• İhale No
    2019/309917
  • İhale Adı
    Mutfak Ve Gıda Malzemesi Alımı 141 Kalem
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    09 Ağustos 2019 14:00
  • İdare
    TRAKYA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Edirne
  • İşin İli
    Edirne
  • Şikayet Bedeli
    152.021,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    33.791.911 ile 253.439.417 TL arası
  • Yayın Tarihi
    09 Temmuz 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
MUTFAK VE GIDA MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

Mutfak Ve Gıda Malzemesi Alımı 141 Kalem alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2019/309917
1-İdarenin
a) Adresi : BALKAN YERLESKESI 1 EDİRNE MERKEZ/EDİRNE
b) Telefon ve faks numarası : 2842352729 - 2842353889
c) Elektronik Posta Adresi : donersermaye@trakya.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : Mutfak Ve Gıda Malzemesi Alımı 141 Kalem
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Trakya Üniversitesi Hastanesi Mutfak Deposuna Teslim Edilecektir.
c) Teslim tarihi : 1- İhaleye edilen mallar sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 365 takvim günü boyunca, hastanenin ihtiyaçları ve stoklama durumu göz önüne alınarak, hastane talep yönetim biriminin bildireceği miktar ve zamanda hastane mutfak deposuna teslim edilecektir. 2- Malzeme ihtiyaçları acil ve rutin sipariş kodu ile yükleniciye bildirilecektir. Acil kodlu siparişlerin teslim süresi 48 (kırksekiz) saat, rutin kodlu siparişlerin teslim süresi 15 (onbeş) gündür.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Trakya Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Satınalma İhale Salonu Balkan Yerleşkesi / EDİRNE
b) Tarihi ve saati : 09.08.2019 - 14:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1.
4.3.1.1. Standarda ilişkin belgeler:

Teknik Şartanemede yüklenicinin sahip olması gereken her türlü İSO belgesi ürün tesliminde(aslı veya noter onaylı sureti) ibraz edilmek zorundadır.

4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

-Teklif verecek firmalar tüm kalemler için numunelerini ihale günü yada ihaleden önce hastanemiz mutfağına tutanakla teslim edeceklerdir.Tutanağın bir nüshası ihale birimine teslim edilecektir.

-Numuneler mutfak tarafından denenerek uygunluk alacaktır. 

-Yüklenici firma/firmalar yıl boyunca aynı ürünü getirmekle yükümlüdür. Mücbir sebebten dolayı ürün değişikliğine gidilmesi durumunda asgari 30 gün öncesinden yeni numune kuruma teslim edilerek kurum onayı ile ürün değiştirilecektir. 


