• İhale No
    2025/240178
  • İhale Adı
    Mutfak Ünitesi 81 Kalem (Kuru Gıda) Yiyecek Malzeme Alımı
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    08 Nisan 2025 10:00
  • İdare
    İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Turgut Özal Tıp Merkezi Uygulama ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Malatya
  • İşin İli
    Malatya
  • Şikayet Bedeli
    101.344,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946 ile 33.791.911 TL arası
  • Yayın Tarihi
    26 Şubat 2025
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

TURGUT ÖZAL TIP MERKEZİ UYG. VE ARAŞTIRMA HASTANESİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ

Mutfak Ünitesi 81 Kalem (Kuru Gıda) Yiyecek Malzeme Alımı
mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2025/240178
1-İdarenin
a) Adı : TURGUT ÖZAL TIP MERKEZİ UYG. VE ARAŞTIRMA HASTANESİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ
b) Adresi : INÖNÜ ÜNIVERSITESI TURGUT ÖZAL TIP MERKEZ ELAZIG YOLU 10.KM. 1 44315 MALATYA MERKEZ/MALATYA
c) Telefon ve faks numarası : 4223410660 - 4223410729
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası :
https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : Mutfak Ünitesi 81 Kalem (Kuru Gıda) Yiyecek Malzeme Alımı
b) Niteliği, türü ve miktarı :
Mutfak Ünitesi 81 Kalem (Kuru Gıda) Yiyecek Malzeme Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Deposu-Malatya
ç) Süresi/teslim tarihi : Sözleşme firma tarafından imzalandıktan sonra malzeme teslimi için düzenlenen her bir sipariş formunun yükleniciye tebliğinden itibaren 20 (yirmi) takvim günü içinde teslim edilecektir.
d) İşe başlama tarihi : Sözleşmenin imzalandığı tarihtir.


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 08.04.2025 - 10:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi 1. Kat İhale Salonu-Malatya


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;

4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre,
ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.

4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.

4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Numune sunulması istenmektedir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif

sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.


6.
İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.


7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.



8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.



9. İstekliler tekliflerini,

her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.


11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.



12.
Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.


13.
Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 150 (YüzElli) takvim günüdür.



14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif
verilemez.

15. Diğer hususlar:

Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
AMBALAJLI DILIMLI KEK 25.000 adet
ARPA ŞEHRIYE 3.000 kilogram
AYCICEK YAGI 15.000 kilogram
BAKLAVALIK UN 100 kilogram
BAL PIKNIK 100.000 adet
BARBUNYA 500 kilogram
BARDAK SU 650.000 adet
BISKÜVI PIKNIK 15.000 adet
BİTKİSEL KREMA 150 kilogram
BUĞDAY (DÖVME) 200 kilogram
BULGUR 15.000 kilogram
CAY 500 kilogram
CEVIZ ICI 250 kilogram
ÇÖREK OTU 5 kilogram
ERİŞTE 1.000 kilogram
FINDIK ICI 250 kilogram
FRITOZ YAGI 7.000 kilogram
GALETE UNU 50 kilogram
HAZIR MUHALLEBI 200 kilogram
HAZIR REVANI 250 kilogram
HELVA 2.500 kilogram
HİNDİSTAN CEVİZİ 50 kilogram
IRMIK 250 kilogram
KABARTMA TOZU 5 kilogram
KADAYIF 300 kilogram
KAKAO 10 kilogram
KARABIBER 250 kilogram
KAYISI (KURU) 200 kilogram
KEKİK 100 kilogram
KEMALPASA TATLISI 300 kilogram
KETÇAP 200 kilogram
KIMYON 30 kilogram
KIRMIZI MERCIMEK 6.000 kilogram
KURU FASULYE 3.000 kilogram
KURU INCIR 100 kilogram
KURU NANE 100 kilogram
KURU ÜZÜM 100 kilogram
KUŞ ÜZÜMÜ 25 kilogram
LİMON TUZU 50 kilogram
MAKARNA 8.000 kilogram
MARGARIN YAGI 1.000 kilogram
MAYONEZ 400 kilogram
MEYVE NEKTARI (MEYVE SUYU) 200.000 adet
MISIR NİSAŞTASI 200 kilogram
MISIR UNU 100 kilogram
NAR EKŞİSİ 250 kilogram
NISASTA BUGDAYI 100 kilogram
NOHUT 3.000 kilogram
PANE HARCI 20 kilogram
PATATES PÜRESI 150 kilogram
PEYNIR PIKNIK 250.000 adet
PIRINC 15.000 kilogram
PRATİK KAZANDİBİ 250 kilogram
PUL BIBER 1.000 kilogram
RECEL PIKNIK 150.000 adet
SALCA (DOMATES) 6.000 kilogram
SALÇA (BIBER) 500 kilogram
SEBZELİ ÇEŞNİ. 100 kilogram
SEKER KÜP (TEKLİ SARGILI) 500 kilogram
SEKERPARE 300 kilogram
SİRKE (ELMA) 300 kilogram
SİYAH URFA BİBERİ (İSOT) 100 kilogram
SUMAK 5 kilogram
SUSAM 5 kilogram
TARÇIN 5 kilogram
TEL ŞEHRIYE 1.000 kilogram
TEREYAĞI (PİKNİK) 250.000 adet
TOZ BIBER 500 kilogram
TOZ SEKER 3.000 kilogram
TURSU (KORNISON) 1.000 kilogram
TURSU KARISIK 1.000 kilogram
TUZ 3.500 kilogram
UN (BUGDAY) 2.000 kilogram
VANİLYA 5 kilogram
YEDİ TÜRLÜ (BAHARAT) 20 kilogram
YESIL MERCIMEK 200 kilogram
YUFKA 500 kilogram
ZEYTIN (YAĞLI SELE) 7.000 kilogram
ZEYTIN (YESIL) 2.000 kilogram
ZEYTIN YAGI 500 litre
ZEYTİNYAĞI SIZMA 500 litre