• İhale No
    241595
  • İhale Adı
    Mutfak Malzemesi Yaklaşık Maliyet tespiti ( Öğrenci Yemekhanesi)
  • Sektör
    Ev, Mutfak Alet ve Ekipmanları
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    25 Ocak 2013 11:30
  • İdare
    Erciyes Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi
  • İhale İli
    Kayseri
  • İşin İli
    Kayseri
  • Yayın Tarihi
    24 Ocak 2013
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

         T.C.

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
          (Sağlık-Kültür ve Spor Daire Başkanlığı)   

                                                 

Sayı    : 33441611.934-01-03/                                                                                                    21/ 01 /2013

Konu  : Mutfak Malzemesi Yaklaşık Maliyet

 

 

 

Sayın……………………………………………………

 

            Üniversitemiz Öğrenci Yemekhanesinde kullanılmak üzere ekli şartnamede belirtilen özelliklere göre ‘ ‘Mutfak Malzemesi ’’ alımı  işininin  4734 sayılı Kamu İhale Kanunu gereğince yapılabilmesi için yaklaşık maliyet oluşturulması amacıyla birim fiyatına ihtiyaç duyulmaktadır.

            Söz konusu yaklaşık maliyet için birim fiyatlarınızı 25.01.2013  tarihi saat 11:30’ a kadar  Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Satınalma Müdürlüğüne bildirmenizi rica ederim.

 

 

 

                                                                                                     

            Bekir ATICI

                                                                                                            Satınalma Şube Müdürü

 

No

Mal/Hizmetin adı

Adet

Birim Fiyat

Tutar

1

TABLDOT

2000

 

 

2

YEMEK KAŞIĞI

2000

 

 

3

YEMEK ÇATALI

2000

 

 

4

GASTRONOM KÜVET 2/1 650*530*150

50

 

 

5

GASTRONOM KÜVET 2/1 650*530*100

50

 

 

6

GASTRONOM KÜVET 2/1 650*530*45-65

100

 

 

7

GASTRONOM KÜVET 2/1 650*530*20

100

 

 

8

ÇIRPMA TELİ

20

 

 

9

ÇELİK TUZLUK SETİ

100

 

 

10

YEMEK KAZAN TENCERESİ

10

 

 

11

ÇATAL-KAŞIK YIKAMA KASETİ

100

 

 

12

ET BIÇAĞI

25

 

 

13

SEBZE BIÇAĞI

25

 

 

14

EKMEK BIÇAĞI

4

 

 

15

PLASTİK ÇÖP KONTEYNER

20

 

 

 

 

TOPLAM

 

 KDV %

 

KDV %

 

GENEL TOPLAM

 

 

Ek:3 adet teknik şartname

 

ÖĞRENCİ YEMEKHANESİ

MUTFAK MALZEMESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

 

 TABLDOT:

  1. Tabaklar 304 kalite paslanmaz çelik malzemeden üretilmiş olmalıdır.
  2. Tabaklar 5 gözlü olmalı (4 yemek gözü 1 adet çatal kaşık gözü) bardaksız tipte olmalıdır.
  3. Ürün kimyasal malzemeden zarar görmemeli yapısı rengi zaman içerisinde değişmemeli, aşınma yapmamalıdır.
  4. Yekpare preslenmiş, kaynaksız yapıda, birleştirme, perçinleme, keskin köşe olmayacak, oval yuvarlak kıvrımlardan oluşacaktır.
  5. Renk: metalik gri saydam olacaktır.
  6. Tabakların çelik kalınlığı minimum 1 mm kalınlıkta olmalıdır. Eni en az 28 cm uzunluğu 40 cm olmalıdır.
  7. Tabaklar uzun süre kullanımda dayanıklı olmalı elle baskı uygulandığında yamulma eğrilme olmamalıdır.
  8. 2 yıl garanti belgeli olacaktır.
  9. TS, CE, TSE, TSEK belgelerinden herhangi birine sahip olacaktır. (Firmalar ihale esnasında istenilen belgelerin noter tasdikli fotokopisini veya aslını ya da aslı idarece görülmüştür suretini vereceklerdir.)
  10. Değerlendirme numuneye göre yapılacaktır.

 

YEMEK KAŞIĞI:

1.      Krom metalden yemek yeme aracı ile kullanılan çukur alet olmalıdır.

2.       18 / 10 Cr-Ni: 304 kalite paslanmaz çelik olacaktır.

3.      Sade düz model olacaktır.

4.      Yüzey pürüzsüz parlak olacak, üzerinde desen bulunmayacak.

5.      2 yıl garanti belgeli olacaktır.

6.      En az 2,5 mm kalınlığında olacaktır.

7.      Metalik gri saydam olacak.

8.      Ağırlığı minimum 50 gram maksimum 55 gram olacaktır.

9.      Paslanma, leke, çizik vb. deformasyon olmayacak.

10.  Değerlendirme numuneye göre yapılacaktır.

11.  TS, CE, TSE, TSEK belgelerinden herhangi birine sahip olacaktır. (Firmalar ihale esnasında istenilen belgelerin noter tasdikli fotokopisini veya aslını ya da aslı idarece görülmüştür suretini vereceklerdir.)

