• İhale No
    1192215
  • İhale Adı
    MUTFAK ÜNİTESİ (KURU GIDA) 23 KALEM YİYECEK MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    28 Ekim 2016 17:00
  • İdare
    İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Turgut Özal Tıp Merkezi Uygulama ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Malatya
  • İşin İli
    Malatya
  • Yayın Tarihi
    24 Ekim 2016
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 SAYIN FÎRMA YETKİLİSİ

 

Metin Kutusu: muhammen bedellerinin varsa fakslanmasını rica ederim.Metin Kutusu: tarafımızaUBB kodlarının da yazılarak İVEDİ olarak

 

Prof.Dr.Hakan PARLAKSIN AR Başhekim

ÖDEME PLANI

1)     Her Türlü İlaç ve Serum Alımlarının Ödeme Süresi

•          İthal İlaç Alımlarının Ödeme Süresi     : 180 gün

•          Yerli İlaç Alımlarının Ödeme Süresi     : 180 gün

2)     Her Türlü Gıda Alımlarının Ödeme Süresi   :  gün

3)     Her Türlü Tıbbi Sarf ve Demirbaş Alımlarının ödeme Süresi: : 180 gün

4)      Her Türlü Bakım Onarım İşleri Ödeme Süresi   : 180 gün

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ TURGUT ÖZAL TIP MERKEZİ BÜTÇE PLAN BİRİMİ

Zafer YILDIRIM (Birim Sorumlusu) Ersin KINACI

Tel : 0 422 341 06 60 (Dahili:2306)

Fax : 0 422 341 07 22

Web : http.7/ihale,inonu.edu.tr

Not: Teknik şartnamede rekabeti engelleyici bir madde düşündüğünüz takdirde itirazınızı yazılı olarak bildirmeniz halinde görüşleriniz değerlendirmeye alınacaktır.

İnönü Üniversitesi, Turgut Öza! Tıp Merkezi MALATYA - Tel : 0 422 341 06 60 70 Fax : 0 422 341 07 22 - http: //ihale.inonu.eclu.tr

Ooç.Br. AH BEYTUR Üniversitesi

Tıp Metkozi

BaşhekJrft Yn3.

 

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ TURGUT ÖZAL TIP MERKEZİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ

 

İstem No 33719 : 16/24179

Konu : Yaklaşık Maliyet Fiyat Araştırması

İşin Adı MUTFAK ÜNİTESİ (KURU GIDA) 23 KALEM YİYECEK malzeme alimi

Son Teslim Tarih & Saat: 28.10.2016 17:00

 

               
   

İHTİYAÇ LİSTESİ Açıklama

 
     

Miktarı Birimi

 
 

Sıra No Kodu

 
 

Malzeme Cinsi

 
 
 

 

 

1             Metin Kutusu: 250 KİLOGRAM 750 KİLOGRAM15007030301001 ANTEP FISTIĞI ICI

2             Metin Kutusu: KİLOGRAM
Kil OGRAM
KİLOGRAM
KİLOGRAM
ADET
KİLOGRAM
KİLOGRAM
KİLOGRAM
KİLOGRAM
KİLOGRAM
KİLOGRAM
KİLOGRAM
KİLOGRAM
ADET
KİLOGRAM
KİLOGRAM
KİLOGRAM
Metin Kutusu: 350 200 250 8.000 300.000 500 200 1.000
14.000
5.0	 500 500 1.500
300.000
150
100	
10 000
15007040199002 BAKLAVALIK UN

3             15007050104010 BİTKİSEL KREMA

4             15007030301007 ÇAM FISTIĞI

5             15007030301005 FINDIK ICI

6             15007020201001 FRITOZ YAĞI

7             15007020201004 KAHVALTILIK BİTKİSEL MARGARİN

8             15007050405011 KEMALPAŞA TATLISI

9             15007050405004 KREM SANTI

10           15007030301003 KURU İNCİR

11           15007040202001 MAKARNA

12           150070107001 NOHUT

13           150070603009 PASTÖRİZE YERLİ PEYNİR

14           15007050104002 PATATES PÜRESİ

15           150070603003 PEYNİR KASAR

16           150070603005 PEYNİR PİKNİK

17           15007050201009 PRATİK MEYANE SADE

18           15007050201003 SİRKE (ELMA)

19           15007050401002 TOZŞEKER

 

 

 

Sayfa 1

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Malatya - Tel: 0422 341 06 60 - 70 Fax: 0422 341 07 29 -www.totm.inonu.edu.tr 444 1996

 

20

15007040299013 TOZ TARHANA

ouu

MLUur\nıvı

21

15007040299010 YUFKA

1 500

KİLOGRAM

22

15007050402003 ÜZÜM PEKMEZİ

100

KİLOGRAM

23

150080103003 200 ML LİK PASTÖRİZE UHT SÜT

40.000

KİLOGRAM

 

Sayfa 2

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Malatya - Tel: 0422 341 06 60 - 70 Fax: 0422 341 07 29 -www.totm.inonu.edu.tr 444 1996

 

ANTEP FISTIĞI IÇI (BUTUN) TEKNİK ŞARTNAMESİ GENEL ÖZELLİKLER

1.      Yeni sene mahsûlü olacaktır.

2.      Soyulmuş Antep fıstığı içi bütün olacak,çekilmiş antep fıstığı içi kabul edilmeyecektir.

3.      Antep Fıstığı içi kendine has görünüş ve tatta olacaktır.

4.      İçleri yağlı ve yumuşak olup,sağlam olacaktır.

5.      Yağlı görünüm göstermeyecektir.

6.        Antep Fıstığı içi gözle görünür herhangi bir böcek zararı olmayacaktır.

7.        Antep Fıstığı içi küflenme ve çürüme belirtileri olmayacaktır.

8.      Antep Fıstığı içi acılaşma olmayacak.

9.    Antep fıstığının içinin renkleri açıktan koyuya kadar değişik tonlarda yeşil ve sarı renginde olacaktır.

DİĞER HUSUSLAR

Üretici firma Antep fıstığı içine ait İşletme Onay veya İşletme Kayıt Belgesine sahip olacaktır.

İhale esnasında Üretici firma, yukarıdaki belgelerin noter tasdikli örneğini veya aslını yada aslı idarece görülmüştür, şeklindeki onaylı belgelerini komisyona ibraz edeceklerdir.

Bu teknik şartnamede belirtilmeyen hususlar yönünden Gıda Maddeleri Tüzüğü ve Türk Gıda Kodeksi hükümleri geçerli olacaktır.

Muayene komisyonu gerekli gördüğünde resmi kurumdan isteyeceği muayene sonuçları geçerli kabul edilecektir. Muayene ücreti firmaya aittir.

NUMUNE ALMA

Değerlendirmeler numuneye göre yapılacaktır. Numuneler açılmamış orijinal kutularında olacaktır.

AMBALAJLAMA VE İŞARETLEME

Antep Fıstığı içi net l(bir) kg, 5 (beş) kg, ağırlıkta vakumlu ambalajlar içerisinde olacaktır.

Antep Fıstığı içi etkilemeyen ve işlenmiş iç fıstığın özelliklerini bozmayan, pamuklu, jüt, sentetik elyaflı, karton, kağıt, mukavva ve benzeri veya bunların bir kaçının bir arada kullanıldığı malzemelerden yapılmış ambalajlar içinde olacaktır.

Birim ambalajları üzerinde aşağıdaki bilgileri okunaklı olarak, silinmeyecek ve bozulmayacak şekilde yazılmış veya basılmış olacaktır.

-Firmanın adı, adresi, Malın adı,

-Sözleşme no,

-Seri/kod no, Parti (Taksit) no.

-Sınıfı, tipi, grubu, boyu,

Ürün Yılı,

-   Son Kullanma Tarihi veya Raf Ömrü,

Net Ağırlığı,

-Muhafaza Şartları,

-Üretim İzni Tarihi ve Numarası.

-Menşei

GARANTİ SÜRESİ VE TESLİM ŞARTLARI

iç Antep fıstığı içi 1 (bir) yıl garantili olacaktır. Bir yıl içerisinde bozulan ve özelliğini kaybedenler olduğu takdirde , yenileri ile değiştirilecektir.                          ,»-1

Teslimat sipariş verildikçe tamamlanacaktın \ ^ Merkezı    •' % A


 

 

GENEL ÖZELLİKLER

1.                  Yeni   yıl mahsulü olmalıdır.

2.                               İstenilen  un %60-70 randımanlı ekstra ekstra lüks baklavalık undan olacak.

3.                                        Baklavalık    un kendine özgü beyaz sarı renk ve kendine özgü sert buğday tat ve

kokusu olacak.

4.                                       Baklavalık    ununun içinde hiçbir yabancı madde içermemelidir.

5.                                        Bozulmuş, nemlenmiş, sararmış, ekşimiş, küflenmiş veya kokuşmuş olmamalıdır.

DİĞER HUSUSLAR

Üretici firma baklavalık una ait İşletme Onay veya İşletme Kayıt Belgesine sahip olacaktır. İhale esnasında Üretici firma, yukarıdaki belgelerin noter tasdikli örneğini veya aslını yada aslı idarece görülmüştür şeklindeki onaylı belgelerini komisyona ibraz edeceklerdir.

Bu teknik şartnamede belirtilmeyen hususlar yönünden Gıda Maddeleri Tüzüğü ve Türk Gıda Kodeksi hükümleri geçerli olacaktır.

