1. KISIM 8 KALEM MUTFAK MALZEMESİ ALIMI
1 Adet "SOĞAN SOYMA MAKİNESİ :
- Motor gücü; 380 V., 50 Hz., en az 0,30 Kw olmalı,
- Kapasite; 10 Kg/Sefer ve/veya 260 Kg/Saat olmalı,
- Gövde 304 paslanmaz çelikten imal olmalı,
- Devrilmeli boşaltma sistemi olmalı,
- Dijital veya manuel zamanlayıcılı olmalı,
- Kullanıcı güvenliği gereği; üst kapak açıldığında cihaz duracak şekilde emniyet mekanizması olmalı,
- Soyma haznesinin altında soğan kabuklarını toplamaya elverişli paslanmaz çelikten kabuk biriktirme haznesi olmalı,
- En az (1) yıl garantili olmalıdır."
20 Adet "YER OCAĞI
- 304 Paslanmaz çelik gövdeli olmalı,
- Sanayi tip dökümlü olmalı,
- Ocak brülörleri dört yanışlı olmalı,
- Emniyet ventilli valfli olmalı,
- LPG veya Doğalgaz uyumlu, idareye teslim edilecek ocaklar Doğalgazlı olmalı,
- Gaz gücü: LPG için En az: 24 kW, Doğalgaz için En az: 32 kW olmalı,
- Nominal basınç: LPG için 50 bar, Doğalgaz için 20 bar olmalı,
- Gaz tüketimi LPG için 1,8800 kg/saat, Doğalgaz için 3,3800 m3/saat olmalı,
- Ocak açma kapatma düğmeleri çarpmalara karşı koruma muhafazalı olacak,
-Ocakların montajı yüklenici firma tarafından yapılacak,
-Ocakların ayakları yere sabitlenebilir sökülüp takılabirlir özellikte, montajda gaz hortumları da olacaktır.
- En az (1) yıl süre ile garantili olacaktır."
20 Adet "BIÇAK, KASAP, ET SIYIRMA, NO:2
- Sapı: Ergonomik, kaymayı engelleyici TPE enjeksiyon sistemi ile imal edilmiş olmalı,
- Tipi: Dar Ağızlı olmalı,
- Uzunluğu: 13 cm. (Sapsız) olmalı,
- Toplam Uzunluk: 27cm. (Sapı ile birlikte) olmalı,
- Ürünlerin kesici kısmı yüksek karbonlu (4116) çelikten imal edilmiş olmalı,
- Çelik kısmına korozyon direnci için buzul işlem (-80 0C) uygulanmış olmalı,
- Kesici çelik yüzeyi meneviş (temperleme) işlemi uygulanmış olmalı, sertliği 57 (+/-) 1 HRC (Rockwell) olmalı,
- Bıçakların üzerinde yapısını bozmayacak şekilde ve silinmeyecek özellikte LAZER veya CNC vb. uygulama ile (BEYTEPE JSGA BAŞKANLIĞI) yazılacak,
- Ürünler gıda güvenliği HACCP standartlarına uygun ve NSF (National Sanitary Foundation / Uluslararası Sağlık Kuruluşu) serfifikasına sahip olacaktır."
20 Adet "BIÇAK, KASAP, ET DOĞRAMA, NO:4
- Sapı: Ergonomik, kaymayı engelleyici TPE enjeksiyon sistemi ile imal edilmiş olmalı,
- Tipi: Düz Ağızlı olmalı,
- Ağız Uzunluğu: 21 cm. olmalı,
- Toplam Uzunluk: 35 cm. olmalı,
- Ürünlerin kesici kısmı yüksek karbonlu (4116) çelikten imal edilmiş olmalı,
- Çelik kısmına korozyon direnci için buzul işlem (-80 0C) uygulanmış olmalı,
- Kesici çelik yüzeylir meneviş (temperleme) işlemi uygulanmış olmalı, sertliği 57 (+/-) 1 HRC (Rockwell) olmalı,
- Bıçakların üzerinde yapısını bozmayacak şekilde ve silinmeyecek özellikte LAZER veya CNC vb. uygulama ile (BEYTEPE JSGA BAŞKANLIĞI) yazılacak,
- Ürünler gıda güvenliği HACCP standartlarına uygun ve NSF (National Sanitary Foundation / Uluslararası Sağlık Kuruluşu) serfifikasına sahip olacaktır."
80 Adet "BIÇAK, SEBZE DOĞRAMA, NO:4
- Sapı: Sentetik ve pimsiz,
- Tipi: Düz Ağızlı,
- Uzunluğu: 20 - 23 cm. (Sapsız) arası,
- Toplam Uzunluk: 31 - 35 cm. (Sapı ile birlikte) arası ,
- Genişlik: 20 - 25 mm. arası,
- Yükseklik 35 - 40 mm. arası olacaktır."
40 Adet "BIÇAK, ŞERİT, KUŞBAŞI MAKİNESİ :
- Yılmaz Et Makineleri firması üretimi, 100 mm. KB 100 model Kuşbaşı Doğrama Makinesi ne uygun olacaktır."
5 Adet "SATIR, NO:5
- Sapı: Sentetik ve pimsiz,
- Tipi: Düz Ağızlı,
- Toplam Ağırlık: 940 - 960 gr arası olmalı,
- Ağız Uzunluğu: 23 cm. (Sapsız) olmalı,
- Toplam Uzunluk: 30 - 35 cm. arası olmalı,
- Ağız Yüksekliği: 10 - 11 cm. arası olacaktır."
3 Adet " TRANSPALET :
- Yük Kaldırma Türü: Manuel hidrolik kollu olmalı,
- Taşıma Kapasitesi: (En Az) 2.500 kg. olmalı,
- Çatal Boyu En Az: 1100 mm. olmalı,
- Minimum Çatal Yüksekliği: 75 mm. olmalı,
- Maksimum Çatal Yüksekliği: >190 mm. olmalı,
- Yön Tekerleği: 180x50 mm. ve/veya 200x50 mm. olmalı,
- Yük Tekerleği: 80x70 mm. olmalı,
- En az (1) yıl süre ile garantili olacaktır."
2. KISIM 5 KALEM YEMEKHANE VE YATAKHANE MALZEMESİ ALIMI
1 ÇAY MAKİNESİ Adet 2 35 LİTRE, PASLANMAZ ÇELİK GÖVDE,TERMOSTAT KONTROLLÜ, GÖMME TİP REZİSTANSLI,ÇİFT MUSLUKLU,ÇAY DEMLEME HAZNESİ VE DEMLEME SÜZGEÇLİ
2 CAM BARDAK Adet 250 CAM,DESENSİZ,200 ML.
3 CAM SÜRAHİ Adet 30 KAPAKLI,1,5 LİTRE
4 EV TİPİ ÜTÜ Adet 8 OTOMATİK KAPANMA ÖZELLİĞİ,SÜREKLİ BUHAR EN AZ 50 G/DK., ŞOK BUHAR EN AZ 230 GR/DK,ANTİ KİREÇ SİSTEMİLİ,GÜÇ EN AZ 3000 WATT, LEKE TUTMAYAN YAPIŞMAZ TABAN,KUMAŞ TÜRÜNE GÖRE AYARLI
5 EV TİPİ ÜTÜ MASASI Adet 8 BUHAR GEÇİRİCİ MONOBLOK SAÇ TABLA, ELEKTROSTATİK TOZ BOYA,ISIYA DAYANIKLI KUMAŞ, ÜTÜ KOYMA BÖLMESİ,ÜTÜ TABANINI KORUYAN SİLİKON TIPALI
|