12.  Birim ambalaj 12 (on iki) adet kaşıktan oluşacak. Birim ambalajlar korunaklı karton nakliye ambalajlarında muhafaza edilecektir.

13.  Değerlendirme numuneye göre yapılacaktır.  

 

YEMEK ÇATALI:

  1. Krom metalden yemek yeme aracı ile kullanılan dört tırnaklı alet olmalıdır.
  2. 18/10 Cr-Ni: 304 kalite paslanmaz çelik olacaktır.
  3. Sade düz model olacaktır.
  4. Yüzey pürüzsüz parlak olacak üzerinde desen bulunmayacaktır.
  5. 2 yıl garanti belgeli olacaktır.
  6. En az 2.5 mm kalınlığında olacaktır.
  7. Renk: metalik gri saydam olacaktır.
  8. Ağırlığı minimum 40 gram maksimum 50 gram olacaktır.
  9. Paslanma, leke, çizik vb. deformasyon olmayacak.
  10. Değerlendirme numuneye göre yapılacaktır.
  11. Birim ambalaj 12 adet çataldan oluşacak. Birim ambalajda korunaklı karton nakliye ambalajlarında muhafaza edilecektir.

 

GASTRONOM KÜVET:

  1. 18/10 Cr Ni: 304 kalite paslanmaz çelik olacaktır.
  2. Sade düz model olacaktır.
  3. Mutfakta mevcut olan konveksiyonlu fırınlara uygun olacaktır.
  4. Yüzey pürüzsüz, parlak olacak üzerinde desen bulunmayacak.
  5. En az 2 yıl garanti belgesi olacak.
  6. 2/1 650x530x150 mm, 650x530x100 mm, 650x530x40-65 mm, 650x530x20 mm ebatlarında olacaktır.
  7. En az 1mm kalınlığında olacaktır.
  8. Yekpare preslenmiş, kaynaksız yapıda, birleştirme, perçinleme, keskin köşe olmayacak, oval yuvarlak kıvrımlardan oluşacaktır.
  9. Renk: metalik gri saydam olacaktır.
  10. Kullanıldığı ürüne herhangi bir koku veya tat vermeyecektir.
  11. Kullanışlı şekil ve yapıya sahip olacaktır.
  12. Paslanma, leke, çizik vb. deformasyon olmayacak.
  13. TS, CE, TSE, TSEK belgelerinden herhangi birine sahip olacaktır. (Firmalar ihale esnasında istenilen belgeleri noter tasdikli fotokopisini veya aslını ya da aslı idarece görülmüştür suretini vereceklerdir.)
  14. Değerlendirme numuneye göre yapılacaktır.

 

ÇIRPMA TELİ:

1.      Paslanmaz çelik malzemeden yapılmış olmalıdır.

2.      Kepçe kimyasal malzeme ile temasta aşınmamalı ve renk değiştirmemelidir.

3.      Eğilme bükülme olmamalıdır.

4.      Ürün maksimum kapasite ürünü karıştırabilmelidir.

5.      Ürünün tüm yapısal özellikleri hijyenik olmalıdır.

6.      1 metre uzunluğunda paslanmaz çelik saplı olacaktır.

7.      TS, CE, TSE, TSEK belgelerinden herhangi birine sahip olacaktır. (Firmalar ihale esnasında istenilen belgelerin noter tasdikli fotokopisini veya aslını ya da aslı idarece görülmüştür suretini vereceklerdir.)

8.      Değerlendirme numuneye göre yapılacaktır.

 

ÇELİK TUZLUK SETİ (ÜÇLÜ MENAJ TAKIMI):

  1. Paslanmaz çelikten olmalıdır.
  2. Renk: metalik gri saydam olacaktır.
  3. 2 yıl garanti belgeli olacaktır.
  4. Tuzluk-karabiberlik-kürdanlık set içerisinde ve set bir kap içerisine oturtulmuş olmalıdır.
  5. Tuzluk-karabiberlik aynı büyüklük ve şekilde olacaktır
  6. Tuzluk-karabiberlik altlıkları muntazam kapanmalı ürün sızdırmamalıdır.
  7. Tuzluk-karabiberlik delikleri ürünün rahatça dökülebileceği büyüklükte olmalıdır.
  8. Ürün firmadan gelecek numune onaylandıktan sonra alım yapılacaktır.
  9. TS, CE, TSE, TSEK belgelerinden herhangi birine sahip olacaktır. (Firmalar ihale esnasında istenilen belgelerin noter tasdikli fotokopisini veya aslını ya da aslı idarece görülmüştür suretini vereceklerdir.)
  10. Değerlendirme numuneye göre yapılacaktır.