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Trakya Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Satınalma İhale Bürosu Balkan Yerleşkesi / EDİRNE adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüz yirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
ARPA ŞEHRİYE 6.000 kilogram
ERİŞTE MAKARNA. 8.000 kilogram
KUSKUS. 6.000 kilogram
MAKARNA 12.000 kilogram
FIRIN MAKARNA. 600 kilogram
TEL ŞEHRİYE. 1.750 kilogram
GLUTENSİZ MAKARNA 30 kilogram
GLUTENSİZ ŞEHRİYE 5 kilogram
AŞURELİK BUĞDAY 150 kilogram
BARBUNYA 2.500 kilogram
BULGUR (PİLAVLIK). 12.000 kilogram
BULGUR İNCE. 1.500 kilogram
İRMİK. 250 kilogram
KURU FASULYE. 2.500 kilogram
KIRMIZI MERCİMEK 3.500 kilogram
NOHUT 2.000 kilogram
YEŞİL MERCİMEK. 2.000 kilogram
KURU BÖRÜLCE 250 kilogram
SARI MERCİMEK, 1.000 kilogram
KURU BAKLA 100 kilogram
NİŞASTA (MISIR) 1.000 kilogram
TOZ ŞEKER 5.000 kilogram
YAPAY TATLANDIRICI 150 adet
UN. 12.000 kilogram
MISIR UNU. 30 kilogram
GALETA UNU. 50 kilogram
GLUTENSİZ UN. 50 kilogram
VANİLYA 2.000 adet
KABARTMA TOZU (10 GR 1.000 adet
TUZ POŞET 75.000 adet
SOFRALIK İYOTLU TUZ 2.250 kilogram
BIBERIYE 2 kilogram
KÖRİ. 10 kilogram
ZERDEÇAL 10 kilogram
YENİ BAHAR 50 kilogram
KİŞNİŞ 20 kilogram
FESLEĞEN 10 kilogram
TARÇIN 10 kilogram
PUL BİBER 300 kilogram
KIRMIZI TOZ BİBER 20 kilogram
KURU NANE 100 kilogram
ASPİR 2 kilogram
SUSAM. 20 kilogram
DEFNE YAPRAĞI 3 kilogram
SUMAK 30 kilogram
ÇAM FISTIĞI 25 kilogram
KARANFİL, 2 kilogram
ÇÖREKOTU. 20 kilogram
KEKİK. 50 kilogram
KIMYON 400 kilogram
KARABİBER TOZ 400 kilogram
HİNDİSTAN CEVİZİ 30 kilogram
CEVİZ İÇİ 50 kilogram
FINDIK İÇİ 150 kilogram
KURU İNCİR 70 kilogram
KURU KAYISI. 70 kilogram
KURU ÜZÜM 70 kilogram
KUŞ ÜZÜMÜ. 40 kilogram
PUDRA ŞEKERİ 5 kilogram
NAR EKŞİSİ. 350 litre
TAHIN HELVASI 9.000 adet
KAKAO. 150 kilogram
LİMON SUYU 3.500 adet
LİMON TUZU 10 kilogram
KÜRDAN (POŞETLİ TEK KULLANIMLIK) 150.000 adet
ÜZÜM SİRKESİ, 100 litre
ÖĞÜTÜLMÜŞ ANTEP FISTIĞI 10 kilogram
BAL PIKNİK 200.000 adet
TAHİN PEKMEZ 20 GR 7.500 adet
REÇEL PİKNİK 200.000 adet
PİKNİK TEREYAĞ 110.000 adet
REÇEL DİET 15.000 adet
KREM PEYNİR. 5.000 adet
LABNE PEYNİR 20 GR 100.000 adet
TUZSUZ PEYNİR. 3.000 kilogram
BEYAZ PEYNİR. 20.000 kilogram
KAŞAR PEYNİRİ. 3.000 kilogram
POŞET ÇAY SETİ 600.000 adet
ÇAY PAKET (KG) 500 kilogram
IHLAMUR POŞET 20.000 adet
YARIM YAĞLI SÜT 200 ML 20.000 adet
SÜT 200ML İÇME 150.000 adet
SÜT 10 LİTRE. 1.500 adet
TUZSUZ SİYAH ZEYTİN 9.000 kilogram
YEŞİL ZEYTİN 3.500 kilogram
SIYAH ZEYTİN 500 kilogram
YEŞİL ZEYTİN BİBERLİ 300 kilogram
KÜP ŞEKER SARGILI 150.000 adet
LOKUM 35 kilogram
BEZE 30 kilogram
GALETA 400 paket
BITTER KUVERTER ÇİKOLATA 50 kilogram
KREM ŞANTİ 100 adet
TAHİN 50 kilogram
MAYONEZ 200 kilogram
SOYA SOSU, 30 litre
KEDİ DİLİ PASTA ALTLIĞI 50 kilogram
BİSKÜVİ (PETİBÖR) 500 kilogram
DAMLA DROP ÇİKOLATA 50 kilogram
PİŞMANİYE 30 kilogram
KEMALPAŞA 180 kilogram
KADAYIF 450 kilogram
TULUMBA TATLISI 200 kilogram
CEVİZLİ BAKLAVA 260 kilogram
YUFKA. 2.500 kilogram
PLASTİK SÜRAHİ 300 adet
KAŞIK (PLASTİK) 700.000 adet
ÇATAL PLASTİK 350.000 adet
PLASTİK KASE 500.000 adet
KÖPÜK TABAK (KAPAKLI) 120.000 adet
BARDAK KAĞIT 600.000 adet
NAYLON POŞET 5KG/LİK 600 kilogram
ALİMÜNYUM FOLYO 500 adet
STREÇ FİLM 50 adet
VIŞNE DONDURULMUŞ 200 kilogram
SİGARA BÖREGİ DONDURULMUŞ 1.000 kilogram
DONDURULMUŞ ISPANAK 3.000 kilogram
DONDURULMUŞ BALIK 2.500 kilogram
BAMYA (DONDURULMUŞ) 750 kilogram
DONDURULMUŞ MANTI 500 kilogram
MISIR (DONDURULMUŞ) 250 kilogram
MİLFÖY HAMURU 3.200 kilogram
DONDURULMUŞ TAZE FASÜLYE 8.000 kilogram
KASE DONDURMA 15.000 adet
PATATES PÜRESİ 700 kilogram
KONSERVE BEZELYE. 15.000 kilogram
SALÇA GLUTENSİZ 13.000 kilogram
BİBER SALÇASI 1.500 kilogram
AYÇİÇEK YAĞI 30.600 litre
ZEYTİN YAĞI 1.000 litre
YEMEKLİK MARGARİN (BİTKİSEL MARGARİN) 2.000 adet
TARHANA 250 kilogram
TURŞU 800 kilogram
SALATALIK TURŞUSU 100 kilogram
TAVUK KÖK KANAT 2.500 kilogram
TAVUK BUT İNCİK 30.000 kilogram
TAVUK GÖĞÜS BONFİLE 15.000 kilogram
HİNDİ GÖĞÜS BONFİLE 5.000 kilogram
TAVUK CİĞERİ 200 kilogram
YOĞURT 120.000 kilogram
YOĞURT BARDAK 120.000 adet