Konu : Mutfak Malzemesi Yaklaşık Maliyet
Sayın……………………………………………………
Üniversitemiz Öğrenci Yemekhanesinde kullanılmak üzere ekli şartnamede belirtilen özelliklere göre ‘ ‘Mutfak Malzemesi ’’ alımı işininin 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu gereğince yapılabilmesi için yaklaşık maliyet oluşturulması amacıyla birim fiyatına ihtiyaç duyulmaktadır.
Söz konusu yaklaşık maliyet için birim fiyatlarınızı 25.01.2013 tarihi saat 11:30’ a kadar Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Satınalma Müdürlüğüne bildirmenizi rica ederim.
Bekir ATICI
No |
Mal/Hizmetin adı |
Adet |
Birim Fiyat |
Tutar |
1 |
TABLDOT |
2000 |
|
|
2 |
YEMEK KAŞIĞI |
2000 |
|
|
3 |
YEMEK ÇATALI |
2000 |
|
|
4 |
GASTRONOM KÜVET 2/1 650*530*150 |
50 |
|
|
5 |
GASTRONOM KÜVET 2/1 650*530*100 |
50 |
|
|
6 |
GASTRONOM KÜVET 2/1 650*530*45-65 |
100 |
|
|
7 |
GASTRONOM KÜVET 2/1 650*530*20 |
100 |
|
|
8 |
ÇIRPMA TELİ |
20 |
|
|
9 |
ÇELİK TUZLUK SETİ |
100 |
|
|
10 |
YEMEK KAZAN TENCERESİ |
10 |
|
|
11 |
ÇATAL-KAŞIK YIKAMA KASETİ |
100 |
|
|
12 |
ET BIÇAĞI |
25 |
|
|
13 |
SEBZE BIÇAĞI |
25 |
|
|
14 |
EKMEK BIÇAĞI |
4 |
|
|
15 |
PLASTİK ÇÖP KONTEYNER |
20 |
|
|
TOPLAM |
|
KDV % |
|
KDV % |
|
GENEL TOPLAM |
|
Ek:3 adet teknik şartname
ÖĞRENCİ YEMEKHANESİ
MUTFAK MALZEMESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ
TABLDOT:
YEMEK KAŞIĞI:
1. Krom metalden yemek yeme aracı ile kullanılan çukur alet olmalıdır.
2. 18 / 10 Cr-Ni: 304 kalite paslanmaz çelik olacaktır.
3. Sade düz model olacaktır.
4. Yüzey pürüzsüz parlak olacak, üzerinde desen bulunmayacak.
5. 2 yıl garanti belgeli olacaktır.
6. En az
7. Metalik gri saydam olacak.
8. Ağırlığı minimum
9. Paslanma, leke, çizik vb. deformasyon olmayacak.
10. Değerlendirme numuneye göre yapılacaktır.
11. TS, CE, TSE, TSEK belgelerinden herhangi birine sahip olacaktır. (Firmalar ihale esnasında istenilen belgelerin noter tasdikli fotokopisini veya aslını ya da aslı idarece görülmüştür suretini vereceklerdir.)
12. Birim ambalaj 12 (on iki) adet kaşıktan oluşacak. Birim ambalajlar korunaklı karton nakliye ambalajlarında muhafaza edilecektir.
13. Değerlendirme numuneye göre yapılacaktır.
YEMEK ÇATALI:
GASTRONOM KÜVET:
ÇIRPMA TELİ:
1. Paslanmaz çelik malzemeden yapılmış olmalıdır.
2. Kepçe kimyasal malzeme ile temasta aşınmamalı ve renk değiştirmemelidir.
3. Eğilme bükülme olmamalıdır.
4. Ürün maksimum kapasite ürünü karıştırabilmelidir.
5. Ürünün tüm yapısal özellikleri hijyenik olmalıdır.
6.
7. TS, CE, TSE, TSEK belgelerinden herhangi birine sahip olacaktır. (Firmalar ihale esnasında istenilen belgelerin noter tasdikli fotokopisini veya aslını ya da aslı idarece görülmüştür suretini vereceklerdir.)
8. Değerlendirme numuneye göre yapılacaktır.
ÇELİK TUZLUK SETİ (ÜÇLÜ MENAJ TAKIMI):
YEMEK KAZAN TENCERESİ:
90±5 x30±
ÇATAL-KAŞIK YIKAMA KASETLERİ:
ET VE SEBZE DOĞRAMA BIÇAKLARI:
PLASTİK ÇÖP KONTEYNER:
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|