 

 YEMEK KAZAN TENCERESİ:

  1. Krom metalden yemek pişirmek amacı ile kullanılan çukur alettir.
  2. 18 / 10 Cr Ni:304 kalite ve paslanmaz çelik olmalıdır.
  3. Yemek kazan tencere ebat ölçüleri:

       90±5  x30±5 cm olmalıdır.

  1. Yemek kazan tenceresi kapaklı olmalıdır.
  2. Yemek kazan tenceresinin 4(dört) adet kulpu bulunmalıdır.
  3. Kapsül tabanlı, üç tabanlı olmalıdır.
  4. Yüzey pürüzsüz parlak olacak üzerinde desen bulunmamalıdır.
  5. En az 2 yıl garanti belgeli olacaktır.
  6.  Renk metalik gri saydam olmalıdır.
  7. Kullanıldığı ürüne herhangi bir koku veya tat vermemelidir.
  8.  Kullanışlı şekil ve yapıya sahip olmalıdır.
  9.  Paslanma, leke, çizik vb. deformasyon olmamalıdır.
  10. TS, CE, TSE, TSEK belgelerinden herhangi birine sahip olacaktır. (Firmalar ihale esnasında istenilen belgelerin noter tasdikli fotokopisini veya aslını ya da aslı idarece görülmüştür suretini vereceklerdir.)
  11.  Değerlendirme numuneye göre yapılacaktır.

 

ÇATAL-KAŞIK YIKAMA KASETLERİ:

  1. Kopolimer polipropilenden üretilmiş olmalıdır.
  2. Yüksek ısıya seksenbeş (85) C’ye kimyasallara ve çarpmalara karşı dayanıklı olmalıdır.
  3. Tümü saf plastik reçineden yapılmış olmalıdır.
  4. Taşıma kulplarına sahip olmalıdır.
  5. Çatal ve kaşık kasetleri sık örgülü, taban yapısı en küçük ebatlardaki eşyaların dahil rahatlıkla yıkanabilmesine imkan sağlamalıdır.
  6. Kaset, 8(sekiz) bölmeli olmalı; eni 20 cm, boyu 38 cm, yüksekliği 13 cm olmalıdır.
  7. Örgülü taban ve yan çeperlerin yapısı yıkama esnasında aktif su hareketi ve kolay kurulama imkanı sağlamalıdır.
  8.  2 yıl garantili olmalıdır.
  9. TS, CE, TSE, TSEK belgelerinden herhangi birine sahip olacaktır. (Firmalar ihale esnasında istenilen belgelerin noter tasdikli fotokopisini veya aslını ya da aslı idarece görülmüştür suretini vereceklerdir.)
  10. Değerlendirmeler numunelere göre yapılacaktır.

 

ET VE SEBZE DOĞRAMA BIÇAKLARI:

  1. Ürün paslanmaz çelik malzemeden yapılmış olmalıdır.
  2. Ürün zaman içerisinde paslanma yapmamalıdır.
  3. Ürün en az 2 yıl garantili olmalıdır.
  4. Ürün ABS saplı olmalıdır.
  5. Ürün gıdanın cinsine göre et için kırmızı saplı, sebze için yeşil saplı olmalıdır.
  6. Et ve sebze için bıçak boyu 34 cm,kalınlığı 3 mm, 4 numara olmalıdır.
  7. TS, CE, TSE, TSEK belgelerinden herhangi birine sahip olacaktır. (Firmalar ihale esnasında istenilen belgelerin noter tasdikli fotokopisini veya aslını ya da aslı idarece görülmüştür suretini vereceklerdir.)
  8. Değerlendirmeler numunelere göre yapılacaktır.
  9. Ekmek bıçakları lazer dişli olmalıdır.
  10. Ekmek bıçağı sap kısmı ile beraber 40±5 cm olmalıdır.

 

PLASTİK ÇÖP KONTEYNER:

  1. Boy 100 cm, en 70 cm civarında, hacmi 240 Litre olmalıdır.
  2. Yeşil Renkte olmalıdır.
  3. Darbelere ve aşınmalara karşı dayanıklı olmalıdır.
  4. Organik atıklara ve kimyasallara dirençli olmalıdır.
  5. Güneş ışınlarına ve donmaya karşı dayanıklı olmalıdır.
  6. Özel UV dengesi eskimeye karşı direnç sağlamalıdır.
  7. Tüm parçaları yüksek kalite ve geri dönüşüme uygun olmalıdır.
  8. Üstten kapaklı olmalıdır.
  9. İki tekerlekli olmalıdır.
  10. TS, CE, TSE, TSEK belgelerinden herhangi birine sahip olacaktır. (Firmalar ihale esnasında istenilen belgelerin noter tasdikli fotokopisini veya aslını ya da aslı idarece görülmüştür suretini vereceklerdir.)
  11. Değerlendirmeler numunelere göre yapılacaktır.

 

 

 

 

 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim