TURGUT ÖZAL TIP MERKEZİ UYG. VE ARAŞTIRMA HASTANESİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ
Mutfak Ünitesi 81 Kalem (Kuru Gıda) Yiyecek Malzeme Alımı
mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.
İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN | : | 2025/240178 |
1-İdarenin | ||
a) Adı | : | TURGUT ÖZAL TIP MERKEZİ UYG. VE ARAŞTIRMA HASTANESİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ |
b) Adresi | : | INÖNÜ ÜNIVERSITESI TURGUT ÖZAL TIP MERKEZ ELAZIG YOLU 10.KM. 1 44315 MALATYA MERKEZ/MALATYA |
c) Telefon ve faks numarası | : | 4223410660 - 4223410729 |
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
2-İhale konusu mal alımın
a) Adı | : | Mutfak Ünitesi 81 Kalem (Kuru Gıda) Yiyecek Malzeme Alımı |
b) Niteliği, türü ve miktarı | : |
Mutfak Ünitesi 81 Kalem (Kuru Gıda) Yiyecek Malzeme Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer | : | İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Deposu-Malatya |
ç) Süresi/teslim tarihi | : | Sözleşme firma tarafından imzalandıktan sonra malzeme teslimi için düzenlenen her bir sipariş formunun yükleniciye tebliğinden itibaren 20 (yirmi) takvim günü içinde teslim edilecektir. |
d) İşe başlama tarihi | : | Sözleşmenin imzalandığı tarihtir. |
3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati | : | 08.04.2025 - 10:00 |
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) | : | İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi 1. Kat İhale Salonu-Malatya |
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre,
ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. Numune sunulması istenmektedir. |
5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif
sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6.
İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.
7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
9. İstekliler tekliflerini,
her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
10.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
12.
Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
13.
Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 150 (YüzElli) takvim günüdür.
14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif
verilemez.
15. Diğer hususlar:
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|---|---|
AMBALAJLI DILIMLI KEK | 25.000 | adet |
ARPA ŞEHRIYE | 3.000 | kilogram |
AYCICEK YAGI | 15.000 | kilogram |
BAKLAVALIK UN | 100 | kilogram |
BAL PIKNIK | 100.000 | adet |
BARBUNYA | 500 | kilogram |
BARDAK SU | 650.000 | adet |
BISKÜVI PIKNIK | 15.000 | adet |
BİTKİSEL KREMA | 150 | kilogram |
BUĞDAY (DÖVME) | 200 | kilogram |
BULGUR | 15.000 | kilogram |
CAY | 500 | kilogram |
CEVIZ ICI | 250 | kilogram |
ÇÖREK OTU | 5 | kilogram |
ERİŞTE | 1.000 | kilogram |
FINDIK ICI | 250 | kilogram |
FRITOZ YAGI | 7.000 | kilogram |
GALETE UNU | 50 | kilogram |
HAZIR MUHALLEBI | 200 | kilogram |
HAZIR REVANI | 250 | kilogram |
HELVA | 2.500 | kilogram |
HİNDİSTAN CEVİZİ | 50 | kilogram |
IRMIK | 250 | kilogram |
KABARTMA TOZU | 5 | kilogram |
KADAYIF | 300 | kilogram |
KAKAO | 10 | kilogram |
KARABIBER | 250 | kilogram |
KAYISI (KURU) | 200 | kilogram |
KEKİK | 100 | kilogram |
KEMALPASA TATLISI | 300 | kilogram |
KETÇAP | 200 | kilogram |
KIMYON | 30 | kilogram |
KIRMIZI MERCIMEK | 6.000 | kilogram |
KURU FASULYE | 3.000 | kilogram |
KURU INCIR | 100 | kilogram |
KURU NANE | 100 | kilogram |
KURU ÜZÜM | 100 | kilogram |
KUŞ ÜZÜMÜ | 25 | kilogram |
LİMON TUZU | 50 | kilogram |
MAKARNA | 8.000 | kilogram |
MARGARIN YAGI | 1.000 | kilogram |
MAYONEZ | 400 | kilogram |
MEYVE NEKTARI (MEYVE SUYU) | 200.000 | adet |
MISIR NİSAŞTASI | 200 | kilogram |
MISIR UNU | 100 | kilogram |
NAR EKŞİSİ | 250 | kilogram |
NISASTA BUGDAYI | 100 | kilogram |
NOHUT | 3.000 | kilogram |
PANE HARCI | 20 | kilogram |
PATATES PÜRESI | 150 | kilogram |
PEYNIR PIKNIK | 250.000 | adet |
PIRINC | 15.000 | kilogram |
PRATİK KAZANDİBİ | 250 | kilogram |
PUL BIBER | 1.000 | kilogram |
RECEL PIKNIK | 150.000 | adet |
SALCA (DOMATES) | 6.000 | kilogram |
SALÇA (BIBER) | 500 | kilogram |
SEBZELİ ÇEŞNİ. | 100 | kilogram |
SEKER KÜP (TEKLİ SARGILI) | 500 | kilogram |
SEKERPARE | 300 | kilogram |
SİRKE (ELMA) | 300 | kilogram |
SİYAH URFA BİBERİ (İSOT) | 100 | kilogram |
SUMAK | 5 | kilogram |
SUSAM | 5 | kilogram |
TARÇIN | 5 | kilogram |
TEL ŞEHRIYE | 1.000 | kilogram |
TEREYAĞI (PİKNİK) | 250.000 | adet |
TOZ BIBER | 500 | kilogram |
TOZ SEKER | 3.000 | kilogram |
TURSU (KORNISON) | 1.000 | kilogram |
TURSU KARISIK | 1.000 | kilogram |
TUZ | 3.500 | kilogram |
UN (BUGDAY) | 2.000 | kilogram |
VANİLYA | 5 | kilogram |
YEDİ TÜRLÜ (BAHARAT) | 20 | kilogram |
YESIL MERCIMEK | 200 | kilogram |
YUFKA | 500 | kilogram |
ZEYTIN (YAĞLI SELE) | 7.000 | kilogram |
ZEYTIN (YESIL) | 2.000 | kilogram |
ZEYTIN YAGI | 500 | litre |
ZEYTİNYAĞI SIZMA | 500 | litre |