Çarli) 650 kilogram
Çilek 100 kilogram
Domates 3.000 kilogram
Elma 450 kilogram
Havuç 400 kilogram
Kara Lahana 550 kilogram
Karnabahar 350 kilogram
Karpuz 500 kilogram
Kavun 400 kilogram
Kırmızı Erik 60 kilogram
Kırmızı Kapi Biber 250 kilogram
Kış Kabağı 150 kilogram
Kiraz 100 kilogram
Kuru Sarımsak 35 kilogram
Kuru Soğan 500 kilogram
Limon 300 kilogram
Mandalina 350 kilogram
Marul 400 adet
Maydanoz (bağ) 700 adet
Muz 200 kilogram
Patates 2.200 kilogram
Patlıcan 1.000 kilogram
Pırasa 150 kilogram
Portakal 450 kilogram
Roka (deste) 300 adet
Salatalık 750 kilogram
Sivri Biber 350 kilogram
Şeftali 250 kilogram
Taze Fasulye 100 kilogram
Taze Kabak 170 kilogram
Taze Kayısı 120 kilogram
TAZE Üzüm 400 kilogram
Yeni Dünya(Malta Eriği) 1.500 kilogram
Armut 1.000 kilogram
Biber (Dolmalık+Çarli) 4.000 kilogram
Cin Biber 300 kilogram
Çilek 1.000 kilogram
Dereotu (BAĞ) 1.500 adet
Domates 15.000 kilogram
Elma 7.000 kilogram
Erik(Yeşil) 1.500 kilogram
Havuç 1.000 kilogram
Ispanak 2.000 kilogram
Karnabahar 500 kilogram
Karpuz 8.000 kilogram
Kavun 5.000 kilogram
Kırmızı Erik 1.500 kilogram
Kırmızı Kapi Biber 500 kilogram
Kış Kabağı 1.500 kilogram
Kiraz 1.500 kilogram
Kivi 2.000 kilogram
Kuru Sarımsak 80 kilogram
Kuru Soğan 1.500 kilogram
Limon 1.500 kilogram
Mandalina 6.000 kilogram
Marul 2.000 adet
Muz 4.000 kilogram
Patates 15.000 kilogram
Patlıcan 5.000 kilogram
Portakal 6.000 kilogram
Roka (deste) 1.000 adet
Salatalık 2.500 kilogram
Sivri Biber 12.000 kilogram
Şeftali 2.000 kilogram
Taze Fasulye 1.000 kilogram
Taze Kabak 500 kilogram
Taze Kayısı 1.000 kilogram
Taze Soğan 300 kilogram
Tereotu (bağ) 2.000 adet
TAZE Üzüm 1.500 kilogram
Yeni Dünya(Malta Eriği) 300 kilogram
Biber (Dolmalık+Çarli) 1.000 kilogram
Dereotu (deste) 1.000 adet
Domates 9.000 kilogram
Elma 3.000 kilogram
Erik(Yeşil) 750 kilogram
Havuç 500 kilogram
Ispanak 300 kilogram
Kara Lahana 300 kilogram
Karpuz 4.000 kilogram
Kırmızı Erik 750 kilogram
Kırmızı Kapi Biber 200 kilogram
Kiraz 750 kilogram
Kivi 750 kilogram
Kuru Sarımsak 50 kilogram
Limon 750 kilogram
Mandalina 3.000 kilogram
Marul 1.000 adet
Maydanoz (deste) 1.000 adet
Muz 2.000 kilogram
Patates 7.500 kilogram
Patlıcan 3.000 kilogram
Roka (deste) 500 adet
Salatalık 1.000 kilogram
Sivri Biber 1.000 kilogram
Şeftali 1.500 kilogram
Taze Fasulye 500 kilogram
Yeni Dünya(Malta Eriği) 6.000 kilogram
Armut 9.000 kilogram
Biber (Dolmalık+Çarli) 50.000 kilogram
Çilek 10.000 kilogram
Dereotu (DESTE) 3.000 adet
Domates 200.000 kilogram
Elma 50.000 kilogram
Erik(Yeşil) 5.000 kilogram
Havuç 20.000 kilogram
Ispanak 3.000 kilogram
Kara Lahana 15.000 kilogram
Karnabahar 15.000 kilogram
Karpuz 30.000 kilogram
Kavun 20.000 kilogram
Kırmızı Erik 10.000 kilogram
Kırmızı Kapi Biber 15.000 kilogram
Kış Kabağı 10.000 kilogram
Kiraz 12.000 kilogram
Kuru Sarımsak 750 kilogram
Kuru Soğan 25.000 kilogram
Limon 20.000 kilogram
Mandalina 30.000 kilogram
Marul 25.000 adet
Maydanoz (bağ) 50.000 adet
Muz 25.000 kilogram
Nar 2.500 kilogram
Patates 150.000 kilogram
Patlıcan 80.000 kilogram
Pırasa 7.500 kilogram
Portakal 35.000 kilogram
Roka (deste) 40.000 adet
Salatalık 40.000 kilogram
Sivri Biber 26.000 kilogram
Şeftali 17.500 kilogram
Taze Fasulye 4.000 kilogram
Taze Kabak 22.000 kilogram
Taze Kayısı 12.000 kilogram
Taze Nane (bağ) 2.500 adet
Taze Reyhan (bağ) 2.000 adet
Taze Soğan 2.000 kilogram
TAZE Üzüm 18.000 kilogram
Semiz Otu 2.500 kilogram
KEPEKLİ EKMEK 4.000 kilogram
YUFKA 500 kilogram
BUĞDAY UNU 300 kilogram
HAZIR MANTI 600 kilogram
AÇIK EKMEK 30.000 kilogram
ROLL EKMEK 12.000 kilogram
KEPEKLİ EKMEK 2.000 kilogram
YUFKA 250 kilogram
HAZIR MANTI 250 kilogram
KEPEKLİ EKMEK 5.000 kilogram
HAZIR MANTI 700 kilogram
GALETA UNU 500 kilogram
ROLL EKMEK 300.000 kilogram
YUFKA 10.000 kilogram
BUĞDAY UNU 3.000 kilogram
HAZIR MANTI 20.000 kilogram
GULUTENSİZ EKMEK 1.500 kilogram
KEMİKSİZ DANA ETİ 13.000 kilogram
KARKAS KUZU ETİ 5.000 kilogram
TAVUK FLETO 6.000 kilogram
TAVUK KALÇALI BUT 5.000 kilogram
KEMİKSİZ DANA ETİ 2.750 kilogram
KARKAS KUZU ETİ 750 kilogram
TAVUK BAGET 750 kilogram
TAVUK FLETO 750 kilogram
TAVUK PİRZOLA 500 kilogram
DANA KARACİĞER 500 kilogram
KEMİKSİZ DANA ETİ 12.000 kilogram
TAVUK BAGET 5.000 kilogram
TAVUK FLETO 3.000 kilogram
ALABALIK 4.000 kilogram
ALABALIK 750 kilogram
ALABALIK 1.250 kilogram
ALABALIK 7.000 kilogram
ALABALIK 3.000 kilogram
ALABALIK 60.000 kilogram