İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Müdürlüğümüze Bağlı Sağlık Tesislerine ait 22 Kısım Gıda (Yaş Meyve Sebze-Alabalık-Tüp Dolumu-Unlu Mamüller-Tatlı-Beyaz ve Kırmızı Et) Malzeme Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası | : | 2019/572935 |
1-İdarenin | ||
a) Adresi | : | Aziziye Mahallesi Elazığ Caddesi Eski İl Özel İdare Binası Yanı Sanayi Sitesi Karşısı No:98 21120 - YENİŞEHİR /DİYARBAKIR 21100 YENİŞEHİR/DİYARBAKIR |
b) Telefon ve faks numarası | : | 4122286994 - 4122293532 |
c) Elektronik Posta Adresi | : | diyarbakir@saglik.gov.tr |
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı | : | Müdürlüğümüze Bağlı Sağlık Tesislerine ait 22 Kısım Gıda (Yaş Meyve Sebze-Alabalık-Tüp Dolumu-Unlu Mamüller-Tatlı-Beyaz ve Kırmızı Et) Malzeme Alımı Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
b) Teslim yeri | : | Müdürlüğümüze Bağlı Sağlık Tesisleri (Dağılım Listesinde Belirtilen Yerler) |
c) Teslim tarihi | : | Sözleşme imzalandıktan sonra ihtiyaca binaen sipariş tarihinden itibaren 3 (üç) iş günü içerisinde peyder pey Teslim Edilecektir. |
3- İhalenin
a) Yapılacağı yer | : | Aziziye Mahallesi Elazığ Caddesi Eski İl Özel İdare Binası Yanı Sanayi Sitesi Karşısı No:98 21120 - YENİŞEHİR /DİYARBAKIR |
b) Tarihi ve saati | : | 19.12.2019 - 10:30 |
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:
1. Kısım İçin;
İş Yeri Açma ve Çalışma Ruhsatı Bayilik Belgesi
2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12. ve 13. Kısımlar için;
İş Yeri Açma ve Çalışma Ruhsatı
İşletme Kayıt Belgesi veya Gıda Üretim İzin Belgesi
14., 15. ve 16. Kısımlar İçin;
İşletme Kayıt Belgesi veya Gıda Üretim İzin Belgesi İstekliler Kırmızı Et için Diyarbakır il sınırları içerisinde faaliyet gösteren mezbahalar ile ilgili mezbaha sahipliği belgesi veya herhangi bir mezbaha ile yapılan sözleşmenin aslı veya noter onaylı sureti
Yetkili Satıcı Belgesi (Tavuk için)
17., 18., 19., 20., 21. ve 22. Kısımlar İçin;
İş Yeri Açma ve Çalışma Ruhsatı
İstekliler Teklif verdikleri kısımlar için yukarıda istenen belgeleri teklif dosyasında sunmak zorundadır. Söz konusu belgeleri sunmayan isteklilerin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman: |
Tatlı Malzemeleri ve Unlu Mamüller için Teklif veren istekli/istekliler Söz konusu kısımların her bir kalemi için ayrı ayrı numune sunacaklardır. Kısımlar kendi içerisinde kısmi teklife kapalı olduğundan kısım içerisinde bulunan tüm kalemler için numune sunulması zorunlu olup kısım içerisinde eksik numune bulunması durumunda istekli kısmın tamamında değelendirme dışı bırakılacaktır. Tavuk Ürünleri için Teklif veren istekli/istekliler teklif edilen ürünün markasını teklif mektubunda belirtilecektir. |
5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin Alabalık (Silvan Dr.Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi), Alabalık (Çermik Devlet Hastanesi), Alabalık (Çınar Devlet Hastanesi), Alabalık (Ergani Devlet Hastanesi), Alabalık (Bismil Devlet Hastanesi), Alabalık (Eğitim ve Araştırma Hastanesi) kısımlarında %15(On Beş ) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.
7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü Satınalma Birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüz yirmi) takvim günüdür.