Muayene komisyonu gerekli gördüğünde resmi kurumdan isteyeceği muayene sonuçları geçerli kabul edilecektir. Muayene ücreti firmaya aittir.

NUMUNE ALMA

Değerlendirmeler numuneye göre yapılacaktır. Numuneler açılmamış orijinal ambalajında olacaktır.

NAKLİYE VE AMBALAJLAMA

Ambalaj şekli; kağıt veya plastik esaslı poşet, torba şeklinde olacaktır.

5 kg - lOkg - 25 kg lık ambalajlarda olacak. Birim ambalaj üzerinde aşağıdaki bilgiler silinmeyecek, bozulmayacak ve sonradan değiştirilemeyecek şekilde yazılmış veya basılmış olacaktır.

-Firmanın Adı, Adresi,

-Tanıtıcı İşareti,

-Malın Adı,Çeşidi

,-Seri Kod Numarası,-Parti Taksit No,Sözleşme No,

-Firmaca Tavsiye Edilen Son Kullanım Tarihi veya Raf Ömrü.

-İmal tarihi gün, ay ve yıl olarak belirtilecek -İçindekiler

-Net Miktarı (en az g veya kg olarak) belirtilecektir.

GARANTİ SÜRESİ

Baklavalık un en az 6 ay garantili olmalıdır. Bozulma durumunda bozulan mal firmaya iade edilip yenisi ile değiştirilir.

Metin Kutusu: •y n..Teslimat sipariş verildikçe tamamlanacaktır.



 


 

Tarif: Çok amaçlı kullanım için üretilmiş en az % 30 bitkisel yağlı krema olacaktır.

GENEL ÖZELLİKLER:

1.      Kendine has tat ve kokuda olacaktır.

2.      Yağ oranı % 31 olacaktır.

3.      İçerisinde yabancı madde ve yabancı tat bulunmamalı, renk değişikliği olmamalıdır.

4.      Trans yağ içermemelidir.

5.        Duyusal kontrollerde, krema lezzeti aranacaktır.

DİĞER HUSUSLAR:

Üretici firma kremaya ait Gıda Sicil veya İşletme Kayıt Belgesine sahip olacaktır.

İhale esnasında Üretici firma, yukarıdaki belgelerin noter tasdikli örneğini veya aslını yada aslı idarece görülmüştür şeklindeki onaylı belgelerini komisyona ibraz edeceklerdir.

İhaleyi alan firma teslim aşamasında ürün için; ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi ve Ürün Analiz Sertifikasını muayene komisyonuna ibraz etmelidir.

Bu teknik şartnamede belirtilmeyen hususlar yönünden Gıda Maddeleri Tüzüğü ve Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği hükümleri geçerli olacaktır.

ANALİZ PERİYODU:

Her ürün tesliminde her partide analiz sertifikası ( Ph, Koliform, E.coli, Maya ve Küf, vb) alınacaktır.

Gerekli görüldüğünde, Turgut Özal Tıp Merkezi idaresinin belirleyeceği, resmi kurumdan isteyeceği sonuçları kabul edilecektir. Muayene ücreti firmaya aittir.

Numune Alma

Numune istenecektir. Numuneler açılmamış orijinal paketlerinde olacaktır.

AMBALAJLAMA VE İŞARETLEME:

1 litrelik tetrapak ambalajlarda olmalıdır. Ambalaj üzerindeki işaretleme gıda kodeksi yönetmelinin 9.bölümündeki gibi olacaktır. Taşıma frigofrig araçlarla yapılacaktır.

-Firmanın Adı, Adresi, Tanıt İşareti, -Malın Adı, -Seri/Kod Numarası, -Parti (Taksit) No, -Sözleşme No, -Firmaca Tavsiye Edilen Son Kullanım Tarihi (ay, yıl olarak) veya Raf Ömrü, -İmal Tarihi (ay, yıl olarak), -Net Ağırlığı (g veya kg olarak), -İçindekiler.

GARANTİ SÜRESİ:

Kremanın garanti süresi; en az iki(2) yıl olacaktır..Bozulan ürünler yenisi ile değiştirilecektir.Teslimat sipariş verildikçe tamamlanacaktır.

Teslimat net gramaj üzerinden kabul edilir.

\


 

ÇAM FISTIĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ GENEL ÖZELLİKLER:

1.       Kendi tip özelliklerini gösterecek, sağlam ve temiz olacaktır.

2.      Kendine özgü tat, koku ve renkte olacak. Yabancı bir koku ve bozuk tane içemeyecektir.

3.      Canlı böcekler,gözle görülebilen veya görülemeyen ölü böcekler ile bunların kalıntıları ve diğer zararlıların kalıntıları bulunamaz.

4.        Yeni  sene mahsulü olacaktır, eski ve yeni sene mahsulü karıştırılmayacaktır.

6.        Küflü,hastalıklı,acılaşmış buruşuk veya tamamen kurumuş,rengi bozulmuş olmayacaktır.

DİĞER HUSUSLAR:

Üretici firma çam fıstığına ait İşletme Onay veya İşletme Kayıt Belgesine sahip olacaktır.

İhale esnasında Üretici firma, yukarıdaki belgelerin noter tasdikli örneğini veya aslını yada aslı idarece görülmüştür şeklindeki onaylı belgelerini komisyona ibraz edeceklerdir.

Bu teknik şartnamede belirtilmeyen hususlar yönünden Gıda Maddeleri Tüzüğü ve Türk Gıda Kodeksi hükümleri geçerli olacaktır.

Muayene komisyonu gerekli gördüğünde resmi kurumdan isteyeceği muayene sonuçları geçerli kabul edilecektir. Muayene ücreti firmaya aittir.

NUMUNE ALMA

Değerlendirmeler numuneye göre yapılacaktır.Numuneler açılmamış orijinal kutularında olacaktır.

AMBALAJLAMA VE İŞARETLEME

Çam fıstıkları 1 kg - 5 kg arası vakumlu ambalajlanmış poşetlerde olacaktır.

Çam fıstıkları, hava, ışık ve rutubet geçirmeyecek tarzda birim ambalajlarla ambalaj lanacaktır.

Çam fıstıklarının birim ambalajları üzerine aşağıdaki bilgiler; okunaklı sonradan değiştirilemeyecek şekilde yazılmış veya basılmış olacaktır.

-Firmanın Adı, Adresi, Tescilli markası,

-Malın Adı (sınıfı, Tipi belirtilecektir.)

-Seri/Kod Numarası, Parti (Taksit) No, Sözleşme No,

-Firmaca Tavsiye Edilen Son Kullanım Tarihi veya Raf Ömrü,

-İmal Tarihi (ay, yıl olarak),

-Net Ağırlığı (g veya kg olarak),

-Menşei

GARANTİ SÜRESİ

Çam fıstıklarının garanti süresi en az 1 (bir) yıl olacaktır.Bozulan özelliğini kaybeden çam fıstıkları yenileri ile değiştirilecektir

.Teslimat sipariş verildikçe tamamlanacaktır.

FINDIK İÇİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

GENEL ÖZELLİKLER:

1.   İç Fındıklar, kendine has görünüş ve tatta olacaktır.

2.   İç Fındıklarda, gözle görünür herhangi bir böcek zararı olmayacaktır.

3.   İç Fındıklarda, küflenme ve çürüme belirtileri olmayacaktır.

4.   iç fındıklarda acılaşma olmayacak,

5.   Yeni sene mahsulü olacaktır.

6.   Fındık içlerinin iç ve dış kabukları çıkarılmış olacaktır.

7.   Tuzsuz ve kavrulmuş olacaktır.

DİĞER hususlar

Üretici firma fındık içine ait İşletme Onay veya İşletme Kayıt Belgesine sahip olacaktır.

İhale esnasında Üretici firma, yukarıdaki belgelerin noter tasdikli örneğini veya aslını yada aslı idarece görülmüştür şeklindeki onaylı belgelerini komisyona ibraz edeceklerdir.

Bu teknik şartnamede belirtilmeyen hususlar yönünden Gıda Maddeleri Tüzüğü ve Türk Gıda Kodeksi hükümleri geçerli olacaktır

Muayene komisyonu gerekli gördüğünde ürünü kurumun belirleyeceği resmi kuruluşta analize gönderip sonucunu ister. .Muayene ücreti firmaya aittir.

NUMUNE ALMA

Değerlendirme numuneye göre yapılacaktır. Numuneler açılmamış orijinal paketlerinde

olacaktır.

AMBALAJLAMA VE İŞARETLEME

İşlenmiş iç fındıklar net 500 (beş yüz) gr, 5 (beş) kg, ağırlıkta vakumlu ambalajlar içerisinde olacaktır.

İşlenmiş iç fındıklar, işlenmiş iç fındığı etkilemeyen, özelliklerini bozmayan ,pamuklu, jüt, sentetik elyaflı, karton, kağıt, mukavva ve benzeri veya bunların bir kaçının bir arada kullanıldığı malzemelerden yapılmış ambalajlar içinde olacaktır.

Birim ambalajlan üzerinde aşağıdaki bilgileri okunaklı olarak, silinmeyecek ve bozulmayacak şekilde yazılmış veya basılmış olacaktır.

-Firmanın adı, adresi,

-   Malın adı,

-   Sözleşme no, Seri/kod no

-Parti (Taksit) no. Sınıfı, tipi, grubu, boyu, Ürün Yılı,

-Son Kullanma Tarihi veya Raf Ömrü,

-Net Ağırlığı,

-Muhafaza Şartları,

-Üretim İzni Tarihi ve Numarası.