12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|---|---|
12 Kilogramlık Tüp Dolumu | 150 | adet |
45 Kilogramlık Tüp Dolumu | 480 | adet |
CEVİZLİ BAKLAVA | 14.100 | kilogram |
TULUMBA TATLISI | 13.350 | kilogram |
FISTIKLI KADAYIF | 11.650 | kilogram |
ŞEKERPARE | 4.400 | kilogram |
CEVİZLİ KADAYIF | 1.200 | kilogram |
Yeni Dünya(Malta Eriği) | 200 | kilogram |
Armut | 600 | kilogram |
Beyaz lahana | 500 | kilogram |
Biber (Dolmalık+Çarli) | 8.000 | kilogram |
Çilek | 600 | kilogram |
Dereotu (deste) | 1.500 | adet |
Domates | 18.000 | kilogram |
Elma | 3.500 | kilogram |
Erik(Yeşil) | 500 | kilogram |
Havuç | 800 | kilogram |
Ispanak | 500 | kilogram |
Kara Lahana | 500 | kilogram |
Karnabahar | 600 | kilogram |
Karpuz | 5.000 | kilogram |
Kavun | 2.000 | kilogram |
Kırmızı Erik | 300 | kilogram |
Kırmızı Kapi Biber | 100 | kilogram |
Kiraz | 400 | kilogram |
Kuru Sarımsak | 40 | kilogram |
Kuru Soğan | 1.600 | kilogram |
Limon | 1.800 | kilogram |
Mandalina | 2.000 | kilogram |
Marul | 1.500 | adet |
Maydanoz (bağ) | 5.000 | adet |
Muz | 2.500 | kilogram |
Patates | 18.000 | kilogram |
Patlıcan | 6.000 | kilogram |
Pırasa | 200 | kilogram |
Portakal | 3.000 | kilogram |
Roka (deste) | 3.000 | adet |
Salatalık | 5.000 | kilogram |
Şeftali | 1.200 | kilogram |
Taze Fasulye | 250 | kilogram |
Taze Kabak | 400 | kilogram |
Taze Kayısı | 500 | kilogram |
Taze Soğan | 400 | kilogram |
TAZE Üzüm | 2.000 | kilogram |
Yeni Dünya(Malta Eriği) | 500 | kilogram |
Armut | 500 | kilogram |
Beyaz lahana | 100 | kilogram |
Biber (Dolmalık+Çarli) | 1.300 | kilogram |
Cin Biber | 250 | kilogram |
Çilek | 300 | kilogram |
Dereotu(deste) | 250 | adet |
Domates | 8.000 | kilogram |
Elma | 600 | kilogram |
Erik(Yeşil) | 150 | kilogram |
Havuç | 750 | kilogram |
Ispanak | 250 | kilogram |
Karpuz | 2.200 | kilogram |
Kavun | 600 | kilogram |
Kırmızı Erik | 150 | kilogram |
Kırmızı Kapi Biber | 350 | kilogram |
Kiraz | 300 | kilogram |
Kivi | 150 | kilogram |
Kuru Sarımsak | 30 | kilogram |
Limon | 500 | kilogram |
Mandalina | 1.750 | kilogram |
Marul | 750 | adet |
Maydanoz (bağ) | 2.500 | adet |
Muz | 1.500 | kilogram |
Patates | 3.000 | kilogram |
Patlıcan | 1.300 | kilogram |
Pırasa | 50 | kilogram |
Portakal | 900 | kilogram |
Roka (deste) | 750 | adet |
Salatalık | 1.700 | kilogram |
Sivri Biber | 600 | kilogram |
Şeftali | 750 | kilogram |
Taze Fasulye | 200 | kilogram |
Taze Kabak | 100 | kilogram |
Taze Kayısı | 250 | kilogram |
Taze Nane (bağ) | 200 | adet |
Taze Reyhan (bağ) | 200 | adet |
Taze Soğan | 250 | kilogram |
Tereotu (bağ) | 500 | adet |
TAZE Üzüm | 1.000 | kilogram |
Yeni Dünya(Malta Eriği) | 250 | kilogram |
Armut | 100 | kilogram |
Biber (Dolmalık+Çarli) | 650 | kilogram |
Çilek | 100 | kilogram |
Domates | 3.000 | kilogram |
Elma | 450 | kilogram |
Havuç | 400 | kilogram |
Kara Lahana | 550 | kilogram |
Karnabahar | 350 | kilogram |
Karpuz | 500 | kilogram |
Kavun | 400 | kilogram |
Kırmızı Erik | 60 | kilogram |
Kırmızı Kapi Biber | 250 | kilogram |
Kış Kabağı | 150 | kilogram |
Kiraz | 100 | kilogram |
Kuru Sarımsak | 35 | kilogram |
Kuru Soğan | 500 | kilogram |
Limon | 300 | kilogram |
Mandalina | 350 | kilogram |
Marul | 400 | adet |
Maydanoz (bağ) | 700 | adet |
Muz | 200 | kilogram |
Patates | 2.200 | kilogram |
Patlıcan | 1.000 | kilogram |
Pırasa | 150 | kilogram |
Portakal | 450 | kilogram |
Roka (deste) | 300 | adet |
Salatalık | 750 | kilogram |
Sivri Biber | 350 | kilogram |
Şeftali | 250 | kilogram |
Taze Fasulye | 100 | kilogram |
Taze Kabak | 170 | kilogram |
Taze Kayısı | 120 | kilogram |
TAZE Üzüm | 400 | kilogram |
Yeni Dünya(Malta Eriği) | 1.500 | kilogram |
Armut | 1.000 | kilogram |
Biber (Dolmalık+Çarli) | 4.000 | kilogram |
Cin Biber | 300 | kilogram |
Çilek | 1.000 | kilogram |
Dereotu (BAĞ) | 1.500 | adet |
Domates | 15.000 | kilogram |
Elma | 7.000 | kilogram |
Erik(Yeşil) | 1.500 | kilogram |
Havuç | 1.000 | kilogram |
Ispanak | 2.000 | kilogram |
Karnabahar | 500 | kilogram |
Karpuz | 8.000 | kilogram |
Kavun | 5.000 | kilogram |
Kırmızı Erik | 1.500 | kilogram |
Kırmızı Kapi Biber | 500 | kilogram |
Kış Kabağı | 1.500 | kilogram |
Kiraz | 1.500 | kilogram |
Kivi | 2.000 | kilogram |
Kuru Sarımsak | 80 | kilogram |
Kuru Soğan | 1.500 | kilogram |
Limon | 1.500 | kilogram |
Mandalina | 6.000 | kilogram |
Marul | 2.000 | adet |
Muz | 4.000 | kilogram |
Patates | 15.000 | kilogram |
Patlıcan | 5.000 | kilogram |
Portakal | 6.000 | kilogram |
Roka (deste) | 1.000 | adet |
Salatalık | 2.500 | kilogram |
Sivri Biber | 12.000 | kilogram |
Şeftali | 2.000 | kilogram |
Taze Fasulye | 1.000 | kilogram |
Taze Kabak | 500 | kilogram |
Taze Kayısı | 1.000 | kilogram |
Taze Soğan | 300 | kilogram |
Tereotu (bağ) | 2.000 | adet |
TAZE Üzüm | 1.500 | kilogram |
Yeni Dünya(Malta Eriği) | 300 | kilogram |
Biber (Dolmalık+Çarli) | 1.000 | kilogram |
Dereotu (deste) | 1.000 | adet |
Domates | 9.000 | kilogram |
Elma | 3.000 | kilogram |
Erik(Yeşil) | 750 | kilogram |
Havuç | 500 | kilogram |
Ispanak | 300 | kilogram |
Kara Lahana | 300 | kilogram |
Karpuz | 4.000 | kilogram |
Kırmızı Erik | 750 | kilogram |
Kırmızı Kapi Biber | 200 | kilogram |
Kiraz | 750 | kilogram |
Kivi | 750 | kilogram |
Kuru Sarımsak | 50 | kilogram |
Limon | 750 | kilogram |
Mandalina | 3.000 | kilogram |
Marul | 1.000 | adet |
Maydanoz (deste) | 1.000 | adet |
Muz | 2.000 | kilogram |
Patates | 7.500 | kilogram |
Patlıcan | 3.000 | kilogram |
Roka (deste) | 500 | adet |
Salatalık | 1.000 | kilogram |
Sivri Biber | 1.000 | kilogram |
Şeftali | 1.500 | kilogram |
Taze Fasulye | 500 | kilogram |
Yeni Dünya(Malta Eriği) | 6.000 | kilogram |
Armut | 9.000 | kilogram |
Biber (Dolmalık+Çarli) | 50.000 | kilogram |
Çilek | 10.000 | kilogram |
Dereotu (DESTE) | 3.000 | adet |
Domates | 200.000 | kilogram |
Elma | 50.000 | kilogram |
Erik(Yeşil) | 5.000 | kilogram |
Havuç | 20.000 | kilogram |
Ispanak | 3.000 | kilogram |
Kara Lahana | 15.000 | kilogram |
Karnabahar | 15.000 | kilogram |
Karpuz | 30.000 | kilogram |
Kavun | 20.000 | kilogram |
Kırmızı Erik | 10.000 | kilogram |
Kırmızı Kapi Biber | 15.000 | kilogram |
Kış Kabağı | 10.000 | kilogram |
Kiraz | 12.000 | kilogram |
Kuru Sarımsak | 750 | kilogram |
Kuru Soğan | 25.000 | kilogram |
Limon | 20.000 | kilogram |
Mandalina | 30.000 | kilogram |
Marul | 25.000 | adet |
Maydanoz (bağ) | 50.000 | adet |
Muz | 25.000 | kilogram |
Nar | 2.500 | kilogram |
Patates | 150.000 | kilogram |
Patlıcan | 80.000 | kilogram |
Pırasa | 7.500 | kilogram |
Portakal | 35.000 | kilogram |
Roka (deste) | 40.000 | adet |
Salatalık | 40.000 | kilogram |
Sivri Biber | 26.000 | kilogram |
Şeftali | 17.500 | kilogram |
Taze Fasulye | 4.000 | kilogram |
Taze Kabak | 22.000 | kilogram |
Taze Kayısı | 12.000 | kilogram |
Taze Nane (bağ) | 2.500 | adet |
Taze Reyhan (bağ) | 2.000 | adet |
Taze Soğan | 2.000 | kilogram |
TAZE Üzüm | 18.000 | kilogram |
Semiz Otu | 2.500 | kilogram |
KEPEKLİ EKMEK | 4.000 | kilogram |
YUFKA | 500 | kilogram |
BUĞDAY UNU | 300 | kilogram |
HAZIR MANTI | 600 | kilogram |
AÇIK EKMEK | 30.000 | kilogram |
ROLL EKMEK | 12.000 | kilogram |
KEPEKLİ EKMEK | 2.000 | kilogram |
YUFKA | 250 | kilogram |
HAZIR MANTI | 250 | kilogram |
KEPEKLİ EKMEK | 5.000 | kilogram |
HAZIR MANTI | 700 | kilogram |
GALETA UNU | 500 | kilogram |
ROLL EKMEK | 300.000 | kilogram |
YUFKA | 10.000 | kilogram |
BUĞDAY UNU | 3.000 | kilogram |
HAZIR MANTI | 20.000 | kilogram |
GULUTENSİZ EKMEK | 1.500 | kilogram |
KEMİKSİZ DANA ETİ | 13.000 | kilogram |
KARKAS KUZU ETİ | 5.000 | kilogram |
TAVUK FLETO | 6.000 | kilogram |
TAVUK KALÇALI BUT | 5.000 | kilogram |
KEMİKSİZ DANA ETİ | 2.750 | kilogram |
KARKAS KUZU ETİ | 750 | kilogram |
TAVUK BAGET | 750 | kilogram |
TAVUK FLETO | 750 | kilogram |
TAVUK PİRZOLA | 500 | kilogram |
DANA KARACİĞER | 500 | kilogram |
KEMİKSİZ DANA ETİ | 12.000 | kilogram |
TAVUK BAGET | 5.000 | kilogram |
TAVUK FLETO | 3.000 | kilogram |
ALABALIK | 4.000 | kilogram |
ALABALIK | 750 | kilogram |
ALABALIK | 1.250 | kilogram |
ALABALIK | 7.000 | kilogram |
ALABALIK | 3.000 | kilogram |
ALABALIK | 60.000 | kilogram |