-Menşei

GARANTİ SÜRESİ

İşlenmiş iç fındıkların bir yıl garanti verecektir. Bir yıl içerisinde bozulanlar ve özelliğini kaybedenler olduğu takdirde yenileri ile değiştirilecektir.

Teslimat sipariş verildikçe tamamlanacaktır.

V             /                                                 TUrsut'Wa! T.P Sflerke*i                                                 •!,;>. T t *

' W TESS^ - M

 

GENEL ÖZELLİKLER:

1.       Fritöz yağının kendine özgü renk, koku ve tatta olacak.

2.        Yabancı tat, koku ve renkte olmayacak.

3.        İlk bir - iki kızartmada hemen yanmayacak.

4.        Homojen bir görüntüde olacaktır.

5.        Antioksidant olarak BHA ve BHT içermeli .

6.        Karışım yağ olmamalıdır.

DİĞER HUSUSLAR:

Üretici firma fritöz yağına ait İşletme Onay veya İşletme Kayıt Belgesine sahip olacaktır.

İhale esnasında Üretici firma, yukarıdaki belgelerin noter tasdikli örneğini veya aslını yada aslı idarece görülmüştür şeklindeki onaylı belgelerini komisyona ibraz edeceklerdir.

Bu teknik şartnamede belirtilmeyen hususlar yönünden Gıda Maddeleri Tüzüğü ve Türk Gıda Kodeksi hükümleri geçerli olacaktır.

Muayene komisyonu gerekli gördüğünde resmi kurumdan isteyeceği muayene sonuçlan geçerli kabul edilecektir. Muayene ücreti firmaya aittir.

NUMUNE ALMA

Değerlendirme numuneye göre yapılacaktır.Numuneler açılmamış orijinal paketlerinde olacaktır. AMBALAJLAMA VE İŞARETLEME:

Fritöz yağının birim ambalajı Türk Gıda Kodeksine uygun olacaktır.Fritöz yağı için 15 ile 20 litre hacmindeki kutular kullanılacaktır.

Teneke kutuların üzerine aşağıdaki bilgi kapaklardan biri veya gövde üzerine silinmeyecek,bozulmayacak vc sonradan değiştirilmeyecek şekilde yazılmış, basılmış veya litograf baskı ile kutulara yazılmış olacaktır. Teneke kutularda kağıt etiketleme kabul edilmeyecektir. Cam ambalajlar üzerine ise aşağıdaki bilgiler etiketlere yazılarak yaptırılabilecektir.

-Firma Adı,

Adresi,

Tanıtıcı İşareti,

-Malın Adı,

-Seri /Kod Numarası,

-Parti (Taksit) No, -Sözleşme No

-Firmaca Tavsiye Edilen Son Kullanım Tarihi (ay, yıl olarak) veya Raf Ömrü, -İmal Tarihi (ay, yıl

olarak),

-Net Ağırlığı (g, veya kg olarak),

-İçindekiler GARANTİ SÜRESİ:

Fritöz yağı 1 yıl garantili olmalıdır. Garanti süresi içerisinde, bozulan mal firmaya iade edilip yenisi ile

değiştirilir.

Teslimat net gramaj üzerinden kabul edilir.

Teslimat sipariş verildikçe tamamlanacaktır.

Turg«ıî\ö*ei Tıp Merkep                                                                      J

Serpil W AR YİĞİTCAN                                                . / .

GENEL ÖZELLİKLER:

1.       Birinci sınıf kahvaltılık bitkisel margarin olacaktır.

2.        Omega 3 ve omega yağ asitleri içermelidir.

3.       Kahvaltılık bitkisel margarinler, kendine has tat ve kokuda olacak, yabancı tat ve koku bulunmayacaktır.

4.       Kahvaltılık bitkisel margarin, yapı ve görünüş itibariyle kusursuz kremsi beyaz homojen renkte olacaktır.

5.       Tuz en fazla % 0,2 olacaktır.

6.       Kolesterol içemeyecektir.

7.       PH 4,4 - 4,6 arasında olmalıdır.

8.       Trans yağ ve kolesterol içemeyecektir.

DİĞER HUSUSLAR:

Üretici firma kahvaltılık bitkisel margarine ait İşletme Onay veya İşletme Kayıt Belgesine sahip olacaktır.

İhale esnasında Üretici firma, yukarıdaki belgelerin noter tasdikli örneğini veya aslını yada aslı idarece görülmüştür şeklindeki onaylı belgelerini komisyona ibraz edeceklerdir.

Bu teknik şartnamede belirtilmeyen hususlar yönünden Gıda Maddeleri Tüzüğü ve Türk Gıda Kodeksi hükümleri geçerli olacaktır.

Muayene komisyonu gerekli gördüğünde resmi kurumdan isteyeceği muayene sonuçları geçerli kabul edilecektir. Muayene ücreti firmaya aittir.

NUMUNE ALMA:

Değerlendirmeler numuneye göre yapılacaktır. . Numuneler açılmamış orijinal ambalajında olacaktır.

AMBALAJLAMA VE İŞARETLEME:

Kahvaltılık bitkisel margarin, poşet ambalajlar veya alüminyum, kalay kaplı kağıt birim ambalajlara konulacaktır.

Birim ambalaj ağırlığı minimum 12 gramlık paketler halinde olacaktır.

Birim ambalajlar üzerine aşağıdaki bilgiler, okunaklı, sonradan değiştirilemeyecek şekilde yazılmış veya basılmış olacaktır.

Firma Adı veya Tescilli Markası.

-Malın Adı,

-Sınıfı, Tipi, Çeşidi,

-Seri/Kod Numarası, Parti (Taksit) No,

-Sözleşme No,

-Firmaca Tavsiye Edilen Depolama Koşulları ve Raf Ömrü,

-.İmal Tarihi (ay ve yıl olarak),

-Muhafaza Sıcaklığı (+4 C ile + 6 C),

-Net Ağırlığı (g veya kg olarak).

-içindekiler

GARANTİ SÜRESİ VE TESLİM ŞARTLARI Satıcı firma tarafından Kahvaltılık bitkisel margarinler normal şartlarında muhafaza (+4 C ile +6 C) durumuna göre en az 4 (Dört) ay garanti verilecektir. Bu müddet içerisinde meydana gelecek veya görülecek bozulmalarda, firma değiştirme yapacaktır.

Teslimat sipariş verildikçe tamamlanacaktır.


 

 

KEMAL PAŞA TATLISI TEKNİK ŞARTNAMESİ FİZİKSEL VE DUYUSAL ÖZELLİKLER

1.  Tatlılar kendine özgü tat ve kokuda olacak, yabancı tat ve koku bulunmayacaktır.

2.   Tatlılar acılaşmış, ekşimiş, bayatlamış, küf kokulu olmayacaktır.

3.     Tatlılar kendine has parlak kızarmış sarı renkte ve düzgün basık yarım küre şeklinde

olacaktır.

4.   Tatlılar kendine özgü pişkinlikte olacak, yanık, hamur veya beyaz görünümlü olmayacaktır.

5.   Tatlılar etiketinde belirtildiği şekilde şurup ilavesiyle hazırlandığında şurubu iyice çekecek, şurup çekmemiş kuru yerler bulunmayacaktır.

6.   Tatlılar şurup çekmiş halde iken dağılmayacaktır.

7.     Tatlılar içinde canlı ve cansız haşere, kurt, böcek, taş, kıl ve benzeri yabancı madde bulunmayacaktır.

8.   Kırık Tatlı miktarı ağırlıkça en çok %2 (yüzde iki) (m/m) olacaktır.

DİĞER HUSUSLAR

Üretici firma kemal paşaya ait İşletme Onay veya İşletme Kayıt Belgesine sahip olacaktır.

İhale esnasında Üretici firma, yukarıdaki belgelerin noter tasdikli örneğini veya aslını yada aslı idarece görülmüştür şeklindeki onaylı belgelerini komisyona ibraz edeceklerdir.

Bu teknik şartnamede belirtilmeyen hususlar yönünden Gıda Maddeleri Tüzüğü ve Türk Gıda Kodeksi hükümleri geçerli olacaktır.

Muayene komisyonu gerekli gördüğünde resmi kurumdan isteyeceği muayene sonuçları geçerli kabul edilecektir. Muayene ücreti firmaya aittir.

NUMUNE ALMA

Değerlendirme numuneye göre yapılacaktır. Numuneler açılmamış orijinal paketlerinde olacaktır. AMBALAJLAMA VE İŞARETLEME

Tatlıların birim ambalajı, taşıma ve saklama süresince tatlıların özelliklerini koruyabilecek nitelikte, insan sağlığına zararsız, yeni, temiz, kuru ve kokusuz, tatlıların özelliğini bozmayan, tat ve kokusuna tesir etmeyen nitelikte, yağ emmeyen selofan, alüminyum, plastik esaslı (plastik ambalaj mevzuatına uygun) maddeler ve bunlara kombinasyonlarından yapılmış ambalaj malzemesi olacaktır. Küçük ambalajlar büyük dış ambalajlara konabilecektir.

Birim ambalajlar üzerinde aşağıdaki bilgiler okunaklı, silinmeyecek ve bozulmayacak şekilde yazılacak veya basılacaktır.

-Firma Adı veya Tescilli Markası.

-Malın Adı,

-Net Ağırlığı (g veya kg olarak),

-İmalat Tarihi ve Son Kullanma Tarihi (Ay ve Yıl olacak),

-Seri/Kod Numarası, Parti (Taksit) No, Sözleşme No,

-Firmaca Tavsiye Edilen Depolama Koşulları ve Raf Ömrü,

-İmalatında Kullanılan Maddelerin ve Katkı Maddelerinin adları,

-Kemalpaşa Tatlısının Hazırlanması İçin Yapılması Gereken İşlemler (Hazırlama-Pişirme

Tarifesi),

-İçindekiler

GARANTİ SÜRESİ VE TESLİM ŞARTLARI

Kemalpaşa Tatlıları için en az 4 (dört) ay süre ile bozulmayacağına dair garanti verecektir. Garanti süresi içinde bozulan, Kemalpaşa tatlıları yenileri ile değiştirilecektir.

Teslimat sipariş verildikçe tamamlanacaktır.

\

Metin Kutusu: İTurgut Tıp Merkezi Serpti UÇAR YİĞİTCAN


 

■                         Serpil

Dİy*«#ywV           ■ /$/-

 

GENEL ÖZELLİKLERİ:

1.     Krem şanti temiz katılaşmamış (topaklaşmamış ) olacaktır.

2.     Krem Şanti kendine özgü renk, koku ve tatta olacak.

3.     Krem Şanti rengi açık beyaz renginde olmalıdır.

4.     Krem Şanti içinde hiçbir yabancı madde bulunmamalıdır.

5.     Bozulmuş, nemlenmiş, sararmış, kızışmış, acımış, ekşimiş, küflenmiş veya kokuşmuş olmayacaktır.

DİĞER HUSUSLAR:

Üretici firma krem şantiye ait İşletme Onay veya İşletme Kayıt Belgesine sahip olacaktır. İhale esnasında Üretici firma, yukarıdaki belgelerin noter tasdikli örneğini veya aslını yada aslı idarece görülmüştür şeklindeki onaylı belgelerini komisyona ibraz edeceklerdir.

Bu teknik şartnamede belirtilmeyen hususlar yönünden Gıda Maddeleri Tüzüğü ve Türk Gıda Kodeksi hükümleri geçerli olacaktır.

Muayene komisyonu gerekli gördüğünde resmi kurumdan isteyeceği muayene sonuçları geçerli kabul edilecektir. Muayene ücreti firmaya aittir.

NUMUNE ALMA

.Değerlendirme numuneye göre yapılacaktır. Numuneler açılmamış orijinal paketlerinde olacaktır. AMBALAJLAMA:

1000-3000 gr’ lık alüminyum ambalajlarda olacak. Birim ambalaj üzerinde aşağıdaki bilgiler silinmeyecek, bozulmayacak ve sonradan değiştirilemeyecek şekilde yazılmış veya basılmış olacaktır.

-Firmanın Adı, Adresi,

Tanıtıcı İşareti Malın Adı, Çeşidi

-,Seri Kod Numarası,

-Parti Taksit No, Sözleşme No,

-içindekiler

-Firmaca Tavsiye Edilen Son Kullanım Tarihi veya Raf Ömrü.

-İmal tarihi gün, ay ve yıl olarak belirtilecek -Net Miktarı (en az g veya kg olarak).

GARANTİ SÜRESİ:

Kremşanti en az 1 yıl garantili olmalıdır. Garanti süresi içerisinde, bozulma durumunda bozulan mal firmaya iade edilip yenisi ile değiştirilir.

Teslimat net gramaj üzerinden yapılacaktır.

Teslimat sipariş verildikçe tamamlanacaktır.

 

 
 

 

 

 

\

 

GENEL ÖZELLİKLER

1.      Yeni sene mahsulü olacaktır.

2.      Bütün ve sağlam olacaktır.

3.      Yabancı koku ve tat içermeyecektir.

4.      Canlı kurt, böcek ölü böcek ve böcek hasarları içermeyecektir.

5.      Hasarsız, güneş yanıksız, yarık ve çatlaksız olacaktır.

6.      Kabuğu mevsimine göre uygun yumuşaklıkta olacaktır.

7.       1 kg’da en çok 50-60 tane girecek büyüklükte olacaktır.

DİĞER HUSUSLAR

Üretici firma kuru incire ait İşletme Onay veya İşletme Kayıt Belgesine sahip olacaktır.

İhale esnasında Üretici firma, yukarıdaki belgelerin noter tasdikli örneğini veya aslını yada aslı idarece görülmüştür şeklindeki onaylı belgelerini komisyona ibraz edeceklerdir.

Bu teknik şartnamede belirtilmeyen hususlar yönünden Gıda Maddeleri Tüzüğü ve Türk Gıda Kodeksi hükümleri geçerli olacaktır.

Muayene komisyonu gerekli gördüğünde resmi kurumdan isteyeceği muayene sonuçları geçerli kabul edilecektir. Muayene ücreti firmaya aittir.

NUMUNE ALMA:

Değerlendirmeler numuneye göre yapılacaktır. Numuneler açılmamış orijinal ambalajında olacaktır.

AMBALAJLAMA VE İŞARETLEME

Birim ambalajları 500gr-1000gr-5000gr olacaktır.

İşlenmiş incirlerde nakliye ambalajlan 25 kg’ı geçmeyecektir.

Ambalaj materyali olarak çuval kullanılmayacaktır. Yeni, temiz, kuru kokusuz ahşap sandıklar veya TS-1119’daki oluklu mukavva kutu tiplerinden birisi kullanılacaktır. Bu ambalajları içerisine yağlı kağıt, polietilen vb. plastik gibi incirleri koruyacak bir örtü konulacaktır.

Ambalajların üzerine aşağıdaki bilgiler okunaklı olarak, silinmeyecek ve bozulmayacak şekilde basılacak veya yazılacaktır.

-Firmanın ticari unvanı veya kısa adı, adresi varsa tescilli markası.

-Parti no.

-Malın adı (kuru incir)

-Grubu (işlenmişlerde aranmaz)

-Sınıfı -Tipi (işlenmemişlerse aranmaz)

-Boyu -Net ağırlığı -Malın teslim edildiği tarih -Ürün yılı

-Menşeii

GARANTİ SÜRESİ VE TESLİM ŞARTLARI:

Garanti süresi bir yıl olacaktır.

Bu süre içerisinde bozulanlar olursa yenileri ile değiştirilecektir.

 

 

GENEL ÖZELLİKLER

1.    Makarnalar, kendine has renk, koku ve tatta olacaktır.

2.    Durum buğdayından elde edilmiş irmikten üretilmiş olacaktır.

3.    Makama kırıldığında kesit homojen görünüşte ve lekesiz olacaktır.

4.     .Makarnalarda çatlak ve kırık miktarı her ambalajda net miktarın %2 (iki) sini geçmeyecektir.

5.    Kaynar suya atılıp kaynatıldığında en çok 20 (yirmi) dakikada pişecektir. Piştiği anda kaygan, parlak görünüm olacak ve dağıtmayacaktır.

6.      Değişik çeşitlerde makarna alınabilir. Ne çeşit makarna getirileceği siparişle birlikte belirtilecektir.

DİĞER HUSUSLAR

Üretici firma Makarnaya ait İşletme Onay veya İşletme Kayıt Belgesine sahip olacaktır.

İhale esnasında Üretici firma, yukarıdaki belgelerin noter tasdikli örneğini veya aslını yada aslı idarece görülmüştür şeklindeki onaylı belgelerini komisyona ibraz edeceklerdir.

Bu teknik şartnamede belirtilmeyen hususlar yönünden Gıda Maddeleri Tüzüğü ve Türk Gıda Kodeksi hükümleri geçerli olacaktır.

Muayene komisyonu gerekli gördüğünde resmi kurumdan isteyeceği muayene sonuçları geçerli kabul edilecektir. Muayene ücreti firmaya aittir.

NUMUNE ALMA:

Değerlendirmeler numuneye göre yapılacaktır. Numuneler açılmamış orijinal ambalajında olacaktır.

AMBALAJLAMA VE İŞARETLEME

Ambalajlar taşıma ve saklama süresince makarnaları koruyacak nitelikte uygun malzemeden yapılmış olacaktır.

Makarnalar, net 5 (beş), 10 (on) kg ağırlıkta olabilecektir. Makarnalar net 5 (beş), 10 (on) kg olduğu taktirde torba ambalaj, daha büyük gramajda alındığı taktirde çuval ambalaj içerisinde ambalajlanmış olacaktır. Birim ambalajlar taşımada bunları koruyacak nakliye ambalajlarına ( karton gibi malzemelerden yapılmış) konulacaktır.

Birim ambalajları üzerinde aşağıdaki bilgiler okunaklı olarak, sonradan değiştirilemeyecek şekilde yazılmış veya basılmış olacaktır.

-Firmanın adı, Adresi,

Tanıtıcı adresi,

-Malın adı (Makarna),

-   İçindekiler,

-Seri/Kod Numarası, Parti (Taksit) No, Sözleşme No,

-   Çeşidi, Tipi, Buğday İrmiğinden imal edildiği,

Son Kullanma Tarihi veya Raf Ömrü,

Net Ağırlığı ( g veya kg olarak),

Muhafaza Şartları (Rutubetsiz ve kuru yerde tutulacağı).

GARANTİ SÜRESİ

Her çeşit makarnaya en az 2 (iki) yıl garanti verilecektir. Garanti süresi içerisinde meydana gelecek veya görülecek bozulmalarda, yeni makarnalarla değiştirme yapacaktır.

Teslimat sipariş verildikçe tamamlanacaktır.


 

DUYUSAL VE FİZİKSEL ÖZELLİKLER

1.     Nohutlar, çimlenmiş, kızışmış, küflü, ekşi, doğal olmayan koku ve lezzette olmayacaktır.

2.      Nohutlar da canlı cansız parazitler, bunların akşamı ve ifrazatları bulunmayacaktır.

3.      içinde bulunulan yıl elde olunan nohutlar ile daha önceki yıl veya yıllarda elde olunan

nohutlar birbirine karıştırılmayacaktır.

4.      Boyalı veya herhangi bir kimyevi madde ile karışık olmayacak.

5.      Pişme testi: Satın alınacak nohutlar son sene mahsulü olacak ve önceden ıslatılmadan normal şartlarda pişirildiğinde bütün nohutların pişme suresi 3,5 ( üç buçuk) saati geçmeyecektir. İrilik ve çeşit bakımından homojen olacaktır.

6.      Taneler aynı zamanda pişen cinsten olmalı, cinsine göre taneler normal büyüklükte olmalıdır.

8.      Taneler karışık olmayacaktır.

9.        Koçbaşı veya napolyon cinsi nohut olacaktır.

DİĞER HUSUSLAR

Üretici firma Nohuta ait İşletme Onay veya İşletme Kayıt Belgesine sahip olacaktır.

İhale esnasında Üretici firma, yukarıdaki belgelerin noter tasdikli örneğini veya aslını yada aslı idarece görülmüştür şeklindeki onaylı belgelerini komisyona ibraz edeceklerdir.

Bu teknik şartnamede belirtilmeyen hususlar yönünden Gıda Maddeleri Tüzüğü ve Türk Gıda Kodeksi hükümleri geçerli olacaktır.

Muayene komisyonu gerekli gördüğünde resmi kurumdan isteyeceği muayene sonuçları geçerli kabul edilecektir. Muayene ücreti firmaya aittir.

NUMUNE ALMA:

Değerlendirmeler numuneye göre yapılacaktır. Numuneler açılmamış orijinal ambalajında

olacaktır.

AMBALAJLAMA VE İŞARETLEME .

Ambalajlar, yeni ve içindeki malı iyi bir halde koruyabilecek uygun nitelikte malzemeden yapılmış ,25 veya 50 kg lık sağlam, temiz, yamasız torbalarda olacaktır.

Torbaların ağızları açılmayacak ve dağılmayacak biçimde sağlam sicim veya iplikle dikilecek gerekirse yanlarından kulak yapılacaktır. Ambalajların üzerine aşağıdaki bilgiler okunaklı olarak silinmeyecek ve bozulmayacak biçimde yazılır, basılır veya etiket halinde bulunmalıdır.

-Firmanın adı veya tescil markası,

Net ağırlık,

-Malın adı/çeşidi/tipi/derecesi/Parti no -Ürün yılı/Üretim tarihi/son kullanma tarihi -Raf ömrü -Muhafaza şartları -Menşeii

GARANTİ SÜRESİ

Metin Kutusu: /
 
Garanti süresi en az bir yıl garanti olacaktır. Garanti süresi içerisinde bozulan ürünler yenileri ile değiştirilecektir. Teslimat sipariş verildikçe tamamlanacaktır.


 



 


 

GENEL ÖZELLİKLER

1.      Yöremizde kullanılan, pastörize, salamura tipi peynir olacaktır.

2.       Yerli Peynir, kendine özgü tat ve kokuda olacaktır.

3.       Yerli Peynir temiz, parlak, canlı, kendine özgü renkte olacaktır.

4.      Yerli Peynir ufalanmayan, yer yer oluklu, parlak ve homojen görünümde olacaktır.

5.      Yerli Peynir fazla sert veya fazla yumuşak olmayacaktır.

DİĞER HUSUSLAR

Üretici firma pastörize yerli peynire ait İşletme Onay veya İşletme Kayıt Belgesine sahip olacaktır.

İhale esnasında Üretici firma, yukarıdaki belgelerin noter tasdikli örneğini veya aslını yada aslı idarece görülmüştür şeklindeki onaylı belgelerini komisyona ibraz edeceklerdir.

Bu teknik şartnamede belirtilmeyen hususlar yönünden Gıda Maddeleri Tüzüğü ve Türk Gıda Kodeksi hükümleri geçerli olacaktır.

Muayene komisyonu gerekli gördüğünde resmi kurumdan isteyeceği muayene sonuçları geçerli kabul edilecektir. Muayene ücreti firmaya aittir.

NUMUNE ALMA

Değerlendirme numuneye göre yapılacaktır. Numuneler açılmamış orijinal

paketlerinde olacaktır.

AMBALAJLAMA VE İŞARETLEME

Türk gıda kodeksi tebliğine uygun üretilmiş, ambalajlanmış, etiketlenmiş, işaretlenmiş, taşınmış ve depolanmış olmalıdır. Yerli Peynir ambalajlarının her birinin üzerine aşağıdaki bilgiler okunaklı olarak silinmeyecek ve bozulmayacak şekilde yazılır.

Yüklenici adı, tescilli markası ve adresi

Türk Malı deyimi (TM işareti)

Bu standardın işareti ve numarası

Malın adı

Katkı maddesi grubu

Tipi ve yağ miktarı, Net ağırlığı

-         İmal tarihi (ay ve yıl olarak)

Seri numarası Parti numarası

GARANTİ SÜRESİ

Satıcı firma tarafından yerli peynirlerde normal muhafaza (+4 C ile + 10 C ) durumuna göre en az 4 ay garanti verilecektir. Bu müddet içerisinde meydana gelecek veya görülecek bozulmalarda, alım şartlarına uygun yeni yerli peynirleriyle satıcı firma değiştirme yapacaktır.

Teslimat sipariş verildikçe tamamlanacaktır.

 

 

 


 

PATATES PÜRESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

GENEL ÖZELLİKLERİ

1.      Patates püresi temiz katılaşmamış (topaklaşmamış ) olacaktır.

2.      Patates püresi kendine özgü renk, koku ve tatta olacak, yabancı tat, koku ve renkte olmayacaktır.

3.      Patates püresi rengi: Açık sarı renkte olmalıdır.

4.      Patates püresi içinde hiçbir yabancı madde bulunmamalıdır.

5.      Bozulmuş, nemlenmiş, sararmış, kızışmış, acımış, ekşimiş, küflenmiş veya kokuşmuş olmayacaktır.

6.      Patates püresi doğal patates tadı ağırlıklı olacaktır.

7.      Patates püresi toz şeklinde olmayacaktır, granül olacaktır.

DİĞER HUSUSLAR

Üretici firma patates püresine ait İşletme Onay veya İşletme Kayıt Belgesine sahip olacaktır. İhale esnasında Üretici firma, yukarıdaki belgelerin noter tasdikli örneğini veya aslım ya da aslı idarece görülmüştür şeklindeki onaylı belgelerini komisyona ibraz edeceklerdir.

Bu teknik şartnamede belirtilmeyen hususlar yönünden Gıda Maddeleri Tüzüğü ve Türk Gıda Kodeksi hükümleri geçerli olacaktır.

Muayene komisyonu gerekli gördüğünde resmi kurumdan isteyeceği muayene sonuçları geçerli kabul edilecektir. Muayene ücreti firmaya aittir.

NUMUNE ALMA:

Değerlendirmeler numuneye göre yapılacaktır. Numuneler açılmamış orijinal ambalajında

olacaktır.

AMBALAJLAMA:

Birim ambalajlar bir kilogramlık, beş kilogramlık alüminyum folyo, PVC, vb ambalajlar şeklinde olmalı. Birim ambalajlar, taşımada bunları koruyacak daha büyük TS 1119’a uygun oluklu mukavva kutu ambalajlara konulacaktır. Ambalaj malzemesi, parçalanmadan, deforme olmadan ve içindeki birim ambalajları dışardan gelecek fiziksel etkilere karşı koruyacak kalınlık ve sağlamlıkta olacaktır

Birim ambalaj üzerinde aşağıdaki bilgiler silinmeyecek, bozulmayacak ve sonradan değiştirilemeyecek şekilde yazılmış veya basılmış olacaktır.

Firmanın Adı, Adresi,

Tanıtıcı İşareti,

Malın Adı, Çeşidi,

Seri Kod Numarası,

Parti (Taksit) No, Sözleşme No,

Firmaca Tavsiye Edilen Son Kullanım Tarihi veya Raf Ömrü. İmal tarihi gün, ay ve yıl olarak belirtilecek.

Net Miktarı (en az g veya kg olarak).

İçindekiler

GARANTİ SÜRESİ

Genel şartnamede aksine bir kayıt olmadıkça Patates püresi 1 yıl garantili olmalıdır. Garanti süresi içerisinde, bozulma durumunda bozulan mal firmaya iade edilip yenisi ile değiştirilir.

 
  Metin Kutusu:  
X


Teslimat sipariş verildikçe tamamlanacaktır.

 

KAŞAR PEYNİRİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

GENEL ÖZELLİKLER:

1.     Kaşar Peyniri, kendine özgü hoş tat ve kokuda olacaktır.

2.      Kaşar peyniri temiz, parlak,canlı,saman sarısı renkte olacaktır.

3.      Kaşar peyniri ufalanmayan, düz. pürüzsüz, parlak ve homojen görünümde olacaktır.

4.      Kaşar peyniri fazla sert veya fazla yumuşak olmayacaktır.

5.      Kaşar peynirlerinde rutubet miktarı taze kaşar peynirlerinde (kütlece) en çok %45 (kırk beş) olacaktır

6.      Kaşar peynirlerinde süt yağı miktarı katı maddede;

-Tam yağlı kaşar peynirlerinde kütlece en az %45(kırk beş),

-Yağlı kaşar peynirinde kütlece en az %30 (otuz).

DİĞER HUSUSLAR:

Üretici firma kaşar peynire ait İşletme Onay veya İşletme Kayıt Belgesine sahip olacaktır.

İhale esnasında Üretici firma, yukarıdaki belgelerin noter tasdikli örneğini veya aslını yada aslı idarece görülmüştür şeklindeki onaylı belgelerini komisyona ibraz edeceklerdir.

Bu teknik şartnamede belirtilmeyen hususlar yönünden Gıda Maddeleri Tüzüğü ve Türk Gıda Kodeksi hükümleri geçerli olacaktır.

Muayene komisyonu gerekli gördüğünde resmi kurumdan isteyeceği muayene sonuçları geçerli kabul edilecektir. Muayene ücreti firmaya aittir.

NUMUNE ALMA

Değerlendirmeler numuneye göre yapılacaktır.Numuneler açılmamış orijinal paketlerinde olacaktır.

AMBALAJLAMA VE İŞARETLEME:

500 gr veya 1 kg’lık ambalajlarda gelmelidir. Kaşar peyniri tekerlerinin (kalıplarının) veya ambalajlarının üzerine aşağıdaki bilgiler okunaklı olarak, silinmeyecek, bozulmayacak şekilde yazılır, basılır veya etiketlere yazılarak yapıştırılır.

-Firmanın Adı, Adresi, Tanıtıcı İşareti,

-Malın Adı,

-Çeşidi, tipi,

-Seri/Kod Numarası, Parti (Taksit) No, Sözleşme No,

-Firmaca Tavsiye Edilen Son Kullanım Tarihi veya Raf Ömrü,

-İmal Tarihi (ay ve yıl olarak),

-Muhafaza Sıcaklığı (+4 C ile +10 C),

-Net Ağırlığı.

-İçindekiler GARANTİ SÜRESİ:

Satıcı firma tarafından kaşar peynirlerine normal muhafaza (+4 C ile + 10 C ) durumuna göre en az 4 ay garanti verilecektir. Bu müddet içerisinde meydana gelecek veya görülecek bozulmalarda, alım şartlarına uygun yeni kaşar peynirleriyle satıcı firma değiştirme yapacaktır.

Teslimat sipariş verildikçe tamamlanacaktır.

PASTÖRİZE PAKET BEYAZ (PİKNİK)PEYNİR TEKNİK ŞARTNAMESİ

GENEL ÖZELLİKLER

1.    Birinci sınıf paket beyaz peynir olacaktır.

2.    Pastörize Paket Beyaz Peynirler, kendine has tat ve kokuda olacak, yabancı tat ve koku bulunmayacaktır.

3.    Pastörize Paket Beyaz Peynir, yapı ve görünüş itibariyle kusursuz beyaz homojen renkte olacaktır.

4.      Pastörize Paket Beyaz Peynirde tuz miktarı kuru maddede % 7 den çok olmamalıdır.

5.    Pastörize Paket Beyaz Peynir hiçbir şekilde eritme peynir içermemelidir.

6.    Tuz miktarı max. 1 gr. olmalıdır.

DİĞER HUSUSLAR

Üretici firma Pastörize Paket Beyaz Peynire ait İşletme Onay veya İşletme Kayıt Belgesine sahip olacaktır.

İhale esnasında Üretici firma, yukarıdaki belgelerin noter tasdikli örneğini veya aslını yada aslı idarece görülmüştür şeklindeki onaylı belgelerini komisyona ibraz edeceklerdir.

Bu teknik şartnamede belirtilmeyen hususlar yönünden Gıda Maddeleri Tüzüğü ve Türk Gıda Kodeksi hükümleri geçerli olacaktır.

Muayene komisyonu gerekli gördüğünde resmi kurumdan isteyeceği muayene sonuçlan geçerli kabul edilecektir. Muayene ücreti firmaya aittir.

NUMUNE ALMA:

Değerlendirmeler numuneye göre yapılacaktır. Numuneler açılmamış orijinal ambalajında

olacaktır.

AMBALAJLAMA VE İŞARETLEME

Pastörize Paket Beyaz Peynir, poşet ambalajlar veya alüminyum, kalay kaplı kağıt birim ambalajlara konulacaktır.

Birim ambalaj ağırlığı minimum 20 gramlık paketler halinde olacaktır.

Birim ambalajlar üzerine aşağıdaki bilgiler, okunaklı, sonradan değiştirilemeyecek şekilde yazılmış veya basılmış olacaktır.

-Firma Adı veya Tescilli Markası.

-Malın Adı,

-Sınıfı, Tipi, Çeşidi,

-Seri/Kod Numarası, Parti (Taksit) No,

-   Sözleşme No,

-Firmaca Tavsiye Edilen Depolama Koşulları ve Raf Ömrü,

-İmal Tarihi (ay ve yıl olarak),

-Muhafaza Sıcaklığı (+4 C ile + 6 C),

-Net Ağırlığı (g veya kg olarak),

Pastörize sütten imal edilmiştir ibaresi,

Peynirin yağlılık oranı.

GARANTİ SÜRESİ VE TESLİM ŞARTLARI Ürün kuruma ulaşana kadar +2 , +6 arasında taşınacak ve depolanacaktır.

Ürün hijyenik soğutucu sistemi bulunan araçlarla kuruma teslim edilecektir.

Tereyağı en az 4 ay dayanıklı olacak.

Garanti süresi içerisinde , bozulma durumunda yenisi ile değiştirilecektir. Değiştirme süresi uzarsa (2 günü geçerse) yüklenici firma şartname özelliklerini taşıyan başka bir ürünü kuruma getirmekle yükümlüdür.

Teslimat sipariş verildikçe tamamlanacaktır.


 

PRATİK MEYANE SADE TEKNİK ŞARTNAMESİ GENEL ÖZELLİKLER

1.       Pratik meyane sade temiz katılaşmamış (topaklaşmamış ) olacaktır.

2.        Pratik meyane sade granül halinde olacaktır. Kaynayan suya koyulduğunda topaklanma yapmayacak.

3.        Pratik meyane sade kendine özgü renk, koku ve tatta olacak, yabancı tat, koku ve renkte olmayacaktır.

4.        Pratik meyane sade yapay renklendirici içermeyecektir. Yapay aroma içermeyecektir. Hiçbir koruyucu madde içermeyecektir.

5.        Pratik meyane sade rengi: Beyaz krem renginde olmalıdır.

6.        Pratik meyane sade içinde hiçbir yabancı madde bulunmamalıdır.

7.        Bozulmuş, nemlenmiş, sararmış, acımış, ekşimiş, küflenmiş veya kokuşmuş olmayacaktır.

8.        Pratik meyane sade beraber kullanıldığı ana besin maddesini tadını değiştirmeyecektir.

DİĞER HUSUSLAR

Üretici firma pratik meyane sadeye ait İşletme Onay veya İşletme Kayıt Belgesine sahip olacaktır. İhale esnasında Üretici firma, yukarıdaki belgelerin noter tasdikli örneğini veya aslını yada aslı idarece görülmüştür şeklindeki onaylı belgelerini komisyona ibraz edeceklerdir.

Bu teknik şartnamede belirtilmeyen hususlar yönünden Gıda Maddeleri Tüzüğü ve Türk Gıda Kodeksi hükümleri geçerli olacaktır.

Muayene komisyonu gerekli gördüğünde resmi kurumdan isteyeceği muayene sonuçları geçerli kabul edilecektir. Muayene ücreti firmaya aittir.

NUMUNE ALMA

Değerlendirme numuneye göre yapılacaktır .Numuneler açılmamış orijinal paketlerinde olacaktır. AMBALAJLAMA

Birim ambalajlar bir kilogramlık, on kilogramlık ambalajlar şeklinde olmalı. Birim ambalajlar, taşımada bunları koruyacak daha büyük TS 1119’a uygun oluklu mukavva kutu ambalajlara konulacaktır. Ambalaj malzemesi, parçalanmadan, deforme olmadan ve içindeki birim ambalajları dışardan gelecek fiziksel etkilere karşı koruyacak kalınlık ve sağlamlıkta olacaktır. Birim ambalaj üzerinde aşağıdaki bilgiler silinmeyecek, bozulmayacak ve sonradan değiştirilemeyecek şekilde yazılmış veya basılmış olacaktır.

Firmanın Adı, Adresi, Tanıtıcı İşareti,

Malm Adı,

Çeşidi,

Seri Kod Numarası,

Parti (Taksit) No,

Sözleşme No,

Firmaca Tavsiye Edilen Son Kullanım Tarihi veya Raf Ömrü.

İmal tarihi gün, ay ve yıl olarak belirtilecek Net Miktarı (en az g veya kg olarak).

GARANTİ SÜRESİ

Genel şartnamede aksine bir kayıt olmadıkça Pratik meyane sade en az 9 ay garantili olmalıdır Garanti süresi içerisinde, bozulma durumunda bozulan mal firmaya iade edilip yenisi ile değiştirilir.

Teslimat sipariş verildikçe tamamlanacaktır.

\

 

DUYUSAL VE FİZİKSEL ÖZELLİKLER

1.  Berrak görünüşte, kendine özgü tat ve kokuda olmalı bulanık olmamalıdır.

2.  Sirkeler; kapalı olarak 70 cc’lik şişeler içerisinde teslim edilir.

DİĞER HUSUSLAR

Üretici firma sirkeye ait İşletme Onay veya İşletme Kayıt belgesine sahip olacaktır.

İhale esnasında Üretici firma, yukarıdaki belgelerin noter tasdikli örneğini veya aslını yada aslı idarece görülmüştür şeklindeki onaylı belgelerini komisyona ibraz edeceklerdir.

Bu teknik şartnamede belirtilmeyen hususlar yönünden Gıda Maddeleri Tüzüğü ve Türk Gıda Kodeksi hükümleri geçerli olacaktır.

Muayene komisyonu gerekli gördüğünde resmi kurumdan isteyeceği muayene sonuçları geçerli kabul edilecektir. Muayene ücreti firmaya aittir.

NUMUNE ALMA

Değerlendirme numuneye göre yapılacaktır. Numuneler açılmamış orijinal paketlerinde olacaktır.

AMBALAJLAMA VE İŞARETLEME

Sirke, ambalajlan taşıma ve muhafaza süresince sirkeleri iyi bir durumda tutacak özellikte, yeni, temiz, kuru, sağlam, kokusuz ve insan sağlığına zarar vermeyecek malzemeden yapılmış olacaktır.

Sirke ambalajlarının ağızları sıkıca kapatılmış olacaktır.

Birim ambalajlar net 70 cc lik şişe ambalajlarda olacak

Birim ambalajlar üzerinde aşağıdaki bilgiler okunaklı olarak ambalaja sağlam, silinmeyecek ve bozulmayacak şekilde yazılmış veya basılmış olacaktır.

Firmanın Adı, Adresi, ticari unvanı veya varsa tescilli markası,

Malın Adı (sirke)

İmalat tarihi (ay ve yıl olarak).

Son kullanma tarihi veya raf ömrü (ay ve yıl olarak),

Sözleşme No. Parti (Taksit) No, Seri No)

Muhafaza şartları.

Net ağırlık (gram olarak)

Ürelim İzni Tarihi, -Tipi,

GARANTİ SÜRESİ

Garanti süresi en az 1 (bir) yıl olacaktır. Teslimat net gramaj üzerinden yapılacaktır. Teslimat sipariş verildikçe tamamlanacaktır.

V

Turgut ÖJtal

TOZ ŞEKER TEKNİK ŞARTNAMESİ GENEL ÖZELLİKLER

1.      Şekerler, beyaz renkte ve homojen olacaktır.

2.      Yabancı madde bulunmayacaktır.

3.      Nişasta bulunmayacaktır.

4.      Küflenmiş, ıslanmış, topaklanmış olmayacaktır.

5.      %100 şeker pancarından elde edilmiş olacaktır.

DİĞER HUSUSLAR

Üretici firma Toz Şekere ait İşletme Onay veya İşletme Kayıt Belgesine sahip olacaktır İhale esnasında Üretici firma, yukarıdaki belgelerin noter tasdikli örneğini veya aslım yada aslı idarece görülmüştür şeklindeki onaylı belgelerini komisyona ibraz edeceklerdir.

Bu teknik şartnamede belirtilmeyen hususlar yönünden Gıda Maddeleri Tüzüğü ve Türk Gıda Kodeksi hükümleri geçerli olacaktır.

Muayene komisyonu gerekli gördüğünde resmi kurumdan isteyeceği muayene sonuçları geçerli kabul edilecektir. Muayene ücreti firmaya aittir.

NUMUNE ALMA

Değerlendirmeler numuneye göre yapılacaktır. Numuneler açılmamış orijinal ambalajında olacaktır.

AMBALAJLAMA VE İŞARETLEME

Ambalajlar taşıma ve saklama süresince şekerleri koruyacak nitelikte uygun malzemeden yapılmış olacaktır.

Toz şekerler, 25 (yirmi beş) kg, veya 50 (elli) kg ağırlıkta ambalajlar içerisinde olacaktır. Ambalaj ağırlıklarında %1 (yüzde bir) tolerans kabul edilebilecektir.

Birim ambalajları üzerinde aşağıdaki bilgiler okunaklı olarak, silinmeyecek ve bozulmayacak şekilde yazılmış veya basılmış olacaktır.

Firmanın adı ve adresi,

Malın adı (beyaz, rafine, küp veya pudra şekeri),

Sözleşme no, Seri/kod no, Parti (Taksit) on,

Sınıfı ve tipi,

Ürün Yılı.

Son kullanma Tarihi veya Raf Ömrü,

Net Ağırlığı,

Muhafaza Şartları,

Üretim İzni Tarihi ve Numarası.

GARANTİ SÜRESİ VE TESLİM ŞARTLARI Garanti süresi en az iki yıl olacak.

Bozulan ürünler yenileri ile değiştirilir.

Teslimat sipariş verildikçe tamamlanacaktır.

\

' "                        TSHflîSirSöSom!               • ■ '

Serp» ÜCA«                                                                                            ( f ■

J

 

DUYUSAL VE FİZİKSEL ÖZELLİKLER

1.      Tarhana Çorbası temiz katılaşmamış (topaklaşmamış ) olacaktır.

2.      Tarhana Çorbası kendine özgü renk, koku ve tatta olacak, yabancı tat, koku ve renkte olmayacaktır.

3.       Tarhana Çorbası rengi: sarımtrak - turuncu olmalıdır.

4.      Tarhana Çorbası içinde hiçbir yabancı madde bulunmamalıdır.

5.      Bozulmuş, nemlenmiş, sararmış, kızışmış, acımış, ekşimiş, küflenmiş veya kokuşmuş olmayacaktır.

6.      Tarhana Çorbası karakteristik, tarhana çorbası lezzetinde olacak

DİĞER HUSUSLAR

Üretici firma Toz Tarhana Çorbasma ait İşletme Onay veya İşletme Kayıt Belgesine sahip olacaktır İhale esnasında Üretici firma, yukarıdaki belgelerin noter tasdikli örneğini veya aslını yada aslı

idarece görülmüştür şeklindeki onaylı belgelerini komisyona ibraz edeceklerdir.

Bu teknik şartnamede belirtilmeyen hususlar yönünden Gıda Maddeleri Tüzüğü ve Türk Gıda Kodeksi hükümleri geçerli olacaktır.

Muayene komisyonu gerekli gördüğünde resmi kurumdan isteyeceği muayene sonuçları geçerli kabul edilecektir. Muayene ücreti firmaya aittir.

NUMUNE ALMA:

Değerlendirmeler numuneye göre yapılacaktır. Numuneler açılmamış orijinal ambalajında

olacaktır.

AMBALAJLAMA

Birim ambalajlar minimum bir(l) kilogramlık, maksimum beş(5) kilogramlık alüminyum folyo ambalajlar şeklinde olmalı. Birim ambalajlar, taşımada bunları koruyacak daha büyük TS 1119’a uygun oluklu mukavva kutu ambalajlara konulacaktır. Ambalaj malzemesi, parçalanmadan, deforme olmadan ve içindeki birim ambalajları dışardan gelecek fiziksel etkilere karşı koruyacak kalınlık ve sağlamlıkta olacaktır. Birim ambalaj üzerinde aşağıdaki bilgiler silinmeyecek, bozulmayacak ve sonradan değiştirilemeyecek şekilde yazılmış veya basılmış olacaktır.

Firmanın Adı, Adresi, Tanıtıcı İşareti

Malın Adı, Çeşidi,

Seri Kod Numarası,

Parti (Taksit) No,

Sözleşme No,

Firmaca Tavsiye Edilen Son Kullanım Tarihi veya Raf Ömrü.

İmal tarihi gün, ay ve yıl olarak belirtilecek

Net Miktarı (en az g veya kg olarak).

İçindekiler

GARANTİ SÜRESİ

Tarhana Çorbası en az 1 yıl garantili olmalıdır. Garanti süresi içerisinde ,bozulma durumunda bozulan mal firmaya iade edilip yenisi ile değiştirilir.

Teslimat sipariş verildikçe tamamlanacaktır.

\

_ ____ Tid


 



 


 

YUFKA (BÖREKLİK) TEKNİK ŞARTNAMESİ GENEL ÖZELLİKLERİ

1.   Yufkalar kendine özgü tat ve kokuda olacak.

2.   Yufkalar acılaşmış, ekşimiş, kokuşmuş, bayatlamış, rutubet veya küf kokulu olmayacaktır.

3.   Yufkalar pişmiş veya çiğ olarak ağızda çiğnendiğinde kötü tat ve çıtırtı hissedilmeyecektir.

4.   Yufkalar parçalanmış , pişirmeden dolayı aşırı yanıklar bulunmayacaktır.

5.   Yabancı Madde: Yufkaların içinde canlı ve cansız haşere, kurt, böcek, taş, kıl, çöp ve benzeri canlı-cansız yabancı madde bulunmayacaktır.

6.   Yufkalar tartıldığmda altı (6)adedinin ağırlığı lkg’dan yukarı olmayacak,Çapı 80-90 cm olacaktır.

DİĞER HUSUSLAR

Üretici firma yufkaya ait İşletme Onay veya İşletme Kayıt Belgesine sahip olacaktır . İhale esnasında Üretici firma, yukarıdaki belgelerin noter tasdikli örneğini veya aslını yada aslı idarece görülmüştür şeklindeki onaylı belgelerini komisyona ibraz edeceklerdir.

Bu teknik şartnamede belirtilmeyen hususlar yönünden Gıda Maddeleri Tüzüğü ve Türk Gıda Kodeksi hükümleri geçerli olacaktır.

Muayene komisyonu gerekli gördüğünde resmi kurumdan isteyeceği muayene sonuçlan geçerli kabul edilecektir. Muayene ücreti firmaya aittir.

NUMUNE ALMA:

Değerlendirmeler numuneye göre yapılacaktır.Numuneler açılmamış orijinal ambalajında olacaktır.

AMBALAJLAMA

Yufkaların birim ambalaj malzemesi, taşıma ve saklama süresince yufkaların özelliklerini koruyabilecek nitelikte, yeni, temiz, kuru ve kokusuz, yufkaların özelliğini bozmayan tat ve kokusuna tesir etmeyen nitelikte, alüminyum, plastik esaslı maddeler ile bunların kombinasyonlarından imal edilmiş olacaktır.

Birim ambalaj lkg lık paketler halinde olacaktır.

-Firmanın adı ve adresi,

Malın adı ,

Parti (taksit) no,

-Sözleşme no,

-İmal tarihi

-Son kullanma tarihi veya raf ömrü -Net ağırlığı,

-Muhafaza şartlan,

-    Üretim izni tarihi ve numarası olacaktır.

-İçindekiler

GARANTİ SÜRESİ

Teslimat sipariş verildikçe tamamlanacaktır.Beş gün içerisinde bozulmuş yufkalar yenileri ile değiştirilecektir.   ,

GENEL ÖZELLİKLER:

1.   Üzüm pekmezi kendine has kokuda olacak kötü koku içermeyecektir.

2.   İçerisinde tortu ve yabancı madde bulunmayacak, bozuk ve tahriş edilmiş olmayacaktır. Kendine has tat, akıcılık ve renkte olacaktır.

3.   Üzüm pekmezi kendine özgü kıvam ve görünüşte olacaktır. Pütürlü, şekerlenmiş, topaklanmış yapıda olmayacak, homojen görünüşte olacaktır.

4.   Üzüm pekmezi ortam sıcaklığında olacaktır.

5.   Üzüm pekmezlerde taş, toprak, kum, boya, canlı ve cansız böcek ile bunların parçalan, artıkları, aroma ve suni tat verici maddeler, suni boya maddesi, zararsız da olsa herhangi bir yabancı madde ve koruyucu madde bulunmayacaktır.

DİĞER HUSUSLAR

Üretici firma üzüm pekmezine ait Gıda Sicil veya İşletme Kayıt Belgesine sahip olacaktır.

İhale esnasında Üretici firma, yukarıdaki belgelerin noter tasdikli örneğini veya aslını yada aslı idarece görülmüştür şeklindeki onaylı belgelerini komisyona ibraz edeceklerdir.

İhaleyi alan firma teslim aşamasında ürün için; ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi ve Ürün Analiz Sertifikasını muayene komisyonuna ibraz etmelidir.

Bu teknik şartnamede belirtilmeyen hususlar yönünden Gıda Maddeleri Tüzüğü ve Türk Gıda Kodeksi hükümleri geçerli olacaktır.

Muayene komisyonu gerekli gördüğünde resmi kurumdan isteyeceği muayene sonuçları geçerli kabul edilecektir. Muayene ücreti firmaya aittir.

NUMUNE ALMA:

Değerlendirmeler numuneye göre yapılacaktır. Numuneler mutfakta değerlendirme işlemine tabi tutulacaktır. Numuneler açılmamış orijinal ambalajında olacaktır.

AMBALAJ ÖZELLİKLERİ

Üzüm pekmezi ambalajı taşıma ve saklama süresinde iyi bir durumda tutacak özellikte, hava ve rutubet geçirmeyecek, insan sağlığına zarar vermeyecek iyi malzemeden yapılmış olmalıdır. 1 kg’lik ambalajlarda teslim edilmelidir. Son kullanma tarihinden önce bozulan ve numuneden farklı çıkan üzüm pekmezi yapılan sözleşmeye göre değiştirilecektir. Ambalaj üzerinde ürünün ISO veya HACCP belgesine sahip olduğunu gösteren işaretler bulunmalıdır.

Üzüm pekmezi ambalajları üzerine aşağıdaki bilgiler okunaklı, ambalaja sağlam, silinmeyecek bir şekilde basılmış veya yapıştırılmış olacaktır.

-Firmanın adı, adresi, ticari unvanı veya varsa tescilli markası,

-Malın Adı (Üzüm pekmezi),

-Grubu ve Tipi,

-Net Ağırlığı,

-Parti, Seri Numarası,

-İmalat Tarihi (Ay ve yıl olarak),

-Son Kullanma Tarihi veya dayanma süresi (Ay ve yıl olarak).

-GARANTİ SÜRESİ

Garanti süresi içinde bozulan üzüm pekmezi olduğu takdirde satıcı firma tarafından yenileri ile değiştirilecektir.

Teslimat siparişleri ldikçe tamamlanacaktır.


 

 

200 ML’LİK YARIM YAĞLI UHT SÜT TEKNİK ŞARTNAMESİ UHT Sütün Özellikleri:

1.       Ürün UHT süt teknolojisi ile üretilmiş olmalıdır.

2.       UHT süt birinci sınıf, yarım yağlı süt olmalıdır (yağ oranı en az % 1,5 m/v)

3.        UHT sütler kendine özgü renk, tat, koku, kıvam ve görünüşte olacaktır.

4.       Sütlerde yavan tat, acı, ekşi veya tuzlu tat bulunmayacak; balığımsı, metalimsi, pişmiş veya okside olmuş tat vb. gibi tabi olmayan bir tat ve koku olmayacaktır. Sütlerde yabancı madde bulunmayacaktır.

5.       Yağsız Kuru madde Miktarı: En az % 8.0 (yüzde sekiz) (m/v) olacaktır.

6.       UHT sütler homojenize edilmiş olacaktır.

7.       UHT sütlerde hiçbir patojen mikroorganizma ve koliform bakteri bulunmayacak.

8.       UHT edilen sütler, otomatik cihazlarda sütün sterilitesini ve bileşim özelliklerini bozmayacak ve insan sağlığına zarar vermeyecek nitelikte, 200 mililitrelik tetra - pak kutulara doldurulup, ağızlan hava almayacak ve akıtmayacak şekilde olmalıdır.

DİĞER HUSUSLAR:

İhaleye katılan firmalar, aşağıdaki belgenin noter tasdikli suretini veya aslını yada aslı idarece görülmüştür belgesini ihale esnasında dosyalarında ibraz edeceklerdir

Üretici firmaya ait İşletme Kayıt Belgesi veya İşletme Onay Belgesi olacaktır.

Bu şartnamede belirtilmeyen hususlar yönünden Gıda Maddeleri Tüzüğü ve Türk Gıda Kodeksi hükümleri geçerli olacaktır.

Gerekli görüldüğünde, Turgut Ozal Tıp Merkezi idaresinin belirleyeceği, resmi kurumdan isteyeceği laboratuar tahlil, muayene sonuçlan geçerli kabul edilecektir. Muayene ücretini firma karşılar.

DEĞERLENDİRME

Değerlendirme numuneye göre olacaktır.. Numuneler açılmamış orijinal paketlerinde olacaktır.

AMBALAJLAMA VE İŞARETLEME:

Birim ambalajlar 200 mİ lik paketler halinde olacaktır.

UHT sütler, sütün özelliğini bozmayan, tat ve kokusuna etki yapmayan, temiz ve insan sağlığına zarar vermeyecek nitelikte ambalajlara konacaktır.

UHT Süt Ambalajları Üzerine Yazılacak Bilgiler: Aşağıdaki bilgiler kutulara silinmekle çıkmayacak şekilde yazılmış veya basdmış olarak bulunacaktır.

Firmanın adı, adresi, ticari unvanı veya varsa tescili markası.

Ürünün geçirmiş olduğu ısıl işlem tipi

Ürün tipi, Sınıfı, Süt yağı oranı

Net Miktarı (en az mililitre olarak)

İmal tarihi (gün.Ay ve Yıl olarak)Son kullanma tarihi (Gün. Ay ve Yıl olarak)

TSE numarası (TS 1192) Türk Gıda Kodeksi yönetmeliğine uygundur.

Soğukta Muhafaza Edileceği. (+6 °C’nin (artı altı) derece santigratın altında) Parti no / seri no

GARANTİ SÜRESİ VE TESLİM ŞARTLARI:

Ürün kuruma ulaşana kadar +2 , +6 arasında taşınacak ve depolanacaktır. Ürün hijyenik soğutucu sistemi bulunan araçlarla kuruma teslim edilecektir.

UHT sütler en az 4 ay dayanıklı olacak.

Garanti süresi içerisinde , bozulma durumunda yenisi ile değiştirilecektir. Değiştirme süresi uzarsa (2 günü geçerse) yüklenici firma şartname özelliklerini taşıyan başka bir ürünü kuruma getirmekle yükümlüdür.

Teslimat sipariş verildikçe tamamlanacaktır. \                                                                                                ,

 

 

 


 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim